Thomas Kappelborg Mikkelsen

Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Aarhus , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Fordrag om mindset 1.800 kr. Aftal tid

Jeg kommer også gerne ud på den næste skole og snakker om valg, tilstand og succes på den næste skole til de unge.

Personlig Møde hos klient 598 kr. Aftal tid

Afhængig af tilstand kommer jeg gerne ud til dig i hjemmet eller en gåtur et sted i omegn.

Thomas Kappelborg Mikkelsen 598 kr. Aftal tid

Vi kan mødes under private forhold, enten hjemme hos dig/i og firmaet, samt en gå tur. Vi gør det så naturligt som muligt.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Thomas Kappelborg Mikkelsen (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kontakt mig i dag med GRATIS FOR SAMTALE (ring til mig eller mail uden betaling) og lad os finde din vej til et bedre jeg. Thomas Kappelborg Mikkelsen - Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Hej og Velkommen.

Kontakt mig i dag med GRATIS indlednings samtale! (ring til mig eller  skriv en mail uden betaling) Hvis ikke jeg tager opkaldet, så book en forspørgsel i kalenderen og jeg vender tilbage hurtigst muligt. Og lad os finde din vej til et bedre jeg. 


Det handler om dig! Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Et spørgsmål som er meget brugt og stadig bruges. Mit arbejde består i og lade dig selv komme med svaret, for der er ingen andre der kan det. Hvis bare det var så let. Jeg hjælper dig til at erstatte ’man’ med ’jeg’. Sig så til dig selv: Jeg vil, og jeg kan. Det er dit liv, og ’man’ har intet at gøre her. Hvad jeg og mine kollegaer laver er et fantastisk værktøj til at få øje på det, der motiverer dig. Når du kan mærke motivationen gennemsyre alle kroppens celler, kan du bryde ethvert negativt mønster, og fremover er det ren og skær vilje, der driver dig frem. Tag ansvaret til dig, og fyld dit liv op til randen med mening.


Jeg lader mine klienter tale for sig selv, for det er dem som kan tale mit arbejde. 


Jeg er i denne verden for at give og det er min motivation og se dig/du og i komme videre med endnu mere energifyldte depoter og hungrende efter det næste der skal ske i livet.


Jeg har blandt andet erfaring indenfor:


* I tvivl om studievalg

* Manglende energi

* Ønske om frihed

* Eksamensangst

* Lære at sige fra

* Mere selvtillid

* Bliv bedre til at tage beslutninger

* Performe bedre på arbejde

* Leve mere i nuet

* Opnå dine egne mål

m.m.


- Hvis man tænker for meget, kan man nogle gange finde problemer, der ikke var der i forvejen.

citat: Peter Plys


- Se mod motivationen, du er den der kan skabe det selv.

Thomas KappelborgKlientudtalelser

Klaus - "Vi havde Thomas inde til vores årlige team-building dag, en absolut fantastisk fed oplevelse med ham. Vi glæder os til at se hvad vores personale har taget til sig og vi oplever i den kommende tid. Du er for fed Thomas!"  Læs mere  Læs mindre

Jan - "Corona har været en sindsyg tid specielt for mig, men det at miste sit job og ikke kunne forsørge familien var det hårdeste trods vi bor i Danmark. Jeg tog kontakt til Thomas og har den dag i dag kommet videre med nyt job, bedre job og alle er glade derhjemme. Jeg fik arbejdet med ham i godt 2 måneder omkring det at se andre veje. Han har i den grad gjordt sit arbejde. Tak for tilliden."  Læs mere  Læs mindre

Simona - "Jeg havde en træls episode med min familie (forbliver mellem coach og jeg) som jeg rigtig har haft en nedtur omkring. Mine tanker, fokus og selvværd var enormt langt nede. Jeg valgte Gomentor og fandt Thomas, ikke grundet billed eller erfaring, men gennem en bekendt som havde arbejdet med Thomas. En ting som jeg ikke fortryder overhovedet. Tak for det hele. Det har været en rollercoaster af postive energier som stadig fylder enormt meget. Jeg glæder mig til at se hvad Thomas kan rykke mig med, for vi arbejder stadig sammen."  Læs mere  Læs mindre

Kathrine - "Nu er jeg selv psykolog til daglig og der hjælper vi hinanden med coachinger til dagligt, men jeg valgte nogen udefra denne gang og svaret er helt tilfredsstillende. Det er en anden måde og blive coachet på og jeg har lært noget i dag med tilgang og indgangsvinkel. Thomas er dygtig. Den måde Thomas kom ind under huden på meget hurtigt, så han vidste præcist hvad det var jeg skulle have hjælp til. Jeg vil nok gerne benytte muligheden for noget samarbejde i fremtiden, for der er helt sikkert noget hvor begge verdener kan supplere hinanden."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg er blevet mere bevidst ved mine drømme og at mine drømme kan lade sig gøre, men hvornår ved man aldrig. Der er kun mig til at finde dem og komme dertil. Har aldrig prøvet det coaching før nu og hold da op en forandring i mit mindset. Thomas er enorm professionel og de værktøjer han bruger fik sat det hele i perspektiv. Jeg fik den første gang gratis og jeg kommer til at arbejde videre med ham, vi har en aftale om at opfølge del målene. Jeg er super tilfreds med hans måde og tilgang til tingene."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.