Kirsten Østrup

Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF, Terapeut, Psykoterapeut, Coach

København S , Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Par og familieterapi - rabat til arbejdsledige 1.100 kr. Aftal tid

Individuel session 950 kr. Aftal tid

Individuel session; 4 x 60 min 3.400 kr. Aftal tid

Individuel terapi; Rabat til studerende, pensionister og arbejdsledige 750 kr. Aftal tid

Familie- og parterapi 1.300 kr. Aftal tid

Familie- og parterapi; 4 x 90 min 4.800 kr. Aftal tid

Par og familieterapi - rabat til arbejdsledige 1.100 kr. Aftal tid

rabat til arbejdsledige gælder, hvis i begge er på overførselsindkomst

Videosamtaler

Individuel terapi; Rabat til studerende, pensionister og arbejdsledige (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Familie- og parterapi (GoMentor videosession) 1.300 kr. Aftal tid

Individuel session; 4 x 60 min (GoMentor videosession) 3.400 kr. Aftal tid

Familie- og parterapi; 4 x 90 min (GoMentor videosession) 4.800 kr. Aftal tid

Online møde (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kirsten Østrup, Psykoterapeut og Performance Coach - Amager, København S. Glæde, selvværd, teenagers, parterapi, kommunikationsredskaber, præsentationsteknik Kirsten Østrup - Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Psykoterapeut MPF, Terapeut, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Velkommen til

Oplever du, at du ...

 • Savner glæde og overskud
 • Har svært ved at sige til eller fra - måske er overansvarlig
 • Tænker meget over, hvad andre tænker om dig
 • Mangler selvværd
 • Er stresset
 • Bliver nervøs, når du fremlægger, holder tale el. a.
 • Usikkerhed omkring valg eller forfølgelse af karriere, drømme og mål
 • Har et barn, som trives dårligt

Måske er du i et parforhold hvor I ...

 • Alt for ofte skændes og derfor ønsker redskaber til at kommunikere
 • Mangler gnist og nærhed
 • Ofte føler jer misforstået og tolket på
 • Har utroskab
 • Overvejer skilsmisse
 • Ønsker at styrke og pleje parforholdet og holde fast i kærligheden


Hvad kan jeg hjælpe dig med?


Du kan bruge mig, hvis du ønsker hjælp til dit parforhold, din teenager, din familie eller til dig selv.


Et terapeutisk forløb er en læringsproces, hvor du undervejs arbejder med at implementere de redskaber og indsigter, du får med herfra - eksempelvis til bedre kommunikation, mere nærhed, et højere selvværd, stresshåndtering eller til at optimere dine arbejdsprocesser eller præsentationsteknikker.


 • Jeg skaber et trygt rum
 • Jeg er lyttende og empatisk
 • Jeg vinkler det og stiller spørgsmål som åbner dit tankefelt
 • Jeg vil kærligt og respektfuldt fortælle dig, hvad jeg oplever - og måske endda holde dig lidt i ørerne. 
 • Jeg hjælper dig til klarhed og giver dig redskaber, du kan arbejde med
 • Jeg har fokus på dig og dine mål


Det kan være en kort eller længere proces. De forandringer, du skaber, varer livet ud.

 

Lidt om mig


Jeg hedder Kirsten, og jeg arbejder som psykoterapeut, stressbehandler, teenage- og familie coach samt performance coach i min praksis på Amager i København. Her møder jeg voksne - alene og i par - samt teenagers og familier.


Derudover laver jeg kurser i præsentationsteknik for erhvervslivet – ”Udtryk som gør indtryk”.


Jeg har udviklet Girlpowerskolen, som er et 4 dages kursus for teenagepiger, som ønsker at booste selvværdet, og som gerne vil blive bedre til at fremlægge i skolen.


Og så holder jeg en hel del foredrag om hvordan man styrker selvværdet.


Jeg holder åbent mandag, onsdag og fredag og har typisk tider kl. 12, 14, 16 og 18.
Skriv til mig, så finder vi en tid som passer dig.

 

Specielt for teenagepiger


Girlpowerskolen

Girlpowerskolen er et kursus for teenagepiger, som ønsker at booste selvværdet, og som gerne vil blive bedre til at fremlægge i skolen.


Her får du …:

 • Fokus på dine mål og værdier
 • Helt konkrete og personlige redskaber som kan styrke din power og din fremlægning i skolen  (det du skal gøre mere af)
 • Muligheden for at skabe bedre resultater og større tilfredshed - i skolen og i dit liv
 • Veninder for livet


”Girlpowerskolen har hjulpet mig meget. Jeg er meget overrasket over hvad man kan lære på så kort tid! Jeg meldte mig til kurset, da jeg kæmper med en enorm nervøsitet, et lavt selvværd og en angst for at være i centrum. I løbet af kurset fik jeg mange gode værktøjer til at bearbejde de problemer, af vores ekstremt dygtige lærer, Kirsten. Kirsten er en smilende, varm og rar person, som fik mig til at føle mig tryg. Det er det bedste jeg har gjort for mig selv, så det er kun noget jeg kan anbefale :) ”
Caroline Fritsbøger


Kontakt mig helt uforpligtende

Du er velkommen til at ringe til mig. Eller du kan benytte kontaktformularen her på siden.

Jeg har åbent i min praksis mandag-onsdag-fredag kl. 12-20.

Min praksis ligger på Amager i København. Her arbejder jeg med voksne - alene og i par - samt teenagers med deres familier.

Jeg glæder mig til at høre fra dig. 


Afbud

Afbud eller ændringer af tider skal ske senest 24 timer i forvejen. Hvis du udebliver fra en tid eller melder for sent afbud, så kan andre ikke benytte tiden, og derfor koster det fuld pris. Sygdom undtaget hvis du afmelder sessionen.

Biografi

Køn

Kvinde

Klientudtalelser

Peder Hansen - "Kære Kirsten. Mange tak for din kompetente og omsorgsfulde hjælp. Du har hjulpet os godt på vej til at løse en næsten gotisk knude, og vi føler begge vi har redskaberne til at gå det sidste stykke vej på egen hånd nu. Jeg kan på det varmeste og fra det mest ærlige sted, anbefale din terapi og din menneskelighed til andre par. Rigtig god dag og bedste hilsner."  Læs mere  Læs mindre

Far til teenager - "Hej Kirsten. Vi er alle 3 glade for din hjælp i forhold til Sara. Vi føler Sara har fået mere styr på det hun har arbejdet med, og vi har oplevet mange positive ændringer herhjemme. Du har til fulde levet op til Sara's ønsker/forventninger, og er glad kommet hjem efter jeres møder. Tak for din indsats fra hendes mor og far."  Læs mere  Læs mindre

Mvh Julie Fredebo Rasmussen, 22 år - "Kære Kirsten. Jeg var hos dig dengang jeg var 15 år gammel og led meget af eksamensangst. Jeg kom tilbage til dig da jeg var 18 år, da jeg gik og var ked af det det meste af tiden. Især lærte jeg om mit indre regneark, hvor jeg tolkede på hvad andre sagde til mig. I dag er jeg 22 år og jeg bruger stadig de redskaber, du gav mig dengang. Det er tit jeg hører dine ord og lige sender dig en tanke, og det synes jeg var på tide at du fik af vide. Jeg vil gerne takke dig mange gange for alt det du gjorde for mig dengang. Jeg er så bevidst på mig selv og mine følelser, og lærer selvfølgelig noget nyt hverdag, men du har hjulpet mig med at få bygget et godt følelsesmæssigt fundament op, jeg kan arbejde videre med. Jeg er helt sikker på at jeg ikke var nået så langt, hvis du ikke havde hjulpet mig. Tusind tak for dig og din hjælp !"  Læs mere  Læs mindre

Olivia, 17 år - "Jeg var meget forvirret over en masse ting omkring mig selv. Både med selvtillid og selvværd. Efter forløbet hos Kirsten har jeg fået svar på mange af de ting, jeg gik med oppe i hovedet. Jeg er blevet mere sikker på, hvem jeg er og har det meget bedre nu, fordi jeg har fået nogle gode svar. At gøre noget andet end jeg plejer, er et godt redskab. Du er meget lyttende. Jeg havde hurtigt tillid til dig, og du er god til at få mig til at føle mig hjemme og tilpas. Olivia, 17 år"  Læs mere  Læs mindre

Signe, 12 år - "Hej Kirsten, Jeg startede hos dig, fordi jeg ikke havde så meget selvtillid. Det har derfor været et rigtig godt forløb, da du har givet mig gode metoder til, hvordan jeg kan snakke med nye mennesker på. Jeg synes, du var rigtig god til at forstå, hvad jeg mente, og stille spørgsmål som jeg skulle tænke over, og selv finde en løsning på. Hvis jeg havde lyst til at fortælle tingene videre til familien, hjalp du tilpas meget, hvilket var en rigtig god ting. Signe, 12 år"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.