DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Sexologisk coaching er strukturerede samtaleforløb med fokus på køn, seksualitet, selvværd, tvivl, jalousi, relationer og åbne forhold. Sofie Krog - Sexolog, Coach

Beskrivelse

Velkommen til min side :-)


Jeg er Sofie Krog, og jeg er sexologisk coach 

Har du udfordringer i dit parforhold? Oplever du tvivl eller jalousi? Har du svært ved at mærke lyst og grænser? Eller vil du gerne date, med ved ikke helt hvordan? 


Jeg ved præcis hvordan du har det, og jeg ved også, hvordan du kommer videre herfra.


Som sexologisk coach, seksualvejleder og socialrådgiver har jeg meget viden og mange konkrete værktøjer til at støtte lige netop dig. Og vigtigst af alt, så dømmer jeg ikke.


Jeg har især viden og erfaring med:

  • Psykisk sårbarhed og psykisk sygdom
  • LGBTQIA+ personer og minoritetsstress
  • Polyamori, åbne forhold og non-monogami
  • Overgreb og andre krænkelser
  • Kønsidentitet og kønsudtryk
  • Tvivl i parforholdet
  • Jalousi
  • Lavt selvværd og dårlig selvtillid
  • Udfordringer med at mærke lyst og grænser


Jeg har en eklektisk tilgang, hvor jeg kombinerer mange metoder og tilgange

Som sexologisk coach benytter jeg først og fremmest coaching som metode. Coaching er en samtaleteknik, hvor jeg stiller cirkulære spørgsmål, så du får nye perspektiver på dine udfordringer og hvordan de skal løses. 

Derudover bruger jeg redskaber fra den narrative tilgang, kognitiv adfærdsterapi, metakognitiv terapi, dialektisk adfærdsterapi og mindfulness. 

Jeg tror på, at du selv kender løsningen på dine problemer - men det kræver at du bliver stillet de rigtige spørgsmål for at finde nye perspektiver. 


Jeg er nysgerrig, åben og frisindet

Jeg er 29 år og kommer fra København. 

Hele mit voksne liv har jeg rejst meget, og boet i San Francisco og Amsterdam. Min måde at leve livet på, afspejler min måde at coache på: Jeg er nysgerrig, åben og frisindet. 

Udover mine uddannelser som sexolog og coach er jeg også uddannet socialrådgiver, og har arbejdet en del år i psykiatrien, både som kontaktperson og seksualvejleder. 

Jeg har altid interesseret mig for køn, seksualitet, selvværd og selvudvikling. Jeg har arbejdet meget med mig selv og gør det også stadig. 


Skriv til mig 

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte mig på knappen 'kontakt' øverst til venstre på siden.


Booking

Er du klar til at booke en tid, så vælg den type samtale der passer dig over beskrivelsen. Husk, at jeg giver rabat til studerende, ledige og pensionister. 


Alle sessioner er online.


Jeg glæder mig til at tale med dig! 

Biografi

Uddannelse titel

Sexolog

Coach

Klientudtalelser

Sophie - "Du har været en inspiration til selvudvikling, og efter vores samarbejde hviler jeg i mig selv mere end nogensinde. Du har guidet mig i en retning, hvor mit selvværd har rodfæstet sig, og idag stoler jeg på mine egne evner til at træffe rigtige og sunde beslutninger. Det er alt fra valg og grænsesætning i forhold til mad- og motionsvaner, følelsesmæssige påvirkninger, venskabelige relationer og kæresteforhold. Du formår at skabe et trygt og tillidsfuldt rum og har altid mødt mig med åbenhed og nysgerrighed. Du er oprigtig og ærlig og går helhjertet ind i dit arbejde. Jeg har aldrig følt mig dømt for mine handlinger eller tankemønstre, og du bidrager med dine professionelle, faglige og menneskelige kompetencer til at udvikle min egen følelsesramme. Gennem vores samtaler er jeg blevet den bedste version af mig selv, som stadig er under konstant udvikling. Jeg prioriterer kærlighed til mig selv højt, og du har lært mig at rumme og acceptere alle sider af mig selv – gode som mindre gode – da vi som mennesker indeholder et bredt spektrum af sider og kvaliteter."  Læs mere  Læs mindre

Gabriel - "Vores samarbejde har haft en stor indflydelse på mit liv. Det har fået mig til at indse mine indgroede mønstre i handlinger/tanker og samtidig hjulpet mig til at trænge igennem selvfortællinger der dækkede over noget andet. Udviklingen gennem forløbet har føltes som at nå mere ind til kernen af mine udfordringer og givet mig en større bevidsthed og bedre kompetencer for nu at handle på en nye måde. Jeg er meget taknemmelig for det forløb jeg har haft med dig, Sofie. Det har virkelig sat ting igang for mig og jeg føler mig mere bevidst og bedre klædt på til ikke længere kritisere mig selv, men rent faktisk ændre på de ting jeg har brug for at ændre på. Jeg vil gerne anbefale dig til andre, fordi jeg er virkelig glad for den energi og det fremskridt i mig, som du har været med til at skabe i det rum. Jeg følte mig meget mødt i min situation og det ser jeg som en rigtig stor styrke hos en coach."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.