Elena Larsen - Psykolog, Psykoterapeut

Elena Larsen

Psykolog, Psykoterapeut

Videosamtale

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Elena Larsen - Psykolog, Psykoterapeut

Beskrivelse

Ind imellem møder vi problemer i livet. Det kan være forskellige ting som f.eks. træthed, lavt selvværd, depression, angst, kriser, negative tanker, uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, ensomhed, osv.

 

Det føles, som om du går rundt i en ond cirkel, ikke kan finde vejen frem eller står i den samme tumlerum. Du kan også føle det, som om alt er imod dig, og du er ved at miste det sidste håb. Føler du, som om du ikke kan mere? Det kan ikke fortsætte på den måde? Så er det god idé at søge professional hjælp.

 

Mit mål er at hjælpe dig hurtigst muligt og på den mest effektive måde. Igennem dit arbejde med mig får du svar på dine spørgsmål, du får altid redskaber og værktøjer med hjem, som du selv kan bruge i daglig dagen, du får helt sikkert en ny forståelse og vi får bearbejdet de ting som forhindrer dig i at komme videre med dit liv.

 

Min erhvervserfaring igennem 16 år og viden giver mig mulighed for at arbejde dybt og effektivt med forskellige problemstillinger så som stress, depression, lavt selvværd, forskellige slags kriser, selvskadende adfærd, angst, relationer i familien, parterapi – kriser i forholdet osv.

 

Jeg fokuserer mig meget på at finde dine egne ressourcer, hvilket vil give dig mulighed for at begynde at ændre situationen. Det vil samtidig gøre dig mere glad og du vil føle at du har mere energi og overskud til hverdagen.

 

Jeg bruger både kognitiv, adfærds-, eksistentiel, narrativ terapi og sandlegterapi, men jeg har også et særlig effektivt redskab, som hedder eventyrterapi, og som stammer fra Rusland.

 

Eventyrterapi er ikke noget for børn. Det er en meget effektiv, men også spændende og behagelig metode som er egnet for alle.

 

Kontakt mig gerne og jeg vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Biografi

Uddannelse titel

Psykolog

Psykoterapeut

Særlig erfaring med klientgruppe

Voksne

Unge

Pårørende

Børn

Psykologens specialer

Autoriseret psykolog

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.