Thomas Kappelborg Mikkelsen - Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Thomas Kappelborg Mikkelsen

Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Aarhus , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Forløb der er mere effektiv og mine klienter vælger 90% af gangene, så vi kan få dine nye 25.000 kr. Aftal tid

Fordrag om mindset 7.000 kr. Aftal tid

Jeg kommer også gerne ud på den næste skole og snakker om valg, tilstand og succes på den næste skole, firma eller anden organisation

Thomas Kappelborg Mikkelsen 2.100 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Gomentor er gået konkurs, find mig direkte på kappelborg.dk Ham du går til hvis du vil se resultater! Thomas Kappelborg Mikkelsen - Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Gomentor er under konkurs, så hop ind på min egen side kappelborg.dk og find en tid i kalenderen, glæder mig til at snakke med dig!

Thomas Mikkelsen Personlig Mentaltræner og Coach

Min uddannelse hos Coach Focus Odder har udstyret mig med de nødvendige færdigheder og viden til at hjælpe mine klienter med at nå deres mål og overvinde udfordringer i deres liv. Min coaching stil kan beskrives som støttende, lyttende og motiverende. Jeg fokuserer på at hjælpe mine klienter med at identificere deres styrker og svagheder, og bruger forskellige metoder og teknikker til at opbygge deres selvtillid og selvværd. Gennem min coaching praksis, kan jeg hjælpe mine klienter med at identificere deres mål og skabe en handlingsplan for at nå dem.

Mine mentaltræningsværktøjer kan omfatte visualisering, mindfulness, positiv tænkning, målsætning og meget mere. Jeg tilpasser mine værktøjer til klienters individuelle behov og arbejder på at hjælpe dem med at integrere disse metoder i deres daglige liv.

Jeg er også kendt for at være en empatisk og forstående coach, der tager sig tid til at lytte til klienters udfordringer og bekymringer. Gennem en kombination af min uddannelse samt oplevelser gennem livet fra godt til ondt og min intuitive tilgang, er jeg i stand til at tilbyde en unik og tilpasset coaching-oplevelse, der er effektiv og givende for mine klienter. Samlet set en coach, der bruger ekspertise i mental træning og coaching til at hjælpe klienter med at nå deres mål og trives i deres liv. 

Find en tid der passer dig via min kalender, så tager vi en uforpligtende samtale.

Gå direkte ind på min side kappelborg.dk øverst er der en knap med min kalender.

Skal du være med i den vildeste gruppe med andre der kæmper og har kæmpet med det samme som dig, så lad os tage en snak, vi er over 300-400 mennesker der er med i masterclass og arbejder med os selv.

Specialer inden for coaching, Karriereudvikling, Personlig vækst, Forhold,  Selvværd, Et liv i balance og Gennemførelse af mål

Biografi

Klientudtalelser

Klaus - "Vi havde Thomas inde til vores årlige team-building dag, en absolut fantastisk fed oplevelse med ham. Vi glæder os til at se hvad vores personale har taget til sig og vi oplever i den kommende tid. Du er for fed Thomas!"  Læs mere  Læs mindre

Jan - "Corona har været en sindsyg tid specielt for mig, men det at miste sit job og ikke kunne forsørge familien var det hårdeste trods vi bor i Danmark. Jeg tog kontakt til Thomas og har den dag i dag kommet videre med nyt job, bedre job og alle er glade derhjemme. Jeg fik arbejdet med ham i godt 2 måneder omkring det at se andre veje. Han har i den grad gjordt sit arbejde. Tak for tilliden."  Læs mere  Læs mindre

Simona - "Jeg havde en træls episode med min familie (forbliver mellem coach og jeg) som jeg rigtig har haft en nedtur omkring. Mine tanker, fokus og selvværd var enormt langt nede. Jeg valgte Gomentor og fandt Thomas, ikke grundet billed eller erfaring, men gennem en bekendt som havde arbejdet med Thomas. En ting som jeg ikke fortryder overhovedet. Tak for det hele. Det har været en rollercoaster af postive energier som stadig fylder enormt meget. Jeg glæder mig til at se hvad Thomas kan rykke mig med, for vi arbejder stadig sammen."  Læs mere  Læs mindre

Kathrine - "Nu er jeg selv psykolog til daglig og der hjælper vi hinanden med coachinger til dagligt, men jeg valgte nogen udefra denne gang og svaret er helt tilfredsstillende. Det er en anden måde og blive coachet på og jeg har lært noget i dag med tilgang og indgangsvinkel. Thomas er dygtig. Den måde Thomas kom ind under huden på meget hurtigt, så han vidste præcist hvad det var jeg skulle have hjælp til. Jeg vil nok gerne benytte muligheden for noget samarbejde i fremtiden, for der er helt sikkert noget hvor begge verdener kan supplere hinanden."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg er blevet mere bevidst ved mine drømme og at mine drømme kan lade sig gøre, men hvornår ved man aldrig. Der er kun mig til at finde dem og komme dertil. Har aldrig prøvet det coaching før nu og hold da op en forandring i mit mindset. Thomas er enorm professionel og de værktøjer han bruger fik sat det hele i perspektiv. Jeg fik den første gang gratis og jeg kommer til at arbejde videre med ham, vi har en aftale om at opfølge del målene. Jeg er super tilfreds med hans måde og tilgang til tingene."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.