Vivian Lund Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Vivian Lund Hansen

Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Videosamtale

13 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg tilbyder terapi, coaching og stress coaching der virker i praksis! Hos mig lærer du nye alternative måder, til at håndtere alle livet udfordringer på. Vivian Lund Hansen - Psykoterapeut, Stresscoach, Coach, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Spændende!
...at du er her på min profil! Når du læser denne tekst, betyder det formodentlig, at du ønsker at gøre noget godt for dig selv.

Måske har du et akut problem, måske kender du slet ikke problemet, men mærker blot at noget ikke helt er, som det skal være. Uanset hvad du kommer med, så skal du vide der er noget at gøre for at du kan få det meget bedre!

- Og det vil jeg rigtig gerne hjælpe dig med! 

 

Mit navn er Vivian Lund Hansen, jeg er certificeret og eksamineret; Psykoterapuet, coach & master stress coach.


- Velkommen til min profilside.

Jeg tilbyder terapi, coaching og stress coaching til unge og voksne mennesker. Jeg arbejder som udgangspunkt med alle problemstillinger, ønsker og mål.

Hos mig er der højt til loftet. Jeg kan rumme de fleste, og det meste. Her er ingen tabuer, rigtigt eller forkert - der er bare det der er. Jeg har en empatisk og ydmyg tilgang til dig og din historie, og møder dig der hvor du er. Du er i trygge hænder hos mig, der er nemlig ikke nogen der skal noget de ikke vil. Det er dig som klient der bestemmer - min opgave er, at støtte og inspirere dig med målet for øje. 

Årsagen til vi kører fast i livet, kan være mange, men ofte er det fordi, vi er løbet tør for værktøjer til selv at løse vores problemer. Det er her jeg kommer på banen! Første skridt mod forandring er at få accept af din virkelighed, på godt og ondt. Med det udgangspunkt, er der rig mulighed for at tage hånd om dine udfordringer, så du kan få dig det liv du ønsker dig. Jeg hjælper dig med, at tilegne dig nye og bedre værktøjer, til at håndtere livet bump på vejen.

 

Kan du genkende dig selv i nogle af disse sætninger?

 • Jeg føler mig forkert og dum – og det er vigtigt hvad andre tænker om mig.
 • Jeg har svært ved at sige fra, og får ofte sagt ja til alt for meget, fordi jeg ikke vil skuffe nogen.
 • Jeg har mindreværd, og føler kun jeg er noget værd, når jeg er dygtig og god.
 • Jeg er ofte vred eller ked af det, og ved ikke rigtig hvorfor.
 • Jeg føler mig ensom – også når jeg er sammen med andre.
 • Jeg bekymrer mig konstant, og kan ikke stoppe mit negative tankemylder.

 

Ønsker du redskaber til at håndtere bl.a.

 • Stress
 • Angst
 • Eksamensskræk
 • Nedtrykthed og depression.
 • Kommunikationsproblemer og konflikthåndtering, privat og i dit arbejdsliv.
 • Ubeslutsomhed eller manglende mod til at udleve dine drømme
 • Manglende tro på dig selv

 

Så vil jeg rigtig gerne hjælpe dig

Hvis du er interesseret, tilbyder jeg en gratis forsamtale på ca. 15-20 minutter (personligt- eller onlinemøde), hvor vi kan hilse på hinanden. Her vil blive klogere på hvem jeg er, og hvad jeg kan tilbyde, samt du vil få mulighed for at stille spørgsmål. Du er meget velkommen til at kontakte mig for at aftale en tid til en forsamtale. (Alternativt se mit blogindlæg/video "Om at gå i terapi & coaching")

Hvis du ikke har behov for en forsamtale, kan du booke en tid, og komme i gang med at arbejde mod et bedre liv, med det samme. Jo før du kommer i gang, jo før får du det bedre!

 

Stress coaching

Når stress er en realitet er det vigtigt at få den rette hjælp for at komme på fode igen. Denne hjælp er målrettet stress coaching. Almindelige terapi og klassisk coaching, kan faktisk gøre ondt værre.     

Stress er IKKE et tegn på svaghed - tvært imod! Når du har stress, har du været stærk for længe. Stress kan iøvrigt ramme os alle, hvis bare omstændighederne er til det. Ingen går fri!

Stress er "bare" en hormonel ubalance i kroppen, som påvirker os både fysisk og psykisk, og den kan have store konsekvenser for hvordan vi fungerer på arbejdet og privat. Den gode nyhed er, at en hormonel ubalance kan komme i balance igen - og så forsvinder stress symptomerne.

Et af stress signalerne er desværre manglende erkendelse af stress. Fordi vi med en maglende erkendelse, af alvoren i at have stress, kan blive rigtig syge. Når kroppens stress signaler overhøres over en længere periode, får vi det vi kalder langtvarig stress (også kaldet kronisk stress). Når vi har langvarig stress, kan være svært at genkende sig selv, og livskvaliteten forringes alvorligt. Nu er det tid til at stoppe op - og søge kompetent hjælp!

Heldigvis er langvarig- eller kronisk stress, ikke kronisk som i "for altid". Der er rigtig meget at gøre! Gennem et forløb på 7 samtaler fordelt over ca 2 1/2 måned - lærer du hvad stress er, hvordan du håndterer den, og ikke mindst hvordan du afstresses. Som bonus lærer du også at forebygge at blive kronisk stresset igen. Det virker - og det holder resten af livet.                                            

 

Åbningstider:

Det er muligt at booke samtaler hos mig alle hverdage, i tidsrummet kl. 8.00 til kl. 16.00. Desuden har jeg 1-2 ugentlige dage hvor jeg har samtaler frem til kl 20.00.


Kort om mig - Vivian Lund Hansen

Jeg er født i 1972 i Sønderjylland, og er i dag bosat i Holbæk på Sjælland. Her lever jeg mit liv sammen med min dejlige familie, med min mand og vores 2 små børn, en datter (2011) og en søn (2013). Min mand har også en voksen datter.

Jeg passer godt på mig selv med; meditation, yoga, powerwalk, oplevelser i naturen, latter og nærvær med dem jeg har kær. Jeg holder mig skarp med viden fra bøger, foredrag og samvær med kloge mennesker.

 - Og lidt om hvorfor jeg valgte dette fag

Jeg har altid haft sympati og empati for mennesker i mistrivsel. Trangen til at ville hjælpe, og ønsket om at alle har krav på et godt liv, fik mig til at uddanne mig som psykoterapeut, master stresscoach og coach. Herefter begyndte min karriere som professionel “hjælper”. Jeg er stolt af mit fag og mit arbejde. Det er en evig kilde til begejstring og glæde, over hvad mennesket kan udrette, med den rette hjælp.

 

Uddannelser og erfaring

Siden 2008 har jeg arbejdet med klienter i egen praksis. I 2016 åbnede jeg klinikken "COPE - stress, angst og depression", som jeg ejer og driver med min kollega June Werenfeldt.


Eksamineret og certificeret psykoterapeut, coach & mentor

Jeg har en 4-årig tværfaglig uddannelse som  psykoterapeut, coach og mentor, med over 2100 undervisningstimer, 4 års egenterapi, og 2 år klientarbejde under supervision.Uddannelsen har evolutionspsykologien som omdrejningspunkt, hvilket gør den unik i feltet. Læs evt mere på: psykoterapeutskolen.dk 


Certificeret stresscoach:

Jeg har videreuddannet mig i specialet stress, hos Forebrygstress.dk v/stressekspert Bjarne Toftegård.


Mindfulness Instruktør:

At Work A/S, Frederiksberg C.


Certificeret Master stresscoach:

Jeg har taget en master-overbygning på min stresscoach uddannelse, ligeledes hos Forebygstress.dk v/stressekspert Bjarne Toftegård.


Erfaring:

Jeg har erfaring som SPK (støtte kontakt person) og mentor på et opholdssted for udsatte og anbragte unge. Som frivillig rådgiver på at kvindekrise center, og i at gøre unge ledige uddannelses- og arbejdsparate, i et pilot projekt med Holbæk kommune. Desuden laver jeg kurser for mødregrupper i tidlig kommunikation med barnet, retreats, workshops, og oplæg om unge og angst til institutioner.Biografi

Køn

Kvinde

Ventetid

Har akuttider

Klientudtalelser

Kvinde, 59 år / Stress coaching - "Jeg er en kvinde på 59 år, lykkelig gift, udeboende børn, selvstændig med eget design og normalt godt helbred. Så jeg brude bare være lykkelig! Men en dag blev jeg opmærksom på at jeg havde fået en uønsket adfærd med at være negativt indstillet til nye ideer fra min mand. Jeg snerrede og vrissede, og kunne godt selv høre det. Det kunne være rejse et sted hen, besøge nogle venner/familie, eller andet. Det var lige som om jeg ikke kunne magte at se familien, og bare ville holde mig for mig selv. Rent fysisk havde jeg meget svimmelhed, hjertebanken og trykken i brystet. Jeg kunne ikke falde i søvn pga. mange tanker, og sov ikke godt. Vi mødtes i Vivians hyggelige og rolige lokale til en startsnak og mit problem. Vi fandt i fællesskab frem til at det var stresshåndtering jeg havde brug for. Vi brugte 7 gange terapi på at komme frem til kernen i mit problem. Det gav mig stor indsigt i mit handlemønster. Jeg fik opbygget nogle rutiner med arbejdsredskaber, motion og meditation som langsom gjorde at jeg fik det bedre. Jeg blev afklaret omkring den del af min adfærd der stammer fra min barndom med en alkoholisk far og en mor der var angst og havde mistillid til alt og alle. Jeg var glad for hver gang jeg skulle til Vivian, for jeg fandt hurtigt ud af, at hvis jeg fulgte hendes råd, fik jeg det bedre. Jeg var ikke flov eller tynget af at gå i terapi, bare glad for at blive hjulpet. Der var da til tider også nogle muntre stunder. Jeg må rose Vivian for at være en fantastisk terapeut. God til at lytte og omsætte det til effektiv behandling. Jeg har oplevet at terapiforløbet var super godt, har givet mig modet tilbage og ikke mindst troen på at det nok skal gå. Tak for det! Jeg er begyndt at invitere familie og venner, tage initiativ til nye ting. Jeg overkommer meget mere og føler at jeg er blevet mig igen. Jeg er ikke i tvivl om at hvis jeg får brug for yderligere hjælp med nogle af de ting vi talte om, så vil jeg vælge Vivian igen. "  Læs mere  Læs mindre

Fia Lomholt Larsen, 32 år / Stress coaching - ""Jeg blev i 2014 ramt af stress, og begyndte hurtigt at gå til almindelig psykolog, og fik også hjælp til at “tømme” baggagen i rygsækken fra tidligere år i mit liv. Men da symptomerne så kom tilbage igen her i 2017 måtte der andre redskaber i brug... Jeg tilmeldte mig et stressfoløb hos Vivian Lund Hansen, og det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og mit liv... Jeg fik redskaber til at takle hverdagen når stressen meldte sig, stillet spørgsmål på andre måder og fik samtidig øjnene op for hvilke værdier og ting her i livet der gør mig glad og tilfreds... svære beslutninger blev lidt nemmere, og generelt følte jeg mig påklædt til enhver ny tænkelig situation... Jeg har stadig gavn af det jeg lærte, og tænker ofte på samtalerne jeg har haft og er bare glad for livet på en anden måde... ;-) Jeg ved nu jeg godt kan... !! Det kan varmt anbefales, hyggelig og trygge lokaler, og som sagt en ny måde at få hjælp til at forstå og tolke sit liv på... Jeg kommer der gerne når jeg lige mangler inspiration til opgaver eller problemløsninger... ;)" "  Læs mere  Læs mindre

Pernille, 45 år / Terapi - "Jeg har tidligere haft den opfattelse, at jeg selv skulle håndtere mine problemer, og tanken om at skulle gå i en egentlig terapi, virkede skræmmende og fremmed for mig. Da jeg på et tidspunkt i mit liv, endnu engang måtte konstatere at de samme issues og problemer dukkede op, og jeg fysisk kunne mærke hvordan de tærede på min krop, tog jeg en hurtig beslutning. Jeg fandt Go Mentor på nettet, fandt en terapeut der tiltalte mig og bookede en tid. Alt sammen i løbet af fem minutter. Jeg var temmelig nervøs ved første session. Selv om det var trygt og professionelt, var det uvant for mig at åbne op og få kontakt med dybereliggende følelser i tosomhed. Gradvist blev det nemmere, og den bedste følelse var ofte når jeg gik hjem fra en session, fordi jeg følte mig så meget mere i kontakt med mig selv og måske forvirret, men bestemt også afklaret. Det er et stykke arbejde at gå i terapi, og det meste af det skal man selv klare. Der hvor terapeuten gør en forskel, er i den måde der spørges ind til. Det kan blive vældig uddybende, men i sidste ende, enormt givende, da det er her alle svarerne og aha oplevelserne gemmer sig. Kort sagt, er det krævende men trygt, skræmmende men forløsende og ekstremt helende når puslespillet falder på plads. "  Læs mere  Læs mindre

Simon 28 år, København / Stress coaching - ""Jeg har været i et online stresscoaching-forløb hos Vivian og det har været fuldstændigt fantastisk. Da jeg henvendte mig var jeg fuldstændigt afmagtet og vidste ikke hvad jeg kunne gøre for at komme ud af stress. En situation jeg har oplevet flere gange før. Det har Vivian heldigvis hjulpet mig med og i dag føler jeg mig slet ikke stresset. Når der opstår nye situationer som kan stresse, har jeg værktøjer til at håndtere dem (og mine tanker). Jeg føler virkelig jeg har fået kontrol over mit eget liv igen. Vivian er desuden en fantastisk person og jeg har følt mig meget imødekommet fra start. Hvis du overvejer at booke et stresscoaching-forløb, men er i tvivl om hvorvidt det er tiden og pengene værd, så kan jeg fortælle at det var det! Jeg planlægger desuden at opstarte kontinuerlige sessioner med Vivian inden længe, da den sparring jeg får hos hende er guld værd - så god er hun! Jeg synes desuden rigtig godt om at Vivian både er psykoterapeut, coach og stresscoach. Det giver en yderst helhedsorienteret tilgang til mig som menneske og de udfordringer jeg står overfor.""  Læs mere  Læs mindre

Per Christoffersen, Kr. Såby / Stress coaching - ""Jeg blev for alvor ramt at stress i begyndelsen af marts i år. Jeg var kørt forbi alle faresignalerne og endte med 2 akutte hospitalsindlæggelser med mistanke om blodprop i hjertet. Det var det heldigvis ikke, men det var en alvorlig omgang stress. Jeg blev sygemeldt og fik psykologbistand via mit job. Det hjalp mig dog ikke ud af min stresssituation. Heldigvis fandt jeg Vivian fik aftalt et stress coaching forløb - det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv - og mine omgivelser. Jeg havde utrolig svært ved at sove - og havde haft det i LANG tid - hver dag var en prøvelse med hovedpine, hjertebanken og uoplagthed. Jeg var overbevist om, at jeg aldrig ville komme til at få en god nattesøvn igen. Ved vores formøde erklærede Vivian, at hun nok skulle få mig til at sove godt igen - det var jeg noget skeptisk omkring, men det var et forsøg værd. Jeg kan sige, at Vivian holder ord!!! 3 dage efter vort første møde, sov jeg hele natten og har gjort det siden. Mit forløb er lige afsluttet og jeg er totalt afstresset og sover som en sten hver nat. Vivian er en meget dygtig og professionel coach. Hun ved lige hvad der skal til for at give en stresset hjerne fred og ro. Vivian gav mig nogle simple og overskuelige værktøjer til at slappe af og da den akutte stress var væk, fik jeg værktøjer til at undgå at blive stresset fremover. Jeg har lært at sige "pyt" og at bede andre om hjælp, når jeg har svært ved at nå tingene selv. Vivian har hjulpet mig med at få det gode liv tilbage og jeg vil give hende mine bedste anbefalinger. Tusinde tak for hjælpen Vivian. Per Christoffersen, kr. Såby""  Læs mere  Læs mindre

Karina 36 år, Helsingør - Stress coaching/Social angst - "Efter at være blevet ramt af stress i aug 2015, troede jeg i starten, at det sagtens var noget jeg selv kunne komme ud af igen. Men eftersom min situtation blev forværret og jeg også begyndte at lide af social angst- tog jeg en beslutning om at få hjælp. Hvilket senere viste sig, at være en altafgørende beslutning for mig. Uden hjælp fra Vivian, var jeg aldrig kommet så hurtigt ud på den anden side igen. Jeg startede hos Vivian i slutningen af nov - og kunne allerede i januar erklære mig stressfri! Vivian er en utrolig dygtig, empatisk og ikke mindst beroligende og professionel stresscoach. Jeg giver hende mine varmeste anbefalinger. "  Læs mere  Læs mindre

Bo, 23 år - Terapi med emnet Angst - "5/5 Stjerner! Jeg har været hos Vivian 7-8 gange hen over de sidste 3 måneder. Jeg mødte op på dagen med svedige hænder og hjertebanken, med et håb om at Vivian kunne hjælpe mig med min angst. I over halvdelen af mit liv har jeg kæmpet med slem social angst. Jeg har tidligere søgt psykolog-hjælp, men uden forbedring. Det var først da jeg fandt Vivian på GoMentor, at mit liv blev vendt på hovedet! Nu, 3 måneder senere, føler jeg mig som et forandret menneske! Mit forhold til min kæreste er blevet meget stærkere, og jeg har gjort ting i behandlings-perioden, som jeg aldrig ville have drømt om at gøre før. Før sad jeg foran min computer i døgndrift og turde dårligt forlade lejligheden for at købe tøj. For 3 uger siden rejste jeg for første gang nogensinde ud af Danmark alene, så det var en stor personlig sejr! Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger. Døjer du med social angst, som jeg selv har været helt forkrøblet af, så lav en aftale med Vivian. Hun er et dejligt menneske at snakke med! Bo - 23 år"  Læs mere  Læs mindre

Camilla Hansen, 31 år / Terapi med temaet angst - ""Jeg ved ikke hvor mange mennesker, der kan sige, at de er dét menneske, de ønsker at være – men det kan jeg! Jeg var allerede som barn præget af angst – jeg var bange hver dag, for rigtig mange ting. Mine skolekammerater, fremmede på gaden, voksne der talte til mig og generelt nye ting, hvor jeg kunne risikere at ”falde igennem” og fejle, hver dag var forbundet med ny angst, for der var ingen voksne, der så mig eller lyttede. Som voksen styrede angsten stadig en stor del af mit liv, den handlede blot om andre ting. Jeg har haft generel angst, dødsangst, panikangst, hypokondri, jeg har levet en stor del af mit liv med en følelse af selv -had og -lede, jeg har haft en depression, jeg har haft anoreksi samt overspisning og en overgang gik jeg med selvmordstanker, fordi jeg ikke vidste, hvordan jeg ellers skulle stoppe alt det, der gjorde så ondt inden i mig! Jeg vidste godt, at jeg havde brug for hjælp! Hos Vivian har jeg kunnet taget fat i min angst og arbejde med den, det har til tider været meget hårdt og grænseoverskridende, men det var mig selv, der overskred grænsen og ingen andre, fordi det var nødvendigt for at nå hertil i dag. I dag er jeg forhåbningsfuld for fremtiden, jeg tror på at det gode liv også er til for mig, jeg kan uden at blinke sige, at jeg er blevet repareret inden i, jeg er hel nu – og klar til at indtage verden og alt det, jeg ikke har prøvet endnu pga. angst og manglende selvværd. Efter at jeg er helet indeni, har jeg fået øjenene op for alle de ting, jeg kan gøre, hvis jeg vil, og det vil jeg. Jeg vil ud og rejse, som jeg hidtil ikke har gjort pga. min klaustrofobi og panikangst, jeg vil ha’ en mand, som jeg elsker og omvendt, nu hvor jeg har lært at elske. Jeg vil ha’ børn. Jeg vil læse videre og muligvis blive selvstændig, selvom det virker skræmmende, men jeg ved, jeg kan! Jeg er virkelig glad for at gå hos Vivian... Jeg gør arbejdet, men Vivian stiller spørgsmålene og giver mig teknikerne, hun rummer mig og udfordrer mig og jeg føler mig tryg i terapien. Hun er dygtig, faglig og kompetent som terapeut. Hun guider mig på den rejse, det har været at finde mig selv!" "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde, 28 år / Terapi - ""At begynde hos Vivian er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget. Det har været hårdt, og det har gjort ondt, men mit liv er så meget bedre i dag, at jeg næsten ikke kan genkende hverken mit liv eller mig selv. Jeg tror på, at jeg kan håndtere mit liv og mine problemer, og derfor er jeg ikke så bange, som jeg var før Vivian. Hun har hjulpet mig til at få et bedre liv, hvor jeg tør de ting, jeg har lyst til, hvor jeg ikke bekymrer mig for andre menneskers reaktioner på mig, og hvor jeg er glad meget oftere end nogensinde før. Det er befriende i en grad, jeg end ikke havde forestillet mig, og jeg kan ikke takke hende nok for hendes hjælp." "  Læs mere  Læs mindre

Mila Blarke, Gentofte / Stress coaching - ""November 2012. Presset helt ud i krogen i et nyt job, som jeg havde måtte sige op af samme grund. Lagt ned af stress for anden gang på et år. Og helt klar over, at noget måtte jeg gøre. Noget jeg ikke gjorde første gang – nemlig at gå i stresscoach forløb. Og heldigvis havde Vivian plads og tid med det samme. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv – og jeg kan kun anbefale Vivians rolige, pædagogiske tilgang til stresstomme hjerner. Vivian er en dygtig og professionel stresscoach. Hun løste opgaven til fulde med et utroligt engagement, målrettethed og med rigtigt gode resultater, nemlig en tom stressdagbog og et overblik jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har oplevet. Hun er en stærk coach funderet i psykoterapien, som man kan regne med fra start til slut. Hun holder tråd i opgaver og løsningsmodeller og tager gerne et kort smut omkring den psykologiske årsag til stress og blokering. Jeg kan derfor klart anbefale hende til enhver, som er fastlåst i stress af en hvilken som helst årsag." "  Læs mere  Læs mindre

Charlotte R. / Stress coaching - ""Jeg synes det var rigtig godt at der var så mange konkrete opgaver og hjælpemidler til forløbet. Jeg kom jo med en masse vaner, som har været svære selv at få lavet om. Hvor skal man starte og hvor skal man slutte? Det er svært især hvis man er stresset. Det var også godt at blive "holdt op" på disse opgaver og hjælpemidler, for at man rent faktisk får gjort en indsats for at få lavet om på tingene og få en forandring. Bøgerne Stress- ikke stress samt 7 gode vaner, støttede rigtig fint op om hver session og det du forklarede til dagens opgaver. Det med begreberne Proaktiv og reaktiv kendte jeg jo godt men det var en øjenåbner i denne sammenhæng, i det jeg kunne se mange af mine mønstre lige pludseligt og hvor de nok stammer fra....! Jeg kan rigtig godt lide din meget kompetente, behagelige og alligevel skarpe måde at komme frem til sagens kerne på. Det har fungeret rigtig godt for mig. Som nævnt er jeg meget tilfreds, og føler mig væsentligt mere afstresset end før, så det har virket :-) "  Læs mere  Læs mindre

Nynne - 26 år / Terapi - ""En ny begyndelse. Al begyndelse er svær, men at ændre sin måde at tænke på og opfatte verden på, var - i hvertfald for mig - en for stor en mundfuld til, at jeg selv kunne overkomme det. Jeg følte at tiden bare gik og gik, uden mig. Jeg følte mig håbløs. Jeg kunne ikke se morgendagen i øjnene uden en altoverskyggende angst for hvad som ventede forude. Udadtil var jeg umiddelbart en velfungerende ung kvinde, men indeni følte jeg mig som en lille pige, som stod og ventede på, at nogen blot ville lægge mærke til hende og bare holde af hende - for dén hun var. For når livet ikke helt er, som man ville ønske det, kan man have brug for en hjælpende hånd. Og det er der absolut ingen skam i. Derfor tog jeg kontakt til Vivian for ca. 4 måneder siden. Gennem samtalerne hos Vivian - og ved at udføre de opgaver hun har stillet mig imellem samtalerne, har jeg fået bearbejdet en stor del af min barndom og ikke mindst indset, at det ikke kan lade sig gøre at ændre fortiden - hvor meget jeg end ville ønske det. Uden Vivian, stod jeg ikke hér i dag - fuld af håb. Fuld af troen på, at der er en i morgen, som er bedre end alt hvad der har været. At der forude venter mig en fremtid, som er noget helt nyt. Det kan godt virke skræmmende, men med alt hvad Vivian har givet mig af støtte, udfordringer, kompentencer og øvelser - og ikke mindst håbet - véd jeg, at jeg kan komme igennem hvad-som-helst.""  Læs mere  Læs mindre

Henrik H. C. / Stress coaching - ""At komme til den erkendelse at jeg var stressramt var svært, og at træffe beslutningen om at jeg havde brug for hjælp var endnu sværere. Det var der dog absolut ingen grund til, for der er hjælp at hente - rigtig god hjælp. Efter at være stressramt for anden gang besluttede jeg mig for at få hjælp til at få styr på tingene, og valget faldt på Vivian. Set i bakspejlet en rigtig god beslutning. Jeg måtte erkende at jeg ikke selv kunne se lyset for enden af tunnellen, men her var coach forløbet det helt rigtige. Først og fremmest handler det jo om at komme "igennem og ud på den anden side", men også at blive i stand til fremadrettet at tage kontrol, og undgå at blive ramt igen. Her var forløbet for mig den helt rigtige løsning. En god blanding af let anvendelige værktøjer, dels til at komme ovenpå igen, men også værktøjer jeg anvender nu, efter at jeg er kommet ovenpå. Med Vivian som coach, byder forløbet på en række "udfordringer" som meget fokuserer på, fastholdelse af egne værdier og fokuseren på egne interesser (som et frirum måske), og i det hele taget arbejdes der meget med personligt fokus, og et eller andet sted også struktur og disciplin, som et vigtigt værktøj. Det var lige det jeg havde brug for. Jeg synes jeg er kommet ud på den anden side med en masse gode værktøjer som jeg dagligt bruger, som en naturlig del af min hverdag, både på arbejde og i min fritid. Jeg har fået ro på. En vigtigt del har været at forsøge at kigge lidt længere ud i fremtiden, og sætte mål for fremtiden. Det synes jeg er blevet et rigtigt godt fyrtårn i hverdagen, og jeg er blevet meget mere bevidst om hvad jeg vil med mit liv, men også bedre til at accepter at ikke alt er som man vil have det skal være. Der er kameler der skal sluges, men det klares med et "pyt". Som udgangspunkt kan det selvfølgelig være lidt grænseoverskridende at gå ind til et vidt fremmed menneske og dele meget personlige ting, men som jeg ser det er det måske i virkeligheden en af forløbets allerstørste styrker - der er ingen forud indfattede meninger, og jeg blev på ingen måde pakket ind, hvad familie og venner nok har en tendens til. Hos Vivian var det lige ud af posen og jeg blev holdt op på hvert et ord, hvilket var vigtigt. Fastholdelse har for mig været et af de vigtigste værktøjer, og det har givet mig ro på hverdage, bragt mig sikkert i havn på den anden side. Jeg synes jeg kigger ind i en god fremtid, og det betyder ikke nødvendigvis at min tilværelse er radikalt ændret, men måske bare at jeg i højere grad er bevidst om hvilken sti jeg vælger, og ikke mindst at der er mig selv der lægger ruten.""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.