Tove Rasmussen - Psykoterapeut, Mentor, Coach, ID psykoterapeut

Tove Rasmussen

Psykoterapeut, Mentor, Coach, ID psykoterapeut

Korsør

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

meditation og spirituel vejledning 500 kr. Aftal tid

coaching 500 kr. Aftal tid

coaching primært om karrierer og økonomi

samtaleterapi 500 kr. Aftal tid

Samtalen vi være det centrale, men der kan inddrages drømme-, tegne- krops- og mange andre metoder efter hvem du er. Det er altid et samarbejde mellem terapeut og klient. 

5 timers terapi 2.000 kr. Aftal tid

5 timers terapi (5 gange 1 time)


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 09 68

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Nogle gange kan en professionel samtale være den bedste investering vi kan gøre i vores liv. For os selv, og for de mennesker som vi elsker. Tove Rasmussen - Psykoterapeut, Mentor, Coach, ID psykoterapeut

Beskrivelse

Søren Bruun og Nuser sidder på en badebro og ser ud over vandet
Søren Bruun siger: ”En dag skal vi alle dø, Nuser..”
Nuser svarer: ”Ja, men alle de andre skal vi det ikke..”


Det kan være lige angst provokerende både at leve og at dø. Men begge dele er et grundvilkår som alle mennesker deler. Vi bliver født, vi lever og vi dør. Alt hvad der er imellem fødsel og død skal vi selv udfylde, og nogle gange gør livet ondt og vi har brug for en som kan støtte os igennem den svære tid. Det er her det kan gøre en forskel med en terapeut som arbejder professionelt med alt hvad det indebærer af nærvær, respekt og forståelse for hvem du er og hvor du er i dit liv..


Vi er alle underlagt de samme grundvilkår:

 • Vi er sammen med andre, men alene bliver vi født og alene forlader vi livet når vi dør.
 • Vi må selv give livet den mening, som kan bringe os videre - selv midt i meningsløsheden.
 • Vi har begrænsninger i livsudfoldelsen, som vi ikke selv er herre over, men alligevel har vi frihed til at vælge.


Nogle gange har vi brug for at nogen til at følge os ind på den vejen, eller til at komme videre med vores liv. Nogle gange har vi brug for en som kan bistå os i en dyb og personlig transformation.

områder jeg blandt andet har arbejdet meget med er:

 • At miste: sorg, skilsmisse, førlighed
 • Angst: dødsangst, livsangs og. Fobier 
 • Selv udvikling: selvtillid, selvbillede og selvværd
 • Det indre barn, specielt traumer fra barndommen
 • At give livet retning
 • Lettere depressioner og stress
 • Den "spirituelle" udvikling: At finde ind til den autentiske person, som inderst inde er dig


Livet kan ses som en rejse. Hvor vi bevæger os fremad mod vores endeligt. Hvad vi møder på vores vej og hvilke vilkår vi har, er forskellige. Vi kan påvirke livsrejsen med de evner og muligheder vi er blevet givet. Det får os til at opleve livet på bestemte måder, vi får retning på vores fokus, og derved kommer vi til at tænke om os selv, om andre og om livet på bestemte måder.


Nogle gange byder livets rejse på store udfordringer og det kan føles som om vi er ved at gå i stykker. Andre gange møder vi nogen, vi elsker så inderligt, så det føles som om vores hjerter bliver klemt sammen, til livet næsten stopper. Og vi må have hjælp til at komme videre på vores livsrejse. Og som et menneske med ar på sjælen, men med stor medmenneskelighed og indsigt bliver den videre livsrejse mere farverig, varm og gør os stærkere og bringer os tættere på vores virkelige ”DEN jeg er”


Andre gange står vi ved en skillevej, og ingen anden kan vælge hvilken vej vi skal gå. Vi står der helt alene.


På livsvejen møder vi meningsløsheden som kan bringe os ud i dybt fald og ned i et mørkt hul, ingen hører vores råb om hjælp, vi opsluges af mørket og afmagten. Livsrejsen bliver nødt til at få mening igen, og vi må selv helt alene skabe den mening, som livet skal have for os. Men aldrig kan vi vide om det er rigtigt, altid kan vi se frem og ikke vide om det vi gør nu også er meningsfyldt i morgen, og i morgen er det for sent at ændre i går.


Om mig:

 • Jeg er uddannet Psykoterapeut og mentor fra ID Academy i 2010.
 • Jeg har kontinuerligt arbejdet med psykoterapi, efteruddannelse indenfor området og haft klienter i terapi siden 2008.
 • Herudover har jeg i mange år arbejdet med undervisning, vejledning og foredrag. Rundt omkring i landet

Biografi

Klientudtalelser

mand midt fyrrene - "Jeg har haft stort udbytte af vores samtaler - og jeg er ikke længere bange for det, hvis hun vælger at blive skilt, men vores forhold har ændret sig i takt med vores samtaler, og vi er kommet meget tæt på hinanden igen selvom vi ikke længere bor under samme tag."  Læs mere  Læs mindre

Ung kvinde først i tyverne - "Gennem min terapi hos dig er jeg vokset. Jeg har fundet mig selv og er begyndt at se mig selv som en voksen kvinde med livet foran mig - og alle mulighederne."  Læs mere  Læs mindre

mand sidst i 30 erne - "Tak Tove du har hjulpet mig mere end jeg kan udtrykke i ord, men jeg er begyndt at leve igen, og selvom jeg af og til bliver bange, gør jeg det alligevel. Jeg kan sige dig at jeg fik mit liv tilbage igennem det halve år jeg talte med dig."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde sorg - "Jeg er blevet godt hjulpet, så jeg nu selv kan arbejde videre med min sorg. Hvis jeg får brug for hjælp igen er du den første jeg ringer til. "  Læs mere  Læs mindre

kvinde sidst i trediverne - "Hej Tove tak fordi du hjalp mig, så jeg ikke længere er bange for slanger. Nu kan drengene og jeg studere dem lidt nærmere, og jeg bliver bedre og bedre til at være der, og lade dem have deres interesse også herhjemme selvom jeg nok aldrig kommer til at elske slanger"  Læs mere  Læs mindre

kvinde midt i halvtredserne - "Tak fordi du hjalp mig i gennem det svære i forbindelse med mine dårlige ben, og begrænsninger i min hverdag. Igennem perioden uden løn og kampen for førtidspension var du der og hjalp mig til at håndtere alle frustrationerne."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere