Karina Jensen - Coach, Mentor, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut

Karina Jensen

Coach, Mentor, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut

8 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ungecoach, Stresscoach, Eksamensangst, Lifecoach Karina Jensen - Coach, Mentor, Stresscoach, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Længes du efter:

Et stressfrit studieliv?

At være fri for eksamensangst?

Læs herunder, hvordan jeg kan hjælpe dig:


Vejen til et stressfrit studieliv

Prøv at forestil dig.....

  • At du har al den styrke og energi du har brug for, til at kunne klare en travl hverdag?
  • At du kan frigøre dig fra det forventningspres der konstant ligger på dine skuldre?
  • At du har følelsen af kontrol over dit liv med ro og overblik til at håndtere det, du bliver mødt med?

Du behøver ikke forestille dig det længere. Det er faktisk muligt og endda med meget få forandringer. 

Jeg kan hjælpe dig til at leve det liv du ønsker, hvor det er dig der har kontrollen over livet og ikke livet der kontrollerer dig. Hvor du kan leve det liv du ønsker uden stress, præstationsangst og katastrofetanker.

Det kan jeg fordi jeg selv har været der. Du kan læse min historie længere nede på siden.

Her kan du høre, hvad Lea og Katrine har fået ud af forløbet:

 ”Jeg startede mit coachforløb hos Karina, da jeg var blevet syg med stress. Jeg havde rigtig svært ved at finde fodfæste og hvordan jeg kunne komme tilbage på arbejdsmarkedet igen.

Jeg blev anbefalet et forløb hos Karina og det vil jeg i dag ikke bytte for noget. Det er den bedste beslutning jeg længe har truffet.

Karina er sød, rolig og nem at snakke med. Men vigtigst af alt, er hun super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt.

Mit coaching forløb hos Karina har hjulpet mig med at finde ind til mig selv igen, efter mit selvbillede var krakeleret. Gennem hårdt arbejde, har jeg i løbet af tre måneder, opnået givende og store forandringer i mit liv. Jeg har lært, hvordan jeg håndterer blandt andet dårlig samvittighed og at sige fra og hvordan jeg bevidst arbejder mig imod mine mål og ambitioner.

Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt.

Coaching forløbet har endvidere hjulpet mig i min afklaringsproces om uddannelsesvalg. Det har været helt essentielt for, at jeg kunne blive afklaret én gang for alle.

Karina har hjulpet mig til at finde fodfæste igen og jeg er ikke længere bange.

Jeg kan kun anbefale Karina og coachingforløbet. Jeg er sikker på, at det vil kunne gavne mange andre unge og hjælpe dem på rette kurs.”

-Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC

 

”Jeg har altid set mig selv som et meget rationelt menneske. Jeg tror på tal og hårde fakta.

Jeg tror ikke på bløde livs snakke om, at ændre sig selv og sin selvopfattelse. Men da jeg i februar 2017 blev syg med stress, vidste jeg, at noget måtte ændres. Derfor søgte jeg hjælp hos Karina.

Her tog tingene en markant drejning. Karina viste en interesse og en oprigtig bekymring, som jeg slet ikke havde mødt før. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, jeg ikke før havde fået øje på.

Karina's miks af nærværende coaching samt værkstøjer til brug i hverdagen var en kæmpe hjælp for mig. Derfor er Karina's støtte også en jeg forsat gør brug af i mit studieliv og når der er behov for et skub i den rigtige retning.”

- Katrine Adelhof, HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS.

Er du træt af at leve et liv med stress, præstationsangst og katastrofetanker og længes du også efter, at det er dig der har kontrollen i dit liv?

Så gør som Lea og Kathrine og opnå livsvarige forandringer.Fri for eksamensangst én gang for alle

Længes du også efter:

  • At bevare roen til eksamen?
  • At holde koncentrationen og fokusere på opgaven? 
  • Følelsen af, at have styring og kontrol over din krop og det du gerne vil sige?

Med blot 3 coaching sessioner, kan du få din bedste eksamensoplevelse nogensinde.

Her kan du høre, hvad Kira har fået ud af forløbet:

"Karina er en sympatisk og oprigtig coach, som med det samme skaber tryghed i en svær situation. Hun gav mig en forståelse for, hvad det var jeg gik igennem, og at jeg ikke var alene.

Jeg kom hos Karina hen over sommeren, og fik genfundet troen på mig selv og styrken til at gennemføre en re-eksamen blot halvanden måned senere. 

Karina har lært mig, at når man har accepteret sin eksamensangst, at den er en del af en selv, kan man lære at holde nerverne i ro og sætte de ekstremt høje krav til sig selv ned. Og så kan man næsten opleve eksamen som en "hyggelig" snak. 

Da jeg først fik sat forventningerne ned, og jeg fik fokus på mine følelser under den mundtlige eksamen, endte jeg med at gå fra karakteren 00 til mit første mundtlige 10-tal i hele min skolegang. Min sejr var ikke karakteren, den var en bonus. Min sejr var selve oplevelsen - at overvinde frygten for at fejle og selv kunne styre eksamen. 

Karina's bedste tip til mig: "Husk kærligheden til dig selv". Hun kan varmt anbefales!"

-Kira Zarp, Markedsføringsøkonom studerende, CPH Business AcademyMin historie


Jeg hjælper unge med at finde troen på sig selv. At finde styrken og energien til at klare en travl hverdag, præget af stort pres og forventninger.


Det gør jeg med udgangspunkt i min egen historie, og mit arbejde med unge siden 2006. Jeg har valgt, at gøre det jeg brænder allermest for til min levevej, fordi det bringer glæde i mit liv hver dag.Som 5-årig blev jeg skilsmissebarn og levede det meste af min barndom og ungdom med en alkoholiseret far. Jeg måtte derfor, i en meget tidlig alder, lære at tage ansvar for mit liv og min egen lykke.


Jeg har altid været glad og haft masser af energi og sjove ting i mit liv. Men det, at jeg ikke havde nogen til at støtte og guide mig i den rigtige retning betød, at jeg kom til at leve et liv som en kugle i et flipperspil. Styret af hvad andre mente eller syntes og frygten for ikke at være god nok.


Jeg virkede stærk og tjekket udadtil, havde styr på det hele, men indeni var jeg konstant på overarbejde på grund af mit lave selvværd og min præstationsangst.


Jeg løb bare stærkere og stærkere, mistede fokus og anede ikke rigtig hvor jeg var på vej hen. Det endte med, at jeg gik ned med stress og fik angst. Jeg opdagede slet ikke det var på vej, for jeg havde fuldstændig mistet kontakten til mig selv. Jeg syntes jo egentlig mit liv var meget godt, så det var et kæmpe chok og nærmest umuligt for mig at acceptere.

 

Hvad jeg heller ikke vidste var, at dette blev vendepunktet i mit liv…..


Jeg fik en dygtig coach, der hjalp mig tilbage på sporet og inspirerede mig til at se, at alt det jeg søgte, fandtes indeni mig selv. Hun hjalp mig til at mærke mig selv og mine grænser og få fokus på, hvad jeg gerne ville. Jeg så pludselig, hvor meget jeg var gået på kompromis og havde begrænset mig selv. Hvordan jeg havde afholdt mig fra at gøre de vigtige ting og det jeg havde allermest lyst til, af frygt for ikke at kunne leve op til andres eller, måske i højere grad, egne forventninger.


Jeg kom på hårdt arbejde, men en helt ny verden åbnede sig. Følelsen af at have kontrol over mit liv, være i ro og balance og ikke ligge under for et ydre pres, gav mig troen på, at jeg kunne gøre lige præcis det jeg ville, med mit liv. Og ikke mindst, at vågne glad om morgenen.


Det inspirerede mig til at arbejde videre med coaching, stress og personlig udvikling, som jeg, nu i mere end 12 år, har arbejdet med og dygtiggjort mig indenfor.


Og her er jeg så i dag, hvor jeg arbejder med det jeg brænder allermest for. Nemlig at hjælpe dig til at leve det liv du ønsker uden stress, præstationsangst og katastrofetanker. At støtte dig i at holde fokus og finde ro og balance, om det er i livet, en eksamenssituation eller noget helt andet. Jeg vil inspirere og støtte dig, skridt for skridt i et positivt, trygt og tillidsfuldt rum.


For det gør mig glad indeni!

Biografi

Klientudtalelser

Lea Maj Brinck Larsen, Humanistisk bachelor, RUC - "”Jeg startede mit coachforløb hos Karina i december 2017, da jeg var blevet syg med stress. Jeg havde rigtig svært ved at finde fodfæste og hvordan jeg kunne komme tilbage på arbejdsmarkedet igen. Jeg blev anbefalet et forløb hos Karina og det vil jeg i dag ikke bytte for noget. Det er den bedste beslutning jeg længe har truffet. Karina er sød, rolig og nem at snakke med. Men vigtigst af alt, er hun super dygtig til sit arbejde, da hun rammer plet hver eneste gang. Hun dømmer ikke og er meget professionel. Hun sørger for trygge rammer og man får hurtigt en følelse af gensidig tillid og respekt. Mit coaching forløb hos Karina har hjulpet mig med at finde ind til mig selv igen, efter mit selvbillede var krakeleret. Gennem hårdt arbejde, har jeg i løbet af tre måneder, opnået givende og store forandringer i mit liv. Jeg har lært, hvordan jeg håndterer blandt andet dårlig samvittighed og at sige fra og hvordan jeg bevidst arbejder mig imod mine mål og ambitioner. Jeg har fået overblik over mine udfordringer og taget styringen tilbage. Nu er det mig der styrer dem og ikke omvendt. Coaching forløbet har endvidere hjulpet mig i min afklaringsproces om uddannelsesvalg. Det har været helt essentielt for, at jeg kunne blive afklaret én gang for alle. Karina har hjulpet mig til at finde fodfæste igen og jeg er ikke længere bange. Jeg kan kun anbefale Karina og coachingforløbet. Jeg er sikker på, at det vil kunne gavne mange andre unge og hjælpe dem på rette kurs.” "  Læs mere  Læs mindre

Katrine Adelhof, HA Almen Erhvervsøkonomi, CBS - "”Jeg har altid set mig selv som et meget rationelt menneske. Jeg tror på tal og hårde fakta, og ikke på bløde livssnakke om, at ændre sig selv og sin selvopfattelse. Men da jeg i februar 2017 blev syg med stress, vidste jeg, at noget måtte ændres og en venindes mor henviste mig til Karina. Her tog tingene en helt anden drejning. Karina viste interesse og en oprigtig bekymring, som jeg ikke før har mødt. Hun gav mig støtte og udfordrede mig til at tænke over ting i mit liv, jeg ikke tidligere har fået øje på. Karina’s miks af nærværende coaching samt værkstøjer til brug i hverdagen, var en kæmpe hjælp for mig. Derfor er Karina fortsat en støtte jeg gør brug af i mit studieliv og når jeg behov for et skub i den rigtige retning.” "  Læs mere  Læs mindre

Cecilie Friis, Medicin studerende, Københavns Universitet - ""Jeg kom til Karina for at få hjælp i forhold til stress på studiet. Vi fandt under vores samtaler ud af, at det ikke blot drejede sig om det og fik taget fat på en masse andre ting, som havde stor indflydelse på mine problemer, uden jeg selv vidste det. Efter kun to samtaler følte vi begge, at vi havde fået rykket godt rundt på mine tanker og givet mig mere ro. Udover det, har jeg også fået nogle værktøjer med hjem, som jeg kan bruge, hvis det bliver nødvendigt. Og skulle alting pludselig brænde på igen, så ved jeg, at jeg altid har muligheden for at kontakte hende igen. Karina er super god til at få spurgt ind til de helt rigtige ting, og samtalerne med Karina er altid i et åbent og tillidsfuldt miljø, hvilket er utrolig dejligt.""  Læs mere  Læs mindre

Mette Madsen, Novo Nordisk - ""Jeg har altid tænkt, at coaching ikke var noget for mig. Men ved tredje bølge af stress, efter besøg hos læge og psykolog de første to gange, tænkte jeg, det var tid til at prøve noget nyt. Jeg er blevet meget positivt overrasket, og det har været en stor hjælp i mit stressforløb. Karina har, som noget af det vigtigste, givet mig værktøjer til at forstå og acceptere min stress, at jeg er ok, og der ikke er noget galt med mig. Karina er et varmt og kærligt menneske og let at åbne sig for. Hun har fået mig til at forstå mig selv bedre og se problemerne fra en anden vinkel. Jeg har fået små opgaver, jeg selv kunne arbejde med, som hjælper mig med at komme videre. Jeg er sikker på, at Karina er grunden til, at jeg stort set er stressfri her tre måneder efter. Jeg har stadig masser af ting, jeg er blevet klar over, jeg skal arbejde med, så jeg ser frem til en fortsat udvikling. Jeg har derfor valgt at fortsætte i forløb hos Karina, så hun kan hjælpe mig til at nå mit store mål - aldrig mere stress.""  Læs mere  Læs mindre

Kira Zarp, Markedsføringsøkonom studerende, CPH Business Academy - ""Karina er en sympatisk og oprigtig coach, som med det samme skaber tryghed i en svær situation. Hun gav mig en forståelse for, hvad det var jeg gik igennem, og at jeg ikke var alene. Jeg kom hos Karina to gange hen over sommeren, og på de to gange fik jeg genfundet troen på mig selv og styrken til at gennemføre en re-eksamen blot halvanden måned senere. Karina har lært mig, at eksamensangst er ikke bare noget der forsvinder, men når man har accepteret, at den er en del af en selv, kan man lære at holde nerverne i ro og sætte de ekstremt høje krav til sig selv ned. Og så kan man næsten opleve eksamen som en "hyggelig" snak. Da jeg først fik sat forventningerne ned, og jeg fik fokus på mine følelser under den mundtlige eksamen, endte jeg med at gå fra karakteren 00 til mit første mundtlige 10-tal i hele min skolegang. Min sejr var ikke karakteren, den var en bonus. Min sejr var selve oplevelsen - at overvinde frygten for at fejle og selv kunne styre eksamen. Karina's bedste tip til mig: "Husk kærligheden til dig selv". Hun kan varmt anbefales!""  Læs mere  Læs mindre

Kamilla Ellehammer, Praktiksekretær, Campus Carlsberg - "”Jeg befandt mig i en situation, hvor jeg følte, jeg sad fast i mit arbejdsliv. En følelse af, at tingene ikke var som de burde, og at jeg ikke levede op til den person, jeg gerne ville være. Brok og frustration fyldte for meget, og det gav mig følelsen af mindreværd og uværdighed. Karina har hjulpet mig med at flytte fokus hen på de ting, jeg kan ændre, og hvem jeg gerne vil være for at leve op til mine egne værdier. Allerede efter første session gik jeg derfra med en ny følelse i kroppen. Karina er god til, at få én til selv at sætte ord på problemer og løsninger, og samtidig give én følelsen af selv at have arbejdet sig frem til løsningen. Jeg tror, at netop dét er afgørende for, hvor langt jeg er nået. Jeg har fået nogle brugbare værktøjer og metoder til at holde fast, og jeg må konstatere, at det i dag er en helt anden oplevelse at gå på arbejde. Jeg er blevet en meget mere glad person og er mere konstruktiv i mit arbejdsliv.”"  Læs mere  Læs mindre

Ida Nissen, Projektkoordinator, Københavns Kommune - "I efteråret 2014 var vores gruppe så heldige at blive teamcoachet af Karina. Teamcoachingen gav gruppen mulighed for, i en travl hverdag, at tale, lytte og fordybe sig i hvad der er vigtigt for den enkelte i forhold til arbejdsopgaver og det at være en god kollega. Gruppens teamcharter samt mission hænger stadig på væggen, for at fastholde opmærksomheden på det gruppen blev enige om var vigtigt. Karinas engagement og personlighed indbød til åben og ligeværdig dialog. Hun var altid velforberedt med en dagsorden samt formål for dagene. Der var en god balance mellem styring af dialogen og lade gruppen tale udenfor rammerne, da dét at tale udenfor rammerne gav nye perspektiver, som Karina var god til at samle op på og inddrage i efterfølgende dialog. Karina gav os som coach et super afsæt for at formulere et teamcharter og en mission – og her 1 år efter bruger vi det fortsat til at holde hinanden op på, hvor vigtigt det er, at vi fungerer godt sammen."  Læs mere  Læs mindre

Randi Arndtzen, Gymnasielærer - "Jeg har gået i et coaching forløb hos Karina over et halvt års tid. Jeg opsøgte Karina, fordi jeg døjede med selvværdsproblemer og følte jeg sad fast i mit liv. Karina og jeg talte sammen en times tid i telefon ca. hver anden uge. Vi arbejdede blandt andet med min frygt og de forhindringer jeg havde i forhold til at leve det liv jeg ønskede. Én af de ting, der hjalp mig rigtigt meget var de opgaver, Karina gav mig fra gang til gang. De var konkrete og let tilgængelige, og de holdt mig fast i en positiv udvikling. Fra samtale til samtale kunne jeg mærke, at jeg fik mere og mere kontrol over mit liv. Jeg fik mere og mere mod på at tage ansvar i svære situationer og skabe de værdier, jeg ønsker i mit liv. Én af de ting, der gjorde, at vores forløb rykkede for mig, var at Karina troede på mig og gav mig en masse positiv bekræftelse. Det virkede virkelig for mig, at hun tog mig alvorlig og udfordrede mig. Jeg fik Karina anbefalet af en god ven, og jeg kan varmt anbefale hende som coach til mine venner."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere