Marianne Møllekær - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Marianne Møllekær

ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Nærværende terapi med krop og hjerte. En undersøgelse af dine mønstre og udfordringer. Find vejen hjem. Marianne Møllekær - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Vi  oplever alle at møde kriser eller sorg, udfordringer der vælter os, såsom alvorlig sygdom, skilsmisse eller traumer.


Det kræver nogle gange mod at tage fat i de konflikter og problemer der stopper os i at leve livet. Det kan være smertefuldt at se hvordan man er gået udenom. Til gengæld er det gennem indsigt i sig selv, at man bliver i stand til at se de mønstre man er havnet i og dermed også får mulighed til at ændre det. Selvindsigt er vejen videre.


Jeg tilbyder parterapi der kan genfinde kontakt og nærhed og lære at kommunikere om det der er svært. I får et trygt rum hvor I kan tale om jeres konflikter på en støttenede og rolig måde så I kan opleve at blive hørt og forstået. Og derved komme ud af et evt dårligt mønster.

Måden at mestre svære følelser, smertefulde livsomstændigheder og kriser har vi lært tidligt i barndommen. Det er ikke alle der har haft mulighed for at blive støttet af voksne, der var i stand til at vejlede og spejle os sundt og udviklingsstøttende.


Derfor kan det være nødvendigt med en terapeut der sammen med dig kan støtte dig igennem den forsat udvikling, så du finder vej videre. I individuel terapi kan du lærer at få kontakt til din krop og mærke dine signaler. I terapien arbejder vi med det som smerter dig og dine mønstre, så du kan få både kognitiv og kropslig erfaringer med at forstå dig selv og derved mere mulighed for selv at vælge dine handlinger. På den måde kan du kommunikere og handle ud fra et mere bevidst sted og dermed undgå at handle automatisk og igen lande i en uheldig situationer eller konflikter.

Når du har kontakt til din krop og mærker dit hjerte, kan du navigere nærværende og kærligt i livet. Jeg er overbevidst om at alle længsler udspringer fra hjertet, så når du lytter til dit hjerte - og lader det råde - har du den mest autentiske guide til din vej i livet.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.