Peter Scheining - Mentaltræner, Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Traumeterapeut

Peter Scheining

Mentaltræner, Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Traumeterapeut

Videosamtale

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Slå igennem med din forandring og nå dine mål med coaching, terapi og mental træning! Peter Scheining - Mentaltræner, Coach, Psykoterapeut, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut, Traumeterapeut

Beskrivelse

Slå igennem med din forandring og nå dine mål med coaching, terapi eller mentaltræning!

Hvad end du skulle lide af stress, vrede, angst, depression, overvægt, mv., eller står over for at skulle træffe nogle større beslutninger i dit private eller dit arbejdsliv lige nu, så er det fælles for alle, at problematikkerne kun løses ved at skabe en forandring! Og noget af det sværeste for os mennesker er at skabe forandringer, og måske nok det sværeste: at skabe varige forandringer!


Jeg mener, at varige forandringer skabes indefra - og det kan jeg hjælpe dig med!


Mit arbejde er at motivere, inspirere, skabe forandring, skabe resultater som er varige – sammen med dig! 


Det gør jeg som mentaltræner, coach og terapeut, og det betyder ikke noget, om du er privatperson, elitesportsudøver eller erhvervsleder. Dine mål og din motivation til at skabe forandringen er til gengæld afgørende.


Terapi, Coaching eller Mentaltræning - hvad skal jeg vælge? 

Lad os tage en uforpligtende samtale før vores første møde, for at se hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig og hvilken form for service/ydelse, der bedst vil hjælpe dig i din nuværende situation.


Coaching & Mentoring til privatperson eller leder/medarbejder:

Som coach eller mentor er jeg med dig hele vejen, fra tvivl til succes. 


 • Livsstilsændringer – Noget af det sværeste at ændre er vaner, også selvom du indser, at en livsstilsændring er nødvendig. Jeg kan hjælpe dig til at opnå varig succes med alt fra vægttab til rygestop.
 • Stress – Den perfekte balance mellem job og familieliv er svær at finde. Jeg hjælper dig med afklaring omkring organisatoriske forandringer, personlig udvikling, sparring, kommunikation, work-life balance og meget mere.
 • Mindset – Springer du ud af sengen om morgenen, klar til at tage fat på en ny dag – eller vågner du med et hoved, der allerede er fyldt med dagens problemer? Lær at reflektere over dine grundværdier, hvordan du motiverer dig selv, eller opdag metoder til at håndtere livskriser eller parforholdsproblemer.


Mentaltræning

Med mentaltræning kan du træne din hjerne til at tænke i nye baner om dig selv, dit liv eller dit job. Mentaltræning er oplagt for dig, der gerne vil:


 • Ændre livsstil
 • Højne motivation
 • Eliminere stress, angst og depression
 • Præstere mere og bedre
 • Udnytte dit fulde potentiale, som du ikke vidste du havde
 • Mere ro
 • Højere grad af tilfredshed og glæde
 • Øget bevidsthed
 • Mere nærvær
 • Nedsat kropsspænding
 • Vægttab
 • Løsning af konkrete problemstillinger
 • Svar på spørgsmål, der bekymrer
 • Ubevidst arbejde mod ønskede mål
 • Øget myelin-produktion i hjernen, der modvirker en hel række sygdomme
 • Udnytte dit fulde potentiale, som du ikke vidste du havde 

 

Mentaltræning er en anerkendt forskningsbaseret, proaktiv træningsform, der påvirker hjernens neurale struktur, efter den er bragt i alpha eller theta tilstand.

 

Gennem mentaltræning lærer du nemlig at udnytte hjernens umådelige potentiale til at hjælpe dig med at performe godt og hensigtsmæssigt i hverdagen og fremtiden, samtidig med at du opnår en højere grad af bevidsthed med, hvilke tanker der styrer dig.

 

Mentaltræning er oprindelig udviklet indenfor elitesporten, for at hjælpe sportsfolk på højeste niveau til at præstere bedre. I dag anvender tusinder af mennesker dagligt mentaltræning - ikke kun til at præstere bedre, men også i høj grad til at få det bedre. Det skyldes at Mentaltræning måske er den absolut mest effektive intervention imod fx stress, depression og angst mv.

 

Terapi 

Jeg benytter bl.a. teknikker og viden indenfor CFT, EFT gestalt og kognitiv terapi, emotionel intelligens og NLP.


Fælles for alle mine forløb er at mine klienter ikke bliver "hængende" i terapi, flere år i træk - vi har fokus på hvordan du hurtigt kommer videre i livet og kan balancere med de udfordringer du senere hen vil møde.


Om Peter Scheining

Jeg har en lang række uddannelser bag mig og er bl.a. uddannet mentaltræner, coach og terapeut, og jeg har fordybet mig i menneskets psykologi. 

Min faglige ballast er således i orden, men alle kan læse bøger.

 

Det, der gør mig til den, jeg er, og rigtig god til mit arbejde, er min personlige erfaring. Min egen forandring og de forandringer og resultater, jeg har skabt for andre, er mine stærkeste våben, når du og jeg sammen kæmper for, at du når dine mål.

Biografi

Køn

Mand

Klientudtalelser

Hanne-Birgit F - "Peter har mine varmeste anbefalinger!! Peter har bl.a. hjulpet mig igennem en dyb depression som jeg længe havde gået med og senere et hårdt sygedomsforløb. Jeg havde prøvet psykolog og andre psykoterapeutiske behandlinger, så jeg var lidt skeptisk i starten, men det skulle vise sig at alt jeg behøvede var et forløb hos Peter.... han kan "bare" noget andet. Varmeste anbefalinger herfra"  Læs mere  Læs mindre

Lærke Sahl - "Jeg kan kun medgive at Peter lever op til det han lover! Han er en oprigtig, empatisk og dygtig mentor."  Læs mere  Læs mindre

Maj-Britt Hansen - "Jeg oplevede Peter Scheining som en utrolig behagelig, dygtig, empatisk og oprigtig omsorgsfuld person. Jeg har været ekstrem glad for mit forløb med Peter Scheining, og hans arbejde med mig har betydet en kæmpe stor positiv forandring i mit liv. Jeg er rykket mig fra sygemeldt med depression til nu at være jobsøgende og glad. Peter er guld værd! "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.