Signe Westi Løvland - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner

Signe Westi Løvland

Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner

Roskilde, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 700 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

Hvis du har en lægehenvisning, giver jeg dig en reduceret pris på dit forløb - op til 12 ange

Samtaler med børn 700 kr. Aftal tid

Børn mellem 7-12 år

Samtaler med unge 600 kr. Aftal tid

Rabat til unge og studerende mellem 13.25

Familiesamtaler 900 kr. Aftal tid

Familiesamtaler kan være både med eller uden børn

Parsamtaler 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 85

89 87 43 85

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 43 85

89 87 43 85

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Min tilgang er kort fortalt, at "problemet er problemet, det er ikke personen der er problemet". Jeg er her for at hjælpe dig med at give det meningsløse mening Signe Westi Løvland - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Stresscoach, Mentaltræner

Beskrivelse

Alle oplever tidspunkter i livet, hvor det kan være svært at være til

 

Jeg tilbyder samtaler til børn, unge, voksne og familier


Velkommen til min profil

Når du er her, er det sikkert fordi, at du søger at gøre noget for DIG. Måske ønsker du at skabe en forandring, fra hvor du er nu, måske er du ikke sikker på, hvad du ønsker af forandringer, måske kan du bare mærke, at det ikke er som det burde være.


Det kan jeg hjælpe dig med!


Mit navn er Signe Westi Løvland, jeg er lærer, MPF. Certificeret Familie-psykoteraput,  stresscoach og foredragsholder.


Forhåbentlig finder du det du søger her på siden, hvis du er i tvivl og ønsker noget uddybet må du endelig kontakte mig.  


 Børn

Jeg tilbyder udviklende og nærende samtaler med børn, som er med til at skabe en større indre ro. En større bevidsthed og alternativer og konkrete værktøjer til at håndtere svære situationer.

 

Svære situationer opstår ofte fordi børn bekymrer sig om de er gode nok som de er, de kan være triste og indelukkede eller vrede og udreagerende, udvise symptomer på angst og skolevægring. I det hele taget en mistrivsel, hvor det kan være svært som forældre at vide, hvordan man bedst muligt kan hjælpe sit barn.

Mange børn oplever en hverdag, hvor de har mistet glæden ved at skulle i skole, gå til fritidsaktiviteter, det med venner eller manglen på samme. 

 

De kan blandt andet have symptomer på; angst, ensomhed, tristhed, udadreagerende adfærd, vrede, isolering, skolevægring, diffuse fysiske smerter, som ikke kan forklares.


Jeg har en lang erfaring i at have samtaler med børn, og med min baggrund og erfaring som lærer, akt, konsulent og Psykoterapeut, er jeg klar til at kunne give jeres barn den bedst mulige støtte.

 

Jeg giver dit barn muligheden for at kunne iagttage sig selv, og på den måde bedre kunne forstå sig selv, deres følelser og deres reaktioner på dem. 


Unge


Det er svært for mange unge i dag at navigere i deres liv. Der er så mange parametre, hvor man skal være en succes, hver gang og hele tiden. Du skal se godt ud, have de rigtige venner, være dygtig - og helst dygtigere end alle de andre. Mange unger oplever deres liv som en stor konkurrence. 

 

Når tingene sætter sig fast, kan det give sig til udtryk i tomhed, selvhad, angstsymptomer, cutting, spiseforstyrrelser, en helt grundlæggende ked-af-det'hed, måske en følelse af at være forkert. 

 

Vores samtaler kan handle om alt lige fra eksamensangst, stressbelastning, spiseforstyrrelser, forældrekonflikter, følelsen af at høre til, at kunne se meningen i livet til kærlighed og seksualitet.

 

 

Jeg vil hjælpe dig med og støtte dig i at få fat den styrke, den kerne i dig, som jeg ved du har. Du får muligheden for at flytte dit perspektiv, så du får øje på de skjulte ressourcer i dig selv. 

 


Voksne


Nogle gange har vi brug for at skabe tid og rum til at reflektere over vores liv. Hvordan det har formet sig, de valg vi tog eller ikke tog. Her er det en samtalepartner kan stille dig præcis de spørgsmål, der kan føre dig og din bevidsthed et nyt sted hen, og åbne for et nyt perspektiv.

 

Jeg har særlig erfaring med problemstillinger såsom stress, angst, depression, spiseforstyrrelse, diagnoser, og faglige, sociale og personlige problemer.Familiecheck.


Er et 'rum', hvor vi når 'hele vejen rundt' og alle får mulighed for at forælle hvordan det er at være lige nu i familien. 

Familiens trivsel er de voksnes ansvar, og et familiecheck er en kærkommen mulighed for at give alle et sted, hvor der trygt kan tales om følelser, forventninger og stemninger. Med åbenhed og træning i kunsten i at lytte, kan I komme langt på kort tid. Der behøver ikke at være en specifik problematik. 

 

 Pris 900,-

Om samtaleterapien

Jeg tilbyder både samtaler med forældre sammen med børn, samt samtaler med forældre, uden at børnene er med. 

 

I børne- og unge-samtalerne tilbyder jeg et rum, hvor tillid er helt essentielt, for at kunne skabe den ønskede forandring.  De får lov at sænke skuldrene, og jeg arbejder mod at dit barn eller unge menneske får en oplevelse af, at der er håb i deres situation og mulighed for udvikling.

 

 

Min Baggrund

Siden 2012 har jeg fungeret og arbejdet som certificeret eksamineret narrativ og systemisk familie/psykoterapeut, hvor jeg har haft individuelle, par, familie, børn og ungesamtaler som alle tager et fælles afsæt i, at du er eksperten i dit eget liv.

 

Derudover holder jeg foredrag på skoler og institutioner. 

Jeg har derudover i mange år arbejdet som lærer og akt - vejleder (adfærd, kontakt og trivsel) samt som SPS-konsulent (Specialpædagogisk rådgivning og vejledning) med speciale i diagnose-kompenserende studiestøtte.  


 De viste ledige tider i min kalender er ikke retvisende, da Gomentor kun registrerer aftaler indgået med Gomentor.Kontakt mig ganske uforpligtende for en snak om, hvorledes jeg kan hjælpe dig eller dit barn.


Gratis 20 min forsamtale


Ventetid: 1 uge


Kontakt mig i tilfælde af akuttider.KH

SigneBiografi

Klientudtalelser

Sydkystens Privatskole/Celik - ""Lærerne oplevede foredraget rigtig positivt. Det var rart at sætte ord, billeder og følelser på ordet stress og hvilken betydning de kunne have. Det var, som om nogle af lærerne blev lettet efter foredraget. Det var rart at du både kom ind i de forskellige symptomer på stress, forskellige historier og hvordan man kunne forebygge. For det fik mange til at indse, at alle oplever stress på forskellige måder og at vi skal give hinanden plads. Det var også rart for de nye, at få et indblik i vores år, der var pludselig mere forståelse. Dit foredrag var både personlig og professionelt, dvs. man følte med dine historier, samtidig med vi fik nogle værktøjer til at arbejde med stress. Vi er godt klar over som en arbejdsplads at stress ikke bare forsvinder, men vi er blevet mere oplyste og opmærksomme på det:)" Tak for foredraget igen:) MVH Celik "  Læs mere  Læs mindre

Ung mand 24 år. - "Da jeg startede hos Signe, havde jeg det svært ved at skulle overhovedet komme derop! Signe fik mig tilat slappe af, og gøre det trygt og rart hurtigt for mig. Det har betydet rigtig meget for mig, fordi jeg i forvejen har det svært ved at slappe af og være mig selv. Men jeg har gået hos Signe og har fået samtaler, har jeg jeg flyttet mig meget. Jeg tør mere passe på mig selv, ikke altid gøre hvad jeg tror andre gerne vil have jeg skal gøre. Det gjorde mig ked af det og stresset på mit arbejde og med mine venner. Signe har fået mig til at forstå hvad det betyder, når jeg ikke passer på mig selv. Derfor er jeg blevet bedre til at lytte til mig selv, så jeg kan mærke mig selv, og sige ja og nej når jeg kan mærke det føles rigitgt i maven, uden at få dårlig samvittighed over det. Jeg behandler mig selv bedre, og de svære angst og stresssymptomer jeg kom med har jeg arbejdet med og de er nu væk. Jeg kan virkelig anbefale Signe. "  Læs mere  Læs mindre

Camilla - ""Jeg har haft angst, og har haft det rigtig svært med at være i skole og være social. På et tidspunkt ville jeg ikke gå i skole. Da jeg blev enig med mig selv om, at det ville være en god ide at få snakket om det, og hvorfor det var blevet så svært at være mig, kontakede jeg Signe. Hun har hjulpet mig med at få ændret min syn på mig selv, på at jeg er god nok, at jeg ikke er forkert og jeg faktisk er en stærk person. Jeg har fået modet tilbage til at gå i skole, og har det meget bedre med mig selv. Jeg er også begyndt at være mere opmærksom på, at jeg skal prøve at udfordre min angst, og samtidig ikke være dømmende overfor mig selv. Mit selvværd er klart blevet bedre efter samtalerne.""  Læs mere  Læs mindre

Sara 22 år - ""Signe har hjulpet mig med at få styr på mine tanker, og har støttet mig i at forstå hvordan jeg skal forholde til mit tankemylder. Hun har mødt mig med respekt og forståelse. Jeg har brugt Signe til at kunne få sat ord på de ting jeg går med, feks. om jeg er god nok. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.