Maja Bejer - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Maja Bejer

Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

København, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 600 kr. Aftal tid

Weekend tillæg 100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Online terapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Weekend tillæg (GoMentor videosession) 100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Ønsker du at fokusere på dine udfordringer og få muligheden for at komme videre i den rigtig retning? Samtaleterapi kan være en livsændrende oplevelse. Maja Bejer - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

Samtaleterapi på Nørrebro i Købehavn 

Ønsker du at fokusere på dine udfordringer og få muligheden for at komme videre i den rigtige retning? Jeg tilbyder individuel go online samtaleterapi.

I samtaleterapien synes jeg det er vigtigt at fokuserer på livskvalitet samt forebygge at problemer eller udfordringer udvikler sig. 

Det kan være en livsændrende oplevelse at gå på opdagelse i individuel terapi,hvor du i samarbejde med mig kan opnå større indsigt, forståelse samt opbygge nye strategier.

Det er i tilværelsen naturligt at opleve vanskeligheder i form af stress, angst, tristhed, modløshed. Alle oplever vanskelige situationer gennem livet og vi har forskellige muligheder for at håndtere dem. I relation til andre mennesker kommer vores oplevelser gennem livet i spil, og jo mere intime vores relationer er, des mere mærker vi de sider i os selv der udfordrer os. Derfor oplever vi ofte udfordringer i kærligheden uanset om vi er i et parforhold eller ej. 

Livet er ikke perfekt, få den hjælp du har brug for. 

I samtaleterapien arbejder vi med at afhjælpe de symptomer og problemer der er aktuelle for dig. Samtidig bliver du præsenteret for redskaber og nye strategier til at håndtere dine udfordringer. De redskaber og strategier du oparbejder i samtaleterapien har du med dig resten af livet, og du kan gøre brug af dem når du oplever vanskeligheder i livet. Du vil erfare at samtaleterapien skaber forandringer for dig både personligt og relationelt.

Jeg er hurtig til at danne mig et overblik, så vi sammen kan målrette indsatsen og tilrettelægge et forløb, der passer til netop dig og de problemstillinger du bringer med.

Om Maja Bejer 

Jeg er nærværende, åben og gør gerne brug af humor i min praksis. Jeg har flere års erfaring med individuel terapi og et bredt fagligt grundlag. Mit teoretiske udgangspunkt er kognitiv terapi, men jeg inddrager elementer fra andre retninger i det om fang det er relevant, så terapien tilpasses din personlighed og problemstilling. 

Vi tilrettelægger sammen et forløb der passer til dig, uanset om du lider af angst, depression, søger personlig udvikling, oplever udfordringer i parforholdet, kæmper med lavt selvværd, er præget af perfektionisme og kontrol, har en nær relation med en person med en misbrugsproblematik. Det kan også være at du lever sammen med en person med angst eller depression og har brug fro vejledning og indsigt i hvordan du bedst kan hjælpe og samtidig sørger for at passe på dig selv. 

Det er vigtigt for dig at arbejde med dine udfordringer og få en bedre forståelse af dig selv og dine reaktionsmønstrer. Hos mig får du kognitive redskaber, som afhjælper dine symptomer og bevirker forandringer både personligt og relationelt.

Erfaring 

Ansættelse i forskningsprojekt i psykiatrien, hvor min primære opgave har været at udrede, diagnosticerer og behandle angst og depression i samarbejde med praktiserende læger. 

Behandling af panikangst, socialfobi, OCD, enkelt fobi, agorafobi, depression, belastningsreaktion og stress. 

Uddannelse 

Kognitiv terapi ved Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

- compassionfokuseret terapi

- gruppeterapi

Sygeplejerske, Metropol.

Kurser

Kognitiv coaching, ved Irene Oestrish. 

MI - den motiverende samtale (samtaleform rettet mod misbrugsbehandling), ved psykolog Allan Fohlmann.

Ledelse af sammenhængende patientforløb.

Dobbeltdiagnose, ved kompetancecenter for dobbeltdiagnoser. 

Andet

Erfaring med udredning og diagnosticering af angst og depression under supervision af psykiater under ansættelse i psykiatrien. 

Biografi

Klientudtalelser

Karen  - "Maja var min støtte, min klippe og et sted jeg kunne få afløb for mine tanker og følelser i en længere periode, hvor et familiemedlem var alvorligt syg. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand i 20´erne - depression  - "Jeg bebrejdede mig selv at jeg ikke kunne tage mig sammen og skammede mig over mine nederlag. Nu har jeg opnået forståelse og et sprog til at kunne tale om det med mine nærmeste. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 30´erne - Generaliseret angst - "Jeg har jo haft et godt liv, så jeg forstod ikke hvad der skete med mig da angsten tog fat. Efter samtaleterapi med Maja kan jeg kende mig selv igen. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere