Samuael Neo Petersen - Gestaltterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Overspisningscoach

Samuael Neo Petersen

Gestaltterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Overspisningscoach

København , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Samtale terapi / Gestalt terapi / kognitiv terapi 500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Samtale terapi / Gestalt terapi / kognitiv terapi (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Alt det vi mennesker har til fælles, er vores usagte Tabuer. Jeg vil gerne række hånden ud til dig som står og gemmer sig i mørket. Samuael Neo Petersen - Gestaltterapeut, Parterapeut, Hypnoterapeut, Overspisningscoach

Beskrivelse

Vi er alle fælles om vores usagte tabuer.

Velkommen til min side. 

Kæmper du med angst, depression, forkerthedsfølelse, selvskadende adfærd, manglende livsglæde og mening, stress og/eller misbrug? Har du været udsat for overgreb og har du svært ved at være alene med dine følelser og tanker? Måske flygter du fra dig selv, for ikke at mærke den smerter der er inden i. Så er du kommet til den rette, og jeg er her for at hjælpe dig.

Mit navn er Samuael, jeg er 38 år og jeg er ved at uddanne mig til psykoterapeut. Jeg er nu i gang med mit tredje semester.

I min ungdom var jeg et rigtig skidt sted, grundet det jeg selv har været udsat for som barn, heriblandt overgreb. Jeg har gennem en årrække terapi, fået talt om og bearbejdet mine egne traumer og hvad det gjorde med mig. Jeg har virkelig skulle se nogle dæmoner i øjnene og bygge mig selv op ud fra et sundere verdenssyn på omverdenen og ikke mindst mig selv. Dette har hjulpet mig til at give slip og lære mig selv at kende. " Hvorfor føler jeg det jeg føler " og " Hvorfor er jeg som jeg er ? " og ikke mindst "Hvem er jeg egentlig?".

Jeg er kommet meget langt i min egen proces, men der vil altid komme situationer hvor jeg bliver ramt af noget som gør at jeg også lige skal kigge ind ad og lærer noget nyt om mig selv. Styrken er så at jeg nu ved hvad det handler om og jeg bedre kan navigere i mine følelser. Det vigtigt at udvikle sig i stedet for at lade sig begrænser af sig selv. At jeg netop kan tale om hvad jeg føler og ikke føle mig forkert eller skamfuld, er blevet en kæmpe styrke. 

Jeg er fuldt ud klar over hvor svært det kan være at snakke om de ting der gør ondt, og det har samtidig virkelig gavnet mig i længden, samt har jeg kunne give slip på de ting der gjorde mig ked af det og skabte forkerthed og som var med til at holde mig nede. Alt dette har givet mig drive og motivation til at uddanne mig som psykoterapeut, så jeg kan hjælpe andre med lignende problemstillinger.   

Måske du går rundt med nogle ting du har svært ved at snakke om og en følelse af at du er forkert. Du føler dig misforstået og har svært med at sætte grænser for dig selv i relation til andre. 

Det er ikke unormalt at mennesker der er udsat for overgreb kan have svært med at finde sig selv og hvile i hvem de er. " Hvem er jeg " " Hvad står jeg endelig for " " Hvad gør MIG glad ? " " Hvad har JEG lyst til ? " 

Når du er blevet udsat for overgreb, er det meget normalt at have et skævt verdensbillede, samt en mistro til andre menneskers intentioner og hvad min omverden egentlig vil mig.

Du ender måske med at blive en pleaser og bygge en facade op, og dette skaber IKKE et billede af hvem DU er ! 

Måske du også mærker problemer i kærlighedslivet, og er i tvivl om om du fortjener kærlighed, hvad kærlighed er og hvad sund kærlighed er. VI søger nemlig altid det vi genkender og det vi tror vi fortjener og derfor er der farer for at ende i usunde relationer, der genskaber følelser af skam, forkerthed, mindreværd og usikkerhed.

Er dette noget du kan genkende, er du endt det helt rette sted.  

Jeg vil gerne række hånden ud til dig som har brug for en snakke med, omkring de svære og tunge elementer i netop dit liv.

Jeg tilbyder samtale terapi hvor det handler om DIG og dine følelser. Mit formål er at DU skal have det godt med at være dig selv og finde kærligheden til dig selv og dit liv. Du er bestemt ikke alene og jeg har en passion for at hjælpe mine medmennesker med deres tunge tider i livet. 

Jeg håber at høre fra dig, hvis du netop føler dig ked af det, alene, din verden er trukket væk under dig og du ikke føler at du står i lyset. 

Hilsen Samuael Neo 


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.