Elena Larsen - Psykolog, Psykoterapeut

Elena Larsen

Psykolog, Psykoterapeut

Sønderborg, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Supervision 1.500 kr. Aftal tid

Parterapi 1.945 kr. Aftal tid

Familieterapi 2.050 kr. Aftal tid

Børne/unge/studerende konsultation 1.000 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.295 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 71

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi (GoMentor videosession) 1.295 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 07 71

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Elena Larsen - Psykolog, Psykoterapeut

Beskrivelse

Ind imellem møder vi problemer i livet. Det kan være forskellige ting som f.eks. træthed, lavt selvværd, depression, angst, kriser, negative tanker, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, ensomhed, osv.

 

Det føles, som om du går rundt i en ond cirkel, ikke kan finde vejen frem eller står i den samme tumlerum. Du kan også føle det, som om alt er imod dig, og du er ved at miste det sidste håb. Føler du, som om du ikke kan mere? Det kan ikke fortsætte på den måde? Så er det god idé at søge professional hjælp.

 

Mit mål er at hjælpe dig hurtigst muligt og på den mest effektive måde. Igennem dit arbejde med mig får du svar på dine spørgsmål, du får altid redskaber og værktøjer med hjem, som du selv kan bruge i daglig dagen, du får helt sikkert en ny forståelse og vi får bearbejdet de ting som forhindrer dig i at komme videre med dit liv.

 

Min erhvervserfaring igennem 16 år og viden giver mig mulighed for at arbejde dybt og effektivt med forskellige problemstillinger så som stress, depression, lavt selvværd, forskellige slags kriser, selvskadende adfærd, angst, relationer i familien, parterapi – kriser i forholdet osv.

 

Jeg fokuserer mig meget på at finde dine egne ressourcer, hvilket vil give dig mulighed for at begynde at ændre situationen. Det vil samtidig gøre dig mere glad og du vil føle at du har mere energi og overskud til hverdagen.

 

Jeg bruger både kognitiv, adfærds-, eksistentiel, narrativ terapi og sandlegterapi, men jeg har også et særlig effektivt redskab, som hedder eventyrterapi, og som stammer fra Rusland.

 

Eventyrterapi er ikke noget for børn. Det er en meget effektiv, men også spændende og behagelig metode som er egnet for alle.

 

Kontakt mig gerne og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere