Sigrid Lund - Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør

Sigrid Lund

Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør

Videosamtale

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Lær og forstå din krops signaler. Få konkrete øvelser og teknikker til at regulere dit stress- og angstniveau i kroppen. Sigrid Lund - Psykomotorisk terapeut, Stresscoach, Stressterapeut, Kropsterapeut, Mindfulness instruktør

Beskrivelse

Slip stress, angst, bekymringer og få ro på en krop i alarmberedskab

Velkommen og dejligt du kigger forbi min side.
Jeg hedder Sigrid Lund, og jeg arbejder som psykomotorisk terapeut, stresscoach og mindfulness instruktør i Silkeborg og København - for tider i København kontakt mig.

Hver dag støtter jeg mennesker med at forstå kroppens signaler og få ro på et nervesystemet i alarmberedskab pga stress, angst, traumer, PTSD og smerter.

Kroppen lyver ikke

Der er så mange udfordringer, vi kan komme til livs, hvis vi lærer at lytte til kroppen.

Mine klienter henvender sig oftes fordi deres nervesystem er overaktiveret eller i alarmberedskab pga:

 • stress
 • angst
 • smerte (fibromyalgi, kronisk smerte, hovedpine/migræne mm.)
 • PTSD og traumehændelser (piskesmæld, hjernerystelse, fald/slagskade eller psykisk/fysisk vold og senfølger af overgreb)

Når du oplever stress, angst, smerter og traumer er dit nervesystem særlig aktiveret og ofte sensitivt.

Psykomotorisk terapi og afspænding hjælper dig der lider af:

 • søvnløshed
 • hovedpine spændinger
 • diffuse smerter
 • rystelser og tics
 • uro i kroppen
 • tankemylder og bekymringer
 • kvalme og svimmelhed
 • humørsvingninger

og mange flere fysiske og psykiske symptomer på stress, angst og smerter. 


Kom ud af din stress og angst med psykomotorisk terapi og afspænding

Med psykomotorisk terapi og afspænding og evt stresscoaching får du en unik behandling, som arbejder ud fra at krop og sind påvirker hinanden.

Terapien er en kombination af:

 • samtale/terapi og psykoedukation
 • kropslige og mentale øvelser/opgaver
 • afspænding og kropsterapi

Behandlingen fokuserer på at opbygge og træne dine ressourcer og færdigheder til at mærke din krop, rumme når der opstår automatiske reaktioner, regulere dig selv når nervesystemet bliver aktiveret med stress, angst, smerte mm.

Krop og sind påvirker hinanden og for at få ro i hovedet, må vi skabe ro i kroppen og omvendt. Jeg sidder klar til at hjælpe dig med at forstå, rumme og regulere din krop. Jeg er kun et opkald væk.

Du er i gode og professionelle hænder 

Kort om mig som terapeut og behandler. Jeg er uddannet psykomotorisk terapeut, som er en statsgodkendt 3,5 år professionsbachelor. Jeg har efteruddannet mig indenfor stresscoaching, stress og traumebehandling og mindfulness.

Til dagligt har jeg klinik i Silkeborg, hvor jeg dagligt hjælper mennesker, som lider af stress, tankemylder, bekymringer, angst, uro i kroppen og et overbelastet nervesystem. Jeg samarbejder bl.a. med Falck Danmark, hvor jeg flere gange om ugen tilbyder terapi og behandling til LEGO’s medarbejdere i Billund. Mit ønske som behandler og terapeut er, at hjælpe så mange mennesker som muligt med at forstå og lytte til deres krop.

1 gang om måneden kommer jeg til København, hvor jeg tilbyder terapi og behandling typisk søndag og mandag. Kontakt mig for at høre mere om disse tider. 


De bedste hilsner Sigrid Lund 

Psykomotorisk terapeut og stresscoach

Biografi

Klientudtalelser

Frida, 22 år - "Jeg kontaktede Sigrid, da jeg i perioder lider af angst. Til trods for, at jeg i mange år har arbejdet med min angst gennem samtaleterapi, oplevede jeg allerede efter få behandlinger hos Sigrid, at jeg helt grundlæggende har fået en anden følelse i min krop. Sigrid har givet mig afspændingsbehandling, viden, værktøjer og konkrete øvelser, der altsammen har hjulpet mig til en mere hensigtsmæssig strategi, som jeg kan bruge, når jeg oplever “uønskede tanker”. Sigrid er enormt engageret, nærværende og omsorgsfuld i sin behandling og hun formår at skabe et rum, hvor man kan føle sig tryg. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til Sigrid. “"  Læs mere  Læs mindre

Sanne, 31 år - "“Jeg har, som højgravid og med kun 3 dage til termin, fået en meget behagelig afspændingsbehandling hos Sigrid. Jeg har løbende gennem min graviditet fået gravidmassage, men har flere gange følt at der manglede noget. Gennem Sigrids behandling havde jeg ikke denne følelse! Hun skitserede fra start rammerne op og det gav mig ro, at vide hvad der skulle ske. Hun fik samtidig hele min krop til at slappe af, på en blid og behagelig måde, og både mine ømme fødder og min trætte lænd fik en kærlig berøring. Med kun få dage til termin har jeg den sidste tid været lidt på vagt hele tiden, men jeg gik ud fra behandlingen med en fornemmelse af ro i både krop og hoved. Gennem graviditeten og til fx fødselsforberedelse har fokus i høj grad handlet om afspænding og kropsbevidsthed, hvorfor det for mig giver rigtig god mening med en psykomotorisk behandling. Jeg kan på det varmeste anbefale Sigrid!”"  Læs mere  Læs mindre

Frederik, 30 år  - ""Jeg har i flere år døjet med ondt i lænden, jeg har prøvet med to forskellige fysioterapeuter, 4 forskellige kiropraktorer, været til lægen og en enkelt gang hos Body SDS, men det var først da jeg kom til Sigrid at mine lændeproblemer forsvandt, hun fokuserede på en nænsom behandling og med fokus på at give mig indsigt i min krops signaler, samt holdningsøvelser, udstrækningsøvelser og nogle maveøvelser. Sigrid har også hjulpet mig med at forbedre mit til tider negative tankespind og at blive opmærksom på hvad jeg reagerer på, samt at lægge vægt på det mere positive. Jeg er så ked af at Sigrid valgte at flytte fra Holbæk til Silkeborg, da jeg endelige havde fundet en behandler af både krop og sind som rent faktisk virker.""  Læs mere  Læs mindre

Frederikke, 24 år - "Mit forløb hos Sigrid har givet mig færre tanker og bekymringer og mindre angst Jeg har netop afsluttet et psykomotorisk terapiforløb på 10 gange hos Sigrid, som jeg startede i, da jeg havde mange tanker, bekymringer og angst som følge deraf Mit forløb hos Sigrid har givet mig færre tanker og bekymringer, mindre angst, en større frihedsfølelse, mere glæde og et langt større overskud i min hverdag. Tidligere havde jeg en følelse af, at det var tankerne og bekymringerne, der “satte dagsordenen”, hvilket begrænsede mig meget. Nu er jeg blevet bevidst om, at tanker bare er tanker og at det er MIG, der har kontrollen over MIG… "  Læs mere  Læs mindre

Anna, 24 år - "Jeg mærkede min krop på en måde, jeg ikke har oplevet i andre behandlingsformer før….Jeg startede behandlingen ud med en masse tanker og en anspændt krop og endte ud med en lettere, blødere krop og et mere klart hoved."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.