Rikke Fleckner - Stresscoach, Coach, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Mentor

Rikke Fleckner

Stresscoach, Coach, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Mentor

Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Velkommen - mit navn er Rikke Fleckner Rikke Fleckner - Stresscoach, Coach, Psykoterapeut, Mindfulness instruktør, Stressterapeut, Mentor

Beskrivelse

Er du ramt af Stress?
Eller ønsker du overordnet mere fokus, nærvær og glæde i dit liv?


Overordnet kan grundene være mange, for at opsøge en stresscoach/psykoterapeut.

Måske har du en følelse af, at andre er bedre end dig og går med triste negative tanker og et dårligt selvværd. Du kan måske mærke irritation, vrede, sorg eller afmagt i forhold til dig selv eller dine nærmeste? 

Det kan også være du oplever en generel utilfredshed/tristhed og have svært ved at vælge ny retning i dit liv, bryde gamle mønstre og tanker.

Eller måske én af de mange, der er ramt af stress eller har begyndende stress symptomer.

Mit navn er Rikke Fleckner

og jeg tilbyder samtaleterapi og coaching til børn, unge og voksne.


Min vision er at fremme den enkeltes muligheder, for at kunne leve sit liv fuldt ud. Det værende ud fra nærvær, glæde, kærlighed til dig selv og andre, samt betydningsfulde relationer og et meningsfyldt liv.

Børn og unge

Problemstillingerne børn og unge ofte kommer med, er bl.a. mobning, selvværdsproblemer, ensomhed, føle sig udenfor eller anderledes, have svært ved at sige fra og bryde triste negative tanker. 
Flere unge henvender sig også med stress symptomer, uro/koncentrationsbesvær, ondt i hoved eller maven, angst, eksamens skræk, samt problemer i forhold til familiekonstellationen eller konflikter i familien.

Voksne

Oplever du at have en følelse af at livet er trist og svært at overkomme, føler dig stresset og overbebyrdet, måske af andre eller af dig selv i form af tanker og/eller gøremål. Eller har du brug for at frigøre dig fra tidligere mønstre, en partner eller noget andet, som er svært for dig at bryde?

Min tilgang

Jeg ønsker at møde hvert enkelt menneske med respekt og ligeværdighed, og tager udgangspunkt i den enkeltes situation og behov. Det værende med omsorg, empati og en ydmyghed.

Jeg er ikke ekspert på andres liv, men min ekspertise ligger i at igangsætte og guide en proces, så den enkelte finder svar og løsninger, som passer til netop ham/hende og giver nye perspektiver og handlemuligheder. 

Der bliver talt om det, der er vigtigt for den enkelte og de temaer, som opstår og udvikler sig i løbet af samtalerne. Jeg har tavshedspligt, så alt hvad der bliver sagt, bliver i rummet.

Metoder

Jeg anvender flere forskellige terapeutiske metoder og coachingteknikker - alt afhængig af hvilken problemstilling du kommer med.

Som Stresscoach har jeg en god portion 'værktøjer' til at komme gennem et Stressforløb, hvor jeg også laver specifikke og personlige lydfiler, som via forskning har vist sig, at være særlige gavnlige ved stress.

Yderligere er det en fordel for både klienten med stress og uden stress, at jeg også er Mindfulness Instruktør, da disse teknikker kan have en stor positiv indflydelse på dit liv, ved at lave små justeringer i dagligdags livet. 

ThetaHealing kan også indgå i terapien. ThetaHealing kan bl.a. være en hjælp til at komme de ubevidste overbevisninger til livs og dermed skabe en genvej, for at se på og arbejde med det, der kan ligge som en hindring for det du ønsker i dit liv.

Om mig
Jeg har gennemgående arbejdet som psykoterapeut i 13 år. Certificeret Psykoterapeut ID Academy 2007.
International Certificeret Stresscoach 2017 hos ICI EmpowerMind 
Coach 2014 Sofia Manning
Mindfulness Instruktør 2014
Certificeret ThetaHealer 2007
 

Er du interesseret i at høre mere om hvordan jeg kan hjælpe dig, så ring ganske uforpligtende.


Biografi

Klientudtalelser

Nina, kvinde 60 år - "Jeg har haft en svær depression i 3 år, hvor jeg har konsulteret flere psykologer, men uden at de formåede at gi mig den fornødne hjælp. Jeg blev af en god veninde anbefalet at tage kontakt til Rikke og det har jeg ikke fortrudt et sekund. Udover at være et utroligt sødt og varmt menneske, så har Rikke fundet ind til det der gør ondt og givet mig redskaber til, at afhjælpe de perioder hvor jeg får angstanfald og hvor de negative tanker tager overhånd. Rikke er meget professionel, men udviser samtidig empati og forståelse, hvilket er guld værd når det hele ser sort ud."  Læs mere  Læs mindre

Anonym, kvinde 47 år - "Jeg har levet i et voldeligt forhold med fysisk og psykisk vold igennem flere år. Mit selvværd var helt i bund, og kunne ikke komme ud af forholdet. Prøvede flere gange uden held, og blev ved med at tage ham tilbage. Så mit møde med Rikke var nok noget af det bedste jeg har gjort for mig selv i mit liv, for her mødte jeg, et utroligt varmt og fantastisk menneske, som på en meget professionel og hjertelig måde, fik mig trukket igennem nogen meget seje og meget følelsesladede timer med gråd, snak og øvelser. Den "meget tunge sten" fyldt med smerte i min mave forsvandt, jeg fik vinket farvel til mit voldelige forhold, fik igen mit selvværd tilbage, og blev en meget bedre mor for mine 2 børn. Meget glad og taknemmelig kvinde på 47 år"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.