Michelle Dines Schlunssen - Psykoterapeut, Psykolog, Parterapeut

Michelle Dines Schlunssen

Psykoterapeut, Psykolog, Parterapeut

Hedehusene, Videosamtale

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Parterapi 650 kr. Aftal tid

Jeg er ved at lave en specialisering i en ny metode, og har derfor brug for nogle par, der gerne vil arbejde med at forbedre parforholdet. Det er almindelig parterapi, men i en for mig som terapeut, ny ramme.  

Samtale terapi for ledige, studerende og ved henvisning fra egen læge 395 kr. Aftal tid

Dette er et tilbud til dig, som enten er ledig, studerende eller har fået en henvisning via egen læge. Denne pris gælder dog kun ved fremmøde i praksis.

Individuel terapi - i dit eget hjem 750 kr. Aftal tid

Jeg kommer gerne til dig - så du er i dine trygge rammer gennem terapien.


Individuel samtale terapi 750 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 36

Videosamtaler

Individuel terapi online - med henvisning (GoMentor videosession) 395 kr. Aftal tid

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 68 36

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapeut og Socialpsykolog med speciale i stress håndtering, psykisk sårbarhed og erhvervspsykologiske problematikker. Desuden specialiseret i parterapi! Michelle Dines Schlunssen - Psykoterapeut, Psykolog, Parterapeut

Beskrivelse

Terapi

Når du kommer hos mig, møder jeg dig der, hvor du er i livet og med de udfordringer du har.


Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Sammen skaber vi et rum, hvor du slapper af og jeg hjælper dig videre baseret på min interesse for dig som menneske samt mine psykologiske værktøjer og brede erfaring med mennesker.


Der kan være flere årsager til at gå til en terapeut

I løbet af livet oplever mange mennesker på et tidspunkt et behov for et terapeutisk forløb hos en terapeut. 


Det kan være udløst af for eksempel:

 • En eksistentiel krise, hvor tilværelsen synes næsten meningsløs og man har vanskeligt ved at se en mening med livet.
 • En krise på grund af en depression eller andet, som er udløst af omvæltende begivenheder.  
 • En krise i forbindelse med stress eller angst, der har overvældet dig og slået dig helt ud.


Sådanne kriser give ofte mulighed for at se på tilværelsen på en ny og anderledes måde og i disse tilfælde kan det være hjælpsomt at gå i terapi.


Individuel og tilpasset forløb

Du får et skræddersyet forløb som vi planlægger efter det første besøg. Det handler om dig og om at få dig på ret kurs igen.  

Jeg anvender helhedsorienteret psykoterapi med udgangspunkt i neuroaffektiv teorii, som kan hjælpe til at løse en række psykologiske problemer med fokus på, at krop og psyke hænger sammen. 


Om mig

Jeg er psykoterapeut og socialpsykolog og har arbejdet med organisations og medarbejderudvikling, ledelse og HR i 15 år i store internationale koncerner. Gennem de sidste 10 år har jeg derudover arbejdet med stress håndtering og psykisk sårbarhed, og har stor tiltro til at mennesket er så fantastisk lavet, at vi kan overkomme selv de mest uoverskuelige udfordringer, der møder os gennem livet.


Jeg mener, at du har samme potentiale til at komme stærkere gennem din krise -- fordi du grundlæggende er hel og sund - og hvis du mærker lidelse i dit liv kan det betyde, at der er noget du har brug for at udvikle hos dig selv.


- Og måske er lige netop NU det helt rigtige tidspunkt til, at vi arbejder sammen omkring dine udfordringer? Jeg ved, at jeg vil gøre mig umage, og jeg vil glæde mig til at du kontakter mig.


Klientudtalelser

Carmichael - "“Jeg kæmpede for nogle år siden med både stress og en personlig krise, da jeg var i gang med et større job- og karriereskifte. Michelle formåede først at få mit hoved oven vande, indtil vi senere fandt et fast fundament, så jeg igen kunne begynde selv at overskue og overvinde livets mange udfordringer. Her et par år efter, er jeg stadig meget taknemmelig for støtten og de psykologiske redskaber, jeg nu har til rådighed.” "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere