Michelle Poulsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Psykoanalytiker, Kropspsykoterapeut

Michelle Poulsen

Psykoterapeut, Parterapeut, Psykoanalytiker, Kropspsykoterapeut

Roskilde , Hedehusene , Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Parterapi 4 gange á 60 min. 2.500 kr. Aftal tid

Parterapi 850 kr. Aftal tid

Det er altid muligt at få en akut tid til og jeg forsøger i akutte henvendelser, at give jer den første tid indenfor 24 timer.

Vi starter med en kortlægning af jeres forhold. På dette trin skaber jeg et trygt rum med henblik på, at jeres problemer kan blive italesat og jeres aktuelle problemfelt, kan blive defineret. Processen har fokus på, at I hver især skal nå frem til at definere, hvad I oplever som problemer i jeres forhold. Min rolle er, at styre og guide processen, samt at bevare fokus, så det bliver muligt for jer, at beskrive hvilke udfordringer, der lige nu er i jeres samliv.

Forløbet er bygget op af 3 elementer som jeg guider jer i på en tryg og omsorgsfuld måde.

1. Jeres forholds problemfelt afklares, og vi laver en plan for forløbet.

2. Samtaleforløbet er en møderække, hvor vi arbejder med bevidstgørelse af dynamikker i parforholdet og jeres kommunikation.

3. Hjemmeopgaver - både fælles og individuelle opgaver, som vi følger op på via samtaler.


Parterapien sætter særligt fokus på jeres respektive roller i forholdet og jeres fælles kommunikation. Vi arbejder målrettet på at blive bedre til at forstå hinandens sprog, og blive i kontakten mellem jer, også i tilspidsede situationer.


Det er også muligt at afholde samtalen i jeres hjem. Ring og få tilbud på merpris for kørsel og transporttid.

Samtale terapi for ledige, studerende og ved henvisning fra egen læge 450 kr. Aftal tid

Dette er et tilbud til dig, som enten er ledig, studerende eller har fået en henvisning via egen læge. Denne pris gælder dog kun ved fremmøde i praksis.

Individuel samtale terapi 750 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel terapi online - med henvisning (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Individuel terapi (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Michelle Poulsen - Psykoterapeut, Parterapeut, Psykoanalytiker, Kropspsykoterapeut

Beskrivelse

Parterapi og individuel terapi


Parterapi

Der kan være mange grunde til at vælge at bruge tid og penge på parterapi. Det kan være manglende interesse i din partners meninger, manglende sexlyst, manglende lyst til at bruge tid sammen, utroskab og mange mange andre grunde. Ofte, er det ikke manglende kærlighed til den anden, der får mine klinter til at kontakte mig. Ofte handler det om, at I er kommet ind i en "kedelig" trummerum, hvor i tænker "hvorfor er vi egentlig sammen?".

Jeg opbygger terapiforløbet med udgangspunkt i jeres konkrete situation. Rammerne er trygge og rolige, og i får begge rum og plads til at fylde og komme til orde. Begge jeres perspektiver er vigtige og relevante, og I vil opleve, at I allerede efter første session, vil få nogle konkrete og enkle værktøjer til at "puste" nyt liv i jeres kærlighedsrelation.


Individuel terapi

Jeg kan tilbyde hjælp til blandt andet: - Angst stress, depression - Personlig udvikling, lavt selvværd og grænssætning - Personlighedsforstyrrelser såsom borderline, angst, lavt selvværd etc.

Jeg anvender helhedsorienteret psykoterapi med udgangspunkt i neuroaffektiv teori, som kan hjælpe til at løse en række psykologiske problemer med fokus på, at krop og psyke hænger sammen.


Om mig

Jeg er uddannet cand. art psyk. samt psykoterapeut. Jeg har deruover har en 2 årig specialisering i parterapi og er igang med kandidat uddannelse i sundhedspsykologi i UK. Jeg har arbejdet med terapi og parrelationer gennem de sidste mange år.


- Måske er lige netop NU det helt rigtige tidspunkt til, at vi arbejder sammen omkring jeres/dine udfordringer? Kontakt mig ganske uforpligtende


Biografi

Andre ydelser

Corona Online hjælp

Andre relevante uddannelser

Civilingeniør

Sprog

Dansk

Engelsk

Klientudtalelser

Betina og Martin - "Min kone og jeg har gået i Parterapi hos Michelle i ca. 4 måneder. Jeg var i starten meget skeptisk iforhold til hele parterapi konceptet, men mine fordomme blev hurtigt afkræftet. Michelle var utrolig imødekommende, og vi følte hurtigt, at vi havde en god kemi. Michelle er utrolig skarp og hurtigt til, at "gennemskue" de ting, der ikke bliver sagt, det var hovedårsagen i vores problematik. Michelle var god til, at give os begge plads, så vi begge følte os hørt. Vores primære problematik var kommunikation, og vi har fået nogle råd og redskaber med, som vi stadig bruger - for det opstår stadig konflikter, men vi har virkelig fået en bedre forståelse af hinandens mønstrer, og vi løser dem meget bedre end før."  Læs mere  Læs mindre

Lykke - "Jeg har sammen med min mand haft et forløb i parterapi hos Michelle Dines Schlunssen. Michelle var så dygtig og empatisk til at facilitere en konstruktiv dialog og har hjulpet med værktøjer i vores parforholds kommunikationsform, som vi stadig benytter. Vi begyndte med nemme og let tilgængelige opgaver og arbejdsområder. Og Michelle hjalp os til sammen at blive klogere på, hvornår vi kommunikerer på en måde som ikke er hensigtsmæssig samt hvilke faktorer, der spiller ind i sådanne situationer. Ikke mindst fik vi brugbare værktøjer til at håndtere de situationer. Michelle Dines Schlunssen får de varmeste anbefalinger fra os."  Læs mere  Læs mindre

Carmichael - "“Jeg kæmpede for nogle år siden med både stress og en personlig krise, da jeg var i gang med et større job- og karriereskifte. Michelle formåede først at få mit hoved oven vande, indtil vi senere fandt et fast fundament, så jeg igen kunne begynde selv at overskue og overvinde livets mange udfordringer. Her et par år efter, er jeg stadig meget taknemmelig for støtten og de psykologiske redskaber, jeg nu har til rådighed.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.