Gitte Holmen - Parterapeut, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Tankefeltterapeut, Supervisor

Gitte Holmen

Parterapeut, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Tankefeltterapeut, Supervisor

Holbæk

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Parterapi 1.000 kr. Aftal tid

Familieterapi 1.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Parterapeut,psykoterapeut,familieterapeut,superviser. Gitte Holmen - Parterapeut, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Tankefeltterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Velkommen til min profilside

Mit navn er Gitte Holmen. Jeg er psykoterapeut, parterapeut, familieterapeut, tankefeltterapeut og superviser.


Jeg tilbyder terapi, parterapi, familieterapi til børn, unge, voksne og familier. Jeg arbejder med alle problemstillinger, ønsker, mål ud fra den enkeltes behov.


Vi oplever det alle på vores vej gennem livet: En krise eller en sorg, som pludselig rammer os, uden vi var forberedt. Eller vi befinder os et sted i livet, hvor vi styres af nogle begivenheder, vi ikke selv har valgt.


I de situationer kan jeg hjælpe dig med at få overblikket tilbage -- og komme videre. Jeg kan også være den professionelle sparring, du har brug for, hvis du føler, din personlige udvikling er gået i stå, og du lever efter nogle mønstre, du har svært ved at bryde.


SKAB MERE LIV I DIT LIV

RING FOR DIN FØRSTE AFTALE NU!


Parterapi:

Det kan være svært at leve op til de mange krav til et parforhold og samtidig en hverdag der skal fungere- kommunikation, romantik, følelsesmæssig forståelse, erotik, inderlighed og forældre rollen i forhold til biologiske børn, adoptivbørn, delebørn, sammenbragte børn.


Har jeres forhold trange kår, er parterapi en god mulighed for at genfinde jeres forhold og kærlighed. 


I parterapien kan I få redskaber til:

 • At blive opmærksom på hvorfor i forelskede jer i hinanden. 
 • At I får mulighed for at være nysgerrige på jeres partner, kigge på jeres forskellige tanker og handlemønstre og blive mere bevidst om disse.
 • At I kan blive mere bevidst om, hvad der skaber konflikter i jeres parforhold.
 • At I kan opnå en større accept af hinandens forskelligheder.
 • At I vil få mulighed for at tale om forventninger og ønsker til hinanden og afstemme disse.
 • At I kan få mulighed for at genskabe forståelsen og indfølingen af hinanden, så der igen kan blive varme, inderlighed og nærhed i jeres parforhold.


Hos mig vil et typisk forløb med parterapi strække sig over 4-8 gange.

Jeg arbejder med par, der er motiverede for at genfinde sig selv, hinanden og kærligheden. I parterapien har I samtaler, hvor I begge får lige mulighed for at kommer til orde og jeg indgår som den tredje part, der med indsigt og respekt, lytter, spørger ind og guider jer.


Familieterapi:

Samtaler med en familieterapeut kan være det første skridt til en bedre trivsel og hverdag for familien.

Det kan være en stor og til tider overvældende udfordring at være i en familie med voksne, unge og børn.


Udfordringerne kan være mange:

 • Hvordan griber vi rollen som forældre an?
 • Hvordan griber vi opdragelsen af barnet/børnene an?
 • Hvordan griber jeg rollen som enlig mor eller far an?
 • Hvordan håndterer vi rollerne i vores sammenbragte familie?
 • Hvordan takler vi teenagerne?
 • Hvordan kommer vi videre, når barnet/børnene mistrives?
 • Hvordan håndterer vi konflikter i vores familie


Som familieterapeut tilbyder jeg samtaler, hvor jeg tager udgangspunkt i dine/jeres aktuelle familiemæssige udfordringer for derved at afdække, hvad du/I måske har brug for.


Jeg kan præsentere jer for nye vinkler på jeres familieproblematik, som vil gøre dig/jer i stand til at se og forstå jeres familie i et andet perspektiv, hvilket vil sætte jer i stand til at handle anderledes.


Første samtale er som regel uden deltagelse af barnet/børnene. Herefter er det muligt at komme til samtaler alene, som par eller hele familien. Derudover kan andre relevante personer deltage, hvis det findes hensigtsmæssigt.


Samtalerne kan foregå i min klinik eller hjemme hos jer. Varighed af samtalerne er 1 time ved enesamtaler, 1½ time ved par og familiesamtaler. Intervallet mellem de enkelte samtaler aftales løbende. Der er tavshedspligt og fortrolighed omkring samtalerne.


Lidt om mig:

Jeg er født i 1960. Jeg etablerede mig som psykoterapeut med egen praksis i begyndelsen af 2008.


Jeg er uddannet pædagog i 1982 og psykoterapeut i 2007. I den mellemliggende periode har jeg blandt andet være leder af daginstitutioner i 20 år og taget diplomuddannelsen på Psykoterapeutisk Institut i København.


I 2008 blev jeg eksamineret psykoterapeut og 2015 certificeret tankefeltterapeut. Fra 2017 fungerer jeg som sensor på uddannelsen af tankefeltterapeuter og efterfølgende har jeg deltaget i den 1-årige efteruddannelse i neuroaffektiv udviklingspsykologi med børn og familier.


Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening - forening af uddannede psykoterapeuter i Danmark og psykoterapeutiske uddannelsessteder samt Foreningen af Danske EFT & TFT Terapeuter (DETT).


Erfaring:

Jeg har gennem mit 40 år lange arbejdsliv arbejdet med mennesker i det pædagogiske og psykologiske felt. Derudover har jeg 20 års ledelseserfaring. Alt dette har givet mig en stor menneskelig erfaring, som har ført til min store interesse for familie og parterapi, et område jeg har uddannet og fordybet mig i de senere år. Alt dette har ført til, at jeg har oparbejdet en stor erfaring omkring par- og familieterapi.


Jeg arbejder desuden for kommuner og opholdssteder med supervision, ledersupervision, alternativ til anbringelse i familier med børn med særlige behov.


Uddannelse:

Eksamineret psykoterapeut. Medlem af psykoterapeut foreningen.

Psykoterapeut i december 2007 -Psykoterapeutiske institut. København.

Neuroaffektiv udviklingspsykologi med børn/unge. Susan Hart

Certificeret tankefeltterapeut. Lars Myging

Integrativ psykiatri. Klinisk Psykolog Bjarne Kronborg.

Pædagogisk diplom - Danmarks Pædagog Højskole. København.

Børnehaveseminariet Fröbelhøjskolen. Roskilde.

Biografi

Klientudtalelser

Pia Moustgaard - "Gitte Holmen formår at etablerer en troværlig kontakt med dyb respekt for familien og dennes udfordringer. Hun danner sig hurtigt et overblik. I tæt samarbejde med familien bruger Gitte sin faglighed og forskellige metoder til at familien får nye indsigter, ændre møstre og hermed tilegner sig andre handle mugligheder som udvikler og øger trivslen i familien.Hun varetager komplekse længerevarende forløb,samt kortvarige indsatser, hvor hun altid har fokus på familiebehandlingens muligheder, samt begrænsninger og tager ansvar herfor. Leder af familiehuset. Pia Moustgaard. "  Læs mere  Læs mindre

Henrik Dahl - "Vi har siden 2008 har fast aftale med Gitte somen del af den vifte vi kan gøre brug af, når medarbejder oplever større eller mindre kriser ideres arbejds-eller privat liv, -og det er vi mget tilfredse med.Medarbejderne giver posetive tilbagemedlinger. Henrik Dahl Centerleder "  Læs mere  Læs mindre

Kristian og Heidi - ""Vi vil gerne sige tak for et forløb på tre gange, hvor det på forunderlig vis er lykkedes gitte, at få os til at stå på en ny platform. Vi havde det som om det ene dæk på bilen blev ved at tabe luften. De andre tre dæk fungerede, men bilen kunne ikke køre pga det ene dæk. Der gik kortere og kortere afstand mellem at dækket tabte luften og vi kørte nu det meste af tiden uden luft og det tærede på os selv og hinanden. Vi måtte kaste håndklædet i ringen og erkende at her var noget, vi ikke kunne klare selv. Gitte er meget kompetent og formåede at vi begge følte os hørt. De modstande vi havde mod hinanden er der kommet ord på og vi kan nu se dem som styrker. Der er kommet fokus på hvad vi kan gøre for at dækket ikke længere taber luften og det arbejde skal vi selvfølgelig selv gøre. Vi har fået modet og lysten tilbage og det er for os betingelserne for at kærligheden kan gro igen. Kh Kristian og Heidi "  Læs mere  Læs mindre

En skolelære - "Hej Gitte. Aller først vil jeg lige sige tusind tak for en god supervisions i mandags. Vi havde alle en oplevelse af at komme derfra med en masse nye redskaber til god brug i vores dag med vores skønne elever. Specielt har vi efterfølgende været meget opmærksom på den " panik" vi selv får skabt,når vi taler sammen. Så små stemmer og så må vi virkelig gerne sidde ned og skabe ro. Det sidste viste vi godt og praktiserer dagligt, men vi havde nok bare brug for at få det italesat af en udefra kommende. Samtidig er det jo altså også virkelig vigtig, med den lille ting, at trække vejret. Vi skal jo passe på vores nervesystem. Når det så er sagt, så skriver jeg jo til dig for at aftale en ny aftale. Hilsen en skolelærer "  Læs mere  Læs mindre

Lene - "Hej Gitte ? Jeg bliver simpelthen nødt til at skrive til dig, for jeg er så dybt taknemmelig, for den hjælp du gav mig (-og xxxxx). Du var simpelthen så god og så rar at være hos og jeg har kun varme ord til dig. Jeg vil helt klart anbefale dig til alle i byen, for du er simpelthen så dygtig til det du laver. Tak fordi du lyttede, tak for gode værktøjer og tak til at du fik mig til at tænke over det (“helvede”) vi er endt i. Nu vil jeg se livet som et eventyr, hvor nogle bliver og nogle går, men jeg vil fylde bogen med en god historie der er rar at læse.! Af hjertet tak Hilsen Lene "  Læs mere  Læs mindre

Lotte - "Hej Gitte. Endnu en gang tak for idag. Tak for dine indspark og visdom ? jeg er taknemmelig . Kh Lotte "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere