Thomas Kappelborg Mikkelsen - Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Thomas Kappelborg Mikkelsen

Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Aarhus , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Forløb der er mere effektiv og mine klienter vælger 6.000 kr. Aftal tid

Fordrag om mindset 3.000 kr. Aftal tid

Jeg kommer også gerne ud på den næste skole og snakker om valg, tilstand og succes på den næste skole, firma eller anden organisation

Thomas Kappelborg Mikkelsen 1.100 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Gomentor er gået konkurs, find mig direkte på kappelborg.dk Thomas Kappelborg Mikkelsen - Business Mentor, Be Change Life Coach, Mentaltræner, Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Mit navn er Thomas Mikkelsen

Jeg er opdagelsesrejsende i erhvervslivet, i mennesker og i mit eget personlige liv. Jeg er nysgerrig på hvordan vi kan udvikle os som organisationer og som mennesker. Hvordan vi kan få det bedste ud af vores arbejds- og personlige liv. Jeg arbejder i dybden mod holdbare forandringer og udvikling. En kombination af redskaber, teknikker, løsninger og de underliggende bevidste eller ubevidste processer hos dig og/eller i jeres organisation skaber vedvarende forandringer. Så

Så Velkommen – du har lige startet vejen mod grundlæggende forandringer og udvikling for dig eller din organisation.

Tag fat i mig og lad os rejse sammen!

2023 bliver dit år!

Kvaliteten af dine resultater er afhængig af din psykologiske tilgang: "Kvaliteten af vores psykologi afhænger også af kvaliteten af vores liv, sagt på en anden måde. Jo bedre du tænker og føler jo bedre oplevelse har du i dit liv. Alt hvad du ved, ved du bare altid bedre, hurtigere og smartere, altså adgangen til din harddisk deroppe (Hjernen) når du er i en forbedringstilstand i dit liv." 

"Alt hvad du ved, ved du altid langsommere eller dårligere måske helt glemt når du er i en forringet tilstand i dit liv." ? Så kvaliteten af din psykologi er resultatet af din tilstand ? SÅ vil du højne kvaliteten af dit liv, så skal du selvfølgelig højne kvaliteten af din psykologi og med det mener jeg dine tanker og følelser og alle har kontrollen til det, men langt de fleste har ikke værktøjerne til det.

JEG vil glæde mig til at hjælpe med at højne kvaliteten i dit liv med simple værktøjer. 


Der er mange få pladser på mine forløb, så tjek min kalender og få booket hurtigst muligt, kontakt mig personligt i dag

Vi ses!


Tavshedspligt og persondataloven

Jeg er underlagt lovgivning om tavshedspligt.

Det betyder, at jeg ikke må videregive fortrolige oplysninger om rent private forhold, som jeg får adgang til i forbindelse med mit arbejde, til uvedkommende. 


Jeg opbevarer personfølsomme oplysninger efter gældende regler, jf. persondataloven.

(Certificeret Coach)


- Hvis man tænker for meget, kan man nogle gange finde problemer, der ikke var der i forvejen.

citat: Peter Plys


- Se mod motivationen, du er den der kan skabe det selv.

Thomas Kappelborg


(Alle sessioner afregnes efter på mobilepay)

Afbudsregler

Du er selvfølgelig velkommen til at ændre eller aflyse din tid. Dog vil jeg gerne vide det i god tid, så jeg har mulighed for at give tiden til en anden.

Biografi

Klientudtalelser

Klaus - "Vi havde Thomas inde til vores årlige team-building dag, en absolut fantastisk fed oplevelse med ham. Vi glæder os til at se hvad vores personale har taget til sig og vi oplever i den kommende tid. Du er for fed Thomas!"  Læs mere  Læs mindre

Jan - "Corona har været en sindsyg tid specielt for mig, men det at miste sit job og ikke kunne forsørge familien var det hårdeste trods vi bor i Danmark. Jeg tog kontakt til Thomas og har den dag i dag kommet videre med nyt job, bedre job og alle er glade derhjemme. Jeg fik arbejdet med ham i godt 2 måneder omkring det at se andre veje. Han har i den grad gjordt sit arbejde. Tak for tilliden."  Læs mere  Læs mindre

Simona - "Jeg havde en træls episode med min familie (forbliver mellem coach og jeg) som jeg rigtig har haft en nedtur omkring. Mine tanker, fokus og selvværd var enormt langt nede. Jeg valgte Gomentor og fandt Thomas, ikke grundet billed eller erfaring, men gennem en bekendt som havde arbejdet med Thomas. En ting som jeg ikke fortryder overhovedet. Tak for det hele. Det har været en rollercoaster af postive energier som stadig fylder enormt meget. Jeg glæder mig til at se hvad Thomas kan rykke mig med, for vi arbejder stadig sammen."  Læs mere  Læs mindre

Kathrine - "Nu er jeg selv psykolog til daglig og der hjælper vi hinanden med coachinger til dagligt, men jeg valgte nogen udefra denne gang og svaret er helt tilfredsstillende. Det er en anden måde og blive coachet på og jeg har lært noget i dag med tilgang og indgangsvinkel. Thomas er dygtig. Den måde Thomas kom ind under huden på meget hurtigt, så han vidste præcist hvad det var jeg skulle have hjælp til. Jeg vil nok gerne benytte muligheden for noget samarbejde i fremtiden, for der er helt sikkert noget hvor begge verdener kan supplere hinanden."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg er blevet mere bevidst ved mine drømme og at mine drømme kan lade sig gøre, men hvornår ved man aldrig. Der er kun mig til at finde dem og komme dertil. Har aldrig prøvet det coaching før nu og hold da op en forandring i mit mindset. Thomas er enorm professionel og de værktøjer han bruger fik sat det hele i perspektiv. Jeg fik den første gang gratis og jeg kommer til at arbejde videre med ham, vi har en aftale om at opfølge del målene. Jeg er super tilfreds med hans måde og tilgang til tingene."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.