Michael Victor - Coach, Parterapeut, Sexolog, Mentor, Mindfulness instruktør

Michael Victor

Coach, Parterapeut, Sexolog, Mentor, Mindfulness instruktør

København k, kbh nv, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Terapi/Coaching Session 1.000 kr. Aftal tid

5 individuelle Terapi/Coaching sessions 4.500 kr. Aftal tid

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi forløb på 5 sesioner 4.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel Terapi/Coaching Session (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

5 individuelle Terapi/Coaching sessions (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Grundstenen i min terapiform er at møde dig lige der, hvor du er. Michael Victor - Coach, Parterapeut, Sexolog, Mentor, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Grundstenen i min terapiform er at møde dig lige der, hvor du er.


Jeg er respektfuld, nærværende, indlevende og empatisk tilstede sammen med min klient, sådan at du kan føle dig set, hørt og forstået. Så der bliver skabt et rum, hvor du kan føle dig tryg ved at udtrykke alle dine følelser og tanker. Mit udgangspunkt er, at alle dine følelser og tanker er ok, uanset hvilke problemer, du kommer med! Sammen med dig undersøger jeg, hvad roden til dit problem er, og kommer med forslag til, hvad du kan arbejde videre med for at løse problemerne.


Jeg er både lydhør over for dine problemer, ligesom jeg er lydhør overfor dine ressourcer og styrker. Jeg finder sammen med dig en rød tråd i dit problem, og støtter dig i at arbejde videre med at bryde gamle uhensigtsmæssige mønstre.


Samtaleterapien er altid et grundelement i terapiformen, som foregår hver gang, du kommer.

Min opgave er at støtte dig i at få et større overblik og en bedre forståelse for dig selv og dit liv gennem coaching kommer du til at forholde dig til din egen situation, så du kan se de nye muligheder, der kommer fra dig selv.


Dermed bliver det lettere for dig at håndtere og ændre på det, som skaber f.eks. sorg, angst, bekymring og måske endda depression. Det kan også være forvirring og en oplevelse af meningsløshed. Eller det kan være en kronisk sygdom.


Mit udgangspunkt er, at du er specialisten i dit eget liv og derved ved, hvad der er bedst.


Det finder vi frem til sammen.


Jeg tilbyder parterapi som er baseret på

At give hjælp til positiv kommunikation i parforholdet, i stedet for konflikter, skænderier og dårlig kommunikation.


At give hjælp til at løse tilbagevendende uenigheder og fastlåste problemer, så I kan få ny intensitet, nærhed, nærvær og gnist.


 • Har I tilbagevendende konflikter, der ikke bliver løst?
 • Er det en kamp at få hinanden til at lytte uden at I forsvarer Jer, eller angriber hinanden?
 • Taler I forbi hinanden?
 • Længes I efter at kunne kommunikere i stedet for at skændes?
 • Længes I efter den nærhed, varme og gnist, som I havde i begyndelsen?


I virkeligheden har I jo noget vigtigt på hjerte, som I gerne vil have, at partneren hører og forstår. I stedet for føler I Jer måske misforstået eller ignoreret af den anden.  I begriber det ikke, når I nu selv kan mærke, hvor vigtige Jeres følelser og tanker er, og hvordan det ville løse de problemer, I har, hvis altså bare den anden ville respondere positivt på Jeres udsagn.


At forvandle modspil til medspil er parterapiens mål

Det er denne kobling mellem at være tro mod sig selv og samtidig lydhøre overfor hinanden, der kan være svær. Lydhørheden får det svært, efterhånden som man ikke føler sig hørt, set og forstået af den anden. Vi har alle konflikter, men i parterapi bliver I guidet til at have en konstruktiv dialog omkring svære temaer. At løse konflikterne i stedet for at optrappe dem. Parterapi er en måde at genskabe nærvær, kontakt og gnist.


Hvis I under parterapien støder på problematikker, der har brug for yderligere individuel bearbejdning har I mulighed for at supplere med individuel terapi hver især.


Om mig                                                                                                                                                          

Jeg hedder Michael Victor og jeg er udannet Coach, Parterapeut, Sexolog og Mindfullness instruktør. Jeg har mange års erfaring med behandling og vejledning i grupper og individuelle samtaler. Jeg brænder for at være en støtte og hjælp i netop de udfordringer der kan opstå i et hektisk og stressende liv.


 Jeg glæder mig til at høre fra dig/Jer. Kontakt mig og vi finder en tid der passer til os begge.

Biografi

Sprog

Dansk

Engelsk

Klientudtalelser

Søren og Tine - "Vi var midt i en seperation og på vej til skilmisse da vi startede hos Michael Vi havde en lang periode hvor vi pga. utroskab og dårlig kommunikation ikke havde intimitet og nærvær i vores ægteskab. Vi havde givet op og så parterapi som den absolut sidste mulighed. Vi har været så positivt overraskede over hvor meget vi har lært om kommunikation respekt og en sund hensigtmæssig dialog. Vi havde mange udfordringer men den største og sværeste var uden sidestykke den måde vi kommunikerede på. Vi har lært at lytte nysgerrigt og åbent til hinanden og vores behov. Dette har virkelig ændret så meget i vores relation og vi har fundet tilbage til vores attraktion og passion for hinanden. Vi tilgiver hinanden for vores fejl og derved også os selv hvilket gør det hele meget mere kærligheds baseret. Vi er evigt taknemmelige for Michaels terapi og hands magiske måde at få os til at åbne op dele vores dybeste mest skamfulde tanker og kunne lære os at rumme alle aspekter af os selv og hinanden. Vi er stadig gift og vi har det bedre end vi har haft det i mange år det er i sandhed en velsignelse og vi er så taknemmelige "  Læs mere  Læs mindre

Helle - "Jeg har fået en dybere forståelse af mig selv og mine følelser. Min krop var stresset og jeg havde smerter dagligt i mave, nakke og ryg. Michael fandt hurtigt frem til mine blokeringer og hvordan de havde sat sig i min krop. Vi har arbejdet med vejrtrækning visualisering og en masse øvelser der har afstresset mit sind og ikke mindst min krop. Jeg kan se advarelses tegn nu på lang afstand og jeg føler mig meget bedre rustet i stressede situationer. "  Læs mere  Læs mindre

Susan  - "Da jeg kontaktede Michael var jeg i en svær periode da jeg stod i en svær skilsmisse. Jeg var skeptisk over for Coaching/ Psykoterapi og generelt at jeg kunne få et bedre. Gennem et langt forløb arbejdede vi sammen med mine egne begrænsninger og den narrative effekt mine negative tankemønstre havde på mit liv. Det var virkelig svært og meget konfronterende og jeg gav næsten op mange gange! Jeg er idag et meget bedre sted og kan se muligheder istedet for uoverkommelige forhindringer.Jeg har fået en indre ro jeg ikke troede jeg havde. Michael har en helt speciel måde at rumme og føle ind i præcis hvad jeg havde brug for og han udfordrede mig på de helt rigtige tidspunkter og det er jeg så taknemmelig for at have oplevet da jeg har fået indblik i mine egne mønstre og ikke mindst værktøjer til at kunne komme videre på egen hånd. "  Læs mere  Læs mindre

Karen  - "Michael hjalp mig videre i en svær periode med sorg og depression. Jeg kunne ikke se klart og havde mistet lysten til livet og havde ikke ressourcer til selv at finde en udvej. Michael fik mit fokus skiftet og drejet hen på de ting der allerede var godt i mit liv og som derved skabte taknemmelighed og gav mig energi og styrke til at komme videre i mit liv. Jeg har nu modet og fornyet energi til at genskabe mit liv og jeg har turdet springe ud som selvstædig og turde realisere min mangeårige drøm som iværksætter. Jeg har været så glad for mit forløb hos Michael og jeg vil stadig fortsætte med at gå hos ham da det er en så vigtig del af min udvikling"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere