Elitsa Holm - Psykoterapeut MPF

Elitsa Holm

Psykoterapeut MPF

København, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi II Individual therapy sessions 950 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat til dig med lægehenvisning II Individual therapy sessions - dis 700 kr. Aftal tid

BED Behandlingsforløb - 12 uger/ BED treatment course - 12 weeks 0 kr. Aftal tid

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvis du mener, at nedenstående forløb kan være noget for dig. 

Dette forløb er til dig som vil komme ud af hamstrehjulet og en gang og for alle komme af med sine overspisningsvaner og opnå og vedligeholde et sundt vægt.
Du har måske prøvet alle verdens slankekure, men "falder i" eller kan ikke "tage dig sammen". 

BED eller Tvangsoverspisning er den mest hyppige spiseforstyrrelse, hvor ca.50 000 danskere lider af overspisning efterfulgt af skyld og skam. Du kan læse mere om BED på Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskades hjemmeside.

Der er desværre ikke særlig mange steder som tilbyder behandling og ventelisterne er lange.

Derfor tilbyder jeg dette 12 ugers forløb, hvor vi kan starte din rejse tilbage til et sundere liv.

For at give dig den bedste behandling og for at opnå de bedste resultater kombinerer jeg min ekspertise i og arbejder ud fra emotionsfokuseret terapi (EFT), kognitiv adfærdsterapi (CBT) samt coaching.

Forløbet er individuelt og er struktureret omkring ugentlige samtaler, hvor den ene af dem er personlig og den anden er over telefon eller online.

Hver uge beskæftiger vi os med et nyt emne og du skal også være indstillet på at bruge tid på opgaver og refleksioner. 

Du skal være opmærksom på, at mens man er under BED behandling, taler vi ikke om vægttab.

Ønsker du et vægttabsforløb, kan du benytte dig af nogle af mine andre tilbud her på siden.

Jeg anbefaler at du kontakter mig for en uforpligtende samtale, da jeg har kun begrænset antal pladser til dette forløb og jeg vil sikre mig, at jeg kan hjælpe dig.

3 måneders Individuelt vægttabsforløb 0 kr. Aftal tid

Individuelt Vægttabsforløb

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvis du er interesseret i forløbet.

Forløbet er for dig som har prøvet alle verdens slankekure og ved i bund og grund, hvad du skal både i forhold til træning og kost. Men du lykkes desværre ikke.

Det kan være svært at kæmpe alene, finde og vedligeholde motivationen og have overskud i hverdagen.

Derfor vil jeg gerne være for dig og gøre det sammen med dig.

Jeg vil følge dig i 3 måneder - fordi det tager minimum tre måneder for at få etableret nye vaner.
Hvert forløb er individuelt og vi tager udgangspunkt i dine behov.

Dog har jeg nogle faste punkter som indgår i forløbet, da min erfaring er, at det er godt med struktur og retning. 

Udover 4 individuelle terapitimer er der i forløbet inkluderet en dags intensiv workshop.

Kontakt mig gerne for mere information.

Videosamtaler

Individuel terapi II Individual therapy sessions - online (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg sætter pris på alle de facetter og dele af ens personlighed, vi alle sammen har. Sammen med mine klienter skaber jeg forandring i trygge rammer. Elitsa Holm - Psykoterapeut MPF

Beskrivelse

Velkommen. Mit navn er Elitsa Holm.

Jeg er certificeret psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeutforening.

Siden 2013 har jeg arbejdet med unge mennesker med lavt selvværd, spiseforstyrrelser, og identitetskriser.
Derudover er jeg siden sommeren 2019 tilknyttet som frivillig hos LMS (Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade).

Resultater

Hvis du ønsker at komme ud af overspisningens hamstrehjul og få redskaber, du kan bruge i din hverdag, vil jeg anbefale et af mine VIP forløb.

Kontakt mig for yderligere information. 

Den enkelte terapisession

I løbet af sessionerne får vi arbejdet både terapeutisk for at finde problemets rod, og coachende for at finde langsigtede løsninger. Du får værktøjer med som du kan bruge i din hverdag.

Vores samtaler foregår i trygt og omsorgsfuldt rum, hvor der er plads til dig og alt det du går og bærer på. Jeg har terapilokale på Vesterbro.

Det er vigtigt for mig, at fokus er på dig og din aktuelle situation.
Sammen undersøger vi det, der er svært og skaber rum og mulighed for forandring.

Da jeg mener, at klient-terapeut relationen er et af de vigtigste redskaber i terapien, opfordrer jeg alle mine fremtidige klienter, at kontakte mig for en uforpligtende samtale, hvor vi kan få afstemt forventninger og kemi.

Betaling
Betaling sker inden sessionen.
Du har mulighed for at betale kontant, via mobilepay eller paypal.

Afbud
Afbud bedes meddelt senest 24 timer før.

Klientudtalelser

Sarah, 34 - ""Jeg valgte at købe et "slanke" forløb inden jul, men startede først i januar og jeg er næsten kommet i mål før tid. Kombinationen af møder, opfølgning og øvelser virkede for mig.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 32 år - "Jeg følte mig tryg hos Elitsa lige fra starten af. Jeg følte med det samme, at jeg kan åbne op, uden en følelse at være “forkert”. Elitsa er god til at lytte og få mig til at se tingene på en anden eller ny vinkel, hvilket gjorde, at jeg kunne ændre mine gamle vaner og mønstre. Alt i alt en god oplevelse. "  Læs mere  Læs mindre

Carrie L. - ""Elitsa er en stor påmindelse om kærligheden og lyset i vores verden og jeg er så taknemmelig at jeg valgte hende""  Læs mere  Læs mindre

Lise N - "“Jeg vil sige tusind tak for din helt fantastiske hjælp i en meget svær periode. Du har virkelig rykket nogle ting hos mig og det er jeg dig meget taknemmelig for. Jeg føler mig meget tryg ved din terapi.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.