Dorte Joy Juul - Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør

Dorte Joy Juul

Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Overblik Adfærds, Coach og Rådgiver i Følelses intelligens. Konflikt udfordringer af problemer. Styrkes når vi ser årsagen til vi skaber dem. Selvbevidsthed. Dorte Joy Juul - Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør

Beskrivelse


Denne mentor har ikke længere en aktiv profil - Kontakt Gomentor support, for hjælp med at finde en anden mentor.Jeg er adfærds Agent. Vi mennesker taler tit forbi hinanden, det bevirker at vi misforstår hinanden, det kan skabe problemer og udfordringer, men hvorfor? Videnskabelige beviser, siger at ca. 60 til 80% af mennesket adfærd ligger på det ubevidste plan, så det giver vel mening, at vi mennesker skaber problemer for at lære af dem? Ikke? Gør dine svagheder til dine styrker! (Selvbevidsthed) Det er gaver for dig selv, så kan du blive en bedre med og mod spiller som partner/kollega/ledere for virksomheden og samfund. 


Når vi ser hvad vi kan lære af livets oplevelser og om skabelsen i processer, vil vi lære vores navigation system, vores indre GPS. Her kan vi lære, at livet er personligt selv udvikling. Jeg er Entreprenør og har udviklet et nyt Universalt selvudviklingsprogram kaldt Kosmos. Kosmos handler om tiltrækningskraften mellem det positive og negative ? Jeg kalder det også Universets eget personlige selvudviklingsprogram, livet er personligt selvudvikling. 


Som rådgiver, coach, underviser, arbejder jeg med bla. følelses intelligens – værdier og ordets-kraft. Al kommunikation er adfærd, når vi når dertil i coachingsystemet vil man få en forståelse af en holistisk helhed. Vi mennesker er ressourcer for hinanden. Det der limer os alle sammen er vores valg og beslutninger. Der er 4 niveau i valg og beslutninger. Den forståelse vil også give os den indsigt og klarhed på, at det vi siger og det vi gør, også går i samme retning. Det kan hjælpe os i processer. Alt hænger sammen og det er enkelt når vi først begynder at træne disse færdigheder i vores kommunikationen.


Min baggrund: Jeg kunne ikke se som barn og har derfor udviklet og trænet færdigheder, ved at lære af livets udfordringer og problemer. Jeg har søgt årsagen til, at vi mennesker skaber udfordringer, issue, konflikt, ved at se bag årsagen, da jeg ikke kunne se at læse, måtte jeg spørger indtil det jeg oplevede og stille de rette spørgsmål. Det har været min måde at lære på. Det jeg har skabt, er ud fra egen livserfaring om at analysere vores og mit eget mind sæt. (jeg tænker som Entreprenør). Som barn blev jeg tidlig bevidst om manipulation og at det mennesker sagde og gjorde ikke gik i samme retning. Her tændte min passion for mennesker og adfærd. Jeg har studeret, hvordan psyke og sygdom hænger sammen, analyseret vores mind sæt indefra de sidste 13 år, for at søge årsagen til vores problemer og udfordringer, som menneske, virksomheder og samfund, for vi hænger sammen. Jeg startet som selvstændig frisør, for over 20 år siden, hvor jeg oplevede, at det samfund jeg var og er en del af, spænde ben for virksomheden og for mig selv, med konsekvenser for min familie. Det var indfaldsvinklen til mit agentarbejde, som adfærds forsker. 


Dette illustrationsbillede nedenfor kan overføres til alle livets aspekter. Al kommunikation er adfærd og der er 4 elementer i valg og beslutninger som limer os sammen i samfund – virksomheder – personligudvikling. Jo mere vi opløser af vores eget ubevidste adfærd, jo bedre kan vi navigere overfor andre. In Joy life. Mine bedste færdigheder er overblik og visualisering.


Ledere er også mennesker, så lad jer ikke distrahere af det der står, men forhold jer til hvad der står på billedet, (den ledelsesmæssige kommunikationsmodel) det er blot vores kasse tænkning ? der gør at der står ledere og ikke mennesker. 
Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere