Dorthe Klausen - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Dorthe Klausen

Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Hillerød , Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel samtale 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale forløb 1.500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder et samtaleforløb på 5 samtaler til en pris af 1500 kr, samtaler derudover er prisen 300 kr pr. time.

Gruppe samtale 2.700 kr. Aftal tid

Gruppesamtaler a 2 timers varighed, højst 12 personer.

Individuel samtale 400 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Individuel samtale (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Individuel samtale forløb (GoMentor videosession) 1.500 kr. Aftal tid

Jeg tilbyder et samtaleforløb på 5 samtaler til en pris af 1500 kr, samtaler derudover er prisen 300 kr pr. time.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 400 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Traumeterapeut; kriseterapeut og psykotrerapeut kommer alt sammen ind under min uddannelse som Psukotraumatolog-RITS. Dorthe Klausen - Terapeut, Traumeterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Befinder du dig midt i en krise eller i en svær og uoverskuelig situation i dit liv, og har du vanskeligt ved selv at finde en vej ud af det?

                                                         Er du kørt fast?

Har du brug for hjælp og støtte til at komme videre, så du kan genfinde en mening ved livet og overskud til at nyde nuet?


Så kan jeg hjælpe dig med at komme igennem dine udfordringer på en professionel og omsorgsfuld måde.

 

Min erfaring

Jeg har qua mit arbejde lært, at kemi spiller en stor rolle for udbyttet af den hjælp jeg kan yde et andet menneske.


Praktisk

Jeg tilbyder en gratis forsamtale, med henblik på en afklaring af, om jeg kan er den rette til at hjælpe dig med de udfordring du oplever. Forsamtalen er af 20 minutters varighed og foregår over telefonen.

Skriv en mail med lidt infomation om det du ønsker hjælp til, samt nogle tidspunkter (giv gerne et par valgmuligheder) for hvornår du ønsker en forsamtale. Jeg vender tilbage hurtigst muligt med en bekræftelse.

Eller du kan booke en tid i min kalender, jeg vender hurtigst muligt tilbage med en bekræftelse. Også tager vi den derfra.


                                                   Jeg kører over hele Sjælland. 

             Glæder mig til at høre fra dig.           

Biografi

Klientudtalelser

Anja fra Holbæk - "Kære Dorthe, Vil på falderebet af 2020 takke dig for din hjælp, gåture og snak ! Tak for dig ... knus fra Anja"  Læs mere  Læs mindre

Fru Nielsen - "Hej Dorthe, jeg har været glad for vores snakke, gåture og din vejledning. Håber ikke vi skal ses mere, forstå mig ret!! ?Mvh. Fru Nielsen"  Læs mere  Læs mindre

Lena  - "Nu er det et år siden jeg indlagde mig selv med stress og angst og det er ikke sjovt at tænke på!Men DU Dorthe har gjort en kæmpe forskel. Tak for at stå til rådighed med snak, kram, gåture og opbakning i en svær tid. Du har gjort en KÆMPE forskel for mig❤️ Kæmpe kram og knus Lena"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.