Dorthe Klausen - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Dorthe Klausen

Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Videosamtale

3 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Traumeterapeut; kriseterapeut og psykotrerapeut kommer alt sammen ind under min uddannelse som Psukotraumatolog-RITS. Dorthe Klausen - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Befinder du dig midt i en krise eller i en svær og uoverskuelig situation i dit liv, og har du vanskeligt ved selv at finde en vej ud af det?

                                                         Er du kørt fast?

Har du brug for hjælp og støtte til at komme videre, så du kan genfinde en mening ved livet og overskud til at nyde nuet?


Så kan jeg hjælpe dig med at komme igennem dine udfordringer på en professionel og omsorgsfuld måde.

 

Min erfaring

Jeg har qua mit arbejde lært, at kemi spiller en stor rolle for udbyttet af den hjælp jeg kan yde et andet menneske.


Praktisk

Jeg tilbyder en gratis forsamtale, med henblik på en afklaring af, om jeg kan er den rette til at hjælpe dig med de udfordring du oplever. Forsamtalen er af 20 minutters varighed og foregår over telefonen.

Skriv en mail med lidt infomation om det du ønsker hjælp til, samt nogle tidspunkter (giv gerne et par valgmuligheder) for hvornår du ønsker en forsamtale. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Eller du kan booke en tid i min kalender, jeg vender hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse. Også tager vi den derfra.


                                                   Jeg kører over hele Sjælland. 

             Glæder mig til at høre fra dig.           

Klientudtalelser

Anja fra Holbæk - "Kære Dorthe, Vil på falderebet af 2020 takke dig for din hjælp, gåture og snak ! Tak for dig ... knus fra Anja"  Læs mere  Læs mindre

Fru Nielsen - "Hej Dorthe, jeg har været glad for vores snakke, gåture og din vejledning. Håber ikke vi skal ses mere, forstå mig ret!! ?Mvh. Fru Nielsen"  Læs mere  Læs mindre

Lena  - "Nu er det et år siden jeg indlagde mig selv med stress og angst og det er ikke sjovt at tænke på!Men DU Dorthe har gjort en kæmpe forskel. Tak for at stå til rådighed med snak, kram, gåture og opbakning i en svær tid. Du har gjort en KÆMPE forskel for mig❤️ Kæmpe kram og knus Lena"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.