Sasja Iza Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Sasja Iza Christensen

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Ringsted, Videosamtale , GoMentor 24/7

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat for studerende/arbejdsledige 600 kr. Aftal tid

Naturterapi 1.200 kr. Aftal tid

Naturterapi kan være særligt godt, hvis du døjer med stress, udbrændthed, angst, depression og PTSD.

Vi starter altid med en samtale om dine udfordringer, og den afholdes inde eller ude, alt efter vejret.

Derefter vil terapien indeholde øvelser og aktiviteter i tæt kontakt med naturen. Sessionen afsluttes igen med en samtale.


Terapi med børn 600 kr. Aftal tid

Forældresession 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

40 54 28 29

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

40 54 28 29

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

40 54 28 29

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Sasja Iza Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Velkommen!

Hjælpen er inden for rækkevidde

OBS! Har du brug for en snak for at dæmpe corona bekymring og angst? Måske løber tankerne løbsk? Jeg tilbyder 20 min. gratis hjælp over telefon eller sikker videoløsning (anbefalet). Klik på "gratis forsamtale", så finder vi en tid. Du kan også skrive gratis med mig i en uge, gennem et corona-abonnement. 

Søger du større ro, kontakt og mening i livet?

Der er tidspunkter i livet, hvor det er naturligt og sundt at række ud efter hjælp. Den rette støtte kan hjælpe dig til at få fodfæste og finde din retning i livet. Jeg tilbyder at være den støtte med psykoterapi i fremmøde-sessioner, online-sessioner eller skriftligt gennem 24/7.


Måske er du:

 • I sorg
 • Usikker og kæmper med lavt selvværd
 • Utilfreds med dig selv, dit liv eller andre omkring dig
 • Ramt af meningsløshed og håbløshed
 • Stresset
 • I tvivl om hvilken vej du skal gå
 • Ramt af angst eller depression


Uanset hvilken situation du er i, kan det være vigtigt at få et rum hvor du kan blive set, rummet og få hjælp til at komme videre.

I det rum ser vi på nutid og fortid, og vi lægger afstand til ydre krav og forventninger, så du bedre kan mærke hvad der er rigtigt for dig. Nu og i fremtiden.


Jeg kan hjælpe dig til at komme i kontakt med dig selv og til at være alt hvad du er og kan blive. Jeg kan hjælpe dig med at mærke dine grænser og blive tydeligere på hvad du vil og vil være med til, ligesom psykoterapien kan hjælpe dig med en tydeligere retning i livet.

Nogle gange kan der være brug for at træne noget derhjemme, og jeg kan give dig konkrete øvelser, så du hurtigere mærker forandringer.

Du vil typisk opleve en tydeligere livsglæde og styrke, og at dine ubehagelige symptomer træder i baggrunden.


Nænsomt og effektivt

Udover samtalen benytter jeg gerne nonverbale arbejdsformer, fordi min erfaring er at det er en genvej til følelser, klarhed og retning. Det kan f.eks. være gennem kroppen, billedarbejde eller naturen.


Psykoterapien er nænsom og omsorgsfuld fordi jeg som person er sådan, og fordi min erfaring fortæller mig at når vi er trygge og bliver set i vores sårbarheder, smelter skammen over ikke at være perfekt, og så følger de positive forandringer naturligt.

Hvilken terapiform?

Alt efter dine muligheder og tid, kan du vælge at møde op hos mig til terapi, vælge video-samtaler eller skrive med mig. I første omgang er det ikke så afgørende hvad du vælger, men at du tager skridtet og kommer igang. Så kan vi sammen justere, alt efter hvad du har brug for.

Jeg er uddannet i flere forskellige terapiformer for at kunne bruge det der er allermest relevant og effektivt til den situation du står i. Du behøver ikke tænke over hvilken slags terapi det skal være, jeg tilpasser metoderne til dig og det der er brug for.

Børnesamtaler

Hvis du oplever at dit barn har det svært og/eller at du som forælder har svært ved at finde konstruktive måder at reagere og være sammen med dit barn, kan en børnesamtale være en god start. Første gang kommer I sammen og får udfoldet de svære områder. Herefter kan forløbet stykkes sammen af forældresessioner og/eller børnesessioner.

Om mig

Jeg er født i 1975 og har brugt det meste af mit vokse liv på at dygtiggøre mig i terapi, udvikle mig, og sætte gang i støttende fællesskaber og initiativer for almindelige mennesker og udsatte. Jeg har haft praksis siden 2007 og arbejder desuden med rehabilitering af traumatiserede flygtninge.


Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, hvis du har brug for at afklare om vi vil kunne arbejde godt sammen.


Afbudspolitik: Afbud bedes meddelt senest 24 timer før den aftalte tid. Ved senere afbud opkræves det fulde beløb.

Biografi

Klientudtalelser

Par med 5-årig søn - "Vi har haft tre konsultationer hos Sasja i forbindelse med, at vores søn reagerede voldsomt på nogle forandringer i hans børnehave. Sasja har hjulpet os rigtigt meget og på kort tid er vores situation blevet forbedret markant. Helt konkret har Sasja givet os brugbare råd og øvelser, sat fokus på områder vi ikke selv var opmærksomme på og bearbejdet situationen med os på behagelig vis."  Læs mere  Læs mindre

23-årig kvinde - "Når man går i terapi hos dig, får man et trygt og sikkert sted at udtrykke sine sværeste følelser. Terapi hos dig, blev for mig et frit sted at udtrykke sig, uden bekymring for at føle sig dømt for sine valg. Du er nærværende i samtalerne og det er rart at du husker så meget fra tidligere sessioner, så man ikke føler at man skal gentage sig selv. Jeg følte at du udstrålede en ro og sikkerhed, som var utroligt vigtigt, da jeg på daværende tidspunkt ikke formåede at finde det i mig selv. Jeg synes det var bemærkelsesværdigt at du gav mig tid til at arbejde med problemstillinger eller øvelser inden en ny session. Det kræver tid at øve og gøre sig nye erfaringer. Jeg er utrolig glad for at jeg opsøgte dig, for at få hjælp – Jeg føler at jeg har fået utrolig meget med videre i livet, som jeg kan bruge i forskellige situationer og relationer. "  Læs mere  Læs mindre

45-årig kvinde - "Vi har været rigtig glade for at få hjælp af Sasja. Både til os selv og også til vores børn. Kan varmt anbefales."  Læs mere  Læs mindre

57-årig kvinde - "Sasja er fin og nær. Nær i blikket og tæt på hjertet, og lige ved siden af den som arbejder. På den måde er det godt at være i egen proces.... "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere