Marianne Møllekær - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Marianne Møllekær

ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Valby

Personligt fremmøde

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Nærværende terapi med krop og hjerte. En undersøgelse af dine mønstre og udfordringer. Find vejen hjem. Marianne Møllekær - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Vi  oplever alle at møde kriser eller sorg, udfordringer der vælter os, såsom alvorlig sygdom, skilsmisse eller traumer.


Det kræver nogle gange mod at tage fat i de konflikter og problemer der stopper os i at leve livet. Det kan være smertefuldt at se hvordan man er gået udenom. Til gengæld er det gennem indsigt i sig selv, at man bliver i stand til at se de mønstre man er havnet i og dermed også får mulighed til at ændre det. Selvindsigt er vejen videre.


Jeg tilbyder parterapi der kan genfinde kontakt og nærhed og lære at kommunikere om det der er svært. I får et trygt rum hvor I kan tale om jeres konflikter på en støttenede og rolig måde så I kan opleve at blive hørt og forstået. Og derved komme ud af et evt dårligt mønster.

Måden at mestre svære følelser, smertefulde livsomstændigheder og kriser har vi lært tidligt i barndommen. Det er ikke alle der har haft mulighed for at blive støttet af voksne, der var i stand til at vejlede og spejle os sundt og udviklingsstøttende.


Derfor kan det være nødvendigt med en terapeut der sammen med dig kan støtte dig igennem den forsat udvikling, så du finder vej videre. I individuel terapi kan du lærer at få kontakt til din krop og mærke dine signaler. I terapien arbejder vi med det som smerter dig og dine mønstre, så du kan få både kognitiv og kropslig erfaringer med at forstå dig selv og derved mere mulighed for selv at vælge dine handlinger. På den måde kan du kommunikere og handle ud fra et mere bevidst sted og dermed undgå at handle automatisk og igen lande i en uheldig situationer eller konflikter.

Når du har kontakt til din krop og mærker dit hjerte, kan du navigere nærværende og kærligt i livet. Jeg er overbevidst om at alle længsler udspringer fra hjertet, så når du lytter til dit hjerte - og lader det råde - har du den mest autentiske guide til din vej i livet.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere