Martin Jensen - Psykolog, Stresscoach

Martin Jensen

Psykolog, Stresscoach

Randers, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi (INTROTILBUD) 800 kr. Aftal tid

Individual terapi - månedskort til 3 sessioner (INTROTILBUD - Betal i 2 rater) 1.800 kr. Aftal tid

Psykologisk terapi kræver ofte flere sessioner for at rykke for alvor, derfor tilbyder jeg mængderabat på 3 sessioner om måneden. Modkravet er, at du booker 3 møder om måneden for at få fuld valuta for pengene.

Reducer din stress og angst hurtigt og effektivt (INTROFORLØB - 3 DOBBELT-SESSIONER - Beta 3.000 kr. Aftal tid

Indhold
Jeg behandler og underviser grupper på maximum 5 personer i at spise, faste og sove sig til en bedre psyke. Kurset giver på den ene side hver deltager et fagligt solidt grundlag, for at spise, faste og sove sig til bedre mental balance og skarphed - og på den anden side, en personlig vinkel på hver deltagers unikke fysiske og psykiske forudsætninger for at omstille sig til en ny livsstil.

Fordel
Du får dobbelt så meget information end ved personlig terapi - både fra mig og din gruppe - og du får mulighed for at sparre og holde gang i motivationen med gruppemedlemmerne efter terapien er slut.

 Næste grupper begynder tirsdag den 16. juni. Samlet tid: 6 timer

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

30 51 45 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

30 51 45 50

Videosamtaler

Individuel terapi (INTROTILBUD) (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Individual terapi - månedskort til 3 sessioner (INTROTILBUD - Betal i 2 rater) (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Psykologisk terapi kræver ofte flere sessioner for at rykke for alvor, derfor tilbyder jeg mængderabat på 4 sessioner om måneden. Modkravet er, at du booker 3 møder om måneden for at få fuld valuta for pengene.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

30 51 45 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Events

Online gruppe: Ketofaste, søvn og psyke 1 (INTROTILBUD)
15-6-2020 16:30
4.000 kr. Læs mere

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Jeg er klinisk psykolog med psykiatrisk erfaring og en stærk faglig viden om kroppens store potentiale for at hele psyken og omvendt. Martin Jensen - Psykolog, Stresscoach

Beskrivelse

Jeg er uddannet klinisk psykolog fra Københavns Universitet. Jeg har erfaring med både at behandle stress, angst og depression hos folk på arbejdsmarkedet samt tunge diagnoser i den ambulante psykiatri.


Hvilke problemer har jeg erfaring og gode resultater med?

 • PTSD og traumer
 • Stress
 • Angst (let, moderat og svær)
 • Eksamensangst og præstationsangst
 • Depression (let, moderat og svær)
 • Livskriser
 • Selvmordstanker
 • OCD
 • Konflikter
 • Borderline
 • Vrede
 • ADHD
 • Søvnproblemer
 • Hukommelse- og koncentrationsbesvær
 • Mental skarphed


Hvorfor skal du vælge mig?

Fordi jeg ofte skaber hurtige og store resultater sammen med mine klienter. Hvis du er klient hos mig, taler min behandlingshistorik for, at du vil
rykke hurtigt på dig.


Mange af mine klienter oplever hurtige, mærkbare og varige fremskridt efter 1-2 måneders terapi hos mig. Jeg har lindret følelsesmæssige problemer såsom traumer, vrede, angst, depression, stress og ensomhed - såvel som kognitive problemer med koncentration, udholdenhed, overblik og beslutningskraft.

Hvad tilbyder jeg, som mine kolleger ikke gør?

Min terapi kører i to spor, hvor jeg behandler din krop og psyke samtidigt. Min erfaring er, at mange med psykiske problemer også er fysisk belastede. Faktisk kan overraskende mange psykiske lidelser lindres markant med den rette fysiske udredning og indsats.

Det betyder, at du hos mig får skræddersyet både en fysisk og en psykisk terapi, hvis samspil kommer til at rykke dig hurtigere og længere mod bedring end samtaleterapi alene.

Målrettet livsstilsændring og bredspektret psykoterapi

I min terapi vil du blive bedt om at undersøge og udfordre livsstil, og vi undersøger i den forlængelse, hvor meget dit kropslige helbred bidrager til dine psykiske problemer.


Din kost og din søvn kan løfte dit psykiske og fysiske helbred mere end du aner. MEN du skal vide hvordan, du arbejder effektivt med begge dele - og det kommer du til sammen med mig.


Terapier

Terapierne vi arbejder med er mange. Jeg bruger  kognitiv terapi og mindfulness til at stoppe uhensigtsmæssige tankemønstre, ACT til at forankre dig i dine værdier og derved styrke din beslutningskraft og målsætninger, samt NARM (Neuro-Affektiv Relationel Model) og tankefeltsterapi til at aflade din krop og sinds destruktive energier. 
Biografi

Klientudtalelser

Mor med angstdiagnose (Ambulant Psykiatri) - "Jeg regnede ikke med, at terapien ville virke, men min angst er blevet meget mindre. Før var min angst et uhyre, jeg ikke kunne kontrollere. Nu er den mere som en irriterende lillebror, som man lige skal sætte på plads fra tid til anden. Jeg troede ikke engang, at jeg kunne aflevere mine børn i skole uden støtte, men nu kan jeg både hente og bringe dem, afholde børnefødselsdag, og så har jeg søgt tilbage på HF for at få de sidste fag og begynde min kontoruddannelse. Jeg er nervøs for fremtiden, men for første gang kan jeg også glæde mig til den."  Læs mere  Læs mindre

Anonym (Austisme spektrum; overvægt) - "Den her protokol har på bare to måneder gjort noget for mig, som ingen medicin eller terapi før har gjort. For første gang i mit voksne liv er min søvn blevet god. Der er mere dyb søvn, jeg sover mere uafbrudt og jeg snorker meget mindre. Jeg har kunnet stoppe med mine antidepressiver, min næsespray og jeg har reduceret min medicin mod sure opstød. Jeg er blevet meget mere mentalt robust og skarp, og så er jeg bare meget gladere nu. Jeg kan meget bedre gå gennem en hel arbejdsdag uden at føle mig drænet, og jeg tackler uforudsete udfordringer med et meget køligere overblik end før. Og så har jeg tabt mig 11 kilo fra midt marts til midt maj i år. Og det gjorde ikke engang ondt."  Læs mere  Læs mindre

Anonym - "3 døgn i træk med fedtreduktion på 0,5 kg efterfulgt af 1 døgn med 0,3 kg (...) Dvs. 1,8 kg fedt smidt på 4 døgn, det er da for vildt. Jeg er godt nok imponeret over denne diæt! Og så sov jeg 8,5 timers uafbrudt søvn. Kan ikke huske hvornår det sidst er sket. I love my life!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere