Samuael Neo Petersen - Gestaltterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Overspisningscoach

Samuael Neo Petersen

Gestaltterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Overspisningscoach

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Alt det vi mennesker har til fælles, er vores usagte Tabuer. Jeg vil gerne række hånden ud til dig som står og gemmer sig i mørket. Samuael Neo Petersen - Gestaltterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Overspisningscoach

Beskrivelse

Vi er alle fælles om vores usagte tabuer.

Velkommen til min side. 

Kæmper du med angst, depression, forkerthedsfølelse, selvskadende adfærd, manglende livsglæde og mening, stress og/eller misbrug? Har du været udsat for overgreb og har du svært ved at være alene med dine følelser og tanker? Måske flygter du fra dig selv, for ikke at mærke den smerter der er inden i. Så er du kommet til den rette, og jeg er her for at hjælpe dig.

Mit navn er Samuael, jeg er 38 år og jeg er ved at uddanne mig til psykoterapeut. Jeg er nu i gang med mit tredje semester.

I min ungdom var jeg et rigtig skidt sted, grundet det jeg selv har været udsat for som barn, heriblandt overgreb. Jeg har gennem en årrække terapi, fået talt om og bearbejdet mine egne traumer og hvad det gjorde med mig. Jeg har virkelig skulle se nogle dæmoner i øjnene og bygge mig selv op ud fra et sundere verdenssyn på omverdenen og ikke mindst mig selv. Dette har hjulpet mig til at give slip og lære mig selv at kende. " Hvorfor føler jeg det jeg føler " og " Hvorfor er jeg som jeg er ? " og ikke mindst "Hvem er jeg egentlig?".

Jeg er kommet meget langt i min egen proces, men der vil altid komme situationer hvor jeg bliver ramt af noget som gør at jeg også lige skal kigge ind ad og lærer noget nyt om mig selv. Styrken er så at jeg nu ved hvad det handler om og jeg bedre kan navigere i mine følelser. Det vigtigt at udvikle sig i stedet for at lade sig begrænser af sig selv. At jeg netop kan tale om hvad jeg føler og ikke føle mig forkert eller skamfuld, er blevet en kæmpe styrke. 

Jeg er fuldt ud klar over hvor svært det kan være at snakke om de ting der gør ondt, og det har samtidig virkelig gavnet mig i længden, samt har jeg kunne give slip på de ting der gjorde mig ked af det og skabte forkerthed og som var med til at holde mig nede. Alt dette har givet mig drive og motivation til at uddanne mig som psykoterapeut, så jeg kan hjælpe andre med lignende problemstillinger.   

Måske du går rundt med nogle ting du har svært ved at snakke om og en følelse af at du er forkert. Du føler dig misforstået og har svært med at sætte grænser for dig selv i relation til andre. 

Det er ikke unormalt at mennesker der er udsat for overgreb kan have svært med at finde sig selv og hvile i hvem de er. " Hvem er jeg " " Hvad står jeg endelig for " " Hvad gør MIG glad ? " " Hvad har JEG lyst til ? " 

Når du er blevet udsat for overgreb, er det meget normalt at have et skævt verdensbillede, samt en mistro til andre menneskers intentioner og hvad min omverden egentlig vil mig.

Du ender måske med at blive en pleaser og bygge en facade op, og dette skaber IKKE et billede af hvem DU er ! 

Måske du også mærker problemer i kærlighedslivet, og er i tvivl om om du fortjener kærlighed, hvad kærlighed er og hvad sund kærlighed er. VI søger nemlig altid det vi genkender og det vi tror vi fortjener og derfor er der farer for at ende i usunde relationer, der genskaber følelser af skam, forkerthed, mindreværd og usikkerhed.

Er dette noget du kan genkende, er du endt det helt rette sted.  

Jeg vil gerne række hånden ud til dig som har brug for en snakke med, omkring de svære og tunge elementer i netop dit liv.

Jeg tilbyder samtale terapi hvor det handler om DIG og dine følelser. Mit formål er at DU skal have det godt med at være dig selv og finde kærligheden til dig selv og dit liv. Du er bestemt ikke alene og jeg har en passion for at hjælpe mine medmennesker med deres tunge tider i livet. 

Jeg håber at høre fra dig, hvis du netop føler dig ked af det, alene, din verden er trukket væk under dig og du ikke føler at du står i lyset. 

Hilsen Samuael Neo 


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.