Maja Bejer - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Maja Bejer

Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Ønsker du at fokusere på dine udfordringer og få muligheden for at komme videre i den rigtig retning? Samtaleterapi kan være en livsændrende oplevelse. Maja Bejer - Psykoterapeut, Mentor, Terapeut

Beskrivelse

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGRE AKTIV, VENLIGST KONTAKT GOMENTOR FOR VEJLEDNING.


Samtaleterapi på Nørrebro i Købehavn 

Ønsker du at fokusere på dine udfordringer og få muligheden for at komme videre i den rigtige retning? Jeg tilbyder individuel go online samtaleterapi.

I samtaleterapien synes jeg det er vigtigt at fokuserer på livskvalitet samt forebygge at problemer eller udfordringer udvikler sig. 

Det kan være en livsændrende oplevelse at gå på opdagelse i individuel terapi,hvor du i samarbejde med mig kan opnå større indsigt, forståelse samt opbygge nye strategier.

Det er i tilværelsen naturligt at opleve vanskeligheder i form af stress, angst, tristhed, modløshed. Alle oplever vanskelige situationer gennem livet og vi har forskellige muligheder for at håndtere dem. I relation til andre mennesker kommer vores oplevelser gennem livet i spil, og jo mere intime vores relationer er, des mere mærker vi de sider i os selv der udfordrer os. Derfor oplever vi ofte udfordringer i kærligheden uanset om vi er i et parforhold eller ej. 

Livet er ikke perfekt, få den hjælp du har brug for. 

I samtaleterapien arbejder vi med at afhjælpe de symptomer og problemer der er aktuelle for dig. Samtidig bliver du præsenteret for redskaber og nye strategier til at håndtere dine udfordringer. De redskaber og strategier du oparbejder i samtaleterapien har du med dig resten af livet, og du kan gøre brug af dem når du oplever vanskeligheder i livet. Du vil erfare at samtaleterapien skaber forandringer for dig både personligt og relationelt.

Jeg er hurtig til at danne mig et overblik, så vi sammen kan målrette indsatsen og tilrettelægge et forløb, der passer til netop dig og de problemstillinger du bringer med.

Om Maja Bejer 

Jeg er nærværende, åben og gør gerne brug af humor i min praksis. Jeg har flere års erfaring med individuel terapi og et bredt fagligt grundlag. Mit teoretiske udgangspunkt er kognitiv terapi, men jeg inddrager elementer fra andre retninger i det om fang det er relevant, så terapien tilpasses din personlighed og problemstilling. 

Vi tilrettelægger sammen et forløb der passer til dig, uanset om du lider af angst, depression, søger personlig udvikling, oplever udfordringer i parforholdet, kæmper med lavt selvværd, er præget af perfektionisme og kontrol, har en nær relation med en person med en misbrugsproblematik. Det kan også være at du lever sammen med en person med angst eller depression og har brug fro vejledning og indsigt i hvordan du bedst kan hjælpe og samtidig sørger for at passe på dig selv. 

Det er vigtigt for dig at arbejde med dine udfordringer og få en bedre forståelse af dig selv og dine reaktionsmønstrer. Hos mig får du kognitive redskaber, som afhjælper dine symptomer og bevirker forandringer både personligt og relationelt.

Erfaring 

Ansættelse i forskningsprojekt i psykiatrien, hvor min primære opgave har været at udrede, diagnosticerer og behandle angst og depression i samarbejde med praktiserende læger. 

Behandling af panikangst, socialfobi, OCD, enkelt fobi, agorafobi, depression, belastningsreaktion og stress. 

Uddannelse 

Kognitiv terapi ved Wattar Gruppen, Kognitivt Psykologcenter.

- compassionfokuseret terapi

- gruppeterapi

Sygeplejerske, Metropol.

Kurser

Kognitiv coaching, ved Irene Oestrish. 

MI - den motiverende samtale (samtaleform rettet mod misbrugsbehandling), ved psykolog Allan Fohlmann.

Ledelse af sammenhængende patientforløb.

Dobbeltdiagnose, ved kompetancecenter for dobbeltdiagnoser. 

Andet

Erfaring med udredning og diagnosticering af angst og depression under supervision af psykiater under ansættelse i psykiatrien. 

Biografi

Klientudtalelser

Karen  - "Maja var min støtte, min klippe og et sted jeg kunne få afløb for mine tanker og følelser i en længere periode, hvor et familiemedlem var alvorligt syg. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand i 20´erne - depression  - "Jeg bebrejdede mig selv at jeg ikke kunne tage mig sammen og skammede mig over mine nederlag. Nu har jeg opnået forståelse og et sprog til at kunne tale om det med mine nærmeste. "  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde i 30´erne - Generaliseret angst - "Jeg har jo haft et godt liv, så jeg forstod ikke hvad der skete med mig da angsten tog fat. Efter samtaleterapi med Maja kan jeg kende mig selv igen. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.