Ghita Grønne - Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Ghita Grønne

Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Glumsø, Videosamtale , GoMentor 24/7

9 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Opstartssamtale 500 kr. Aftal tid

Jeg starter altid mine forløb, med en "opstartssamtale".
Denne varer ca. 90 minutter og koster kr. 500,-
Efterfølgende sender jeg en opsummering via mail,
hvorefter det videre forløb aftales

Unge samtale 700 kr. Aftal tid

Familiesamtale 900 kr. Aftal tid

Kunst terapi 1.000 kr. Aftal tid

Det er ikke alle, der er gode til snakken, en til en. Mange unge mennesker taler bedst, når de laver noget. Det kan være at gå en tur, køre i bil eller være kreativ.

Jeg tilbyder 120 min. med kreativitet, hvor vi sammen arbejder med at finde følelserne frem, med kunsten. Vi arbejder med farver, med former, med udtryk, med emner og temaer, med billeder og i sidste ende, med os selv.

Min erfaring er, at vi i løbet af de to timer, kommer tæt på hinanden og opbygger en fortrolighed og forståelse, for de farver, der betyder noget, for den enkelte. En fortrolighed med det udtryk, der fortæller noget, og en fortrolighed med, hvad der kan udtrykkes gennem kunsten.

-derigennem opstår snakken om livet og de eventuelle tanker og smerter, der er forbundet med det.

En kunst-terapi session på 120 min. foregår i mit atelier på Bavnevej 4, Glumsø og er inkl. materialer i alle afskygninger.

Prisen er kr. 1000,-

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Videosamtale (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Jeg er unge- og familierådgiver og jeg arbejder ud fra troen på, at jo bedre og roligere vi står i os selv, jo bedre og renere kan vi kommunikere med andre. Ghita Grønne - Børn og unge coach, Mentor, Psykoterapeut, Familieterapeut/-rådgiver

Beskrivelse

Tak fordi du kiggede ind til mig.

Jeg har 15 års erfaring i samtaler med unge og deres forældre og jeg brænder for, at give familier et fælles sprog at tale ud fra og skabe en stemning af, at alle er lige og alles meninger tæller.

Jeg arbejder ikke-vurderende og er tydelig og klar i sproget.   -ud over at jeg er god til at motivere og har humor og smiler og tænker, at vi finder en vej sammen, så du bliver glad og tilfreds.

Da jeg også er uddannelsevejleder, kan jeg hjælpe dig med en afklaring, i forhold til din fremtid, og støtte dig i alt det svære og uoverskuelige der er, når der skal vælges en retning.


Hvordan arbejder jeg:

Jeg arbejder ud fra samtaleterapi, hvor vi sammen prøver at nå ind til kernen af dig og hvad du ønsker skal være i dit liv. Jeg er overbevist om, at livet falder til ro, når du falder til ro, og jeg har stor erfaring med øvelser, for at opnå din indre ro og en stabilitet i dit liv. Jeg tror på, at ved at nå ind til din egen kerne, kan du bedre nå ind til andre. 

Jeg arbejder med en forståelse af tankernes kraft og hvordan vi sammen kan vende det fra tankemylder til langt mere konstruktiv tænkning. Jeg arbejder med stress håndtering og lavt selvværd, og tror på, at ved at ændre på os selv, ændrer vi også på omgivelserne. 


 • Kerne
 • Ro 
 • Stabilitet
 • Tanker
 • Tankemylder
 • Konstruktiv tænkning
 • Stress
 • Lavt Selvværd


Hvad brænder jeg for?

Jeg brænder for at arbejde med unge mennesker og deres forældre, da jeg ved, hvor vigtigt det er, at finde kærligheden frem, i stedet for kampene. Jeg arbejder for, at vi får et fælles sprog, så kommunikationen bliver renere og lettere. Jeg har stor erfaring i samtaler med hele familier og kommer gerne ud til jer, så alt foregår i trygge omgivelser. Min erfaring er, at det ofte er nemmere at være barn i samtalen, når der sidder en uvildig voksen ved siden af. Dette kan sagtens være mig, og jeg vil rigtigt gerne lytte og være "helikopteren" der ikke dømmer, men folder mønstrene ud, så vi alle bliver klogere.


 • Kærlighed
 • Kampe
 • Fælles sprog
 • Kommunikation
 • Mønstre


Hvordan kan jeg hjælpe lige netop dig?

Jeg folder gerne verden ud for dig, så du forstår, hvordan tingene hænger sammen og bliver klogere på, dine egne kompetencer og hvordan du kan sætte dem i spil. Dit selvværd vil automatisk vokse i et forløb, hvor du finder dine kompetencer frem og begynder at sætte ord på, hvad du ønsker i dit liv. 

Jeg vil præsentere vigtigheden af dit åndedræt, din bevidsthed, empatien, kærligheden, kreativiteten og din fysiske venlighed og er overbevist om, at ved at tage sig af hele sin krop, finder du balancen og modet, til at gå de svære skridt ud i alt det nye. -og jeg støtter dig gerne i forløbet.


Jeg kan hjælpe dig med at give slip, tilgive, acceptere og se oplevelser oppefra, og gå klogere og friere videre i livet. 


 • Kompetencer
 • Ønsker
 • Åndedrættet
 • Bevidsthed
 • Empati
 • Kærlighed
 • Kreativitet
 • Fysisk venlighed
 • Balance
 • Mod
 • Give slip
 • Tilgive
 • Acceptere


Hvis du har lyst til at tale med mig, er du velkommen til at kontakte mig helt uforpligtende, og så kan vi sammen finde ud af, om vi skal fortsætte med samtalen. 

Biografi

Klientudtalelser

Debbie - "Ghita har for mig været en uerstattelig støtte og en person, som jeg meget hurtigt er kommet til at holde utrolig meget af. Hun har givet mig SÅ meget! Både "fagligt" og personligt! Ghita borer sig straks ind i hjertet på dig og du kan ikke andet end at holde af hende, lige fra første møde. Hun er hjertevarm, empatisk og utrolig dygtig til sit arbejde. Ghita er ikke mindst, pålidelig, loyal og ærlig, hvilket jeg sætter meget stor pris på! Ghita forstår, ser og anderkender mennesker, som til tider har svært ved at se, anderkende og forstå sig selv. Hun ser DIG som menneske, hvem du er, hvor du kommer fra og hvad du har brug for. Ghita planlægger sammen med dig, et forløb som på den ene eller anden måde rykker, flytter og udvikler dig positivt! Ghita er en fantastisk kvinde, mentor og ikke mindst motivator! Hun er særligt god til at være fleksibel og omstillingsparat - det er DIG og DINE behov der er vigtige og ikke hvad I aftalte sidste gang. Behov, følelser og fokus kan ændre sig og det forstår Ghita særligt godt og kan navigere efter. "  Læs mere  Læs mindre

Celine - "Jeg kan virkelig godt lide din personlighed, og den måde du snakker med folk på. Du får virkelig en til at føle sig tryk, og du er bare sådan en man har lyst til at dele ting med.❤️"  Læs mere  Læs mindre

Maja - "Du er en total lifesaver"  Læs mere  Læs mindre

Daniel - "Du er så god og altid nem at stole på og snakke med."  Læs mere  Læs mindre

Nikolaj - "Du er en stjerne, fyldt med personlighed og menneskelige skills."  Læs mere  Læs mindre

Emma - "Du har været utrolig god til at forstå mig og de problemer jeg kæmper med. Jeg har aldrig mødt nogen, der så hurtigt kunne sætte sig ind i tingene og rent faktisk forstå mine udfordringer. Du har været der, når jeg har bedt om hjælp, men også når du har kunne se, at jeg havde brug for hjælp, men ikke selv kunne spørge. Du er utrolig god til mennesker, og virkelig rar at være sammen med. Og rolig. Og så har jeg været meget tryg sammen med dig. "  Læs mere  Læs mindre

Birka - "Tak for at være sådan et inspirerende menneske."  Læs mere  Læs mindre

Maya - "Du er meget inspirerende og jeg har været så glad for, at du har vist mig ind i den kreative verden. Jeg beundrer dig for din evige omsorg og at du altid er klar på en krammer. Jeg ser meget op til dig og du vil altid være mit forbillede."  Læs mere  Læs mindre

Malene - "Tak for dit nærvær og din fabelagtige forståelse for hvem Line er. Hvor har du passet godt på hende. "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere