Sasja Iza Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Sasja Iza Christensen

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Ringsted, Videosamtale , GoMentor 24/7

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat for studerende/arbejdsledige 600 kr. Aftal tid

Naturterapi 1.200 kr. Aftal tid

Naturterapi kan være særligt godt, hvis du døjer med stress, udbrændthed, angst, depression og PTSD.

Vi starter altid med en samtale om dine udfordringer, og den afholdes inde eller ude, alt efter vejret.

Derefter vil terapien indeholde øvelser og aktiviteter i tæt kontakt med naturen. Sessionen afsluttes igen med en samtale.


Terapi med børn 600 kr. Aftal tid

Forældresession 800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Sasja Iza Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Velkommen!

Få større ro, kontakt og mening i livet

Der er tidspunkter i livet, hvor det er naturligt og sundt at række ud efter hjælp. Den rette støtte kan hjælpe dig til at få fodfæste og finde din retning i livet. Jeg tilbyder at være den støtte med psykoterapi.


Måske er du:

  • I sorg
  • Usikker og kæmper med lavt selvværd
  • Utilfreds med dig selv, dit liv eller andre omkring dig
  • Ramt af meningsløshed og håbløshed
  • Stresset
  • I tvivl om hvilken vej du skal gå
  • Ramt af angst eller depression


Uanset hvilken situation du er i, kan det være vigtigt at få et rum hvor du kan blive set, rummet og få hjælp til at komme videre.

I det rum ser vi på nutid og fortid, og vi lægger afstand til ydre krav og forventninger, så du bedre kan mærke hvad der er rigtigt for dig. Nu og i fremtiden.


Jeg kan hjælpe dig til at komme i kontakt med dig selv og til at være alt hvad du er og kan blive. Jeg kan hjælpe dig med at mærke dine grænser og blive tydeligere på hvad du vil og vil være med til, ligesom psykoterapien kan hjælp dig med en tydeligere retning i livet.

Du vil typisk opleve en tydeligere livsglæde og styrke, og at dine ubehagelige symptomer træder i baggrunden.


Nænsomt og effektivt

Udover samtalen benytter jeg gerne nonverbale arbejdsformer, fordi min erfaring er at det er en genvej til følelser, klarhed og retning. Det kan f.eks. være gennem kroppen, billedarbejde eller naturen.


Psykoterapien er nænsom og omsorgsfuld fordi jeg som person er sådan, og fordi min erfaring fortæller mig at når vi er trygge og bliver set i vores sårbarheder, smelter skammen over ikke at være perfekt, og så følger de positive forandringer naturligt.


Børnesamtaler

Hvis du oplever at dit barn har det svært og/eller at du som forælder har svært ved at finde konstruktive måder at reagere og være sammen med dit barn, kan en børnesamtale være en god start. Første gang kommer I sammen og får udfoldet de svære områder. Herefter kan forløbet stykkes sammen af forældresessioner og/eller børnesessioner.

Om mig

Jeg er født i 1975 og har brugt det meste af mit vokse liv på at dygtiggøre mig i terapi, udvikle mig, og sætte gang i støttende fællesskaber og initiativer for almindelige mennesker og udsatte. Jeg har haft praksis siden 2007 og arbejder desuden med rehabilitering af traumatiserede flygtninge.


Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, hvis du har brug for at afklare om vi vil kunne arbejde godt sammen.


Afbudspolitik: Afbud bedes meddelt senest 24 timer før den aftalte tid. Ved senere afbud opkræves det fulde beløb.

Biografi

Klientudtalelser

23-årig kvinde - "Når man går i terapi hos dig, får man et trygt og sikkert sted at udtrykke sine sværeste følelser. Terapi hos dig, blev for mig et frit sted at udtrykke sig, uden bekymring for at føle sig dømt for sine valg. Du er nærværende i samtalerne og det er rart at du husker så meget fra tidligere sessioner, så man ikke føler at man skal gentage sig selv. Jeg følte at du udstrålede en ro og sikkerhed, som var utroligt vigtigt, da jeg på daværende tidspunkt ikke formåede at finde det i mig selv. Jeg synes det var bemærkelsesværdigt at du gav mig tid til at arbejde med problemstillinger eller øvelser inden en ny session. Det kræver tid at øve og gøre sig nye erfaringer. Jeg er utrolig glad for at jeg opsøgte dig, for at få hjælp – Jeg føler at jeg har fået utrolig meget med videre i livet, som jeg kan bruge i forskellige situationer og relationer. "  Læs mere  Læs mindre

45-årig kvinde - "Vi har været rigtig glade for at få hjælp af Sasja. Både til os selv og også til vores børn. Kan varmt anbefales."  Læs mere  Læs mindre

57-årig kvinde - "Sasja er fin og nær. Nær i blikket og tæt på hjertet, og lige ved siden af den som arbejder. På den måde er det godt at være i egen proces.... "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere