Thomas Kappelborg Mikkelsen - Coach, Mentor, Business coach

Thomas Kappelborg Mikkelsen

Coach, Mentor, Business coach

Århus C , Videosamtale , GoMentor 24/7

2 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Thomas Kappelborg Mikkelsen 550 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Videosamtaler

Thomas Kappelborg Mikkelsen (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Som coach kan jeg tilbyde: * I tvivl om studievalg * Manglende energi * Ønske om frihed * Eksamensangst * Lære at sige fra * Mere selvtillid * Bliv bedre til at tage bes Thomas Kappelborg Mikkelsen - Coach, Mentor, Business coach

Beskrivelse

Hvad er en coach? Inden for erhvervslivet har det de seneste år været meget populært at gøre brug af en coach. Det kan være både medarbejderne eller ledergruppen, som har brug for sparring. En erhvervscoach besidder både egenskaber i form af forretningsforståelse og viden inden for psykologiens verden. Coachen kan i form af samtale hjælpe med mange forskellige problemstillinger. Mange private mennesker opsøger også coaches. Her er det i mange tilfælde behovet for at finde sig selv eller realisere sine drømme, der ligger til grund for sparringen.


Personlig coaching

Bag muren har du en tendens til at leve efter, hvad ’man’ kan, for det føles mest trygt. Men bliver den form for tryghed ikke uforløsende i længden? Personlig coaching hjælper dig til at erstatte ’man’ med ’jeg’. Sig så til dig selv: Jeg vil, og jeg kan. Det er dit liv, og ’man’ har intet at gøre her. Coaching er et fantastisk værktøj til at få øje på det, der motiverer dig. Når du kan mærke motivationen gennemsyre alle kroppens celler, kan du bryde ethvert negativt mønster, og fremover er det ren og skær vilje, der driver dig frem. Tag ansvaret til dig, og fyld dit liv op til randen med mening.


Som coach kan jeg tilbyde:

* I tvivl om studievalg

* Manglende energi

* Ønske om frihed

* Eksamensangst

* Lære at sige fra

* Mere selvtillid

* Bliv bedre til at tage beslutninger

* Performe bedre på arbejde

* Leve mere i nuet

* Opnå dine egne mål

m.m.


- Hvis man tænker for meget, kan man nogle gange finde problemer, der ikke var der i forvejen.

citat: Peter Plys


- Se mod motivationen, du er den der kan skabe det selv.

Thomas Kappelborg


Kontakt mig i dag og lad os finde din vej til Succes.

Klientudtalelser

Kathrine - "Nu er jeg selv psykolog til daglig og der hjælper vi hinanden med coachinger til dagligt, men jeg valgte nogen udefra denne gang og svaret er helt tilfredsstillende. Det er en anden måde og blive coachet på og jeg har lært noget i dag med tilgang og indgangsvinkel. Thomas er dygtig. Den måde Thomas kom ind under huden på meget hurtigt, så han vidste præcist hvad det var jeg skulle have hjælp til. Jeg vil nok gerne benytte muligheden for noget samarbejde i fremtiden, for der er helt sikkert noget hvor begge verdener kan supplere hinanden."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg er blevet mere bevidst ved mine drømme og at mine drømme kan lade sig gøre, men hvornår ved man aldrig. Der er kun mig til at finde dem og komme dertil. Har aldrig prøvet det coaching før nu og hold da op en forandring i mit mindset. Thomas er enorm professionel og de værktøjer han bruger fik sat det hele i perspektiv. Jeg fik den første gang gratis og jeg kommer til at arbejde videre med ham, vi har en aftale om at opfølge del målene. Jeg er super tilfreds med hans måde og tilgang til tingene."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.