Bettina Østrand - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Søvnterapeut, Hypnoterapeut

Bettina Østrand

Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Søvnterapeut, Hypnoterapeut

København K

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtaleterapi 800 kr. Aftal tid

I samtalerummet vil vi også kunne gøre brug af fysiske yoga øvelser, mindfulness/afslapnings øvelser.

Walk and talk er også en mulighed.

Individuel samtaleterapi med rabat 600 kr. Aftal tid

Rabat til studerende.

Par-familieterapi 1.200 kr. Aftal tid

I har mulighed for at medbringe op til 3 børn uden ekstra pris.

Hypnose 1.000 kr. Aftal tid

4 sessioners rabat ordning 2.600 kr. Aftal tid

4 sessioners rabat ordning for studerende 1.700 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Online (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Bettina Østrand - Psykoterapeut MPF, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Søvnterapeut, Hypnoterapeut

Beskrivelse

 Når du kommer hos mig er det dit rum og din tid!


Hvis du/I vælger at komme til mig, så er det fordi du ønsker, at der skal ske nogle forandringer. Der er noget i dit liv, som du ønsker anderledes og som ikke fungerer som du kunne tænke dig. Sammen taler vi om udfordringen / problematikken og hvordan dine mål for fremtiden er, så de kan komme ind i nutiden. 


Jeg har erfaring med at arbejde med mennesker med følgende problematikker:

 • Mennesker med psykiske problemer såsom, angst, depression, ptsd, ADHD.
 • Hvem er jeg som teenager, mor, far. Studiepres/tvivl.
 • Fastlåste og negative tanke og handle mønstre.
 • Konflikter i familien.
 • Parforholdsproblematikker.
 • Konflikthåndtering, udadreagerende unge, kriminalitet og vold.
 • Afhængighedsproblematikker. Børn og voksne pårørende til mennesker med  misbrug. Indsatte med misbrugsproblemer.
 • Mennesker i krise/sorg som har lidt et tab eller har et traume.
 • Pårørende der har mistet en nærtstående ved selvmord.
 • Mennesker som har en sygdom og er i smerter.
 • Ensomhed og mindreværd.
 • Voldsramte kvinder.
 • Søvnproblemer, uro.


Jeg kan hjælpe dig via samtaler, hypnose, øvelser, Nada, mindfulness alt efter, hvad du har lyst til og hvad jeg oplever passer i forhold dine udfordringer. Jeg guider og styrer, men jeg sikre hele tiden, at du føler dig tilpas.

Min overbevisning er, at du føler dét du føler og det er helt ok. Mit udgangspunkt er, at du er den kompetente i dit liv, men at der er noget, der spærre for udvikling. Du har en masse ressourcer og dem skal vi fokusere på og så føre dem med hen til det, du ønsker udvikling på.


Lidt om mig

Jeg ser det som min fornemmeste opgave at være til stede med 100 % nærvær for de mennesker, jeg arbejder med. Jeg er autentisk lyttende og bruger min nysgerrighed og møder mennesker uden standardiserede forhånds antagelser.

Som menneske er jeg åben, udadvendt, og elsker at bruge humoren i de rette situationer.


Jeg er uddannet oplevelsesorienteret psykoterapeut (MPF) Socialpædagog, Hypnotisør, konfliktvejleder, yoga og mindfulness instruktør. Øreakupunktør. Desuden har jeg efteruddannelse i narrativ og systemisk familiearbejde, sorg, tab og traume, NLP basis uddannelsen samt den regionale misbrugsefteruddannelse. Jeg bruger anerkendende. løsningsfokuseret og metakognitiv metoder.

Jeg bor i København..

Betaling foregår kontant eller ved mobilpay ved hver session.

Der gives rabat til studerende, arbejdsledige og pensionister


Afbud

Afbud meldes på mail eller telefonisk senest kl. 18.00 dagen før den aftalte tid. Ved for sent afbud eller udeblivelse betales fuld pris.


Hvis du har brug for at kontakte mig for at få en fornemmelse af mig og høre nærmere inden, er du meget velkommen. 

Biografi

Klientudtalelser

Nanna - "At gå hos dig gav mig et frirum til at stykke tankerne og afmagten sammen til et klarere billede og et skub på vejen til at komme ind i- og ud af sorgen. Det gav mig en forståelse for forsinket sorg og seperationsangst, udtryk jeg ikke kendte, men som hjalp mig til at erkende min situation og det faktum at jeg var nødt til at være i"det" - også når det gør ondt. At få talt ting til døde, og endda en gang i mellem slet ikke tale men bare lytte og græde, gjorde at jeg accepterede min situation og at det at komme videre, eller adskille sig fra fortiden, også betyder at se mig selv i et andet lys i relationer. Jeg er glad og lettet selv om det er hårdt arbejde, men kunne ikke have gjort det uden dig og dine tekniker."  Læs mere  Læs mindre

Nicolai - "Kære Bettina, Tak for din faglighed, empati og omsorg. Jeg tog fra dig med en lettelse og sund træthed som jeg ikke har mærket siden jeg blev syg. Nu vokser træerne jo ikke ind i himlen og jeg ved der kommer flere svære perioder men jeg kan virkelig mærke, at det dag for dag går bedre med lyst glæde og tro på en fremtid. Kh Nicolai"  Læs mere  Læs mindre

Rune  - "Hej Bettina Det var en helt vildt god oplevelse at være i dit selskab. Du havde en utrolig rolig tilstedeværelse, hvilket jeg sjældent har oplevet hos nogen. Selvom det lyder Kliché, gav du mig nogle værktøjer med derfra, som bare var brugbare ifm. mine søvnproblemer. Du er helt klart en jeg ville anbefale. Endnu en gang. tak for alt, alt det bedste her fra. vh. Rune"  Læs mere  Læs mindre

Hanne  - "Hej Bettina Vi vil gerne sige 1000 tak for en rigtig god snak - vi har virkelig kunnet bruge det. Vi ved der skal kæmpes og det vil vi begge heldigvis gerne. Vi ved ikke helt hvad vi gør herfra måske vender jeg tilbage Du skal i hvert fald bare vide at du har hjulpet os meget God aften Mvh Hanne"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.