Iben Bøgeholm Folkmann - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut

Iben Bøgeholm Folkmann

Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut

Lyngby, Virum, Videosamtale , GoMentor 24/7

11 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Coaching - individuel samtale 875 kr. Aftal tid

Psykoterapi - individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale/psykoterapi med rabat 500 kr. Aftal tid

Rabat for psykoterapi til studerende, arbejdsledige og pensionister.

Parterapi / parcoaching 1.100 kr. Aftal tid

Når du vil tale om det ...

Strukturen er baseret på, hvad du ønsker i din relation og hvordan I aktivt lytter til hinanden.

Oplevelses baseret - med heste 1.600 kr. Aftal tid

Sessioner er med aktiviteter i samvær med en eller flere heste. Kendskab til heste er ikke nødvendigt, alle aktiviteter foregår fra jorden. 

Der er mulighed for at deltage individuelt, som par eller i en gruppe. Pris afhænger af antal deltagere.
Aktiviteter med heste faciliteres af et professionelt Eagala certificeret team og foregår udenfor i natur og med adgang til indendørs faciliteter. 

Personligt coachforløb - 10 samtaler 8.500 kr. Aftal tid

Individuel coaching - samtale face to face eller som online video- eller telefonsamtale.

Coach møder kan evt. afholdes på virksomhed iflg. aftale.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

29 42 26 69

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

29 42 26 69

Videosamtaler

Individuel samtale - coaching (GoMentor videosession) 875 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat til studerende, arbejdsledige og pensionister.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

29 42 26 69

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg møder dig lige der, hvor du er - respektfuldt og ligeværdigt. Iben Bøgeholm Folkmann - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach, Hypnoterapeut

Beskrivelse

Forandring føles ofte utrygt

- det er én god grund til, vi kan have brug for hjælp. 

_________________________________________________________________

Oplever du at være i en situation, hvor du føler, du er låst fast og har brug for hjælp til at komme videre. Årsager kan være stress, angst, sorg, tab, sygdom, depression, udbrændthed eller andet der gør, at du ikke magter dét du plejer at kunne.


 • Genfind glæden i hverdagen
 • Få energien tilbage i krop og sjæl
 • Bliv stærkere og få gennemslagskraft, så dine omgivelser møder dig som du ønsker det!
 • Få indre ro og kontakt til det, der er vigtigt for dig
 • Opnå forbindelse til det, der gør dig i stand til at nå dine mål


Det kan være, du har brug for at opleve eller træne ro og nærvær, opbygge selvværd eller dit personlige lederskab, skabe gennemslagskraft eller mærke dine værdier. 


Lad glæde blive en større del af din hverdag.

_________________________________________________________________
 
COACHING
Her får du tid og inspiration til at udvikle det allervigtigste arbejdsredskab - DIG! Vi tager os af det, der forhindrer dig i at være lige dér, hvor du gerne vil være. Ideer, udfordringer, muligheder, begrænsninger og dilemmaer vendes og udforskes, så nye veje bliver synlige og opnåelige. Temaer der ofte er i spil i coaching er: personlige værdier og valg, vision og passion, kommunikation og gennemslagskraft, karriereskift, motivation, samarbejde og relationer. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.

PSYKOTERAPI
I terapi får du adgang til at behandle emner, du måske ikke ellers har mulighed for at tage hånd om. Psykoterapi er et tilbud til at udforske og ændre symptomer og tilstande, der ikke er gode og nyttige for dig.


Psykoterapi foregår som samtale tilpasset dit tempo og behov for tryghed/åbenhed. Måske du oplever at være begrænset i din daglige udfoldelse grundet angst eller frygt, bange for at gøre for meget - eller for lidt. Der kan være tankemylder eller usammenhængende følelser. Pludseligt opståede fysiske symptomer eller tilbagevendende ubehagelige fysiske tilstande er ofte kroppens måde at kommunikere på. Der er noget, der skal ændres. Der er brug for at lytte indad, at få oversat til forståelige budskaber og skabe nyttig handling. Jeg benytter mig af forskellige metoder; det kan f.eks. være kognitiv terapi, visualisering, tegneterapi, mindfulness eller hypnoterapi. Jeg følger hvad der dur for dig. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.


HYPNOTERAPI
Hypnose er afledt af ordet "hypnos", som på græsk betyder søvn. Hypnoterapi vil hjælpe dig til en trancelignende tilstand, som svarer til når vi dagdrømmer. I denne indadvendte tilstand er der adgang til det ubevidste sind, som både er fantasifuldt og rummer uanede muligheder. I det bevidste sind er der mange begrænsninger og barrierer. Derfor er der også god mulighed for at skabe positiv forandring, når vi arbejder i det ubevidste sind. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.

PARTERAPI

At leve sammen kan være både himmel og helvede og alt midt imellem. Indimellem kan dele af parforholdet pludselig føles og betragtes som utrygt. Vi vil som par enten kæmpe eller flygte, fastfryse, gemme eller underkaste os. Det er ur-delen i vores hjerne, der går i gang.


I kærlighedsforhold går vi gennem forskellige faser; forelskelse, venskab, dyb kærlighed, livskriser og når en af parterne nærmer sig døden. Ved hver overgang mellem faser bliver forholdet testet og det kan være der, der er brug for parterapi. Kriser kan være familietragedie, utroskab eller at børnene flytter hjemmefra.


Noget af det, par går igennem, er at sammenligneligne med tab: 

 • Chok over at partneren opfører sig, som han/hun gør
 • Benægtelse i forhold til det, partneren gør
 • Vrede på grund af det, partneren gør
 • Tristhed eller fortvivlelse over, at forholdet ikke giver det, der var ønsket eller håb om...


Når I vil tale om det ...

Parterapi giver øget indsigt og mulighed for en dybere kærlighed til hinanden. I får indsigt i mønstre i kommunikationen og værktøjer til at styrke en positiv udvikling i relationen. Strukturen er baseret på, hvordan din rolle i forholdet bliver som du ønsker det og hvordan I aktivt lytter til hinanden. Parterapi henvender sig til par som vil hinanden og som ønsker at justere på uhensigtsmæssige dele af deres forhold. Et forløb kan også være hjælpen til at bygge den gode sunde relation i et brud eller som værktøj til en "lykkelig skilsmisse". Kontakt mig for at høre nærmere eller book direkte via kalenderen.


Når det opleves bedre at er svært at sætte ord på det ...

I oplevelses baseret parterapi byder vi natur og heste ind som del af terapien, for at give jer en særlig handlingsorienteret og praktisk tilgang til at arbejde på forholdet. Det er en effektiv måde at udvikle på kommunikation og mønstre, idet heste giver kontant feedback. Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.


OPLEVELSES BASERET - MED HESTE
I natur og med samvær/aktiviteter med heste, samtale og refleksion gives plads til at løse problematikker, der af den ene eller anden grund er blevet længerevarende og uholdbare. Det kan være vanskeligt at sætte ord på eller forholde sig til og derfor nødvendigt at anvende  metoder, der støtter og igangsætter. Eagala er en sådan metode. Her bliver det muligt at arbejde med interpersonelle, relationelle og sociale udfordringer. Selv de mest udfordrende temaer kan behandles på en behagelig og god måde. 


Eagala metoden anerkender værdien af og bruger fordelene ved den særlige forbindelse der opstår mellem menneske og dyr. Samvær med dyr sænker stress hormonerne og de gode hormoner oxytocin, dopamin og endorfiner øges - det giver positiv effekt både sundhedsmæssigt og socialt. Eagala metoden involverer heste, fordi de adskiller sig fra andre dyr og derved giver mulighed for særligt udbytte. Nogle af de vigtigste karaktertræk hos heste:


 • Det er svært at ignorere en hest alene på grund af dens tilstedeværelse og størrelse
 • de er store og giver naturligt mulighed for at arbejde med og overkomme angst og andre overvældende ting i livet
 • heste er intelligente byttedyr der, for at overleve har udviklet ekstrem sensitivitet for deres omgivelser
 • de analyserer og reagerer instinktivt på kropssprog og andre non-verbale signaler
 • deres respons indbyrdes og med os er en stor kilde til information og læring
 • de ligner mennesker ved at være sociale dyr med forskellig personlighed og forskellige roller i flokken
 • at nærme sig heste kan hjælpe os til at reflektere over, hvordan vi er i vores forhold til andre mennesker


På en nænsom og nærmest legende måde skabes indsigt og forandring. Det er muligt at deltage individuelt, som par eller i gruppe. Alle aktiviteter med heste foregår fra jorden og forudgående kendskab til heste er ikke nødvendigt. Pris afhænger af forløb og antal deltagere.  Kontakt mig for at høre nærmere eller book en aftale via kalenderen.


KURSER OG FOREDRAG

Jeg holder workshops med fokus på bla. lederskab, kommunikation og relationsarbejde - kontakt mig for at høre nærmere.

_________________________________________________________________
 

Min tilgang - jeg arbejder holistisk med tanke på det hele menneske. Jeg møder dig ligeværdigt og respektfuldt, der hvor du er. Du får mulighed for at nedbryde barrierer, finde motivation, ændre strategier og indre tilstande. Jeg hjælper til at åbne op og sætte fokus på lige det, du har brug for.


Du er velkommen til at kontakte mig for en kort uforpligtende samtale - brug linket KONTAKT ovenfor, hvor du får adgang til at ringe eller skrive.


Hvis du allerede nu ønsker at forespørge på en konkret tid, kan du booke via ovenstående link. Du vil modtage bekræftelse på aftale - eller forslag til alternative tidspunkter. Er du i tvivl om hvilken ydelse, du skal vælge, kontakt mig gerne inden du booker.


Ved online betaling via GoMentor reserveres beløbet og det trækkes først efter samtalen. Du kan ændre eller annullere en bekræftet aftale op til 24 timer før start, medmindre andet er oplyst.


Jeg arbejder professionelt og under ICF, Dansk Psykoterapeut forening og EAGALA's etiske retningslinier. Jeg er uddannet NLP Master og Coach, Psykoterapeut MPF samt certificeret EAGALA team (Equine Assisted Growth And Learning Association).

Biografi

Sprog

Dansk

Engelsk

Klientudtalelser

Daniel Steenander, køkkenchef - "Det har helt igennem været et fantastisk forløb, hvor mine behov ift. vores aftaler har været super fleksibelt. Det har været en øjenåbner på så mange måder. Jeg er taknemlig for at jeg har haft denne mulighed."  Læs mere  Læs mindre

Laura, student at KU - " I didn’t know how to get out of it, I started off feeling unsatisfied with myself, really sad and heavy. After our first time I went home feeling joyful – so I have lightened up and let go of the heaviness. Before I felt guilty and blaming myself all kinds of stuff - now I've found a generous voice in me. I was tied up in memories and thinking how I should be. I am more stabile and satisfied with myself. Life seems easier. I now appreciate myself and is more comfortable being me and around others."  Læs mere  Læs mindre

Hanne Rao, direktør - "Jeg lærte teknik om at forholde sig til følelser og at de ikke er min værste fjende. Nu forholder jeg mig til det der er og det har gjort at jeg kan se tingene i øjnene. Der er lange perioder med glæde og så er der tider, hvor det er sværere. Jeg bruger redskaberne så jeg kan tackle situationen – det er også rart at vide, det er helt naturligt at føle som jeg gør. Min udvikling i forløbet er, at det har været en proces, næsten som sorg eller skilsmisse – der har været faser hvor jeg først var meget vred og nu er jeg nået til stadiet at være tilgivende. Jeg har fået det på afstand. Jeg gør det, jeg har lyst til og siger nej til det, jeg ikke har lyst til. Jeg er næsten lige så lykkelig som før."  Læs mere  Læs mindre

Pige 10 år, mor fortæller - "Min datter har det bedre, det er faldet lidt til ro. Hun er kommet med i Cool kids via kommunen. Tusind tak for al hjælp! Det gav starten til den ro min datter har fået, hun følte sig virkelig hørt. Vi taler stadig med bamser og laver tegninger, det hjælper at fortælle hvordan hun har det. Vi var i Spanien i uge 7 og det gik fint, hun er ikke mere lige så bange for at flyve."  Læs mere  Læs mindre

Karin, oplevelsesbaseret med heste - "Jeg kender kun heste fra vilde cowboyfilm og anede ikke noget om hvor kærlige og betænksomme dyr de var. Det var imponerende hvordan hestene var næsten som brikkerne i et skakspil - når du laver ét træk, så trækker de og selvom resultatet er ikke altid hvad du ønsker, så ved du inderst inde at dine træk også betyder noget for spillets udfald - du spiller en rolle. Ikke at der er en vinder og en taber. Men alligevel så handler det om at kommunikere og få sit budskab igennem."  Læs mere  Læs mindre

Marianne Frydling Petersen - "Det er guld værd at tage modet til at se på sig selv med nye øjne. Iben har hjulpet mig på allerbedste vis."  Læs mere  Læs mindre

Amalie, studerende - "Jeg har helt sikkert fået mere ro indeni, hvor der før var situationer, hvor jeg var usikker og ked af det. Nu har jeg ro og er jeg ked af det, så er jeg ikke ked af jeg er ked af det. Jeg føler mere ro, men det er også at det er okay som jeg er. Det er rimeligt rart, jeg er glad nu. Jeg tænkte flere gange, hvad skete der egentlig - kan ikke forklare, hvad der er anderledes. Det er ligesom det jeg har snakket med dig om, det er blevet inkorporeret og så har kroppen ligesom lært det. Jeg var udsat for magi. Det var helt fantastisk. Jeg vil sende hvem som helst derhen."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde i 50'erne - "Jeg bruger de værktøjer du har givet. Jeg er ikke gal mere – vil ikke være dér mere. Jeg føler mig mere let. Det med at have fået et indre billede af at være på samme niveau, når jeg taler med min eksmand - det bruger jeg i flere sammenhænge. Nu har jeg en accept af, at det ikke kun er mig, der afgør tingenes udfald. Jeg har fået en indre accept af det der er lige nu."  Læs mere  Læs mindre

Per, sosu-assistent - " Jeg var jo nærmest et nervevrag - i dag hviler jeg mere i mig selv. Jeg har fået ro. Før gik jeg rundt og sammenlignede mig med noget, jeg ikke var. Det, der specielt har gjort en forskel for mig, har været det, at vende ting fra negativt til positivt. Jeg har følt mig tryg sammen med dig, det betyder rigtig meget - jeg føler virkelig du lytter."  Læs mere  Læs mindre

Britt, souschef - " Jeg tænker anderledes nu. Jeg tænker på mig selv og ved jeg skal lade være med at tænke på alle andre først. Jeg kan sige fra og er blevet bedre til at mærke efter, hvad jeg har brug for. Jeg kan stå ved det, jeg føler. Indimellem bruger jeg stadig nogle af de værktøjer, jeg fik da det var sværest for mig."  Læs mere  Læs mindre

Gintaré, sosu-assistent - "Det var et dejligt kort forløb, det var ikke så slemt! Jeg havde en forestilling om min situation var helt forfærdentlig. Det er rart at få sagt det højt, det indeni - jeg kan sige og modtage information på en helt anden måde overfor en professionel. Det med at prioritere, der havde jeg brug for hjælp. Det har jeg taget til mig og bruger i min hverdag. Du sagde noget om idealer jeg går efter - det tænker jeg tit over. Jeg har fået ro og forståelse for mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere