Tonny Larsen

Coach, Terapeut, Mindfulness instruktør, ID psykoterapeut, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Psykoterapeut

Hillerød , København , Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Coaching 700 kr. Aftal tid

Rabatkort - Individuel terapi 3.562,5 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 5 sessioner gives 5% rabat

Rabatkort - Coaching 3.800 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 5 sessioner gives 5% rabat

Integrative Enneagram rapport (Professionel) og sparring 1.500 kr. Aftal tid

Rapporten indeholder al information fra Standardrapporten + følgende:

 • Kommunikation
 • At give og modtage feedback
 • Konflikter
 • Beslutningstagning
 • Ledelse
 • Team adfærd
 • Tilgang i coaching

og en times personlig tilbagemelding enten per telefon eller ved fysisk session

Integrative Enneagram rapport og personlig sparring 1.200 kr. Aftal tid

Inkluderer Standard rapport som indeholder:

 • Udtrykscenter
 • Omfattende beskrivelse af din type
 • Styrker og udviklingsområder
 • Undertype/instinktiv variant Vingevariant
 • Stress og frigivelsespunkter
 • Selvindsigtsniveau
 • Indikation af nuværende stressniveauer

og en times personlig tilbagemelding enten per telefon eller ved fysisk session

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Rabatkort - Individuel terapi (GoMentor videosession) 3.562,5 kr. Aftal tid

Vede forudbetaling af 5 sessioner gives 5% rabat

Rabatkort - Coaching (GoMentor videosession) 3.800 kr. Aftal tid

Ved forudbetaling af 5 sessioner gives 5% rabat

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg er opdagelsesrejsende i livet. Jeg er nysgerrig på hvordan vi kan udvikle os som individer og organisationer. Tonny Larsen - Coach, Terapeut, Mindfulness instruktør, ID psykoterapeut, Business coach, Skilsmissecoach, Stresscoach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Tonny Larsen
Akkrediteret Coach og Psykoterapeut

Når du sætter dig i stolen overfor mig, ligegyldig om du er her som privatperson, som ansat eller måske som leder i din virksomhed, så starter vi på en rejse sammen.

Kan du få mere ud af livet?

Kender du fornemmelsen af, at du kunne få meget mere ud af livet? At du sidder med et u forløst potentiale.

Måske har du en fornemmelse af hvad dit potentiale er. Men du ved ikke helt hvordan du skal få levet udlevet det.Der er noget der, enten bevidst eller ubevidst arbejder, imod det du inderst inde ønsker dig.

At opnå lykke eller succes i livet er sjældent et spørgsmål om held. Det handler om at finde ind til vores mange indre ressourcer. At få de ressourcer til at understøtte din rejse fra din nuværende til din ønskede situation.

Dine ressourcer ligger ikke langt væk!

Min erfaring fra tusindvis af coaching sessioner har vist mig, at i de fleste tilfælde ligger de ressourcer ikke langt væk. Jeg glædes når vi i fællesskab ser små eller store forandringer allerede efter 3-4 coaching sessioner.

Jeg har undervist og coach-et tusindvis af mennesker. Mange med udgangspunkt i klassikeren "De 7 Gode Vaner" af Stephen R. Covey. Jeg er med forfatter på Bogen "De 5 Valg til Ekstraordinær Produktivitet", som giver gode redskaber til at opnå det du gerne vil i dit liv.

Der kan være mange grunde til at vi skal ses:

 • Det kan være du har brug for at styr på eller udviklet din karriere.
 • Måske er der relationer i dit liv der skal styrkes eller ryddes op i.
 • Du mangler måske motivation på det ene eller andet område.
 • Du kan være manden der lige er blevet skilt og har brug for at drøfte de udfordringer det giver.
 • Du er måske lederen der har behov for intensiv udvikling.


Eller du har bare brug for at få vendt nogle essentielle spørgsmål med en fortrolig.

Jeg benytter benytter de redskaber eller modeller der passer bedst til din udvikling.

Udover min erfaring fra mange tusinde udviklingstimer for min klienter, har jeg har indsigt i Enneagrammet, er uddannet NLP Practitioner, Certificeret i Extended DISC og er akkrediteret Coach ved International Coach Federation. Desuden er jeg uddannet Mindfulness instruktør og har undervist topledere rundt omkring i verden.

Jeg følger de etiske regler fra både International Coach Federation og Dansk Psykoteraupeut forening.

Biografi

Klientudtalelser

Diane - "Før jeg startede i coaching var jeg i tvivl om det var noget for mig. Nu er jeg ikke i tvivl: at starte i coachingforløb hos Tonny er en af de bedste beslutninger jeg har truffet. Jeg har virkelig udviklet mig i løbet af forløbet. Der har nemlig været nogle ting, som jeg har i flere år har haft lyst til at opnå, uden held. De er nu sket i coaching forløbet. Jeg har svært ved at sige, hvad det er sket, men jeg tror coachingforløbet har vakt en ny energi i mig. Tonny har hjulpet mig med at tage de første skridt. Jeg har været rigtig glad for en god balance mellem lytning / virkelig gode spørgsmål / feedback og praktiske værktøjer. Nu er jeg endelig godt på vej! Der er stadig nogle udfordringer tilbage, men jeg har en fornyet styrke i mig. Diane, 35"  Læs mere  Læs mindre

Mand, 42 år - "SÆRLIG TAK! Jeg ville blot skrive tak for sidste session, som jeg endnu er "høj" over :).. Det var på alle måder en ny oplevelse for mig, og en stor øjenåbner som jeg tænker meget over :) Jeg ser frem til næste session"  Læs mere  Læs mindre

Ingrid - "Midt i et forløb af forvirring, for meget arbejde, rod og bekymringer i privatlivet og en række tiltagende symptomer på stress, besluttede min arbejdsgiver at tildele mig et coaching forløb hos Tonny Maak. Min største kamp handlede om en tidligere chef, der på den mest urimelige måde havde sat dybe skår i mit selvværd og selvtillid. 2 år under denne chef, som styrede sine medarbejder med pres, nedladende attitude og offentlige irettesættelser, satte sine spor. Efter en ansættelse, i det pågældende firma, på ca 2 år, startede krisen i 2008 og 25% af firmaet blev opsagt pga nedskæringer, deriblandt mig. Trods mange udtalelser om at det ikke var personligt og ikke handlede om min arbejdsindsats/resultater, kæmpede jeg med følelsen af at have været utilstrækkelig pga den måde min x-chef behandlede mig på. Det sad dybt i mig. Selv efter et par år på min nye arbejdsplads med min nye og for mig højt værdsatte chef. Jeg startede mit forløb hos Tonny, og han hjalp mig med at få en indsigt i og forstå mit eget reaktionsmønster og ikke mindst mine egne ønsker i livet. Finde ud af hvad mine prioriteter var. Hvem var det jeg gerne ville være der for? Hvad var det jeg gerne ville, at mine børn skulle sige til mig på min 80 års fødselsdag? Tonny gav mig på fineste vis, en masse redskaber, som jeg har kunne bruge lige siden. Mange af de ting han fik mig til at se, og ikke mindst de prioriteringer han hjalp mig med at lave, har holdt ved siden. Jeg kan på det varmeste anbefale et forløb hos Tonny, han er yderst kompetent. "  Læs mere  Læs mindre

Bo Hjorth Paarup, Operations Director - "En fantastisk sparring og coaching, hvor Tonny hurtig tillærer sig viden om den virksomhed og problemstilling man står med. Det går at vi hurtigt når ind til sagens kerne og med brugbare værktøjer når frem til rigtig gode løsninger. Tonny gør virkelig en positiv forskel, når man vil flytte sig til næste niveau"  Læs mere  Læs mindre

Gitte Krag, Group Financial Controller - "I mit forløb med Tonny blev jeg ikke blot coachet men fik ligeledes adskillige værktøjer til værktøjskassen, som jeg i dag, ca. 1 år efter endt forløb, stadig anvender. Tonny er nærværende og hurtig til at finde de svage punkter. Hver session blev altid afsluttet med en opsummering"  Læs mere  Læs mindre

Claus Hagen Nielsen, CIO Danisco - "Dedicated value creating coaching. Bringing drive, motivation and focus understanding to people. Bringing the right focus on handling a good work life balance. Minimizing stress & optimizing personal performance."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.