Samuael Neo Petersen - Coach, Hypnoterapeut, Terapeut, Parterapeut, Overspisningscoach, Gestaltterapeut

Samuael Neo Petersen

Coach, Hypnoterapeut, Terapeut, Parterapeut, Overspisningscoach, Gestaltterapeut

København N , Videosamtale , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Samtale terapi / Gestalt terapi / kognitiv terapi 500 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Alt det vi mennesker har til fælles, er vores usagte Tabuer. Jeg vil gerne række hånden ud til dig som står og gemmer sig i mørket. Samuael Neo Petersen - Coach, Hypnoterapeut, Terapeut, Parterapeut, Overspisningscoach, Gestaltterapeut

Beskrivelse

Vi er alle fælles om det vi ikke taler om.

Hej. 

Du er landet hos mig, da du kæmper med angst, depression, vrede, ked af det, ingen livsglæde, stress, misbrug, overgreb, svært med at være alene med dine følelser og tanker, misbrug af alkohol eller stoffer, dårlige mønstre, et selvskadende adfærd eller at du gør alt for at flygte for dig selv og din verden. 

Måske søger du at blive klogere på dig selv og gerne vil udvikle dig i en mere positive retning. Du vil gerne have mere energi i livet og har lyst til at skifte spor.

Jeg vil gerne række hånden ud til dig som har brug for en snakke med, omkring de svære og tunge elementer i netop dit liv.

Jeg tilbyder samtale terapi hvor det handler om DIG og dine følelser. Mit formål er at DU skal have det godt med at være dig selv og finde kærligheden til dig selv og dit liv. Du er bestemt ikke alene og jeg har en passion for at hjælpe mine medmennesker med deres tunge tider i livet. 

Alt det vi mennesker har til fælles, er vores usagte tabuer. 

Jeg håber at høre fra dig, hvis du netop føler dig ked af det, alene, din verden er trukket væk under dig og du ikke føler at du står i lyset. 

Hilsen Samuael Neo 

Terapi / coaching

Jeg tilbyder samtaleterapi der tager udgangspunkt i dig og dine følelser. Vi kan komme ind på Gestalt terapi, kognitiv terapi, Hypno terapi, Hypnose, coaching, skygger, sorg og død, skyld og skam, lys og mørke, mindfulness, psykoterapi, mønstre, adfærd og hvilke behov der ligger bag. 

Listen er lang i forhold til hvilke metoder / modeller man kan arbejde ud fra, når jeg har en terapisession med en klient. Det fælles for det hele er, at du i sidste skal få forløsning for hvad netop du har det svært med. 

Det selvfølgelig ikke alt der kan "fikses" med en enkelt samtale. Der kan ligge utroligt meget tilbage fra vores barndom, der er motor til vores følelser og adfærd i vores vokseliv.

Jeg som terapeut vil rette mig ind efter hvad du har det svært med og hvad der ligger bag det usagte og gøre dig opmærksom på det. 

Hvem jeg er.

Jeg er en mand på 37 år der har uddannet mig inde for NLP / Coaching / Mentor og skal til at læse til psykoterapeut. Min sociale arv var blikkenslagere og min ungdom bestod af kriminalitet, misbrug, forkerte venner og fængsel. Jeg er blevet udsat for overgreb af min storebror da jeg var en ung dreng og havde forældre der havde svært med deres egne følelser. Min far var der ikke for mig og han drak til tider, hvilken jeg bestemt ikke brød mig om.

Jeg har selv været en masse utrolige hårde år igennem, da jeg begyndte at tale om mine egne følelser og hvad der var sket for mig i mit liv. Det har været mere end hårdt, men det har gavnet mig på den lange bane.

Jeg har fundet min kærlighed til mig selv, netop ved at snakke åbent om hvad der har været hent i mit liv og det har givet mig en indsigt i mig selv, ved netop at have terapi og få grædt ud og mærke mine følelser. 

Jeg vil gerne bigrage til at hjælpe mine medmennesker med hvad de har af svære og mørke følelser i deres liv. Jeg er netop mere end egnet og kompetent til at give terapi, da jeg selv har den baggrund jeg har. 

Alt det vi mennesker har til fælles, er vores usagt tabuer. Lad mig hjælpe dig med dine Tabuer. 

Samuael Neo 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.