Iben Bøgeholm Folkmann - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut, Virksomhed

Iben Bøgeholm Folkmann

Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut, Virksomhed

Lyngby, Virum, Videosamtale, GoMentor 24/7

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching - individuel samtale 875 kr. Aftal tid

Psykoterapi - individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Parterapi / parcoaching 1.100 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende, arbejdsledige og pensionister.

Psykoterapi med henvisning, pakke á 8 samtaler 3.200 kr. Aftal tid

Kræver forevisning af henvisning

Unik coaching / terapi med Eagala 1.600 kr. Aftal tid

Du vil bl.a. kunne arbejde på styrket selvværd, større selvtillid, sociale færdigheder og evne til at sætte grænser. Der arbejdes med tema (eller uden hvis det ønskes) - eks.: motivation, uro, stress, angst, modløshed, overbelastning m.v. Der vil være tid til samtale, refleksion og ro - tilpasset dit behov. 

Sessioner er med aktiviteter med hest(e) og natur - med Eagala modellen. 

Kendskab til heste er ikke nødvendigt, alle aktiviteter med heste foregår fra jorden og faciliteres af to professionelt certificerede Eagala konsulenter, hvoraf den ene er erfaren hestekyndig. 

Det er muligt at deltage individuelt eller i gruppe. Pris i gruppe er afhængig af antal deltagere og forløbstype. Kontakt mig for at høre nærmere.

Coaching forløb - 3 individuelle samtaler 2.550 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 6 individuelle samtaler 5.000 kr. Aftal tid

Indhold vil handle om hvilke tanker, følelser og handlinger, der beriger eller begrænser. Eksisterende strategier afdækkes og nye hensigtsmæssige skabes og implementeres.

Vi starter med at skabe et øjebliksbillede af, hvordan problemet viser sig i forskellige områder af livet lige nu og hvad der skal arbejdes med. Vi vil undervejs komme ind på de værdier, der definerer dig og hvilke grænser er gode for dig. Med en positiv tilgang registreres vi oplevelser og mønstre. Der arbejdes på konkret adfærd såvel som de tanker, der styrer.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 78

89 88 54 78

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Skriv ubegrænset med mig (GoMentor 24/7) 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Fortrolig online-terapi og coaching, uanset tid og sted. Skriv ubegrænset med mig, lige når du har brug for det.

Online samtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende, arbejdsledige og pensionister.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 54 78

89 88 54 78

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg møder dig lige der, hvor du er - respektfuldt og ligeværdigt. Iben Bøgeholm Folkmann - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut, Virksomhed

Beskrivelse

Forandring føles ofte utrygt - det er én god grund til, vi kan have brug for hjælp. 


Er du havnet i en situation, hvor du føler, du er låst fast og har brug for hjælp til at komme videre. Årsager kan være stress, angst, sorg, tab, sygdom, depression, udbrændthed eller andet der gør, at vi ikke magter dét vi plejer at kunne.


  • Genfind glæden i hverdagen
  • Få energien tilbage i krop og sjæl
  • Bliv stærkere og få gennemslagskraft, så dine omgivelser møder dig som du ønsker det!
  • Få indre ro og kontakt til det, der er vigtigt for dig
  • Opnå forbindelse til det, der gør dig i stand til at nå dine mål


Det kan være, du har brug for at opleve eller træne ro og nærvær, opbygge selvværd eller dit personlige lederskab, skabe gennemslagskraft eller mærke dine værdier.


Lad glæde blive en større del af din hverdag.

_________________________________________________________________
 
COACHING
Her får du tid og inspiration til at udvikle det allervigtigste arbejdsredskab - DIG! Vi tager os af det, der forhindrer dig i at være lige dér, hvor du gerne vil være. Ideer, udfordringer, muligheder, begrænsninger og dilemmaer vendes og udforskes, så nye veje bliver synlige og opnåelige. Temaer der ofte er i spil i coaching: personlige værdier, vision og passion, kommunikation og gennemslagskraft, karriereskift, motivation, samarbejde og relationer. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.

PSYKOTERAPI
I terapi får du adgang til at behandle emner, du måske ikke ellers har mulighed for at tage hånd om. Terapi er et tilbud til at udforske og ændre symptomer og tilstande, der ikke er gode og nyttige for dig. Terapi foregår som samtale tilpasset dit tempo og behov for tryghed/åbenhed. Jeg benytter mig af forskellige metoder; det kan f.eks. være visualisering, tegneterapi, mindfulness, kognitiv- eller hypnoterapi. Jeg følger, hvad der dur for dig. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.

HYPNOTERAPI
Hypnose er afledt af ordet "hypnos", som på græsk betyder søvn. Hypnoterapi vil hjælpe dig til en trancelignende tilstand, som svarer til når vi dagdrømmer. I denne indadvendte tilstand er der adgang til det ubevidste sind, som både er fantasifuldt og rummer uanede muligheder. I det bevidste sind er der mange begrænsninger og barrierer. Derfor er der også god mulighed for at skabe positiv forandring, når vi arbejder i det ubevidste sind. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.

COACHING MED HESTE
På en legende og nænsom måde skabes indsigt og forandring - der vil være aktiviteter med heste, samtale og reflektion. Med heste assisteret læring bliver det muligt at arbejde med selv de mest udfordrende emner.  Det er muligt at deltage individuelt, som par eller gruppe og som tilbud gennem kommunen (afhængig af din situation og kommune).

Alle aktiviteter med heste foregår fra jorden og forudgående kendskab til heste er ikke nødvendigt. Pris afhænger af forløb og antal deltagere. Kontakt mig for at høre nærmere.


KURSER OG FOREDRAG

Jeg holder workshops med fokus på bla. lederskab, kommunikation og relationsarbejde - kontakt mig for at høre nærmere.

_________________________________________________________________
 

Min tilgang - jeg arbejder holistisk med tanke på det hele menneske. Jeg møder dig ligeværdigt og respektfuldt, der hvor du er. Du får mulighed for at nedbryde barrierer, finde motivation, ændre strategier og indre tilstande. Jeg hjælper til at åbne op og sætte fokus på lige det, du har brug for.


Du er velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende samtale - brug linket KONTAKT ovenfor, hvor du får adgang til at ringe eller skrive.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, kan du booke via ovenstående link. Du vil modtage bekræftelse på aftale - eller forslag til alternative tidspunkter. Er du i tvivl om hvilken ydelse, du skal vælge, kontakt mig gerne inden du booker.


Ved online betaling via GoMentor reserveres beløbet og det trækkes først efter samtalen. Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.


Jeg arbejder professionelt og under ICF og Dansk Psykoterapeut forening's etiske retningslinier. Jeg er uddannet NLP Master og Coach, Psykoterapeut MPF samt certificeret EAGALA team (Equine Assisted Growth And Learning Association).

Biografi

Klientudtalelser

Daniel Steenander, køkkenchef - "Det har helt igennem været et fantastisk forløb, hvor mine behov ift. vores aftaler har været super fleksibelt. Det har været en øjenåbner på så mange måder. Jeg er taknemlig for at jeg har haft denne mulighed."  Læs mere  Læs mindre

Amalie, studerende - "Jeg har helt sikkert fået mere ro indeni, hvor der før var situationer, hvor jeg var usikker og ked af det. Nu har jeg ro og er jeg ked af det, så er jeg ikke ked af jeg er ked af det. Jeg føler mere ro, men det er også at det er okay som jeg er. Det er rimeligt rart, jeg er glad nu. Jeg tænkte flere gange, hvad skete der egentlig - kan ikke forklare, hvad der er anderledes. Det er ligesom det jeg har snakket med dig om, det er blevet inkorporeret og så har kroppen ligesom lært det. Jeg var udsat for magi. Det var helt fantastisk. Jeg vil sende hvem som helst derhen."  Læs mere  Læs mindre

Hanne Rao, direktør - " Jeg lærte teknik om at forholde sig til følelser og at de ikke er min værste fjende. Nu forholder jeg mig til det der er og det har gjort at jeg kan se tingene i øjnene. Der er lange perioder med glæde og så er der tider, hvor det er sværere. Jeg bruger redskaberne så jeg kan tackle situationen – det er også rart at vide, det er helt naturligt at føle som jeg gør. Min udvikling i forløbet er, at det har været en proces, næsten som sorg eller skilsmisse – der har været faser hvor jeg først var meget vred og nu er jeg nået til stadiet at være tilgivende. Jeg har fået det på afstand. Jeg gør det, jeg har lyst til og siger nej til det, jeg ikke har lyst til. Jeg er næsten lige så lykkelig som før."  Læs mere  Læs mindre

Laura, student at KU - " I didn’t know how to get out of it, I started off feeling unsatisfied with myself, really sad and heavy. After our first time I went home feeling joyful – so I have lightened up and let go of the heaviness. Before I felt guilty and blaming myself all kinds of stuff - now I've found a generous voice in me. I was tied up in memories and thinking how I should be. I am more stabile and satisfied with myself. Life seems easier. I now appreciate myself and is more comfortable being me and around others."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50'erne - "Jeg bruger de værktøjer du har givet. Jeg er ikke gal mere – vil ikke være dér mere. Jeg føler mig mere let. Det med at have fået et indre billede af at være på samme niveau, når jeg taler med min eksmand - det bruger jeg i flere sammenhænge. Nu har jeg en accept af, at det ikke kun er mig, der afgør tingenes udfald. Jeg har fået en indre accept af det der er lige nu."  Læs mere  Læs mindre

Per, sosu-assistent - " Jeg var jo nærmest et nervevrag - i dag hviler jeg mere i mig selv. Jeg har fået ro. Før gik jeg rundt og sammenlignede mig med noget, jeg ikke var. Det, der specielt har gjort en forskel for mig, har været det, at vende ting fra negativt til positivt. Jeg har følt mig tryg sammen med dig, det betyder rigtig meget - jeg føler virkelig du lytter."  Læs mere  Læs mindre

Britt, souschef - " Jeg tænker anderledes nu. Jeg tænker på mig selv og ved jeg skal lade være med at tænke på alle andre først. Jeg kan sige fra og er blevet bedre til at mærke efter, hvad jeg har brug for. Jeg kan stå ved det, jeg føler. Indimellem bruger jeg stadig nogle af de værktøjer, jeg fik da det var sværest for mig."  Læs mere  Læs mindre

Pige 10 år, mor fortæller - " Min datter har det bedre, det er faldet lidt til ro. Hun er kommet med i Cool kids via kommunen. Tusind tak for al hjælp! Det gav starten til den ro min datter har fået, hun følte sig virkelig hørt. Vi taler stadig med bamser og laver tegninger, det hjælper at fortælle hvordan hun har det. Vi var i Spanien i uge 7 og det gik fint, hun er ikke mere lige så bange for at flyve."  Læs mere  Læs mindre

Gintaré, sosu-assistent - "Det var et dejligt kort forløb, det var ikke så slemt! Jeg havde en forestilling om min situation var helt forfærdentlig. Det er rart at få sagt det højt, det indeni - jeg kan sige og modtage information på en helt anden måde overfor en professionel. Det med at prioritere, der havde jeg brug for hjælp. Det har jeg taget til mig og bruger i min hverdag. Du sagde noget om idealer jeg går efter - det tænker jeg tit over. Jeg har fået ro og forståelse for mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.