June Werenfeldt

Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Stresscoach

Holbæk , Videosamtale

14 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Ved rabat køb af 5 individuelle samtaler - er prisen pr. samtale 900 kr. 4.500 kr. Aftal tid

Intensivt forløb - 3,5 time fordelt på én uge. 3.000 kr. Aftal tid

Et intensivt forløb er 3½ times samtale fordelt over en uge; fx 1 time mandag, 1 time onsdag og 1½ time fredag (der kan godt aftales andre dage). Sessionerne foregår som udgangspunkt online eller i min praksis i Holbæk, men kan også (med fordel) foregå som walk&talk i naturen.

Parterapi 1.350 kr. Aftal tid

Stresscoaching forløb - 7 samtaler á en time + materiale. 6.500 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Ved rabat køb af 5 individuelle samtaler - er prisen pr. samtale 900 kr. (GoMentor videosession) 4.500 kr. Aftal tid

Intensivt forløb - 3,5 time fordelt på én uge. (GoMentor videosession) 3.000 kr. Aftal tid

Et intensivt forløb er 3½ times samtale fordelt over en uge; fx 1 time mandag, 1 time onsdag og 1½ time fredag (der kan godt aftales andre dage). Sessionerne foregår som udgangspunkt online eller i min praksis i Holbæk, men kan også (med fordel) foregår i naturen som walk&talk.

Parterapi (GoMentor videosession) 1.350 kr. Aftal tid

Stresscoaching forløb - 7 samtaler á en time + materiale. (GoMentor videosession) 6.500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

June Werenfeldt - Psykoterapeut, Parterapeut, Coach, Stresscoach

Beskrivelse

At du læser her på siden betyder formentlig, at du søger hjælp!

- Uanset om det er hjælp til, at tackle nogle akutte udfordringer, eller få styr på noget, der har stået på over længere tid, så lad os gøre noget ved det.

 

Jeg tilbyder terapi, coaching, parterapi og stresscoaching

- jeg hjælper unge og voksne med de udfordringer og ønsker, de står med.

Der er ikke nogen der går gennem livet uden op- og nedture, men der er nogen der kommer nemmere igennem det end andre. Forskellen ligger i den tilgang og de redskaber de benytter sig af.

 

Er der noget, der ikke fungerer optimalt, eller er der noget, du ikke kan komme igennem, så få hjælp til at se på den tilgang og de redskaber du benytter dig af.

 


Gratis forsamtale 

Kontakt mig for en gratis forsamtale på 15 -20 min. Her har du mulighed for at se mig an og stille alle de spørgsmål du har brug for. Denne samtale er uforpligtende.

 


 

Lavt selvværd, stress, angst, vrede, sorg, depression, negative tanker eller manglende mål kan have store konsekvenser for livskvaliteten, men det behøver ikke at være sådan -- det er blot et udtryk for, at du mangler nogle redskaber/strategier til at tackle dine udfordringer.

 

Kan du prioritere dig selv, og er du villig til at gøre en indsats, vil der altid være en vej – og jeg vil gerne bistå dig på din vej med al min viden og ekspertise.

 

Individuel samtale

En individuel samtale tager udgangspunkt i din situation og de udfordringer/problematikker du bringer ind i samtalen. Gennem indsigt og træning kan du udvikle hensigtsmæssig adfærd og følelsesmæssig intelligens – og du vil blandt andet kunne opnå:

 • Integritet og indflydelse i dit liv
 • Overskud i din hverdag
 • Øget selvværd
 • Følelsen af tilfredshed
 • Mod til at være den du er
 • Tillid til dig selv og dine kompetencer

Intensivt forløb

Et intensivt forløb kan anbefales, hvis du står i en akut situation eller har et ønske om, at noget skal ændres her og nu.

 

En akut situation er ofte karakteriseret ved at den, af den ene eller anden årsag, føles overvældende og udfordrende at håndtere. Det kan for eksempel være:

 • Stress
 • Jobskifte/-ophør
 • Trøstespisning, spise forstyrrelse eller anden selv skadende adfærd
 • Skilsmisse
 • Sorg
 • Sygdom
 • Træffe en vanskelig beslutning
 • Præstations angst

Du vil opleve, at et intensivt forløb vil give dig et uvurderlig boost i forhold til den situation, der er omdrejningspunktet for forløbet.

 

Sessioner for par

Parforholdet er en af de mest betydningsfulde relationer vi har, men ofte også en af de vanskeligste. Årsagen til, at ville gå i et par forløb, kan være mange – de fleste kommer dog af en af følgende årsager:

 • Genfinde kærligheden – Vi vil gerne hinanden, men det fungerer ikke optimalt
 • Krise situation (f.eks. utroskab, sygdom, tab) – Hvordan kommer vi videre?
 • Afklaring – Er der overhovedet en fremtid for vores parforhold?

Par-sessionerne vil give jer konkrete værktøjer, så I er hensigtsmæssigt 'klædt på' til jeres situation her og nu, og i fremtiden. I vil opnå værdifuld viden om jer selv, jeres partner og jeres parforhold, da I får muligheden for, at kunne anskue jeres udfordringer på en anden og mere konstruktiv måde.

 

Stress coaching

Er du stresset oplever du formentlig, at du mangler overskud og er mere irritabel/glemsom/ked af det end normalt. Du mister muligvis hurtigere overblikket, og har måske fysiske symptomer, som trykken for brystet, hjertebanken, sover dårligt, maveproblemer, uro i kroppen mv.

 

Jo længere tid du har været stresset, des større konsekvenser har det for dig, dit helbred og dine omgivelser. Det er derfor vigtigt hurtigst muligt at få hjælp til at blive afstresset.

 

I et stress coaching forløb på ca. 7 gange fordelt over 2½ måned, får du hjælp til at blive afstresset, få mere overskud både fysisk og psykisk, og du lærer at forebygge, så du ikke bliver alvorligt stresset igen.

 

Lidt om mig

Jeg er eksamineret og certificeret psykoterapeut, coach og mentor. Hos mig kan der tales om alt, og jeg har stor respekt for mine klienter og er ydmyg overfor deres udfordringer/erfaringer/historie.

 

I praksis anvender og kombinerer jeg coaching teknikker fra erhvervs- og sportslivets verden, med metoder og teknikker fra psykoterapien, på et biopsykologisk fundament. denne kombination sikrer et langsigtet og holdbart resultat.

 

Endvidere er jeg certificeret stresscoach og Masterstresscoach af stressekspert Bjarne Toftegård. Denne uddannelse er en specialiseret overbygning, der er rettet mod at afhjælpe og forebygge stress.

 

Jeg brænder for at have det godt. Jeg accepterer, at livet ikke altid opleves som "en dans på roser", men jeg lader ikke stå til, hvis der kan gøres noget.

 

Hvad laver jeg ellers

Udover at praktisere som psykoterapeut, coach og stresscoach har jeg været medansvarlig for et pilotprojekt, der klædte mødre på, så de gennem adfærd og ikke mindst sproget, kan støtte deres børn til en sund psykologisk udvikling.

 

Jeg har siden 2012 været tilknyttet Familiens Hus i Høje-Taastrup, hvor jeg fungerer som mentor for unge udsatte mødre.

 

Jeg holder blandt andet foredrag om:

 • Lykke og det gode liv
 • Parforhold
 • Børn og tryghed i opvæksten
 • Unge og mistrivsel

 

Kontakt mig

Jeg har praksis i centrum af Holbæk, og kan du ikke møde op pga afstand, sygdom eller andet, fungerer terapi også fint online.

 

Hvis du allerede nu ønsker, at forespørge på en konkret tid, er du meget velkommen til, at benytte ovenstående links eller benytte mit bookingsystem på copesad.dk

 

Jeg vil gøre mit bedste for at imødekomme dit ønske om en bestemt tid. Du vil modtage en bekræftelse på aftalen eller et forslag til en anden tid.

Biografi

Tilskud og rabat

Gratis forsamtale

Køn

Kvinde

Ventetid

Har akuttider

Klientudtalelser

Kvinde 59 år - "Udfordres du af livet .. har du svært ved at finde en vej som gør dig tilfreds? Da kan jeg på det varmeste anbefale dig at kontakte June for sparring og hjælp til at komme videre med ny indsigt. Du skaber sammen med hende mulighed for at ændre på de ting, som ikke fungerer optimalt for dig. Vi har alle gavn af at blive spejlet af kloge mennesker , hvis vi ønsker at udvikle os og tage ansvar for vores egen trivsel. June er varm, professionel , klog og indlevende. Jeg fik tillid til hende meget hurtigt. Jeg har profiteret stort allerede ...af indtil videre bare to sessioner. Jeg oplever det " helt ufarligt" at åbne mig for June, da hun modtager det jeg rummer med den allerstørste respekt. Det er vidunderligt forløsende at samarbejde med June.. for det handler præcis om samarbejde. Mine varmeste anbefalinger til June. Og hermed en opfordring til at " springe ud i det", hvis du " tumler med forskelligt.”"  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 26 år - "Det har været et fantastisk forløb hos dig, og det har givet mig så meget føler jeg selv, så du skal have kæmpe tak for de råd og vejledninger du har givet mig gennem hele forløbet. Det går så godt at jeg begynder at søge arbejde, fordi jeg føler at jeg kan styrer det og er kommet dertil hvor det er ved at være tid til at prøve det."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 52 år - "Jeg kan klart anbefale June Werenfeldt. Jeg har i løbet af sidste år været hos flere forskellige terapeuter, både en psykolog og en parterapeut, og mit forløb hos June har helt klart været det, der har været mest brugbart for mig. Hun er meget konkret i sin tilgang til problemerne, og kommer med nogle klare løsningsmodeller og billeder som jeg virkelig kan bruge til noget. Det har været en stor hjælp. Jeg føler at jeg har udviklet mig meget i synet på mig selv og mine egne handlingsmønstre."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 47 år - "Jeg kan varmt anbefale et forløb med June - uanset om dine udfordringer er små eller store - så er jeg sikker på, at det også kan give dig mere glæde i livet. June har effektivt hjulpet mig stærkere gennem en periode med stress, hun har lært mig at vise omsorg for mig selv og mærke de vigtige ting i livet. Jeg nyder hver dag at kunne leve i nuet og hvile i mig selv. June er fantastisk god til på en anerkendende og respektfuld måde at tage afsæt lige dér, hvor jeg er, og udfordre mig, så jeg kommer videre i et tempo, hvor jeg er tryg. Når jeg falder ind i gamle vaner, og uroen er ved at tage over, har June lært mig at bruge forskellige redskaber, der kan hjælpe mig tilbage på rette spor. Jeg er så taknemmelig og glad for, at jeg kontaktede June."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 58 år - "Jeg kan på det varmeste anbefale at vælge June som din terapeut. Hun er kompetent og empatisk. Jeg har gået hos hende i over 1 år . Jeg er en kvinde på 58 år der har arbejdet mig ud af et destruktivt forhold som varede 12 år og havde brug for en kompetent person i mit hjørne . Jeg havde mange velmenende venner og kollegaer som mente hint og dit. Det blev det ikke nemmere af. Min tidligere mand havde mange narcissistiske træk og selv om jeg er en klog og veluddannet kvinde ender det næsten med , at jeg bliver sat ud på et spor hvor jeg ikke kan kende mig selv og lever med et alarmberedskab der er vældig højt og ubehageligt . June har hjulpet mig til at se mig og mine kvaliteter, gravet lidt i min historie og jeg arbejder nu på at genvinde tillid til livet med hvad det indebærer. June får dig til at tænke og måske du får opgaver du kan arbejde videre med .Hun er god til at holde dig fast også når der gør ondt."  Læs mere  Læs mindre

Studerende og mor - "June er god til at lytte, og er god til at tale med. Hun har givet mig en styrke, og har vist mig vejen til at være glad for livet."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 56 år - "June har hjulpet mig med sin viden omkring hvordan vi tænker og hvordan det påvirker vores følelser, da jeg var begyndt at blive trist over nogle livsomstændigheder. Som jeg afslutningsvis sagde: der burde være undervisning i skolerne om dette, så vi alle var bedre udrustet til at håndtere tilværelsens udfordringer. Tak til June for hjælpen :-) "  Læs mere  Læs mindre

Ung kvinde - "Jeg startede i terapi hos June for snart tre år siden. Jeg kunne ikke ret meget, jeg var stresset, deprimeret og angst i sådan en grad, at jeg ikke kunne møde op på mit gymnasium. Inden, jeg startede hos June, havde jeg både gået hos en psykolog og hos en psykiater, men ingen af delene hjalp mig tilstrækkeligt. Hos June er jeg både blevet set og rummet, skubbet til og udfordret. Junes terapi har været det vigtigste holdepunkt for mig midt i alt det mørke og er en stor del af årsagen til, at jeg stadig findes, og at jeg har det bedre. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 36 år - "Jeg kontaktede June, fordi jeg havde en indre uro omkring mine tanker og planer for fremtiden. Jeg følte egentlig ikke, at der var noget stort problem i mit liv, der skulle løses her og nu. – Men mere en tvivl omkring at tage beslutninger om fremtiden, som jeg ikke følte jeg kunne overskue konsekvenserne af, og så at finde svar på spørgsmålet: ”hvad vil JEG?”. June hjalp mig med at få sat ord og orden på mine følelser. Hun hjalp mig finde frem til hvad mine ønsker er og troen på at jeg har ressourcerne til at føre mine drømme ud i livet."  Læs mere  Læs mindre

Mand 23 år - "Igen rigtig mange tak for din hjælp - da jeg henvendte mig hos June, var jeg et dystert sted i mit liv. Jeg blev 6 måneder forinden diagnosticeret med en depression, og havde gået mindst lige så længe og vidst at noget var helt galt. I løbet af min depressions periode havde pådraget mig et misbrug af hash, og var nødsaget til at melde mig syg fra mit studie, simpelthen fordi jeg ikke kunne overskue de mindste ting. Jeg havde mistet kontrollen over mit eget liv og var ude af stand til at finde den rette vej, på egen hånd. Jeg havde allerede været i et forløb hos en psykolog i omkring 3 måneder. Men dette forløb hjalp mig ikke, og gjorde intet ved min personlige udvikling. Så der var bestemt problemer da jeg henvendte mig hos June. Særligt en følelse af håbløshed, at denne negative udvikling ikke kunne ændres. Men det kunne den godt… Jeg sidder og skriver dette 3-4 måneder efter vores første samtale, og det er først nu det bliver tydeligt for mig hvor meget der egentlig er sket i denne periode. Jeg kan med stolthed sige at jeg har stoppet mit hashmisbrug, hvilket jeg ikke havde forudset for 6 måneder siden. Jeg er begyndt på mit studie igen, og jeg er fuldstændig over min depression som ellers har fyldt hele mit liv i snart et år og vigtigst af alt har jeg fået lyst til livet igen. Jeg har mildest talt været begejstret over mit forløb hos June, særligt taget mit tidligere forløb i betragtning. Det der har gjort forløbet så fantastisk har været Junes væsen og hendes måde at sætte tingene i perspektiv. Særligt har hendes fokus på personlig udvikling været livsændrende, man kommer ikke "bare" for at snakke om følelser, men der er konstant fokus på at forbedre sig selv. Hun præsentere forskellige redskaber og metoder til at komme videre i livet, som man så arbejder med imellem møder. Mit forløb hos June har bogstaveligtalt ændret mit liv, og jeg kan ikke takke hende nok, for det hun har gjort for mig. Jeg vil klart anbefale June hvis man går og har nogle problemer som virker håbløse - jeg er sikker på hun kan gøre noget godt for dig. Tak June. "  Læs mere  Læs mindre

Maj 45 år - "Jeg kunne ikke stå ved mig selv, jeg gjorde mere for andre end for mig selv, jeg kunne ikke sige fra, jeg var udbrændt og ked af det. Jeg havde ondt indeni og havde lyst til at sove fra det hele!!! June lærte mig, at jeg selv havde indflydelse. Jeg har lært, at jeg sætter retningen i mit eget liv. June sagde en gang ”Maj du har bestemmer-skoene på i dit liv – du vælger om de skal gå til højre eller venstre, og du kommer til at tage konsekvensen af det” Den gang blev jeg lidt skræmt, for det var et af mine problemer, at jeg var bange for, at tage konsekvensen af ’forkerte’ valg. Nu føler jeg mig godt rustet til at træffe valg og tage konsekvensen af dem, og jeg bliver bedre og bedre til det. Jeg fandt ud af undervejs, at det netop var frygten for at træffe forkerte valg, der fik mig til at forholde mig passivt og ikke gøre noget for min egen skyld. Og ja jeg har prøvet at træffe dårlige valg, men nej jeg er ikke død af det ;-) Jeg er ikke udbrændt mere og jeg har lyst til at stå op hver dag. Jeg vil anbefale alle, der går med noget der trækker deres livskvalitet ned, at kontakte June. Hun er et menneske, der vil dig det bedste, sådan følte jeg gennem hele processen (også når det var svært ?)."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 29 år - "Årsagen til at jeg kontaktede June var, at jeg ikke helt kunne komme til at bestemme i mit eget liv. Jeg havde konstant en indre stemme, der fortalte mig hvad jeg burde gøre, hvad der var det rigtige at gøre. Det stressede mig og gjorde mig ked af det, for jeg følte ikke at jeg kunne leve op til det. Jeg var meget opmærksom på hvad andre tænkte om det jeg gjorde og ikke gjorde, og jeg havde en enorm brug for andres anerkendelse og tilkendegivelse af, at jeg var god nok. Særligt var jeg meget styret af hvad min mor og far synes, og var meget bange for ikke at leve op det deres forventninger. Sammen med June fandt jeg ud af, at jeg ikke havde tillid til mine egne evner til at træffe kloge valg. Jeg fandt ud af, at alt hvad folk sagde opfattede jeg som kritik og afvisninger, og derfor havde jeg også svært ved at knytte mig til folk og stole på dem. Nu har jeg lært at se tingene på en anden måde, og kan se at det folk siger ofte bare er fordi de gerne vil hjælpe mig, og jeg har lært at stole på mig selv og mine beslutninger. Jeg har fundet ud af, at jo mere jeg stoler på mig selv jo mere kommer jeg også til at stole på andre, og deres meninger er ikke så altoverskyggende mere. Jeg er blevet meget gladere, og meget mere tilfreds med mit liv, for nu er det mig der bestemmer i mit liv, og jeg gør det i højere grad ud fra hvad jeg har lyst til og ikke ud fra hvad jeg tror andre forventer."  Læs mere  Læs mindre

Kvindelig journalist, 34 år. - "Jeg ville ikke være i live i dag, ikke rigtigt i live, hvis ikke jeg havde kendt June. Nok har jeg overlevet meget, men jeg begyndte ikke at leve, før jeg lærte, at jeg kunne hos June. Der lærte jeg at tage ansvar for mig selv, trodse min altovervældende frygt og handle - sige nej, sige op, sige ja. June er til at stole på, og hun er indsigtsfuld og skarp. Hun gennemskuede mine bortforklaringer og illusioner, hun respekterede mine tanker og følelser og hjalp mig med at finde nye og mere hensigtsmæssige måder at være mig på. Uanset om problemet var stort eller småt, om det var stress, eller indviklede forhold, så hjalp hun mig. Det var hårdt til tider, men det var det værd, og jeg kunne ikke have gjort det uden June."  Læs mere  Læs mindre

Mand 34 år - "Af hjertet tak for hjælpen! Da jeg startede hos dig, havde jeg længe vidst, at der var noget galt, men jeg troede, at det var mig, der var mærkelig og bare skulle tage mig sammen – nu ville jeg ønske, at jeg var kommet noget før. Jeg kan huske, at da jeg startede spurgte du mig blandt andet om, hvad der gjorde mig glad, og om jeg havde en holdning til mine følelser – jeg syntes det var mærkelige spørgsmål og tænkte ’Åh nej, det her bliver alt for langhåret og roden rundt i følelser til mig’. Jeg er glad for, at jeg valgte at fortsætte, for det blev ikke som jeg tænkte – det har ikke på noget tidspunkt været ’langhåret’, tvært imod har du været meget seriøs (til tider kontant, når jeg har haft brug for det) og jeg er glad for, at vi også har kunnet grine, særligt i perioder, hvor jeg synes, det har været lidt hårdt. Nu står det mig lysende klart, hvorfor jeg synes, at netop de to spørgsmål var åndssvage - jeg var deprimeret og det ’måtte’ jeg ikke være. Da jeg startede, troede jeg, at jeg skulle have redskaber til, at tage mig sammen (det tror jeg også, at jeg sagde til dig), men det jeg har fået er noget helt andet. Jeg har fundet ud af, hvad der gør mig glad, hvad der giver mening i mit liv, og hvad jeg vil bruge det til, så nu har jeg slet ikke brug for, ’at tage mig sammen’. Tak for det June - jeg kommer igen, hvis jeg får behov for det ?"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.