Tina Nielsen - Coach, Mentor, Mentaltræner, Stresscoach

Tina Nielsen

Coach, Mentor, Mentaltræner, Stresscoach

Næstved , Videosamtale , GoMentor 24/7

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel coaching + mentaltræning - studerende 1.550 kr. Aftal tid

Coaching og mentaltræning samt personlig lydfil, du får med dig hjem. Denne pris er for studerende. 

Individuel coaching-samtale (Næstved) 1.150 kr. Aftal tid

En session varer som udgangspunkt 1 time, men det kan variere lidt, så jeg sikrer, at vi får rundet dig og din session godt af.

Jeg er meget empatisk og sørger for at vi får skabt en god tillid, så du er tryg sammen med mig.

Individuel coaching + personlig mentaltræningsfil 1.550 kr. Aftal tid

Du får en coachingsamtale hvor din mentaltræner Tina finder ud af, præcist hvad din mentaltræningsfil skal indeholde, for at du får den største effekt. Efterfølgende får du mentaltræning, hvor du får lavet din personlige mentaltræningsfil, som du får med hjem/sendes til dig. En personlig lydfil er den mest kraftfulde form for mentaltræning, hvor dine egne ord bruges i din lydfil.  

Emnerne kan være ro, øget selvværd, dyb søvn, målbilleder, selvregulering, eksamen, energi og mange andre emner. Det er dig der vælger udfra dit behov. 

Individuel coaching - studerende 1.150 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel coaching - online - nemt & bekvemt (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Er du i tvivl så er du velkommen til at ringe til mig på 60542274. 

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Coach, Stresscoach og Erhvervscoach - Tina kombinerer også mentaltræning sammen med coachingen for at opnå det bedste resultat for dig. Tina Nielsen - Coach, Mentor, Mentaltræner, Stresscoach

Beskrivelse

Hej, mit navn er Tina Nielsen – din personlige coach.

Jeg kan hjælpe dig med helhedsorienteret coaching med personlig udvikling, stresscoaching, stressforebyggelse og robusthedstræning, for at du står stærkere i svære perioder.  


Stress:

Listen over symptomer på stress er lang. Det kan både være fysiske, psykiske og sociale/adfærdsmæssige symptomer, og det kan være meget individuelt hvordan vi hver især reagerer på stress.

Typiske tegn er:

 • Afbrudt søvn eller søvnløshed
 • Tankemylder – tankerne kører rundt i hovedet
 • Kort lunte, måske er du blevet mere kort for hovedet på det seneste
 • Hjertebanken
 • Svimmelhed
 • Trykken for brystet

 

Oplever du de her ting, så er det er vigtigt, at du tager dig selv og dine symptomer alvorligt, og får hjælp til at få komme af med din stress. Jeg er klar til at hjælpe dig.

 

Stressforebyggelse og stresscoaching

Min tilgang til stresscoaching er at koble selve coachingen med mentaltræning, for at opnå det bedste resultat og hjælpe dig bedst videre. Mentaltræning foregår ved en lydfil som du hører, og du opnår ro i kroppen og tankerne. 

 

Det er ikke særlig spændende at være ramt af stress. Derfor arbejder jeg også med forebyggelse af stress - det kan både være ved personlig coaching eller ude i virksomhederne.  


Befri dig selv for stress - podcast. 

Jeg laver en podcast-serie sammen med min kollega. Serien hedder Befri dig selv for stress. Du kan hente podcastene der hvor du plejer at hente podcasts, eller via spreaker. Du er meget velkommen til at lytte med, og programmerne handler om at befri dig selv for stress og de evige bekymringer, så du kommer videre i livet.

Vi stiller skarpt på hvad stress er for en størrelse, hvordan du som lytter kan styrke din mentale sundhed og få redskaber til at befri dig selv fra stress og bekymringer. 


Som din coach støtter jeg dig i din personlige udvikling og med at skabe forandringer i dit liv.

Har du brug for personlig udvikling og med at skabe forandringer i dit liv. Jeg hjælper dig til at finde ind til kernen, og støtter dig. Personlig udvikling spænder ret bredt og kan blandt være alt fra styrke dit selvværd, arbejde med dine styrker, finde motivationen igen, sundhed, din evne til selvregulering, skabe ro, sætte grænser, arbejdsglæde og jobafklaring.

 

Du har også mulighed for at få koblet mentaltræning til disse coachingsessioner. 

 

Jeg støtter dig i at se nye muligheder, hjælper dig til at få klarhed over din problemstilling, så du kan komme videre i den retning du gerne vil, mod det mål du har sat dig.

 

Det kan være:

 • En vane du vil ændre
 • Øge dit selvværd
 • Karriere afklaring
 • Ændre måden du tænker på
 • Et mål eller en drøm du gerne vil realisere
 • Komme af med fobier
 • Selvudvikling
 • Sundhed og livsstil
 • Eksamensangst 
 • Vredeshåndtering


Hvordan foregår en coachingsession?

En coaching session varer typisk op til 60 minutter, og indeholder øvelser, værktøjer og mentaltræning efter behov. Det vigtigst for mig er, at du føler dig tryg og godt tilpas, og jeg møder dig altid lige dér, hvor du er. Jeg møder dig på dine præmisser med åbenhed og tålmodighed. Du er eksperten i dit liv, og jeg vil ikke komme med en færdig løsning og svar til dig. Men du vil få massere af taletid, hvor du igennem de spørgsmål jeg stiller og øvelser vi laver sammen, vil få en indsigt og nye vinkler på det du har brug for hjælp til. På den måde vil du nemmere kunne finde din vej frem mod det du gerne vil opnå.

I stresscoaching sessioner hjælper jeg dig typisk allerførst med afstresning, så du kommer "til overfladen igen", genfinder din styrke og ressourcer og jeg hjælper dig til ro og overblik. 

Jeg er meget empatisk og sørger for at vi får skabt en god tillid, så du er tryg sammen med mig. Jeg er den støtte som du har brug for, for at du bliver guidet på rette vej.

 

Coachingsessionen foregår i et fortroligt rum, og det kan foregå hos mig eller ude i din virksomhed. Passer det dig bedre med telefoncoaching eller et online forløb, tilbyder jeg også det. 

 

Her kan du læse om mig

Jeg har arbejdet med mennesker i mange år, og jeg brænder for at hjælpe andre videre mod deres drømme og mål. Jeg har bred erfaring inden for den finansverden og ledererfaring. Siden hen er jeg blevet international certificeret ICI Coach, og jeg valgte at starte op som selvstændig coach. Derudover har jeg en række overbygninger på min coachuddannelse, bla. Stresscoach, Mindcoach og mentaltræner. Derudover arbejder jeg også med teams, og jeg er også ICI Teamcoach. Jeg har selv prøvet alle de redskaber og værktøjer som jeg arbejder med, så jeg har mærket effekten på egen krop. Det vil jeg gerne give videre til dig.


Kemien betyder meget 

Kemien betyder meget, for at du kan få den bedste udvikling i dit coachingforløb. Derfor tilbyder jeg en uforpligtende god snak inden selve coachingen, så jeg hører om dine ønsker og behov.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.  

Biografi

Klientudtalelser

Mand 46 år.  - "Jeg kom til Tina efter en sommer, hvor jeg havde haft en del vredes udbrud på mine nærmeste. Først havde vi en kort video session, hvor vi kunne fornemme om vi kunne opbygge den fortrolighed, der var behov for. Tina var meget i møde kommende og den tillid blev lynhurtigt skabt. Efterfølgende har jeg haft en forløb, hvor Tina har fulgt min udvikling og givet mig værktøjer til at arbejde med at anerkende mig selv. Gennembruddet kom efter en session, hvor vi arbejdede ind mod at finde årsagen til disse udbrud. Tina har en evne til at vende de ting der sker i ens liv til noget positivt. Jeg har lært at forstå mine udbrud, og arbejde på hvordan jeg undgår at komme i de situationer. På den front har Tina være med til at ændre mit liv. Efter mit indledende intense forløb, har jeg valgt en jævnlig opfølgning med Tina. Når man skal ændre en vane, er det fint at få genopfrisket sine værktøjer en gang i mellem. (10 sessioner) "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde - 38 år - "Jeg vil gerne takke dig for din hjælp hidtil - det har betydet rigtig meget for mig og har hjulpet mig allerede. Jeg vil klart anbefale dig til andre, og får jeg brug for hjælp igen en anden gang, så vil jeg vende tilbage. "  Læs mere  Læs mindre

Kirsten - 65 år  - "Tak for der blev "forårs-rengjort" i mit hovede. Tak for den du er, Tina. "  Læs mere  Læs mindre

Mia - 27 år - "TN Coaching vægter det hele menneske fremfor enkeltstående problemer. Det handler om at se menneskets udfordringer som værende en del af den samfundsmæssige kontekst fremfor at se problematikkerne som værende noget, der er iboende individet. Min oplevelse af TN Coaching er særdeles positiv, og derfor anbefalelsesværdig hvis man ønsker at føle sig set, hørt og imødekommet. Små, praktiske redskaber, som man kan gøre brug af i hverdagens udfordringer, foreslås, og man har altid som minimum ét menneske at ty til, hvis verden lige vælter. At blive mødt som menneske blandt mennesker, hvor ingen eller intet er perfekt, er uden tvivl det mest konstruktive ved TNs fremgangsmåde. Mange anbefalinger herfra."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde - 34 år - "Jeg henvendte mig til Tina, da jeg oplevede hverdagen og især arbejdsdagen som lidt "tung", og jeg følte, jeg havde brug for et "skub" videre i den rigtige retning. Hos Tina fik jeg nogle gode redskaber, som jeg kunne tage med mig, og meget hurtigt blev jeg guidet på rette vej. Efter kun få besøg følte jeg mig energifyldt og havde bedre styr og struktur i hverdagen. Tina er utrolig sød og imødekommende, god til at lytte og spørge ind til de "rette ting", som hjalp mig med at sætte tingene i perspektiv, og derved hjælpe mig videre. Jeg kan kun varmt anbefale Tina til andre."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde - 54 år - "Sikke en forvandling og udvikling der er sket med mig efter et forløb på 3 gange. Jeg har virkelig lært at skifte fokus, og forløbet har givet mig værktøjer som jeg bruger i dagligdagen. Jeg kan varmt anbefale Tina. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde - 25 år  - "Efter et forløb hos dig har jeg en følelse som overskygger dem alle: frihed! Jeg føler en enorm lettelse, en kæmpe sten er faldet fra mit hjerte og jeg har aldrig nogensinde følt mig så fri. Dette var uden tvivl den afslutning, jeg i så mange år har haft brug for! Endnu engang tusind tak. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.