Sasja Iza Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Sasja Iza Christensen

Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Ringsted , Roskilde , Videosamtale , GoMentor 24/7

8 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel terapi 60 min 800 kr. Aftal tid

Individuel terapi 90 min 950 kr. Aftal tid

Individuel terapi - rabat ved lægehenv/stud 600 kr. Aftal tid

Klippekort 10 x 60 min 6.640 kr. Aftal tid

Klippekortet kan bruges til både online og fremmøde sessioner. Det gælder i 2 år fra købsdatoen.

Normalpris for 10 sessioner: 8000 kr. Spar 1360 kr.

Forældresession 975 kr. Aftal tid

Terapi med børn 800 kr. Aftal tid

Klippekort 10 x 90 min 7.850 kr. Aftal tid

Klippekortet kan bruges til både online og fremmøde sessioner.

Det gælder i 2 år fra købsdatoen.

Normalpris for 10 sessioner: 9500 kr. Spar 1650 kr.

Klippekort 6 x 90 min 4.840 kr. Aftal tid

Klippekortet kan bruges både til online og fremmøde sessioner og varer i 2 år fra betalingsdatoen.

Klippekortet er til 6 sessioner á 90 minutter.

Normalpris 5700 kr. Spar 860 kr.

Klippekort 6 x 60 min 4.000 kr. Aftal tid

Klippekortet gælder til 6 sessioner á 60 minutter, både online og fremmøde sessioner.

Det gælder i 2 år fra betalingsdatoen.

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel online terapi 60 min (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Individuel online terapi 90 min (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Online terapi rabat ved lægehenv/stud (GoMentor videosession) 550 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Hvad enten du står i en krise eller er ramt af angst, sorg, usikkerhed eller traumer, så kan jeg hjælpe dig med at finde vejen til styrke og glæde. Sasja Iza Christensen - Psykoterapeut, Kropspsykoterapeut, Traumeterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Velkommen!

Er du på udkig efter en erfaren og kompetent psykoterapeut til at hjælpe dig videre?

Hvad enten du står midt i en krise eller ønsker at ændre mønstre, traumer eller relationer, så kan jeg hjælpe dig.

Den rette støtte kan hjælpe dig til at få fodfæste og finde din retning i livet. Jeg tilbyder at være den støtte med psykoterapi i Roskilde, i Ringsted, online-sessioner eller skriftligt gennem 24/7.

I also give therapy in English.

Måske er du:

 • I sorg
 • Usikker og kæmper med lavt selvværd
 • Utilfreds med dig selv, dit liv eller andre omkring dig
 • Ramt af meningsløshed og håbløshed
 • Stresset
 • I tvivl om hvilken vej du skal gå
 • Ramt af angst eller depression
 • Gået i stå med gamle mønstre og traumer
 • Står i tværkulturelle udfordringer


Uanset hvilken situation du er i, kan det være vigtigt at få et rum hvor du kan blive set, rummet og få hjælp til at komme videre.

I det rum ser vi på nutid og fortid, og vi lægger afstand til ydre krav og forventninger, så du bedre kan mærke hvad der er rigtigt for dig. Nu og i fremtiden.


Jeg kan hjælpe dig til at komme i kontakt med dig selv og få klarhed over hvad der sker med dig. Jeg kan hjælpe dig med at mærke dine grænser og blive tydeligere på hvad du vil og vil være med til.

Jeg kan hjælpe dig med at undersøge, hvordan fortiden stadig spiller ind på hvordan du trives i dag, og få helet personlige sår og relationer.

Nogle gange kan der være brug for at træne noget derhjemme, og jeg kan give dig konkrete øvelser, så du hurtigere mærker forandringer.

Du vil typisk opleve en tydeligere livsglæde og styrke, og at dine ubehagelige symptomer træder i baggrunden.


Nænsomt og effektivt

Udover samtalen benytter jeg indimellem nonverbale arbejdsformer, fordi min erfaring er at det er en genvej til følelser, klarhed og retning. Det kan f.eks. være gennem kroppen, billedarbejde eller naturen.Men det er noget vi aftaler.


Psykoterapien er nænsom og omsorgsfuld fordi jeg som person er sådan, og fordi min erfaring fortæller mig at når vi er trygge og bliver set i vores sårbarheder, smelter skammen over ikke at være perfekt, og så følger de positive forandringer naturligt.

Hvilken terapiform?

Alt efter dine muligheder og tid, kan du vælge at møde op hos mig til terapi, vælge video-samtaler eller skrive med mig. I første omgang er det ikke så afgørende hvad du vælger, men at du tager skridtet og kommer i gang. Så kan vi sammen justere, alt efter hvad du har brug for.

Jeg er uddannet i flere forskellige terapiformer for at kunne bruge det, der er allermest relevant og effektivt til den situation du står i. Du behøver ikke tænke over hvilken slags terapi det skal være, jeg tilpasser metoderne til dig og det der er brug for.

Børn i terapi

Hvis du oplever at dit barn har det svært og/eller at du som forælder har svært ved at finde konstruktive måder at reagere og være sammen med dit barn, kan en børnesamtale være en god start. Første gang kommer I sammen og får udfoldet de svære områder. Herefter kan forløbet stykkes sammen af forældresessioner og/eller børnesessioner.

Om mig

Jeg er født i 1975 og har brugt det meste af mit voksne liv på at dygtiggøre mig i terapi, udvikle mig, og sætte gang i støttende fællesskaber og initiativer for almindelige mennesker og udsatte. Jeg har haft praksis siden 2007 og arbejder desuden med rehabilitering af traumatiserede flygtninge.

Jeg er meget livsglad og finder altid en vej gennem svære tider. Nære venskaber, natur og min familie giver mig energi, glæde og styrke i hverdagen, og en ukuelig nysgerrighed på mennesket, de små og store dynamikker i livet og verden er et stort drive.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeutforening, MPF.


Du er velkommen til at kontakte mig for en gratis forsamtale, hvis du har brug for at afklare om vi vil kunne arbejde godt sammen.

Lad mig høre fra dig!

KH Sasja

OBS! Fra 1. januar 2022 stiger priserne. Alle tider som bookes og betales i december 2021 men afholdes i 2022, vil være til gamle priser. Dette gælder også klippekort.

Du er velkommen til at følge mig på facebook.com/psykoterapeutSasja

Afbudspolitik: Afbud bedes meddelt senest 24 timer før den aftalte tid. Ved senere afbud opkræves det fulde beløb.

Biografi

Klientudtalelser

Kristianna - "Sasja er en utrolig sympatisk og blid person som er nem at åbne sig op over for og hun skaber det rum der sætter gang i en dyb og mild proces. Jeg valgte Sasja fordi jeg havde brug for en, der måske bedre kunne forstå den flerkulturel baggrund og de udfordringer der kan ligge i det. Og for at få kigget på en masse dybe traumer som jeg ikke har fået arbejde med længe og var i en periode hvor jeg havde brug for mere fokus på disse, så fortiden ikke forfølger mig. Samtalerne har været tilpas lange, så der har været dybde i samtalerne og det blev muligt at komme ned i de dybere lag af traumerne. Jeg har fået en bedre forståelse for min traumer og hvad de har gjort ved mig."  Læs mere  Læs mindre

Nanna - "Sasja er utrolig empatisk, rolig,forstående, ikke fordømmende og et rigtig rart menneske at tale med og som jeg hurtigt fandt tryghed og tillid til. Mine varmeste anbefalinger herfra."  Læs mere  Læs mindre

Lisbeth - "Jeg fik hurtigt en god kontakt med Sasja - der med sin rolige og empatiske væremåde, skaber et rum med tryghed. Her er plads til den gode samtale, hvor jeg oplevede en fin guidning og plads til eftertanken. Tak for god hjælp. "  Læs mere  Læs mindre

Joan - "Sasja er vildt dygtig! Hun har mødt mig SÅ respektfuldt og kærligt. Det har, helt fra starten af, føltes trygt at åbne op for meget svære emner og følelser og Sasja har holdt det fineste rum, for hvad end der er kommet op til overfladen. Hendes energi er rolig og hun har en evne til at kommunikere med den indre del som sidder fast i sår fra fortiden. På den måde skabes plads omkring såret så det kan hele. Derudover skaber hun overblik og er skarp til at stille spørgsmål som tydeliggør de forskellige lag af fx et traume eller en situation. 24/7 ordningen virker overraskende godt og selve det at kommunikere via tekst har været en kæmpe hjælp i min proces. De udfordringer jeg står i bliver mere konkrete og håndgribelige af at blive skrevet sort på hvidt. Genial kombination med både video og skrive terapi. En stor tak og anbefaling herfra???"  Læs mere  Læs mindre

Par med 5-årig søn - "Vi har haft tre konsultationer hos Sasja i forbindelse med, at vores søn reagerede voldsomt på nogle forandringer i hans børnehave. Sasja har hjulpet os rigtigt meget og på kort tid er vores situation blevet forbedret markant. Helt konkret har Sasja givet os brugbare råd og øvelser, sat fokus på områder vi ikke selv var opmærksomme på og bearbejdet situationen med os på behagelig vis."  Læs mere  Læs mindre

23-årig kvinde - "Når man går i terapi hos dig, får man et trygt og sikkert sted at udtrykke sine sværeste følelser. Terapi hos dig, blev for mig et frit sted at udtrykke sig, uden bekymring for at føle sig dømt for sine valg. Du er nærværende i samtalerne og det er rart at du husker så meget fra tidligere sessioner, så man ikke føler at man skal gentage sig selv. Jeg følte at du udstrålede en ro og sikkerhed, som var utroligt vigtigt, da jeg på daværende tidspunkt ikke formåede at finde det i mig selv. Jeg synes det var bemærkelsesværdigt at du gav mig tid til at arbejde med problemstillinger eller øvelser inden en ny session. Det kræver tid at øve og gøre sig nye erfaringer. Jeg er utrolig glad for at jeg opsøgte dig, for at få hjælp – Jeg føler at jeg har fået utrolig meget med videre i livet, som jeg kan bruge i forskellige situationer og relationer. "  Læs mere  Læs mindre

45-årig kvinde - "Vi har været rigtig glade for at få hjælp af Sasja. Både til os selv og også til vores børn. Kan varmt anbefales."  Læs mere  Læs mindre

57-årig kvinde - "Sasja er fin og nær. Nær i blikket og tæt på hjertet, og lige ved siden af den som arbejder. På den måde er det godt at være i egen proces.... "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.