Tonny Maak Larsen - Coach, Terapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeutstuderende

Tonny Maak Larsen

Coach, Terapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeutstuderende

København, Hillerød, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi 1.125 kr. Aftal tid

Coaching - Samtale terapi 900 kr. Aftal tid

Rabatkort - Individuel terapi 6.750 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 10 sessioner gives 10% rabat

Rabatkort - Individuel terapi 10.125 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 10 sessioner gives 10% rabat

Rabatkort - Coaching 8.100 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 10 sessioner gives 10% rabat

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 02

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Coaching - Samtale terapi (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Rabatkort - Individuel terapi (GoMentor videosession) 6.750 kr. Aftal tid

Rabatkort - Coaching (GoMentor videosession) 8.100 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 10 sessioner gives 10% rabat

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 04 02

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Personlig Sejr Tonny Maak Larsen - Coach, Terapeut, Mindfulness instruktør, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Tonny Maak Larsen
Akkrediteret Coach (ACC) - International Coach Federation

Når du sætter dig i stolen overfor mig, ligegyldig om du er her som privatperson, som ansat eller måske som leder i din virksomhed, så starter vi på en rejse sammen.

Jeg vil gerne have at du smiler hver aften, når du ligger hovedet på puden. Smiler fordi du kan sige til dig selv "I dag nåede jeg de for mig vigtigste ting - for min personlige udvikling, på mit arbejde, i mine vigtigste relationer"

Sammen kigger vi på, hvor der skal "ryddes op", så din personlige rejse bliver nemmere.Jeg brænder for det menneskelige potentiale. I rigtig mange år har jeg fordybet mig de underliggende motiver, der gør at vi mennesker kan blive den bedste udgave af os selv.

Jeg har undervist og coach-et tusindvis af mennesker. Mange med udgangspunkt i klassikeren "De 7 Gode Vaner" af Stephen R. Covey. Jeg er medforfatter på Bogen "De 5 Valg til Ekstraordinær Produktivitet", som handler om at finde din motivation for at opnå det du gerne vil her i livet.

Der kan være mange grunde til at vi skal ses. Det kan være du har brug for at styr på eller udviklet din karriere. Måske er der relationer i dit liv der skal styrkes eller ryddes op i. Du mangler måske motivation på det ene eller andet område. Du kan være manden der lige er blevet skilt og har brug for at drøfte de udfordringer det giver. Du er måske lederen der har behov for intensiv udvikling. Eller du har bare brug for at få vendt nogle essentielle spørgsmål med en fortrolig.

Jeg benytter benytter de redskaber eller modeller der passer bedst til din udvikling.

Udover min erfaring fra mange tusinde udviklingstimer for min klienter, har jeg har indsigt i Enneagrammet, er uddannet NLP Practitioner, Certificeret i Extended DISC og er akkrediteret Coach ved International Coach Federation. Desuden er jeg uddannet Mindfulness instruktør.

Jeg følger de etiske regler fra både International Coach Federation og Dansk Psykoteraupeut forening.

Biografi

Uddannelsessted

ID Academy

Dansk NLP Institut

Særlig erfaring med klientgruppe

Ledere

Voksne

Unge

Iværksættere

Køn

Mand

Klientudtalelser

Ingrid - "Midt i et forløb af forvirring, for meget arbejde, rod og bekymringer i privatlivet og en række tiltagende symptomer på stress, besluttede min arbejdsgiver at tildele mig et coaching forløb hos Tonny Maak. Min største kamp handlede om en tidligere chef, der på den mest urimelige måde havde sat dybe skår i mit selvværd og selvtillid. 2 år under denne chef, som styrede sine medarbejder med pres, nedladende attitude og offentlige irettesættelser, satte sine spor. Efter en ansættelse, i det pågældende firma, på ca 2 år, startede krisen i 2008 og 25% af firmaet blev opsagt pga nedskæringer, deriblandt mig. Trods mange udtalelser om at det ikke var personligt og ikke handlede om min arbejdsindsats/resultater, kæmpede jeg med følelsen af at have været utilstrækkelig pga den måde min x-chef behandlede mig på. Det sad dybt i mig. Selv efter et par år på min nye arbejdsplads med min nye og for mig højt værdsatte chef. Jeg startede mit forløb hos Tonny, og han hjalp mig med at få en indsigt i og forstå mit eget reaktionsmønster og ikke mindst mine egne ønsker i livet. Finde ud af hvad mine prioriteter var. Hvem var det jeg gerne ville være der for? Hvad var det jeg gerne ville, at mine børn skulle sige til mig på min 80 års fødselsdag? Tonny gav mig på fineste vis, en masse redskaber, som jeg har kunne bruge lige siden. Mange af de ting han fik mig til at se, og ikke mindst de prioriteringer han hjalp mig med at lave, har holdt ved siden. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Tonny, han er yderst kompetent. "  Læs mere  Læs mindre

Bo Hjorth Paarup, Operations Director - "En fantastisk sparring og coaching, hvor Tonny hurtig tillærer sig viden om den virksomhed og problemstilling man står med. Det går at vi hurtigt når ind til sagens kerne og med brugbare værktøjer når frem til rigtig gode løsninger. Tonny gør virkelig en positiv forskel, når man vil flytte sig til næste niveau"  Læs mere  Læs mindre

Gitte Krag, Group Financial Controller - "I mit forløb med Tonny blev jeg ikke blot coachet men fik ligeledes adskillige værktøjer til værktøjskassen, som jeg i dag, ca. 1 år efter endt forløb, stadig anvender. Tonny er nærværende og hurtig til at finde de svage punkter. Hver session blev altid afsluttet med en opsummering"  Læs mere  Læs mindre

Claus Hagen Nielsen, CIO Danisco - "Dedicated value creating coaching. Bringing drive, motivation and focus understanding to people. Bringing the right focus on handling a good work life balance. Minimizing stress & optimizing personal performance."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere