Ghita Grønne

Børn og unge coach, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut

Ringsted

13 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Unge samtale 700 kr. Aftal tid

Familie Rådgivning 1.100 kr. Aftal tid

Samtale, hvor forældre skal inddrages, for at få det videre forløb med den unge, på plads. 

Kvinde til Kvinde 700 kr. Aftal tid

Er du kvinde og er du kørt fast i dit liv eller i dit parforhold, kan jeg være den, der åbner din nysgerrighed for livet og ikke mindst for dig selv. Jeg er overbevist om, at vi med selvomsorg og kærlighed til os selv, kan ændre vores ageren udadtil. Jeg kan være med til at du genvinder din balance og sin lyst til livet, uden at tabe dig selv. 

Par samtale 1.100 kr. Aftal tid

Jeg kan være med til at åbne op for de svære snakke og være den person, der binder trådene sammen i en konflikt. Som par, kan det være svært at se de mønstre, vi har fået opbygget og det kan være endnu sværere, at ændre dem. Det vil jeg gerne være med til og med små præcise ændringer, sætte gang i en helt ny samværsform. 

Videosamtaler

Videosamtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Gomentor videresender ikke informationer til mig om din kontakt, så du meget gerne selv kontakte mig på mail eller telefonnummer du kan læse på min profil. Ghita Grønne - Børn og unge coach, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Parterapeut

Beskrivelse

Hvem er jeg:

Jeg er psykoterapeut og arbejder anerkendende og er tydelig og klar i sproget. -derudover at jeg er god til at motivere og har humor og smiler og tænker, at vi finder en vej sammen, så du/I bliver glade og tilfredse.

Jeg har mange års erfaring i arbejdet med mennesker, når livet slår knuder, eller er udfordrende. Jeg arbejder dagligt med unge mennesker og familier og hjælper dem igennem de perioder i livet, hvor det kan være svært. Dette gør jeg gennem samtaler med den unge, eller forældrene eller samlet. Alt efter situationen og familien. 

Jeg tilbyder også par-samtaler, enkeltvis eller samlet og jeg er meget optaget af kommunikation og at kunne mærke sig selv, i tosomheden. Mønstre, sprog, vrede, uenighed og meget mere, kan tage pusten fra enhver, og med meget små og præcise handlinger, kan jeg være med til at nysgerrigheden og kærligheden får de bedste vilkår.  

Jeg arbejder altid efter at nå ind til dig og hjælpe dig til at se verden og dig selv, fra en anden vinkel. Jeg starter altid mit arbejde med, at lytte til din opfattelse af dig selv og af din verden, og ud fra det, arbejder vi os sammen tættere på, hvad vej vi skal gå.
Jeg ved, at jeg kan motivere de fleste, til at arbejde med sig selv, for at opnå langt højere selvværd og langt mere ro og balance i livet. Jeg brænder for, at give familier et fælles sprog at tale ud fra, og en forståelse for, at der skal være plads til os alle, uden at vi kører hinanden over. 

Ligeledes arbejder jeg med kvinder, der har "mistet" sig selv i livet eller i parforholdet. Kvinder, der mangler mod og selvomsorg og som har brug for at kickstarte sig selv igen, med en nysgerrig tilgang. Jeg kan, sammen med dig, finde troen på dig selv igen og derigennem, være med til at motivere dig og finde din indre kerne. 

Da jeg også er uddannelsevejleder, kan jeg hjælpe dig med en afklaring, i forhold til din fremtid, og støtte dig i alt det svære og uoverskuelige der er, når der skal vælges en retning.


Hvordan arbejder jeg:

Jeg arbejder ud fra samtaleterapi, hvor vi sammen prøver at nå ind til kernen af dig og hvad du ønsker skal være i dit liv. Jeg er overbevist om, at livet falder til ro, når du falder til ro, og jeg har stor erfaring med øvelser, for at opnå din indre ro og en stabilitet i dit liv. Jeg tror på, at ved at nå ind til din egen kerne, kan du bedre nå ind til andre. 

Jeg arbejder med en forståelse af tankernes kraft og hvordan vi sammen kan vende det fra tankemylder til langt mere konstruktiv tænkning. Jeg arbejder med stress håndtering og lavt selvværd, og tror på, at ved at ændre på os selv, ændrer vi også på omgivelserne. 


 • Kerne
 • Ro 
 • Stabilitet
 • Tanker
 • Tankemylder
 • Konstruktiv tænkning
 • Stress
 • Lavt Selvværd


Hvad brænder jeg for?

Jeg brænder for at arbejde med unge mennesker og deres forældre, da jeg ved, hvor vigtigt det er, at finde kærligheden frem, i stedet for kampene. Jeg arbejder for, at vi får et fælles sprog, så kommunikationen bliver renere og lettere. Jeg har stor erfaring i samtaler med hele familier og kommer gerne ud til jer, så alt foregår i trygge omgivelser. Min erfaring er, at det ofte er nemmere at være barn i samtalen, når der sidder en uvildig voksen ved siden af. Dette kan sagtens være mig, og jeg vil rigtigt gerne lytte og være "helikopteren" der ikke dømmer, men folder mønstrene ud, så vi alle bliver klogere.


 • Kærlighed
 • Kampe
 • Fælles sprog
 • Kommunikation
 • Mønstre


Hvordan kan jeg hjælpe lige netop dig?

Jeg folder gerne verden ud for dig, så du forstår, hvordan tingene hænger sammen og bliver klogere på, dine egne kompetencer og hvordan du kan sætte dem i spil. Dit selvværd vil automatisk vokse i et forløb, hvor du finder dine kompetencer frem og begynder at sætte ord på, hvad du ønsker i dit liv. 

Jeg vil præsentere vigtigheden af dit åndedræt, din bevidsthed, empatien, kærligheden, kreativiteten og din fysiske venlighed og er overbevist om, at ved at tage sig af hele sin krop, finder du balancen og modet, til at gå de svære skridt ud i alt det nye. -og jeg støtter dig gerne i forløbet.


Jeg kan hjælpe dig med at give slip, tilgive, acceptere og se oplevelser oppefra, og gå klogere og friere videre i livet. 


 • Kompetencer
 • Ønsker
 • Åndedrættet
 • Bevidsthed
 • Empati
 • Kærlighed
 • Kreativitet
 • Fysisk venlighed
 • Balance
 • Mod
 • Give slip
 • Tilgive
 • Acceptere


Hvis du har lyst til at tale med mig, er du velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, og så kan vi sammen finde ud af, om vi skal fortsætte med samtalen. 

Biografi

Klientudtalelser

Pia - " Jeg syntes man blir mere bevidst om sig selv også i den ene samtale vi har haft. "  Læs mere  Læs mindre

X - " Tusind tak for din din hjælp/støtte til vores datter. Jeg er så ked af, vi ikke har fundet dig meget før. "  Læs mere  Læs mindre

Line - "Markus har også sagt han var så glad for at snakke med dig og nævnte at mor og far ikke er lige så gode. Så sagde vi det må vi lære. Tak"  Læs mere  Læs mindre

Maria - "Kære Ghita Jeg bliver bare nødt til at fortælle, at vi de sidste dage har haft en datter, som bare har været mere glad, kan smile til os, taler pænt og vi har faktisk kunne tale sammen om helt almindelige ting, som vi ikke har kunnet det sidste år. Det er så dejligt. Vi kan mærke at hun virkelig arbejder med sig selv, at hun reflekterer over jeres snakke. Vi arbejder til gengæld også med vores, jeg tænker i hvert fald meget over min måde at være overfor hende på. God dag til dig. "  Læs mere  Læs mindre

Debbie - "Ghita har for mig været en uerstattelig støtte og en person, som jeg meget hurtigt er kommet til at holde utrolig meget af. Hun har givet mig SÅ meget! Både "fagligt" og personligt! Ghita borer sig straks ind i hjertet på dig og du kan ikke andet end at holde af hende, lige fra første møde. Hun er hjertevarm, empatisk og utrolig dygtig til sit arbejde. Ghita er ikke mindst, pålidelig, loyal og ærlig, hvilket jeg sætter meget stor pris på! Ghita forstår, ser og anderkender mennesker, som til tider har svært ved at se, anderkende og forstå sig selv. Hun ser DIG som menneske, hvem du er, hvor du kommer fra og hvad du har brug for. Ghita planlægger sammen med dig, et forløb som på den ene eller anden måde rykker, flytter og udvikler dig positivt! Ghita er en fantastisk kvinde, mentor og ikke mindst motivator! Hun er særligt god til at være fleksibel og omstillingsparat - det er DIG og DINE behov der er vigtige og ikke hvad I aftalte sidste gang. Behov, følelser og fokus kan ændre sig og det forstår Ghita særligt godt og kan navigere efter. "  Læs mere  Læs mindre

Celine - "Jeg kan virkelig godt lide din personlighed, og den måde du snakker med folk på. Du får virkelig en til at føle sig tryk, og du er bare sådan en man har lyst til at dele ting med.❤️"  Læs mere  Læs mindre

Maja - "Du er en total lifesaver"  Læs mere  Læs mindre

Daniel - "Du er så god og altid nem at stole på og snakke med."  Læs mere  Læs mindre

Nikolaj - "Du er en stjerne, fyldt med personlighed og menneskelige skills."  Læs mere  Læs mindre

Emma - "Du har været utrolig god til at forstå mig og de problemer jeg kæmper med. Jeg har aldrig mødt nogen, der så hurtigt kunne sætte sig ind i tingene og rent faktisk forstå mine udfordringer. Du har været der, når jeg har bedt om hjælp, men også når du har kunne se, at jeg havde brug for hjælp, men ikke selv kunne spørge. Du er utrolig god til mennesker, og virkelig rar at være sammen med. Og rolig. Og så har jeg været meget tryg sammen med dig. "  Læs mere  Læs mindre

Birka - "Tak for at være sådan et inspirerende menneske."  Læs mere  Læs mindre

Maya - "Du er meget inspirerende og jeg har været så glad for, at du har vist mig ind i den kreative verden. Jeg beundrer dig for din evige omsorg og at du altid er klar på en krammer. Jeg ser meget op til dig og du vil altid være mit forbillede."  Læs mere  Læs mindre

Malene - "Tak for dit nærvær og din fabelagtige forståelse for hvem Line er. Hvor har du passet godt på hende. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.