Jeannett Lykke Mortensen

Psykoterapeut MPF, Coach

Hørning , Aarhus , Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Familieterapi 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi 775 kr. Aftal tid

Individuel terapi - med rabat 600 kr. Aftal tid

rabat til udeboende studerende og folkepensionister.

Pakkesamtale - 5 individuel terapi- eftermiddag ml. 13-17 3.300 kr. Aftal tid

Klippekortet er gældende i max 1 år og refunderes ikke. 

Pakkesamtale- 5 Individuel terapi - formiddag ml. 8.30-13 2.900 kr. Aftal tid

Prisen er 580kr ved forløb på min 5 gange. 

Klippekortet er gældende i max. 1 år og refunderes ikke. 

Videosamtaler

Individuel terapi (GoMentor videosession) 775 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Rabat til udeboende studerende og folkepensionister

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Føler du dig stresset, trist , angst eller har problemer med at få din hverdag og dine relationer til at hænge sammen ? Jeannett Lykke Mortensen - Psykoterapeut MPF, Coach

Beskrivelse

Terapien hos mig vil altid tage sit udgangspunkt i dit daglige liv, vigtige relationer og nuværende livssituation. Vi vil sideløbende have fokus på både dine besværligheder og kompetencer.


Jeg er en praktiker, der laver terapi der hjælper dig med at fungere bedre i din dagligdag. Så for mig er det vigtigt at hjælpe dig til at opnå mere livskraft.


At gøre det ubevidste, bevidst- sådan at du kan få øje på hvilke overlevelses strategier, kommunikationsmønstre, leveregler og livsværdier du benytter dig af og om det fortsat er hjælpsomt for dig.


Sådan at vi sammen kan genfinde glemte ressourcer og nye måder for dig at tackle dine udfordringer på, få dig “hjem” i dig selv og blive tilpas i dine relationer.


Dine problematikker kan være:

 • Stress
 • Tristhed og depression
 • Kriser f.eks. omkring tab og sorg, skilsmisse, sygdom og livsændringer.
 • Rolle og relations problemer - at være forælder, partner, familie eller søskende
 • Børn og unge i mistrivsel for eksempel omkring mobning, eksamens angst, skilsmisse.
 • Selvværds problemer
 • Pårørende problematikker omkring misbrug og sygdom
 • Misbrug og vedligehold af misbrugsstop.


Min baggrund:

Jeg er uddannet indenfor flere terapeutiske retninger (NARM, NLP, Kognitiv og ACT terapi, Sandplay og Systemisk Terapi) og kan derfor tilbyde eklektisk terapi – dvs. bruger de terapeutiske og pædagogiske metoder der egner sig bedst til at hjælpe dig, dine børn, partner eller familie bedst med jeres udfordringer, mål og forandringsønsker.


En terapeutisk praksis al forskning peger på, er den mest virksomme.


Jeg tilbyder:

 • Individuel, par eller familie terapi.
 • Særlig tilrettelagt terapi for børn og unge.
 • Online terapi.

Du får en erfaren individuel, par, familie og gruppeterapeut, der i kraft af dette også er og har været tilknyttet flere private og offentlige institutioner.

Jeg er fast tilknyttet TUBA på 6 år som individuel - og gruppeterapeut for børn og unge fra 14-35 år. 

 

Om mig:

Mit navn er Jeannett Lykke Mortensen.

Jeg er psykoterapeut og medlem af Dansk Psykoterapeut forening.

Hos mig vil du blive mødt af “et trygt rum” i smukke og rolige omgivelser.

Min praksis er indrettet uden venteværelsesfunktion, så du kommer kun til at møde mig.

 

Du er allerede halvvejs i mål, erkendt dit problem og at du har brug for hjælp. Du mangler bare at tage kontakt.

Vi ses.

 

Praktisk info:

Der går tog 100m fra min praksis, hvor der også er gratis parkeringsplads for dig i bil.

Mulighed for rabat ved klippekort ved køb/betaling af 5 sessioner eller for studerende og pensionister.

Mulighed for sessioner dagligt mellem 8-20 med 20% pristillæg efter kl. 18:00

Afbud senest 24 timer før bestilt session, ved afbud med kortere varsel, betales fuld pris for session.

Biografi

Klientudtalelser

Nicklas - "Jeg har gået i terapi ved Jeannett i flere år. Først for at forstå og få løst mine problemer. Senere for at få redskaber til større selvindsigt . Sidegevinsten har været at jeg er blevet en langt bedre leder , hvilket kan ses på bundlinjen i min forretning. Jeg er blevet en bedre udgave af mig selv. "  Læs mere  Læs mindre

mor til 15 årig datter. - "Efter 5 ganges terapi efter en svær skilsmisse, mærker jeg tydeligt at Line har fået det bedre. Hun har fundet ro og accept af sin nye situation. Hun har fået respekt for sig selv og den hun er. Hun hviler mere i sig selv og taler mere konstruktivt om tingene. Så tak Jeannett, du har virkelig gjort noget godt for hende !"  Læs mere  Læs mindre

kvinde 34år - "Jeg har haft 6 gange ved Jeannett og jeg har fået øje på nogle gamle oplevelser der har forhindret mig i at have det godt. Jeg har sammen med Jeannett turdet mærke efter i mig selv og fået redskaber til at stå ved mig selv og mindske min angst. Jeg kan nu hjælpe mig selv ud af selvhadstanker og min selvskade er stoppet.."  Læs mere  Læs mindre

Oliver - "Det har været trygt at gå i terapi ved dig og det har været nemt at tale med dig. Du er grundig og vi har været omkring alt det vigtige. Jeg ved nu hvem der er vigtige i min familie og hvordan jeg kan være med dem."  Læs mere  Læs mindre

Johanne B. - "Du skal vide at du har været/og er en kæmpe støtte for mig. Du har virkeligt rykket mig på mange måder, og det skal du have tak for. "  Læs mere  Læs mindre

Rasmus K - "Hvis jeg havde vidst, at jeg kunne have det sådan her- så var jeg kommet for lang tid siden."  Læs mere  Læs mindre

Karina H. - "Jeg har før været i terapi forløb, hvor der akut har været behov for at slukke brand. Det var ikke tilfældet den her gang, men et behov for at få ryddet op i gamle problemstillinger, der blev ved med at fylde. > Jeg synes du var hurtig til at fange hvor vi skulle tage fat og sætte ord på nogle ting der var svære for mig at definere. Det fungerede godt for mig med at mine ord blev skrevet ned på tavlen og endte med en opsummering og hvad der konkret skulle arbejdes med til næste gang. Synes også det var godt med de korte evalueringer start/slut af hver session. Det gav et hurtigt overblik. > Jeg har været meget tilfreds med den hjælp og de redskaber jeg har fået og vender tilbage, da der er mere at rydde op i. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.