Lone Husted - Coach, Stresscoach, Gestaltterapeut, Mentor, Psykoterapeut, Psykomotorisk terapeut, Stressterapeut, Supervisor

Lone Husted

Coach, Stresscoach, Gestaltterapeut, Mentor, Psykoterapeut, Psykomotorisk terapeut, Stressterapeut, Supervisor

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Vi ser det hele menneske og hjælper den stressramte i et forløb der er skræddersyet til dig. Lone Husted - Coach, Stresscoach, Gestaltterapeut, Mentor, Psykoterapeut, Psykomotorisk terapeut, Stressterapeut, Supervisor

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt GoMentor support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.

 

Helhedsorienteret hjælp til stressramte 

 

I Esbjerg Stressklinik sammensætter vi et forløb ud fra den enkeltes behov og udfordringer. Jeg tager udgangspunkt i individet, præcis hvor det er og fokuserer på det enkelte menneskes ressourcer og behov for at den enkelte bliver bedst mulig i stand til at takle hverdagens udfordringer på en hensigtsmæssig måde.  

 

Det er et forløb der varieres og tilpasses efter behov, for at forløbet bliver så effektivt som muligt, for den enkelte.

 

Jeg arbejder ud fra at helbrede den stressramte uden medicin og med en filosofi om at kroppens egen helbredelse er vejen frem. Den behandling du modtager hos mig i samarbejde med mine kollegaer i Esbjerg Stressklinik er en ansvarlig stressbehandling, hvor vi arbejder med en kombination af samtaler, velvære massage og kropsterapi. Ingen krop er ens, ej heller vores sind.

 

Er du stressramt og kan du svare ja til flere af disse spørgsmål?

 • Føler du dig fraværende i sociale sammenhæng?
 • Sover du dårligt om natten?
 • Er du mere irritabel end normalt?
 • Har du en gang imellem hjertebanken?
 • Har du lettere til tårer end normalt?
 • Har du uro og er anspændt i kroppen?
 • Er du mere glemsom, end du plejer at være?
 • Kører tankerne rundt i hovedet på dig?

 

Med et forløb kommer du ud af din stresstilstand og lærer hvordan du undgår de handlingsmønstre, som har forsaget stresstilstanden. Du får et fornyet overblik over din arbejds- og livssituation, forudsætninger og mål -- samt redskaber til at se nye måder at overvinde forhindringer på.

 

Til virksomheder

Det er vigtigt at sætte tidligt ind for at forebygge blandt andet sygemelding. Vi er i Esbjerg Stressklinik specialiseret i arbejdet med mennesker ramt af stress og stressrelaterede symptomer. Stress sidder i kroppen og derfor tager vi udgangspunkt i den. Desuden fokuserer vi på hvordan man forbliver i trivsel efter forløbet. Vores fokus er at møde kunderne hvor de er og hjælpe dem videre derfra.

 

Jeg tilbyder et samlet forløb, der klæder dine medarbejdere på til, at passe bedre på sig selv.

 

*Læs mere om Forebyggelsespakken til virksomheder

 

Er du ung og har du brug for hjælp?

 • Har du alt for mange tanker og bekymringer?
 • Føler du dig presset eller stresset?
 • Føler du dig tit træt og uoplagt?
 • Mangler du troen på dig selv, og føler du ikke at du er god nok?
 • Bekymrer du dig om fremtiden?  

Coaching er for dig som synes du har det svært - og der ligger en forhindring eller en udfordring, der gør at du mister overblik eller at dit humør bliver påvirket negativt. I et forløb arbejder vi hen imod dit/dine mål og sammen finder vi i fællesskab ud af hvor motiveret du er for at arbejde med dem.

 

Er du forældre og ønsker rådgivning?

Forældrerådgivning tager udgangspunkt i det, du og din familie gerne vil ændre og måske blive bedre til nu og her. Det vil sige, at vi arbejder med konkrete, aktuelle situationer og med de tanker, følelser og handlinger, som de medfører. Vi har fokus på at finde nye handlemuligheder, som passer ind i dit og jeres liv. Derfor kan vi også aftale hjemmeopgaver, som vi så retter til og udvikler på i fællesskab.

 

Om mig

Jeg er uddannet socialpædagog og har igennem mit mangeårige arbejdsliv arbejdet med mennesker og deres personlige udfordringer. Min passion er at rykke mennesker i den retning, de gerne vil hen, med udgangspunkt i, hvor de er.

 

Senere uddannede jeg mig til Life- og Businesscoach efterfulgt af en kognitiv terapeut uddannelse. Igennem de sidste mange år af min faglige karriere, har jeg arbejdet ud fra traditionelle teorier og metoder som fx Kognitiv terapi og Systemisk terapi samt Lifecoaching -- og jeg har specialiseret mig i stressbehandling.

 

Udover at bruge min faglige viden, erfaring og ekspertise til at hjælpe stressramte, bruger jeg også polynesisk velværemassage og henviser til mine kollegaer på stressklinikken, der er henholdsvis body-sds behandler og psykomotorist terapeut.

 

Ring eller skriv og hør mere om hvordan jeg kan hjælpe lige netop dig -- eller forespørg allerede nu på en ledig tid via booking kalenderen.

 

Biografi

Klientudtalelser

Marie Sofie Andersen - "Super dygtig terapeut og coach. Lone formår at bringe det væsentlige frem og sum ind på mine udfordringer, og det er tydeligt at mærke hun har mange års erfaring og trykker på de knapper der skal trykkes på. Jeg er helt klart blevet meget mere skarp på mig selv, mine styrker og kompetenceområder. Til stor glæde for min familie og kolleger og ikke mindst mig selv. Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville komme så stærk herfra, med spot on på min faglighed og personlige kompetencer, og mine ressourser som menneske. Jeg anbefaler videre! " Lone er super dygtig og jeg har følt mig meget tryk i hendes selvskab fra første gang."  Læs mere  Læs mindre

Maj- brit - "Jeg havde været igennem en stresset periode med sygemelding. Hermed fulgte en anspændt krop og ”alt for meget aktivitet i hjernen”. Jeg søgte afspænding og redskaber til bedre at kunne afgrænse mig. Jeg kan godt lide tanken om at der både bliver taget hånd om krop og psyke – og så havde jeg hørt fra andre at det var en god form for behandling ? Samtidig tiltalte det mig, at den konkrete kropsbehandling foregår påklædt. “Det har været et utroligt givende forløb…” Jeg har fået nogle rigtig gode redskaber til at komme mere ”ned i kroppen” og dermed få ro, i krop og sind, når tankerne til tider ”løber af sted”, eller når det er svært at finde ro, når jeg skal sove. Jeg har også fået nogle fif til hvordan jeg kan afhjælpe konkrete spændinger og smerter ved hjælp af enkle øvelser. Det har været et utroligt givende forløb, og det har givet ro i krop og sind, at vide at jeg havde en ny tid, hvor der blev taget professionel hånd om både mine fysiske og psykiske problemstillinger. Jeg vil klart anbefale psykomotorisk kropsterapi til alle jeg kender fordi det er en utrolig dejlig form for behandling! Og det er uanset om det er behandling af konkrete skavanker, eller blot som ”egen-omsorg”. Der er hos Esbjerg stressklinik hvor jeg har fået behandling, der var en dejlig atmosfære, og man føler sig i gode hænder fra første færd ? Jeg synes alt for ofte psyke og motorik bliver betragtet som adskilte. Er dog overbevist om, at de hænger sammen, og den interesse var grunden til at jeg opsøgte en psykomotorisk terapeut."  Læs mere  Læs mindre

Lisa Marie Wæver Mikkelsen - "Efter en anbefaling kontaktede jeg coach Lone Husted, fordi jeg havde hørt hun var rigtig god til at sætte sig ind i og hjælpe sårbare familier, jeg har kun godt at sige om Lone Husted, da hun er et fantastisk lyttende og empatisk person som får en til at tænke på en anden om mere konstruktiv måde, som hjalp mig og min kæreste umådelig meget i den barske krise vi stod i..Vi følte os godt tilpas og forstået af Lone Husted, med den krise vi var havnet i. Lone hjalp os med at se på vores ressourser i stedet for vores begrænsninger. Vi kontaktede derfor Lone Husted da vi fik den forfærdelige besked om at vi stod til at ville miste vores to børn, hvis jeg kunne/skulle have mere hjælp fra nogen ville det være godt at få Lone til det da vi allerede kender hinanden, og vi føler os meget tryk og forstået, som dem vi er på godt og ondt. Min kæreste (børnenes far) har også stor tillid til Lone, det har været meget vigtig for os at have en faglig dygtig person som ikke snakker os efter munden, men kommer med konstruktive løsninger, og deler hendes mange års erfaring hun har med sit arbejde med sårbare familier. Vi havde Lone med som bisidder da vi var til advokat, og fik en god og grundig snak efterfølgende omkring sagen. Efter vi fik fjernet vores to børn, kom Lone som den eneste ud og havde en snak og jeg blev coache af Lone det gav mig motivation for at kæmpe for mine børn. Lone Har altid haft tid til at snakke med mig i dette forløb der har været omkring mine børn, op til tvang fjernelsen. MVH. Lisa Marie Wæver Mikkelsen. "  Læs mere  Læs mindre

Charlotte Vind Madsen - " I forbindelse med med min eksamensangst fik Lone Husted mig til at få troen på mig selv! Hun gav mig en bevidsthed omkring at eksamen ikke er farlig, og fik vendt tankerne til noget positivt. Samtidig er Lone så fantastisk at snakke med, og man skal ikke være bange for at betro sig til hende, for hun dømmer ikke, men er så fantastisk til at lytte og få dig til at indse hvordan de dårlige vaner kan brydes. Jeg vil klart anbefale Lone Husted til andre som har svært ved eksamen eller andet personligt, da hun giver den nødvendigt hjælp og inspiration til at få dig til at indse hvordan du kan bryde dit mønster :) Charlotte vind Madsen."  Læs mere  Læs mindre

Nanna Kjær - "Det har været en fantastisk oplevelse at komme i Esbjerg stressklinik. Jeg følte mig rigtig godt behandlet og mødt med de udfordringer, jeg har været igennem i mit stress forløb. Jeg kunne mærke stor forandring fra første gang, og til jeg sluttede min stress periode. Jeg fik støtte og hjælp gennem hele forløbet, og jeg modtog Stress coaching ved Lone Husted, som fik mig til at se mig selv i et andet perspektiv som gjorde det nemmere for mig at komme videre. Det har været en øjenåbner for mig at arbejde med min kropbevidsthed og det psykiske aspekt. Kan varmt anbefale Esbjerg stress klinik, for dig som gerne vil arbejde med dig selv. Nanna Kjær"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.