Martin Jensen - Psykolog, Stresscoach

Martin Jensen

Psykolog, Stresscoach

Randers C, Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi m rabat for studerende og arbejdsløse - INTROTILBUD 300 kr. Aftal tid

Jeg har et mindre antal pladser til studerende og arbejdsløse, som har brug for samtaleterapi uden ventetid.

Individuel terapi - INTROTILBUD 550 kr. Aftal tid

Individual terapi - 3 sessioner (Betal i 2 rater) 1.350 kr. Aftal tid

Psykologisk terapi kræver ofte flere sessioner for at rykke for alvor, derfor tilbyder jeg mængderabat på 3 sessioner afholfdt i løbet af to måneder.

Par- & Familieterapi 1.000 kr. Aftal tid

Bliv bedre til at

 • kommunikere
 • forstå hinanden
 • samarbejde
 • sætte grænser
 • fortælle hinanden hvad I har brug for
 • påskønne og nyde hinanden


Metoderne er

 • Mentaliseringsbaseret terapi
 • Kognitiv terapi
 • Mindfulness og metakognitiv terapi
 • NARM (Neuroaffektiv Relationel Model)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

30 51 45 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

30 51 45 50

Videosamtaler

Individuel terapi (INTROTILBUD) (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Individual terapi - månedskort til 3 sessioner (INTROTILBUD - Betal i 2 rater) (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Psykologisk terapi kræver ofte flere sessioner for at rykke for alvor, derfor tilbyder jeg mængderabat på 4 sessioner om måneden. Modkravet er, at du booker 3 møder om måneden for at få fuld valuta for pengene.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

30 51 45 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er klinisk psykolog med psykiatrisk erfaring og en stærk faglig viden om kroppens store potentiale for at hele psyken og omvendt. Martin Jensen - Psykolog, Stresscoach

Beskrivelse

Jeg er uddannet klinisk psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har erfaring med både at behandle stress, angst og depression hos folk på arbejdsmarkedet samt tunge diagnoser i den ambulante psykiatri.


Hvilke problemer har jeg erfaring og gode resultater med?

 • PTSD og traumer
 • Selvværd
 • Stress
 • Angst (let, moderat og svær)
 • Eksamensangst og præstationsangst
 • Depression (let, moderat og svær)
 • Livskriser
 • Selvmordstanker
 • OCD
 • Konflikter
 • Borderline
 • Vrede
 • ADHD
 • Søvnproblemer
 • Hukommelse- og koncentrationsbesvær
 • Mental skarphed
 • Familieterapi
 • Børn og Unge og selvværd
 • Børn og Unge og socialangst


Hvorfor skal du vælge mig?

Fordi jeg ofte skaber hurtige og store resultater sammen med mine klienter. Hvis du er klient hos mig, taler min behandlingshistorik for, at du vil
rykke hurtigt på dig.


Mange af mine klienter oplever hurtige, mærkbare og varige fremskridt efter 1-2 måneders terapi hos mig. Jeg har lindret følelsesmæssige problemer såsom traumer, vrede, angst, depression, stress og ensomhed - såvel som kognitive problemer med koncentration, udholdenhed, overblik og beslutningskraft.


Hvad tilbyder jeg, som mine kolleger ikke gør?

Min terapi kører i to spor, hvor jeg behandler din krop og psyke samtidigt. Min erfaring er, at mange med psykiske problemer også er fysisk belastede. Faktisk kan overraskende mange psykiske lidelser lindres markant med den rette fysiske udredning og indsats.

Det betyder, at du hos mig får skræddersyet både en fysisk og en psykisk terapi, hvis samspil kommer til at rykke dig hurtigere og længere mod bedring end samtaleterapi alene.


Målrettet livsstilsændring og bredspektret psykoterapi

I min terapi vil du blive bedt om at undersøge og udfordre livsstil, og vi undersøger i den forlængelse, hvor meget dit kropslige helbred bidrager til dine psykiske problemer.


Din kost og din søvn kan løfte dit psykiske og fysiske helbred mere end du aner. MEN du skal vide hvordan, du arbejder effektivt med begge dele - og det kommer du til sammen med mig.


Resumeer med handlingsanvisninger

Hvis du har brug for det, samfatter jeg hovedpointerne i den enkelte samtale og tilføjer anbefalinger, til hvordan du arbejder målrettet mellem sessionerne med indsigterne fra sessionerne. Mange af mine klienter oplever, at disse oversigter hjælper dem voldsomt meget til at huske, hvilke formuleringer og vinkler på adfærd, tanke og følelse som især rykkede for dem ved samtalen.


Terapier

Jeg står på 3 terapeutiske ben i mit arbejde med dig.


1) Det ene ben er 3. bølge kognitiv terapi, hvor vi sammen udfordrer og omstrukturerer adfærd og tankemønstre. Det gælder både din individuelle livsførelse men især også for dine relationer, som fx kan lide under ubevidste kognitive forvrængninger.

2) Det andet ben er psykodynamisk terapi, hvor vi finder frem til sårbarheder i din psyke og dit nervesystem fra din barndom, som præger dine emotioner, din kropslige somatik, dit helbred og ikke mindst dine relationer i dag.

3) Det tredje ben er som nævn livsstil - især søvn, kost og motion. Du vil her opleve, at kan små justeringer kan flytte bjerge samt fremskynde, forstærke og forankre resten af vores terapeutiske arbejde.

Kontakt mig for en gratis forsamtale og hør, hvordan vi sammen kan forbedre din livskvalitet.

Biografi

Uddannelse titel

Psykolog

Stresscoach

Køn

Mand

Klientudtalelser

Mads - "Du er sindssygt god at snakke med. Du er tålmodig, du lytter, du er engageret og du tager mig alvorligt. Og så kan du virkelig dit stof."  Læs mere  Læs mindre

Gurli - "Tak for i går - du levede jo slet ikke op til min negative holdning til psykologer - du virker så ægte og engageret."  Læs mere  Læs mindre

Mor med angstdiagnose (Ambulant Psykiatri) - "Jeg regnede ikke med, at terapien ville virke, men min angst er blevet meget mindre. Før var min angst et uhyre, jeg ikke kunne kontrollere. Nu er den mere som en irriterende lillebror, som man lige skal sætte på plads fra tid til anden. Jeg troede ikke engang, at jeg kunne aflevere mine børn i skole uden støtte, men nu kan jeg både hente og bringe dem, afholde børnefødselsdag, og så har jeg søgt tilbage på HF for at få de sidste fag og begynde min kontoruddannelse. Jeg er nervøs for fremtiden, men for første gang kan jeg også glæde mig til den."  Læs mere  Læs mindre

Anonym (Austisme spektrum; overvægt) - "Den her protokol har på bare to måneder gjort noget for mig, som ingen medicin eller terapi før har gjort. For første gang i mit voksne liv er min søvn blevet god. Der er mere dyb søvn, jeg sover mere uafbrudt og jeg snorker meget mindre. Jeg har kunnet stoppe med mine antidepressiver, min næsespray og jeg har reduceret min medicin mod sure opstød. Jeg er blevet meget mere mentalt robust og skarp, og så er jeg bare meget gladere nu. Jeg kan meget bedre gå gennem en hel arbejdsdag uden at føle mig drænet, og jeg tackler uforudsete udfordringer med et meget køligere overblik end før. Og så har jeg tabt mig 11 kilo fra midt marts til midt maj i år. Og det gjorde ikke engang ondt."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "3 døgn i træk med fedtreduktion på 0,5 kg efterfulgt af 1 døgn med 0,3 kg (...) Dvs. 1,8 kg fedt smidt på 4 døgn, det er da for vildt. Jeg er godt nok imponeret over denne diæt! Og så sov jeg 8,5 timers uafbrudt søvn. Kan ikke huske hvornår det sidst er sket. I love my life!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere