Peter Scheining - Mentaltræner, Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Traumeterapeut

Peter Scheining

Mentaltræner, Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Traumeterapeut

København V, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Mentoring/Coaching/Terapi - Studerende (25% rabat) 600 kr. Aftal tid

Mentoring/Coaching/Terapeutisk samtale 795 kr. Aftal tid

Mentoring/Coaching/Terapeutisk samtale - dobbelt session 1.195 kr. Aftal tid

Mentaltræning samt indledende coaching samtale 1.495 kr. Aftal tid

Bestilles ved første ved mentaltræning og nye problematikker.

Vægttabs coaching & vejledning (specielt forløb) 3.495 kr. Aftal tid

3 mdr. forløb med 2 samtaler pr. måned. I alt 6 Vægttabs sessioner. 

Vi sammensætter realistisk mål sammen og søger for at du kommer hele vejen.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 39 92

Videosamtaler

Online Mentoring/Coaching Studerende (25% rabat) (GoMentor videosession) 525 kr. Aftal tid

Online Mentoring/Coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 39 92

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Slå igennem med din forandring og nå dine mål med coaching, terapi og mental træning! Peter Scheining - Mentaltræner, Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Slå igennem med din forandring og nå dine mål med coaching, terapi eller mentaltræning!

Hvad end du skulle lide af stress, vrede, angst, depression, overvægt, mv., eller står over for at skulle træffe nogle større beslutninger i dit private eller dit arbejdsliv lige nu, så er det fælles for alle, at problematikkerne kun løses ved at skabe en forandring! Og noget af det sværeste for os mennesker er at skabe forandringer, og måske nok det sværeste: at skabe varige forandringer!


Jeg mener, at varige forandringer skabes indefra - og det kan jeg hjælpe dig med!


Mit arbejde er at motivere, inspirere, skabe forandring, skabe resultater som er varige – sammen med dig! 


Det gør jeg som mentaltræner, coach og terapeut, og det betyder ikke noget, om du er privatperson, elitesportsudøver eller erhvervsleder. Dine mål og din motivation til at skabe forandringen er til gengæld afgørende.


Terapi, Coaching eller Mentaltræning - hvad skal jeg vælge? 

Lad os tage en uforpligtende samtale før vores første møde, for at se hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig og hvilken form for service/ydelse, der bedst vil hjælpe dig i din nuværende situation.


Coaching & Mentoring til privatperson eller leder/medarbejder:

Som coach eller mentor er jeg med dig hele vejen, fra tvivl til succes. 


 • Livsstilsændringer – Noget af det sværeste at ændre er vaner, også selvom du indser, at en livsstilsændring er nødvendig. Jeg kan hjælpe dig til at opnå varig succes med alt fra vægttab til rygestop.
 • Stress – Den perfekte balance mellem job og familieliv er svær at finde. Jeg hjælper dig med afklaring omkring organisatoriske forandringer, personlig udvikling, sparring, kommunikation, work-life balance og meget mere.
 • Mindset – Springer du ud af sengen om morgenen, klar til at tage fat på en ny dag – eller vågner du med et hoved, der allerede er fyldt med dagens problemer? Lær at reflektere over dine grundværdier, hvordan du motiverer dig selv, eller opdag metoder til at håndtere livskriser eller parforholdsproblemer.


Mentaltræning

Med mentaltræning kan du træne din hjerne til at tænke i nye baner om dig selv, dit liv eller dit job. Mentaltræning er oplagt for dig, der gerne vil:


 • Ændre livsstil
 • Højne motivation
 • Eliminere stress, angst og depression
 • Præstere mere og bedre
 • Udnytte dit fulde potentiale, som du ikke vidste du havde
 • Mere ro
 • Højere grad af tilfredshed og glæde
 • Øget bevidsthed
 • Mere nærvær
 • Nedsat kropsspænding
 • Vægttab
 • Løsning af konkrete problemstillinger
 • Svar på spørgsmål, der bekymrer
 • Ubevidst arbejde mod ønskede mål
 • Øget myelin-produktion i hjernen, der modvirker en hel række sygdomme
 • Udnytte dit fulde potentiale, som du ikke vidste du havde 

 

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret, proaktiv træningsform, der påvirker hjernens neurale struktur, efter den er bragt i alpha eller theta tilstand.

 

Gennem mentaltræning lærer du nemlig at udnytte hjernens umådelige potentiale til at hjælpe dig med at performe godt og hensigtsmæssigt i hverdagen og fremtiden, samtidig med at du opnår en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig.

 

Mentaltræning er oprindelig udviklet indenfor elitesporten, for at hjælpe sportsfolk på højeste niveau til at præstere bedre. I dag anvender tusinder af mennesker dagligt mentaltræning - ikke kun til at præstere bedre, men også i høj grad til at få det bedre. Det skyldes at Mentaltræning måske er den absolut mest effektive intervention imod fx stress, depression og angst mv.

 

Terapi 

Jeg benytter bl.a. teknikker og viden indenfor CFT, EFT gestalt og kognitiv terapi, emotionel intelligens og NLP.


Fælles for alle mine forløb er at mine klienter ikke bliver "hængende" i terapi, flere år i træk - vi har fokus på hvordan du hurtigt kommer videre i livet og kan balancere med de udfordringer du senere hen vil møde.


Om Peter Scheining

Jeg har en lang række uddannelser bag mig og er bl.a. uddannet mentaltræner, coach og terapeut, og jeg har fordybet mig i menneskets psykologi. 

Min faglige ballast er således i orden, men alle kan læse bøger.

 

Det, der gør mig til den, jeg er, og rigtig god til mit arbejde, er min personlige erfaring. Min egen forandring og de forandringer og resultater, jeg har skabt for andre, er mine stærkeste våben, når du og jeg sammen kæmper for, at du når dine mål.

Biografi

Køn

Mand

Klientudtalelser

Hanne-Birgit F - "Peter har mine varmeste anbefalinger!! Peter har bl.a. hjulpet mig igennem en dyb depression som jeg længe havde gået med og senere et hårdt sygedomsforløb. Jeg havde prøvet psykolog og andre psykoterapeutiske behandlinger, så jeg var lidt skeptisk i starten, men det skulle vise sig at alt jeg behøvede var et forløb hos Peter.... han kan "bare" noget andet. Varmeste anbefalinger herfra"  Læs mere  Læs mindre

Lærke Sahl - "Jeg kan kun medgive at Peter lever op til det han lover! Han er en oprigtig, empatisk og dygtig mentor."  Læs mere  Læs mindre

Maj-Britt Hansen - "Jeg oplevede Peter Scheining som en utrolig behagelig, dygtig, empatisk og oprigtig omsorgsfuld person. Jeg har været ekstrem glad for mit forløb med Peter Scheining, og hans arbejde med mig har betydet en kæmpe stor positiv forandring i mit liv. Jeg er rykket mig fra sygemeldt med depression til nu at være jobsøgende og glad. Peter er guld værd! "  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere