Mahbouba Amini

Psykoterapeut MPF, Terapeut, Mentor, Coach

København, Videosamtale

10 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel session - 5 x 55 min med rabat 3.000 kr. Aftal tid

Forløb for studerende, pensionister eller med lægehenvisning 2.500 kr. Aftal tid

5 x 55 minutter

Det er muligt at mødes hos dig i storkøbenhavn / walk and talk 700 kr. Aftal tid

Individuel session 650 kr. Aftal tid

Individuel session - terapi for studerende og pensionister 550 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

29 28 86 77

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

29 28 86 77

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Behovet for terapi kan opstå i dit liv, når der er en uoverskuelig eller tilsyneladende uløselig konflikt, dilemma, en dårlig relation og lignende. Mahbouba Amini - Psykoterapeut MPF, Terapeut, Mentor, Coach

Beskrivelse

Velkommen til min side!


Jeg er psykoterapeut MPF og jeg hjælper mennesker med ondt i livet. Gennem psykoterapi hjælper jeg dig til et mere realistisk billede af dig selv og af de udfordringer, du møder i livet. Jeg sætter nærvær, omsorg og livsglæde højt.


Hvad kan jeg gøre for dig?

I mine terapiforløb hjælper jeg bl.a. med:

 • At du får glæde, ro og overskud til livet
 • At du får støtte til at sætte grænser overfor dig selv og andre
 • At du bliver mere tydeligt overfor dig selv og får flere redskaber til uoverkommelige beslutninger eller situationer
 • At du bliver mere afklaret og komme af med gentagene utilfredshed over arbejdsforhold eller familieliv
 • Bliver mere bevidst omkring tvangstanker eller følelser af uro over ikke at vide, hvor du er på vej hen, eller hvad dit mål er i livet.
 • At du kan blive mere bevidst om dig selv, dine reaktionsmønstre og dine måder at være sammen med andre på
 • At du får en bedre forståelse af, hvad der gør dig trist, vred eller ked af det
 • Du kan få hjælp til at bearbejde sorg og de oplevelser, du har med i bagagen, som ind imellem kan gøre livet svært, meningsløst og tungt
 • Du kan får hjælp til at få afdækket, hvad der bremser dig og forhindrer dig i at slå til i din hverdag
 • At du bliver bedre til at håndtere stressede situationer når du fremlægger, holder tale eller taler i et stort forum
 • Du kan slippe dét, der dræner dig for energi, fylder for meget i dit liv eller mønstre, som du er træt af at gentage
 • Du kan blive bedre til at kommunikere, bedre til at lytte, mere kompetent til dit arbejde og bedre til at passe på dig selv
 • Du kan sige farvel til den "indre sabotør" der forhindre dig i at; stoppe med at ryge, smide de kilo du kæmper med, hindre dig i at leve livet i balance, binde dig, føle nok selvværd, leve uden angst eller stress. Den som underminerer din selvtillid, giver dig fobiske tanker, mv.
 • Du kan opnå større tilfredshed med dig selv og din tilværelse
 • Du kan få en højere livskvalitet
 • Du bliver mødt med forståelse og empati.


ARBEJDSMETODE - Emotions Fokuseret Terapi (EFT)

Jeg tilbyder emotions-fokuseret terapi, hvor målet er, at du bliver fortrolig med dine følelser, så du bedre kan håndtere livets udfordringer, samt opbygge sunde relationer.  Desuden arbejder jeg oplevelses-orienteret,det der fylder her og nu. Det vil sige, at det er dig, der bestemmer, hvad du synes, det er vigtigt, vi taler om.


Lidt om mig

 • Jeg er eksamineret psykoterapeut MPF fra EFT-instituttet i København, som er et statsligt evalueret og kvalitets-godkendt institut, hvor jeg har taget den 4-årige uddannelse. 
 • Oprindeligt har jeg en bachelorgrad i Business & Management og en diplom uddannelse i datamatiker. 
 • De tre uddannelser og hele deres opbygning har været ret forskellige, så tilsammen har de givet mig et stærkt og bredt fundament at arbejde ud fra. For eksempel arbejder jeg til dagligt inden for HR/IT i større virksomheder sideløbende som terapeut.
 • Igennem min karriere, har jeg brugt betydelige mængder af tid med mennesker og er bekendt med udfordringer ved at opbygge alle de færdigheder, der er nødvendige for at klatre virksomhedens stige. Jeg forstår presset og kravene til begge, derfor kender jeg til ønske om at skabe et afbalanceret liv uanset hvor man befinder sig i livet eller karrieren. 
 • Ved siden af min praksis har jeg arbejdet som frivillig terapeut hos Kræftens bekæmpelse. Kræftens bekæmpelse tilbyder terapi til de kræftramte pårørende som har det svært ved at håndtere det svære livssituation.
 • I min frivillig arbejde hos Mandecentret i København har jeg medvirket som en coach/rådgiver overfor mænd i krise. Det har været i forbindelse med skilsmisse og parbrud, samvær med børn samt vold i parforholdet.


Desuden har jeg en stor interesse for spiritualitet, mindfulness, relationer og traumer. Men min største passion centrerer sig om rejsen mod at være mere sig selv og elske sig selv for den man er. At være sin autentisk "Selv". Jeg tror på, at der er så meget mere livskvalitet, glæde og meningsfuldhed at hente, når vi tør at være os selv og udtrykke den vi er, og når vi stopper med at forsøge, at være noget vi ikke er. 


Kontakt mig helt uforpligtende

TRYK på Kontakt knappen nederste på siden og skrive gerne en SMS eller email direkte til mig. Ser frem til at høre fra dig!

Som psykoterapeut er jeg naturligvis underlagt tavshedspligt, dvs. det vi taler om, og det der foregår i terapien, kommer ikke videre. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Vilkår

- Din tid er reserveret når du har indbetalt
- Derefter betales kontant efter endt session eller via mobilepay
- Vær opmærksom på, at afbud skal ske min. 24 timer forud. Ved for sent afbud opkræves et afbudsgebyr svarende til en times session.


Biografi

Klientudtalelser

Rasa, mand midt i 40erne. - "Mahbouba er god til at lytte til de temaer, der ubevidst har styret mit liv. Ved at insistere på tilstedeværelse, her og nu, er de problemer, jeg har kæmpet med, blevet håndgribelige og dermed mulige at løse. Hvad der synes åbenlyst, når jeg træder ind i døren, er klart, når jeg går ud af det igen."  Læs mere  Læs mindre

Anonym, mand på 50 år - "Mahbouba er god til at lytte til de temaer, der ubevidst har styret mit liv. Ved at insistere på tilstedeværelse, her og nu, er de problemer, jeg har kæmpet med, blevet håndgribelige og dermed mulige at løse. Hvad der synes åbenlyst, når jeg træder ind i døren, er klart, når jeg går ud af det igen."  Læs mere  Læs mindre

Aseel, Kvinde i starten af 20erne - "Jeg synes, at man kan mærke at man kommer ind til et trygt sted, hvor der frit til at være som man er. Mahbouba var god at tale med, og at få en til at realisere hvilke tanker og følelser der sker i kroppen og i sindet når man reagere på bestemte situationer. Tusinde tak for et godt samarbejde. "  Læs mere  Læs mindre

Truc Thien, Kvinde midt i 20erne - "Tak for samarbejdet og fordi du har fået mig ovenpå igen efter min fars død. Det har været en hård process at sørge men gennem konsultation med dig, har du fået mig til at reflektere, tænke anderledes og indse, at min far altid vil være en del af mig. Gennem vores konsultation har jeg lavet en del ændringer i mit liv. Har fået et meget større overskud og er fuld fokuseret på, hvad der er vigtigt her i livet for mig. Jeg vil gerne anbefale dig til andre, som har brug for at bearbejde sorg og tab med plads til et frirum for at tale åben om alt mellem himmel og jorden."  Læs mere  Læs mindre

Yasmin, kvinde på 26 år - "Mahbouba har lært mig at acceptere mine følelser, og acceptere ar jeg ikke kan kontrollere alt. Hun har givet mig redskaber til at kunne arbejde videre med mine frustrationer, hvilket har gjort udfordrende situationer lettere og mere overskuelige at håndtere. Hun putter aldrig sætningerne i munden på mig, hvilket åbner op for mine egne tanker og refleksioner. Hun er bevidst om at det er forskellige mennesker, som hun arbejder med og dermed indretter hun sin terapi, så den passer til den enkelte person. Hun kommer med gode eksempler fra sit eget liv, hvilket gør, at jeg ikke føler mig alene i verden med mine kampe og samtidig viser hun en oprigtig interesse for at hjælpe mig med at løse mine indre konflikt. Terapien har også bygget på en god kemi og en tryghed Mahbouba har fået mig til at føle. Dette har gjort at jeg gerne ville åbne mig op og vise min sårbarhed for hende. Hvis du har mod på at komme endnu dybere ned i dig selv - er du kommet til det rette sted. Mahbooba vil følges med dig og hun er hyggelig at tage med. Jeg vil på det varmeste anbefale Mahbouba."  Læs mere  Læs mindre

Anonym kvinde på 26 - "Det er rart, at man ikke bliver mødt af fordomme og at Mahbouba har en forståelse for, at man kommer fra et hjem, hvor tingene fungerer lidt anderledes end hvad der kan være typisk. Det der har været vigtigt for mig, at hun først og fremmest lyttede til mig og forsøget at forstå mig. På den måde føltes det trygt og rart, at være til terapi hos Mahbouba. "  Læs mere  Læs mindre

Eva, kvinde på 30 år - "Mine sessioner med Mahbouba Amini var for mig et åndehul i en presset hverdag, hvor der var plads og ro til at reflektere over mine egentlige følelser og behov. Noget der ellers kan være svært at nå ind til. M.A. er utrolig nærværende, god til at stille de rigtige spørgsmål og til at "nå hele vejen rundt" om det emne, man taler om. Jeg har været utrolig glad for mine sessioner hos M.A. og vil uden tvivl anbefale hende til andre."  Læs mere  Læs mindre

M, kvinde på 36 - ""Terapisessionerne er et tillidsfuldt og behageligt rum. Jeg føler mig hjemme og jeg føler mig hørt - det er et privat og trygt miljø, hvor der er plads til alle følelser. Der er ikke noget der er forkert.""  Læs mere  Læs mindre

W.S., mand på 58 år - "Jeg har flere gange anvendt mig af Mahbouba Amini, når jeg har haft behov for hjælp til, at klare eller udrede de personlige problemer, som både jeg selv og sikkert mange andre dagligt går og tumler med. Det har været min oplevelse at jeg er blevet forstået, lyttet til, og at jeg er blevet mødt med indlevelse i netop min situation. Jeg kan derfor kun anbefale Mahbouba Amini til enhver, der søger en både dygtig og professionel behandling."  Læs mere  Læs mindre

Anonym, kvinde på 22 - "Jeg har igennem mit terapeutiske forløb med Mahbouba altid følt mig velkommen og lyttet til. Mahbouba har udvist en stor grad af professionalisme, høflighed og hensynstagen. Den terapeutiske atmosfære har ved hver session været roligt, tryghedsskabende og fordybende. Dette har medvirket til at mit indre, kunne få lov til at udfolde sig med respekt og åbenhed fra terapeutens side. Mahbouba sørger altid for at møde en med den største form for ydmyghed, og hun giver frit lov til udfoldelse af de problemstillinger man mener er relevante.  "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere