Jeannett Lykke Mortensen

Psykoterapeut MPF, Coach

Hørning, Online

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Familieterapi 1.200 kr. Aftal tid

Parterapi 900 kr. Aftal tid

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi - med rabat 560 kr. Aftal tid

rabat til studerende samt folkepensionister.

Pakkesamtale: Individuel terapi - formiddag ml. 10-13 2.500 kr. Aftal tid

Prisen er 500kr ved forløb på min 5 gange. 

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 93

Online-samtale

- Lige nu: Få 100 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel terapi 700 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat 560 kr. Aftal tid

Rabat til studerende og folkepensionister

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 65 93

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iPad og iPhone.

Beskrivelse

Velkommen til JLM Terapi.

 Mit navn er Jeannett Lykke Mortensen, deraf navnet JLM Terapi.

Hos mig vil du blive mødt af  “et trygt rum” med diskretion, tavshedspligt og ressource fokus. Min praksis er indrettet uden venteværelsesfunktion, så du kommer kun til at møde mig.

Jeg er født i 1964, gift , mor og bedstemor.

Jeg er uddannet psykoterapeut.


Jeg tilbyder:

 • Individuel, par og familie terapi.
 • Særlig tilrettelagt terapi for børn og unge.
 • Online terapi.

Jeg har arbejdet over 25 år med forandringsprocesser og mennesker i krise eller med livsudfordringer, de har skullet lære at leve med. Relations problemer, ubearbejdede traumer, misbrug og selvværdsproblemer har ofte været en del af udfordringerne.

Jeg er en erfaren par, familie og gruppeterapeut, der i kraft af dette også er og har været tilknyttet flere private og offentlige institutioner.


Jeg henvender mig særligt til dig med:

 • Rolle og relations problemer - at være  partner, familie, forældre eller søskende 
 • Selvværdsproblemer  
 • Børn og unge i mistrivsel 
 • Kriser f.eks. omkring tab, stress, skilsmisse, sygdom 
 • Pårørende problematikker omkring misbrug og sygdom 
 • Misbrug  og vedligehold af misbrugsstop.

Terapien vil altid tage sit udgangspunkt i dit daglige liv, vigtige relationer og nuværende livssituation. Vi vil sideløbende have fokus på både dine besværligheder og kompetencer.


 Jeg  er en praktiker, der helst laver terapi der virker ude i din dagligdag. Så for mig er det vigtigt at hjælpe dig til at opnå mere livskraft.

At gøre det ubevidste, bevidst- sådan at du kan få øje på hvilke overlevelses strategier, kommunikationsmønstre, leveregler og livsværdier du benytter dig af og om det fortsat er hjælpsomt for dig. Så vi sammen kan genfinde glemte ressourcer og nye måder for dig at tackle dine udfordringer på, få dig “hjem” i dig selv og blive tilpas i dine relationer


 Jeg er uddannet indenfor flere terapeutiske retninger (NARM , NLP, Kognitiv og ACT terapi, Sandplay  og Systemisk Terapi ) og kan derfor tilbyde eklektisk terapi – dvs. bruger de terapeutiske og pædagogiske metoder der egner sig bedst til at hjælpe dig, dine børn, partner eller familie bedst med jeres udfordringer, mål og forandringsønsker.

  En terapeutisk praksis al forskning peger på, er den mest virksomme. 

 

Praktisk info:

 • Der går tog 100m fra min praksis, hvor der også er gratis parkering.
 • Mulighed for rabat ved klippekort og for studerende og pensionister.
 • Mulighed for sessioner dagligt mellem 8-20 med 20% pristillæg efter kl. 18.00
 • Afbud senest 24 timer før bestilt session, ved afbud med kortere varsel, betaler man for en session.

 

Benyt endelig 'kontakt mig' funktionen eller forespørg på en tid, jeg vender hurtigt retur og ser frem til at møde dig.

Klientudtalelser

kvinde 34år - "Jeg har haft 6 gange ved Jeannett og jeg har fået øje på nogle gamle oplevelser der har forhindret mig i at have det godt. Jeg har sammen med Jeannett turdet mærke efter i mig selv og fået redskaber til at stå ved mig selv og mindske min angst. Jeg kan nu hjælpe mig selv ud af selvhadstanker og min selvskade er stoppet.."  Læs mere  Læs mindre

Oliver - "Det har været trygt at gå i terapi ved dig og det har været nemt at tale med dig. Du er grundig og vi har været omkring alt det vigtige. Jeg ved nu hvem der er vigtige i min familie og hvordan jeg kan være med dem."  Læs mere  Læs mindre

Johanne B. - "Du skal vide at du har været/og er en kæmpe støtte for mig. Du har virkeligt rykket mig på mange måder, og det skal du have tak for. "  Læs mere  Læs mindre

Rasmus K - "Hvis jeg havde vidst, at jeg kunne have det sådan her- så var jeg kommet for lang tid siden."  Læs mere  Læs mindre

Karina H. - "Jeg har før været i terapi forløb, hvor der akut har været behov for at slukke brand. Det var ikke tilfældet den her gang, men et behov for at få ryddet op i gamle problemstillinger, der blev ved med at fylde. > Jeg synes du var hurtig til at fange hvor vi skulle tage fat og sætte ord på nogle ting der var svære for mig at definere. Det fungerede godt for mig med at mine ord blev skrevet ned på tavlen og endte med en opsummering og hvad der konkret skulle arbejdes med til næste gang. Synes også det var godt med de korte evalueringer start/slut af hver session. Det gav et hurtigt overblik. > Jeg har været meget tilfreds med den hjælp og de redskaber jeg har fået og vender tilbage, da der er mere at rydde op i. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.