Henni Riis - Mentaltræner, Mentor, Coach

Henni Riis

Mentaltræner, Mentor, Coach

Borre

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale 650 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder denne service som hjemmebesøg eller som walk'and'talk session

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 41 14

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Mit navn er Henni Riis og jeg tilbyder samtaler med unge, voksne og familier. Henni Riis - Mentaltræner, Mentor, Coach

Beskrivelse

Menneskets sind, er som et fint instrument, når det stemmes rigtig giver det den smukkeste tone.

Mit navn er Henni Riis og jeg tilbyder samtaler med unge, voksne og familier.


Metoden jeg benytter er først og fremmest, at jeg skaber stor tillid, tryghed, respekt, indsigt ved ikke at dømme. Min evne for at skabe dette er stort og varmt, en form for kærlighed hvilket betyder at jeg kan få mennesker, til at gå fra, at blive kasseret til at få succes!


At tage ansvar/blive glad igennem ros og lyttende anerkendelse. På den måde få selvtillid, selvværd, selvrespekt, om det så er kriminelle, eller cancer ramte. Selvfølgelige kan jeg ikke helbrede dem, dog får de mere tro på at blive behandlet rigtig godt og dermed blive raske. Du må gerne være ked, vred både på verden og dine forældre.


 • Mental træning kobler tanker og følelser. Når samarbejdet mellem den kreative og logiske del af hjernen udvikles, vokser evnen til, at lære nyt, både på det personlige og faglige plan.
 • Positiv tænkning giver mennesker muligheder, i stedet for begrænsninger. På denne måde synliggøres styrker, og det bliver derfor muligt, at opstille klare mål.
 • Troen på egne ressourcer styrker, og livsenergien øges.
 • Drivkraften – motivationen til at tage nye initiativer som realiserer tanker og livsdrømme forbedres.
 • Handlinger skal der til, da det er handlinger som giver muligheden for, at opleve og erfare succes, hvad enten det drejer sig om privat / familielivet eller uddannelse/arbejdslivet.
 • Der arbejdes i en vekselvirkning mellem teori/samtaler og øvelser/handlinger, og der vil blive taget afsæt i konkrete erfaringer.


”Henni, du har en formidabel evne til at rumme mennesker uanset hvor de står, fordi du ikke dømmer, og den respekt går længere end det rent faglige! det betyder at du kan få mennesker tilbage på rette spor. Det lyder simpelt, dog er en kunst få mestrer. Henni mestrer denne kunst”. Nogen mener, at jeg er den som tager over når andre giver op.


Mine målgrupper er mangfoldige, herunder:

 • Børne/unge med sygdom og handicap
 • Børn med særlige behov og deres forældre
 • Blinde
 • Mor/barn-projekter
 • Adoptivforældre
 • Utilpassede unge
 • Seksuelt krænkede unge
 • Misbrug
 • Spiseforstyrrelser


Min baggrund:

Jeg er adoptiv barn, og jeg fik de mest fantastiske forældre. Dog var der mennesker som mente, af jeg var uægte! det var ikke sjovt, dog gjorde mine forældre det til at jeg blev fyldt med tryghed, tillid, respekt. Jeg tror det er der jeg har mine evner fra. I dag har jeg de mest fantastiske børn.


Jeg blev uddannet sygeplejerske, senere sygeplejelærer og hjemmeplejeleder og derefter mental træner.


Herefter skabte jeg Initiativtager uddannelsen, for kontanthjælps modtagere, stor succes. Dog lukket nu. Derefter mit eget firma, og kom til, at samarbejde med Den Sociale Udviklingsfond, og så kaldet SUF. Her har jeg fået, de klienter de andre ikke vil lege med. Med succes!


Desuden har jeg erfaring med supervision, herunder Krisecentre, Bo og Naboskab, Social Udviklings Fonds afdelinger, Dansk Blindesamfund.


Det er med mennesket som med isbjerget, det er kun en lille del vi har kundskab til.

Ring eller skriv for uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig eller en du kender.


Jeg kører på Sjælland og i KBH og tilbyder samtaler hjemme hos jer.

Biografi

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere