Dorte Joy Juul - Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Virksomhed

Dorte Joy Juul

Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Virksomhed

Videosamtale

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coach i selvbevidsthed EQ din indre GPS system (GoMentor videosession) 950 kr. Aftal tid

Gør dine svagheder til dine styrker. Intet kan bekæmpes, men alt kan opløses. 

Kærlighed er tillid og respekt, få en kærlighedsaffere med dig selv. Selvledelse dit indre GPS system

Kosmos om tiltrækningskraften. Livet er personlig selvudvikling, Hvordan? Det er det, min coaching og trænings forløb handler om forståelse af.

Der er 4 elementer  i valg og beslutninger, derfor har jeg også  oprettet træningsforløb samtidig med min coaching,  Hvis i er i et coaching forløb og ønsker et træningsforløb ved siden af, fratrækker jeg en rabat på 1000.kr på kursusforløbet. + jeres opstarts rabat

Coach i selvbevidsthed EQ dit indre GPS system. Selvledelse (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Gør dine svagheder til dine styrker. Intet kan bekæmpes, men alt kan opløses.

Din selvbevidsthed som leder er vigtig, da du selv coacher dine medarbejder. Dit vigtigste værktøj er din selvbevidsthed og overblik, de to ting hænger sammen.

Kærlighed er tillid og respekt, få en kærlighedsaffære med dig selv. EQ er selvledelse til dit indre GPS system

Kosmos om tiltrækningskraften. Livet er personlig selvudvikling, Hvordan? Det er det, min coaching og træningsforløb handler om forståelsen af. Vi skaber og tiltrækker problemer for at lære af dem. 

Der er 4 elementer  i valg og beslutninger, derfor har jeg også oprettet et træningsforløb samtidig med min coaching,  Hvis i er i et coaching forløb og ønsker et træningsforløb ved siden af, fratrækker jeg en rabat på 1000.kr på kursusforløbet. + jeres opstarts rabat

Coachingforløb Selvbevidsthed & kommunikation (GoMentor videosession) 5.000 kr. Aftal tid

Min Coaching er at få din selvbevidsthed op og give dig bedre overblik, inden for holistisk helhed.

Vores følelses system og relationer..

·        Hvordan vores forsvarsværker påvirker os.

·        Hvordan bliver man bevidst om sine forsvarsværker (adfærd)?

·        Hvordan påvirker det vores samarbejde?

·        Hvordan påvirker det vores valg og beslutninger?

·        Hvordan er forsvarsværker skabt?KURSUS: Organisatorisk Ledelse & kommunikation (GoMentor videosession) 9.000 kr. Aftal tid

New Age: Træningsforløb af 10 gang afholdes hver onsdag 10:30

Find dine svagheder & gør dine svagheder til din styrke!

Coaching i Selvbevidsthed & træning i opløs dit indre landkort ved kommunikations færdigheder i holistiskhelhed. 4 til 10 personer. Fortæl dine oplevelser og få en forståelse om ordets-kraft. Målet er det indre navigationssystem til din selvbevidsthed.. 

Træne din selvbevidsthed i hverdagen. Vi mennesker er ressourcer for hinanden. Det vil styrke processer og samarbejde til at nå fælles mål. Hvad ligger der i det vi siger.? Der er 4 elementer i valg og beslutninger, for at få en forståelse for det vi siger og det vi gør, også går i samme retning! Kosmos er det nye ledelseskoncept til selvledelse. Kosmos er tiltrækningskraften, dit personlige selv udviklingsprogram. Livet er personlige selvudvikling her begynder du at træne din selvbevidsthed, så du bliver bedre til at gennemskue andre og dig selv til at styrke dit ansvarsområde til at navigere. Det her er din sjæl om spiritualtet og i nyere tid kaldt intuitionen du træner gennem følelsesintelligens.

Hvad er følelsesintelligens og  hvordan kan man arbejde med sig selv..

Der er 4 niveauer i valg og beslutninger, det her er niveau 1 i kommunikation.

  • Niveau 1.Kurset afvikles hver onsdag fra kl. 10.30 til ca.kl. 11.45. Alt efter hvad der kommer op? Måske kl.12
  • Tilmelding ved opstartsforløbet, fratrækkes der halvdelen af opstarts beløbet på 1000.kr,en besparelse på 500.kr til træningsforbøb af 10 gang. 
  • Forlænger man med 10 session mere, er prisen 7000.kr 
  • Priser er med moms.


  


KURSUS: Coach i selvbevidsthed EQ din indre GPS system (GoMentor videosession) 9.000 kr. Aftal tid

New Age: Træningsforløb af 10 afholdes mandag 10:30 

Find dine svagheder & gør dine svagheder til din styrke!

For ansatte eller andre der har et mål om deres indre navigationssystem og selvbevidsthed..Hvad ligger der i det vi siger.? Der er 4 elementer i valg og beslutninger, for at få en forståelse for det vi siger og det vi gør, også går i samme retning. Kosmos er tiltrækningskraften om selvledelse, dit personlige selvudviklingsprogram. Livet er personlige selvudvikling her begynder du at træne din selvbevidsthed, så du bliver bedre til at gennemskue andre og dig selv til at styrke dit ansvarsområde til at navigere i hverdagen. Det her er din sjæl om spiritualtet og i nyere tid kaldt intuitionen du træner gennem følelsesintelligens.

Hvad er følelsesintelligens og  hvordan kan man arbejde med sig selv..

Der er 4 niveauer i valg og beslutninger, det her er niveau 1 i kommunikation.

Niveau 1. Hvad ligger der i det vi siger? Beskriv dine oplevelser og træn din selvbevidsthed om ordets-kraft  

5 til 8 personer Max 10 personer.

Ønsker man at forlænge med 10 sessioner mere er prisen 350 kr = 3500.kr.for 10 session 

Klar gør til niveau 2 i kommunikations færdigheder

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 87 17 03

89 87 17 03

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Overblik Adfærds, Coach og Rådgiver i Følelses intelligens. Konflikt udfordringer af problemer. Styrkes når vi ser årsagen til vi skaber dem. Selvbevidsthed. Dorte Joy Juul - Coach, Stresscoach, Mentor, Mentaltræner, Familieterapeut/-rådgiver, Mindfulness instruktør, Virksomhed

Beskrivelse

Jeg er adfærds Agent. Vi mennesker taler tit forbi hinanden, det bevirker at vi misforstår hinanden, det kan skabe problemer og udfordringer, men hvorfor? Videnskabelige beviser, siger at ca. 60 til 80% af mennesket adfærd ligger på det ubevidste plan, så det giver vel mening, at vi mennesker skaber problemer for at lære af dem? Ikke? Gør dine svagheder til dine styrker! (Selvbevidsthed) Det er gaver for dig selv, så kan du blive en bedre med og mod spiller som partner/kollega/ledere for virksomheden og samfund. 


Når vi ser hvad vi kan lære af livets oplevelser og om skabelsen i processer, vil vi lære vores navigation system, vores indre GPS. Her kan vi lære, at livet er personligt selv udvikling. Jeg er Entreprenør og har udviklet et nyt Universalt selvudviklingsprogram kaldt Kosmos. Kosmos handler om tiltrækningskraften mellem det positive og negative ? Jeg kalder det også Universets eget personlige selvudviklingsprogram, livet er personligt selvudvikling. 


Som rådgiver, coach, underviser, arbejder jeg med bla. følelses intelligens – værdier og ordets-kraft. Al kommunikation er adfærd, når vi når dertil i coachingsystemet vil man få en forståelse af en holistisk helhed. Vi mennesker er ressourcer for hinanden. Det der limer os alle sammen er vores valg og beslutninger. Der er 4 niveau i valg og beslutninger. Den forståelse vil også give os den indsigt og klarhed på, at det vi siger og det vi gør, også går i samme retning. Det kan hjælpe os i processer. Alt hænger sammen og det er enkelt når vi først begynder at træne disse færdigheder i vores kommunikationen.


Min baggrund: Jeg kunne ikke se som barn og har derfor udviklet og trænet færdigheder, ved at lære af livets udfordringer og problemer. Jeg har søgt årsagen til, at vi mennesker skaber udfordringer, issue, konflikt, ved at se bag årsagen, da jeg ikke kunne se at læse, måtte jeg spørger indtil det jeg oplevede og stille de rette spørgsmål. Det har været min måde at lære på. Det jeg har skabt, er ud fra egen livserfaring om at analysere vores og mit eget mind sæt. (jeg tænker som Entreprenør). Som barn blev jeg tidlig bevidst om manipulation og at det mennesker sagde og gjorde ikke gik i samme retning. Her tændte min passion for mennesker og adfærd. Jeg har studeret, hvordan psyke og sygdom hænger sammen, analyseret vores mind sæt indefra de sidste 13 år, for at søge årsagen til vores problemer og udfordringer, som menneske, virksomheder og samfund, for vi hænger sammen. Jeg startet som selvstændig frisør, for over 20 år siden, hvor jeg oplevede, at det samfund jeg var og er en del af, spænde ben for virksomheden og for mig selv, med konsekvenser for min familie. Det var indfaldsvinklen til mit agentarbejde, som adfærds forsker. 


Dette illustrationsbillede nedenfor kan overføres til alle livets aspekter. Al kommunikation er adfærd og der er 4 elementer i valg og beslutninger som limer os sammen i samfund – virksomheder – personligudvikling. Jo mere vi opløser af vores eget ubevidste adfærd, jo bedre kan vi navigere overfor andre. In Joy life. Mine bedste færdigheder er overblik og visualisering.


Ledere er også mennesker, så lad jer ikke distrahere af det der står, men forhold jer til hvad der står på billedet, (den ledelsesmæssige kommunikationsmodel) det er blot vores kasse tænkning ? der gør at der står ledere og ikke mennesker. 
Biografi

;

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere