Signe Westi Løvland - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner

Signe Westi Løvland

Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner

Videosamtale

13 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Min tilgang er kort fortalt, at "problemet er problemet, det er ikke personen der er problemet". Jeg er her for at hjælpe dig med at give det meningsløse mening Signe Westi Løvland - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner

Beskrivelse

Alle oplever tidspunkter i livet, hvor det kan være svært at være til

 

Jeg tilbyder samtaler til børn, unge, voksne og familier


Velkommen til min profil

Når du er her, er det sikkert fordi, at du søger at gøre noget for DIG. Måske ønsker du at skabe en forandring, fra hvor du er nu, måske er du ikke sikker på, hvad du ønsker af forandringer, måske kan du bare mærke, at det ikke er som det burde være.


Det kan jeg hjælpe dig med!


Mit navn er Signe Westi Løvland, jeg er lærer, MPF. Certificeret Psykoterapeut og Familieteraput,  Certificeret stresscoach fra Bjarne Toftegård 'Forebyg Stress´. og foredragsholder for både medarbejdere og unge.


Forhåbentlig finder du det du søger her på siden, hvis du er i tvivl og ønsker noget uddybet må du endelig kontakte mig.  


 Børn

Jeg tilbyder udviklende og nærende samtaler med børn, som er med til at skabe en større indre ro. En større bevidsthed og alternativer og konkrete værktøjer til at håndtere svære situationer.

 

Svære situationer opstår ofte fordi børn bekymrer sig om de er gode nok som de er, de kan være triste og indelukkede eller vrede og udreagerende, udvise symptomer på angst og skolevægring. I det hele taget en mistrivsel, hvor det kan være svært som forældre at vide, hvordan man bedst muligt kan hjælpe sit barn.

Mange børn oplever en hverdag, hvor de har mistet glæden ved at skulle i skole, gå til fritidsaktiviteter, det med venner eller manglen på samme. 

 

De kan blandt andet have symptomer på; angst, ensomhed, tristhed, udadreagerende adfærd, vrede, isolering, skolevægring, diffuse fysiske smerter, som ikke kan forklares.


Jeg har en lang erfaring i at have samtaler med børn, og med min baggrund og erfaring som lærer, akt, konsulent og Psykoterapeut, er jeg klar til at kunne give jeres barn den bedst mulige støtte.

 

Jeg giver dit barn muligheden for at kunne iagttage sig selv, og på den måde bedre kunne forstå sig selv, deres følelser og deres reaktioner på dem. 


Unge


Det er svært for mange unge i dag at navigere i deres liv. Der er så mange parametre, hvor man skal være en succes, hver gang og hele tiden. Du skal se godt ud, have de rigtige venner, være dygtig - og helst dygtigere end alle de andre. Mange unger oplever deres liv som en stor konkurrence. 

 

Når tingene sætter sig fast, kan det give sig til udtryk i tomhed, selvhad, angstsymptomer, cutting, spiseforstyrrelser, en helt grundlæggende ked-af-det'hed, måske en følelse af at være forkert. 

 

Vores samtaler kan handle om alt lige fra eksamensangst, stressbelastning, spiseforstyrrelser, forældrekonflikter, følelsen af at høre til, at kunne se meningen i livet til kærlighed og seksualitet.

 

 

Jeg vil hjælpe dig med og støtte dig i at få fat den styrke, den kerne i dig, som jeg ved du har. Du får muligheden for at flytte dit perspektiv, så du får øje på de skjulte ressourcer i dig selv. 

 


Voksne


Nogle gange har vi brug for at skabe tid og rum til at reflektere over vores liv. Hvordan det har formet sig, de valg vi tog eller ikke tog. Her er det en samtalepartner kan stille dig præcis de spørgsmål, der kan føre dig og din bevidsthed et nyt sted hen, og åbne for et nyt perspektiv.

 

Jeg har særlig erfaring med problemstillinger såsom stress, angst, depression, spiseforstyrrelse, diagnoser, og faglige, sociale og personlige problemer.Familiecheck.


Er et 'rum', hvor vi når 'hele vejen rundt' og alle får mulighed for at forælle hvordan det er at være lige nu i familien. 

Familiens trivsel er de voksnes ansvar, og et familiecheck er en kærkommen mulighed for at give alle et sted, hvor der trygt kan tales om følelser, forventninger og stemninger. Med åbenhed og træning i kunsten i at lytte, kan I komme langt på kort tid. Der behøver ikke at være en specifik problematik. 

 

 Pris 1000-

Om samtaleterapien

Jeg tilbyder både samtaler med forældre sammen med børn, samt samtaler med forældre, uden at børnene er med. 

 

I børne- og unge-samtalerne tilbyder jeg et rum, hvor tillid er helt essentielt, for at kunne skabe den ønskede forandring.  De får lov at sænke skuldrene, og jeg arbejder mod at dit barn eller unge menneske får en oplevelse af, at der er håb i deres situation og mulighed for udvikling.

 

 

Min Baggrund

Siden 2012 har jeg fungeret og arbejdet som certificeret eksamineret narrativ og systemisk familie/psykoterapeut, hvor jeg har haft individuelle, par, familie, børn og ungesamtaler som alle tager et fælles afsæt i, at du er eksperten i dit eget liv.

 

Derudover holder jeg foredrag på skoler og institutioner. 

Jeg har derudover i mange år arbejdet som lærer og akt - vejleder (adfærd, kontakt og trivsel) samt som SPS-konsulent (Specialpædagogisk rådgivning og vejledning) med speciale i diagnose-kompenserende studiestøtte.  


 De viste ledige tider i min kalender er ikke retvisende, da Gomentor kun registrerer aftaler indgået med Gomentor.Kontakt mig ganske uforpligtende for en snak om, hvorledes jeg kan hjælpe dig eller dit barn.


Gratis 20 min forsamtale


Ventetid: 1 uge


Kontakt mig i tilfælde af akuttider.


Kære brugere, jeg holder ferie fra d. 8/7-01/08.


Jeg ønsker Jer alle en dejlig sommer, og glæder mig til at kunne tage imod både nye som gamle brugere velkommen efter ferien. 


I tilfælde af at gerne ville booke tider efter d. 01.08, er du velkommen til at kontakte mig i ferien.


Kærlige sommerhilsnerSigneKH

SigneBiografi

Klientudtalelser

Kvinde 42 - "Jeg kontaktede Signe, da jeg havde brug for at forstå hvordan jeg kunne håndtere min frustration overfor min mor især. Jeg blev ved med at rende ind i de samme frustrerende situationer, hvor stemningen konstant var præget af en anspændthed og ofte endte med at jeg sad tilbage og blev vred og ked af det. I den proces, har Signe med sin lytten og spørgsmål, fået mig til at erkende og forstå hvordan jeg identificerer mine egne grænser og værdier. Hvornår de bliver overskredet, og hvordan jeg uden at skulle skabe en konflikt, være tydelig og samtidig til stede i min kommunikation. Jeg har forstået på et dybt plan, hvordan familiens uløste dramaer bliver givet videre i generationer, og at jeg selv må være den der sætter forden ned. Jeg er meget glad for at jeg valgte Signe, hun har støttet mig og flyttet mit perspektiv til at nu, hvor jeg nu tillader mig at være mig selv."  Læs mere  Læs mindre

Casper 21 år - "Signes måde at møde mig på, jeg var ret nervøs og var meget i usikker på, om jeg turde gå i gang med et forløb. Jeg kan kun anbefale Signe på det kraftigeste! Hun fik mig til at falde helt til ro med sin varme måde at møde mig på. Med sin professionelle dygtige og sin meget dejlige måde at møde mig og lytte til mig, har hjulpet mig i en så stor grad, at jeg har kunnet flytte mig fra en måde at tænke om mig selv til at kunne slippe mit gamle adfærdsmønster som gjorde at jeg blandt andet ikke var ærlig overfor mennesker omkring mig og mig selv. samtidig har jeg lært og forstået for første gang, hvorfor det er vigtigt og helt okay at have mine egne grænser. Samtidig har jeg også forstået mere om min familie og hvordan det har påvirket til hvordan jeg tænkte og så mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

Josephine 23 år - "Til dagligt arbejder jeg i et job, hvor jeg næsten ikke får andet end ros, jeg får kontant af vide, hvor værdsat jeg er og får god feedback fra kollegaer. Og det var her mit problem startede. I frygt for ikke at blive kategoriseret sådan i fremtiden, glemte jeg mig selv og mine egne følelser og grænser, for hvad jeg synes er okay og hvad jeg vil finde mig i. Mit stressforløb startede i december 2018, eller det var i hvert fald der, jeg først lagde mærke til, at jeg havde nogle følelser og tanker, som jeg ikke helt kunne sætte ord på eller forstå. Det startede først med søvnløshed, videre til en konstant skyldfølelse over at føle, at jeg ikke præsterede eller jeg var besværlig, trods at alle mine ledere og kollegaer, havde et andet billede af mig. Fra december 2018 til omkring april 2019, gik det langsomt længere og længere ned af bakke for mig, til at mine symptomer til sidst bestod af angstanfald. På trods af at jeg godt vidste at jeg på vej i en dårlig retning, så var det ikke før jeg begyndte at få angstanfald, at jeg turde gøre noget ved det. I mit hoved, var det et kæmpe tabu, at skulle lade min omverden vide, at jeg ikke havde det godt, og at jeg havde brug for hjælp, men jeg måtte indse her, at jeg havde to muligheder – enten at bryde det tabu eller senere blive sygemeldt, og en sygemelding var endnu mere skræmmende for mig, end at skulle søge hjælp. Så i april kontaktede jeg Signe en sen lørdag aften og havde allerede min første session mandag. Da jeg først startede, var det ekstremt grænseoverskridende for mig at skulle sætte ord på mine følelser overfor en vildt fremmede og tanken om, at det muligvis kunne blive et langt og dyrt forløb, gjorde min situation endnu mere uoverskuelig for mig. I min første session, brugte jeg det meste at tiden på at tude og udtrykke min frygt for, ikke at være en succes i mit arbejdsliv mere. Min konstante skyldfølelse over, at jeg ikke var tro mod mine egne behov, og endnu mere skyldfølelse, når jeg så en sjælden gang satte mine behov først over menneskerne omkring mig. Signe brugte hendes taletid på at forklare mig, hvad stress egentlig er. Nu er jeg typen, der researcher, og jeg må indrømme, at artikler, tests og lignende på nettet, ikke gav mig den samme a-ha oplevelse. Alene det at vide hvad stress er og hvilken form jeg stress jeg havde, var det meget stort skridt til stressfri hverdag. Alle mine efterfølgende sessioner, har handlet om det forskellige konflikter, episoder, følelser, relationer og lignende, som var med til at stresse mig, og hvordan jeg skulle bearbejde det. Sådan som jeg ser det, så har vi alle stress i en eller anden forstand. Forskellen kommer af hvilken type stress vi har og hvordan vi håndterer det. Gennem mit forløb med Signe har jeg lært mange ting, herunder, at det er okay at sætte grænser overfor hvordan du ønsker at dit liv – både privat og professionelt – skal være, det er okay, at sige højt, at du har det svært, det er okay at søge hjælp, for når alt kommer til alt, så vil alle menneskerne i dit liv, dig det bedste. Se hellere et stressforløb som en mindsets ændring, hvor du lærer dig selv og dine omgivelser, hvordan du gerne vil behandles, hvad dine grænser er og hvordan I sammen finder de bedste løsninger. Jeg er stolt af at sige, at jeg efter kun fem måneder, med hjælp og støtte fra Signe og mit støttenetværk, har opnået et mindset, der giver mig selv lov til at sætte mig selv først, jeg kender mine grænser, jeg tår sige mine meninger og følelser højt, uden frygten for at blive dømt og jeg er mere eller mindre stressfri. Signe har været en kæmpe hjælp og støtte for mig og selvom jeg først så hele min situation som et tabu, ser jeg det nu som en styrke, at jeg hat turde sige stop inden det endte galt, at jeg har tillagt mig gode arbejdsvaner i en ung alder, at jeg nu også kan være opmærksom på mine omgivelser og hjælpe med at se stresstegn i andre, som måske er samme sted som jeg var og ikke mindst, at jeg tror det er umuligt for mig, at blive sygemeldt med stress senere i livet, fordi jeg ved hvordan, hvorfor og hvornår jeg skal sige fra. Så hvis du kan se dig selv i min historie, så kan jeg varmt anbefale Signe. Og hvis du vælger at søge hendes hjælp, har du taget det første skridt på vejen til et bedre liv, hvor du vinder en balance og gode vaner, du kan bruge i alle aspekter af din tilværelse. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 46 år - "Jeg henvendte mig til Signe, da jeg havde alvorlige stressymptomer, og var tæt på at blive sygemeldt med stress og havde oveni depressionslignende symptomer. Stigne lavede et stressforløb med mig, hvor vi fik styr på tiltag der gjorde mine symptomer mindre, og jeg lærte at håndtere dem, så jeg fremover vil kunne nå at tage mine symptomer alvorlige og nå at tage dem i opløbet. Jeg har lært mange ting om mig selv og fået en masse redskaber med, der er med til at jeg er meget mere bevidst om min krops måde at give mig signaler på, når jeg nærmer mig min grænse. Jeg har ligeledes lært meget om mig selv, som virkelig har været en øjenåbner for mig selv. jeg har lært mig selv at kende igen. Jeg er meget taknemmelig for at have haft Signe under hele forløbet, og hun er med til at jeg i dag kan jeg kalde mig stressfri!"  Læs mere  Læs mindre

Mand 61 år - "Det tog mig lang tid at indse at jeg havde brug for en at snakke med og få vendt nogle af de ting, der blev ved med at vende tilbage, som jeg brugte lang tid på at være ked af det i. Det er ikke nemt at skulle finde en at dele de ting med som er meget sårbare, derfor var det med mange sommerfugle i maven, jeg tog op til Signe. Men jeg blev efter kort tid meget bekræftet og afslappet! Signe har forstået at få mig til at se og forstå de mekanismer der går i gang i mig, som blev ved med at gentage sig. Jeg har fået et nyt perspektiv, og en anden måde at tackle og mestre de svære følelser, så jeg kan slippe dem. Mit forløb hos Signe har været ude over alle forventninger, og jeg kan stærkt anbefale Signe."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 22 år - "Forløbet hos Signe har givet mig præcis de redskaber jeg ledte efter. Der var gennem hele forløbet forståelse, men ikke en forståelse af at hun skulle forstå og tale mig efter munden, men en forståelse af at hun kunne sætte sig i mit sted. Og i den forbindelse give mig andre perspektiver på stort og småt. Selvom jeg ikke følte mine problemer var store, blev de taget seriøst og gennem hele forløbet var det klart at jeg ikke var et problem, men havde “problemer”. Tak for denne gang! "  Læs mere  Læs mindre

Familie - "Da vi tog kontakt til Signe, fik vi allerede der en god fornemmelse af at vi havde taget det rigtige valg af terapeut. Da vi kontaktede hende var hun hurtig til at kunne gøre os afslappede og trygge. Under alle samtaler tager Signe sig god tid til at lytte, og samler altid op på hvad vi har været igennem i samtalen, så når vi går derfra er vi altid klædt godt på, og har en god følelse af håb og en følelse af at det nok skal gå. Hun har været med til at vi i vores familie nu har sænket vores forventninger til os selv som forældre, og det har været en direkte årsag til at vores dreng nu ikke reagerer så vredt og vi alle kan hygge os sammen på en helt ny måde. Vi har reguleret os selv som forældre, og det har vores dreng responderet på. Grundlæggende har vi ændret vores måde at se os selv på og hvordan vi er sammen som familie, så det er en anden måde vi ser situationer på, som tidligere var årsag til at vi alt for tit havde en diskussion kørende, og var alt for ofte anspændte i vores måde at være sammen på. Vi er taknemmelige for at Signe med sin varme, humor og professionnelle tilgang har fået os alle til at lave et u-turn, som virker så naturligt for os nu, men inden vi gik igang var usikre på om det var både tid og penge værd. Det er det HELE værd. Signe leverer, og hun har betydet at vi har fået lysten og glæden tilbage til at være sammen som familie."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 29 - ""Jeg bor ikke i Dk pt. men har benyttet mig af at have videosessioner online med stor ersonlig gevinst. Signe formår at skabe præcis det nærvær og tryghed, som er nødvendigt, for at kunne dele sine inderste tanker og følelser. Inden jeg tog beslutningen om at springe ud i et samtalerforløb, var jeg usikker på om det var muligt at kunne etablere en god relation og kontakt, når man ikke er sammen i et fysisk rum! Men det var over alle mine forventninger.! imellem hver samtale brugte jeg mine noter til at huske de råd og redskaber, som Signe gav mig, og som hun sendte til mig på efterfølgende. Jeg har brugt Signe til at kunne være med de ting som jeg har ikke har haft lyst til at mærke. Signe har gjort det i mit tempo, og samtidig gjort det sårbare og svære til noget som jeg turde kigge på, og slippe, så det ikke havde den samme kontrol over mig som før. Det har været med til at jeg nu ikke er overooptaget af, hvad andre mennesker tænker om mig, og har sluppet min lyst og trang til at kontrol. og har fået en anden mere kærlig og accepterende måde at se mig selv på. Derfor kan jeg meget varmt anbefale Signe. Hun vil tage dig alvorligt og hjælpe dig.""  Læs mere  Læs mindre

Ung mand 23 - ""Signe har været yderst kompetent og forstående og havde en evne til at se mig i øjenhøjde, således jeg nemt og sikkert kunne dele mine følelser og tanker. Jeg fik en masse gode råd og perspektiver på min måde at tænke på, såvidt jeg kunne forbedre mig selv og den måde jeg agerer på. Hvis du er ung, og har kæmpet med depression, selvværd eller andre lignende psykiske udfordringer, så kanjeg klart anbefale Signe.""  Læs mere  Læs mindre

Sydkystens Privatskole/Celik - ""Lærerne oplevede foredraget rigtig positivt. Det var rart at sætte ord, billeder og følelser på ordet stress og hvilken betydning de kunne have. Det var, som om nogle af lærerne blev lettet efter foredraget. Det var rart at du både kom ind i de forskellige symptomer på stress, forskellige historier og hvordan man kunne forebygge. For det fik mange til at indse, at alle oplever stress på forskellige måder og at vi skal give hinanden plads. Det var også rart for de nye, at få et indblik i vores år, der var pludselig mere forståelse. Dit foredrag var både personlig og professionelt, dvs. man følte med dine historier, samtidig med vi fik nogle værktøjer til at arbejde med stress. Vi er godt klar over som en arbejdsplads at stress ikke bare forsvinder, men vi er blevet mere oplyste og opmærksomme på det:)" Tak for foredraget igen:) MVH Celik "  Læs mere  Læs mindre

Ung mand 24 år. - "Da jeg startede hos Signe, havde jeg det svært ved at skulle overhovedet komme derop! Signe fik mig tilat slappe af, og gøre det trygt og rart hurtigt for mig. Det har betydet rigtig meget for mig, fordi jeg i forvejen har det svært ved at slappe af og være mig selv. Men jeg har gået hos Signe og har fået samtaler, har jeg jeg flyttet mig meget. Jeg tør mere passe på mig selv, ikke altid gøre hvad jeg tror andre gerne vil have jeg skal gøre. Det gjorde mig ked af det og stresset på mit arbejde og med mine venner. Signe har fået mig til at forstå hvad det betyder, når jeg ikke passer på mig selv. Derfor er jeg blevet bedre til at lytte til mig selv, så jeg kan mærke mig selv, og sige ja og nej når jeg kan mærke det føles rigitgt i maven, uden at få dårlig samvittighed over det. Jeg behandler mig selv bedre, og de svære angst og stresssymptomer jeg kom med har jeg arbejdet med og de er nu væk. Jeg kan virkelig anbefale Signe. "  Læs mere  Læs mindre

Camilla - ""Jeg har haft angst, og har haft det rigtig svært med at være i skole og være social. På et tidspunkt ville jeg ikke gå i skole. Da jeg blev enig med mig selv om, at det ville være en god ide at få snakket om det, og hvorfor det var blevet så svært at være mig, kontakede jeg Signe. Hun har hjulpet mig med at få ændret min syn på mig selv, på at jeg er god nok, at jeg ikke er forkert og jeg faktisk er en stærk person. Jeg har fået modet tilbage til at gå i skole, og har det meget bedre med mig selv. Jeg er også begyndt at være mere opmærksom på, at jeg skal prøve at udfordre min angst, og samtidig ikke være dømmende overfor mig selv. Mit selvværd er klart blevet bedre efter samtalerne.""  Læs mere  Læs mindre

Sara 22 år - ""Signe har hjulpet mig med at få styr på mine tanker, og har støttet mig i at forstå hvordan jeg skal forholde til mit tankemylder. Hun har mødt mig med respekt og forståelse. Jeg har brugt Signe til at kunne få sat ord på de ting jeg går med, feks. om jeg er god nok. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.