Marianne Møllekær - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Marianne Møllekær

ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Valby

Personligt fremmøde

Individuel terapi 650 kr. Aftal tid

Parterapi 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

  • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
  • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
  • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
  • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
  • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
  • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
  • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
  • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Nærværende terapi med krop og hjerte. En undersøgelse af dine mønstre og udfordringer. Find vejen hjem. Marianne Møllekær - ID psykoterapeut, Psykoterapeut, Hypnoterapeut, Parterapeut

Beskrivelse

Vi  oplever alle at møde kriser eller sorg, udfordringer der vælter os, såsom alvorlig sygdom, skilsmisse eller traumer.


Det kræver nogle gange mod at tage fat i de konflikter og problemer der stopper os i at leve livet. Det kan være smertefuldt at se hvordan man er gået udenom. Til gengæld er det gennem indsigt i sig selv, at man bliver i stand til at se de mønstre man er havnet i og dermed også får mulighed til at ændre det. Selvindsigt er vejen videre.


Måden at mestre svære følelser, smertefulde livsomstændigheder og kriser har vi lært tidligt i barndommen. Det er ikke alle der har haft mulighed for at blive støttet af voksne, der var i stand til at vejlede og spejle os sundt og udviklingsstøttende.


Derfor kan det være nødvendigt med en terapeut der sammen med dig kan støtte dig igennem den forsat udvikling, så du finder vej videre.


Når du har kontakt til din krop og mærker dit hjerte, kan du navigere nærværende og kærligt i livet. Jeg er overbevidst om at alle længsler udspringer fra hjertet, så når du lytter til dit hjerte - og lader det råde - har du den mest autentiske guide til din vej i livet.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere