Nikoline Ægidius - Coach, Børn og unge coach, Stresscoach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Business coach, Mentor

Nikoline Ægidius

Coach, Børn og unge coach, Stresscoach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Business coach, Mentor

4 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Nikoline Ægidius - Coach, Børn og unge coach, Stresscoach, Kærlighedscoach, Datingcoach, Business coach, Mentor

Beskrivelse

Denne profil er ikke længere aktiv
 • Få afklaring på dine drømme og mål og finde modet til at gå efter dem.
 • Styrke dine relationer.
 • Træne dine kommunikative skills til at udtrykke dig frit, som den du virkelig er.
 • Håndtere konflikter på en måde, som er i overensstemmelse med dine værdier.
 • Stå i dine udfordringer sådan, at du ser mulighederne frem for begrænsninger.
 • Se dig selv, dine følelser og tanker klart og dermed tage afklaret handling på dit liv.
 • Tage livet i egne hænder, så du har styring over dit liv, ikke omvendt.
 • Opdage nye sider af dig selv
 • Få konkrete handlinger og øvelser til at træne mellem sessionerne og videre ud i dit liv.


Din situation kunne for eksempel være, at du:

 • Er ung og har svært ved at finde ud af, hvad du vil
 • Føler dig ensom og synes, det er svært at skabe gode relationer
 • Synes, det er svært at gå i skole eller på arbejde
 • Er stresset, angst eller deprimeret
 • Vil opnå dine mål og drømme


Start med en gratis og uforpligtende introsamtale:

Et forløb starter med en gratis intro-samtale, som varer op til 30 minutter, hvor du hører mere om, hvordan jeg arbejder som coach, og vi undersøger, hvad et forløb kunne give dig adgang til i dit liv.


Hvordan er coaching hos mig?

Som coach er jeg trænet i at spotte egenskaber og sider af dig selv, som du selv har svært ved at få øje på. En del af at være menneske er, at vi har nogle blinde punkter, som spænder ben for os og gør, at vi havner det samme uønskede sted. 


Du kan forvente, at jeg vil udfordre dig på, hvordan du ser dig selv og dit liv, men med respekt og empati for dig. Min vigtigste opgave som din coach er at støtte dig 100% i dine mål, drømme og værdier. Vores samtaler er en dybdegående proces, hvor der er plads til at vende og dreje tingene, så du kan få klarhed på dine vigtigste værdier. Her er der ingen vurdering eller fordømmelse fra min side, uanset hvad dine udfordringer er, og vores samtale er altid helt fortrolig. 


Vi træner måder at være på

Vi har det med at tænke, at vi burde kunne klare tingene selv. Men der er en grund til at topledere og elitesportsudøvere har en dygtig coach. Det gør en stor forskel at have en sparringspartner, der støtter dig i at overvinde dine forhindringer og nå de mål, du sætter dig for. Vi forstår dette, når det handler om at have en personlig træner i fitnesscenteret, men der gælder faktisk det samme om din personlige og mentale træning.


Coaching er træning i måder at være på i livet. For eksempel at være glad, taknemlig, vred, sårbar, sjov osv. Nogle måder kan vi godt lide at være på, så dem har vi trænet meget og føler os komfortable i. Andre måder at være på har vi lukket ned for tidligt i livet, og derfor har vi trænet det meget lidt. Som mennesker har vi det med at tænke, "jamen sådan er jeg bare ikke" eller "det vil jeg aldrig kunne". Men sandheden er, at du bare ikke har trænet det nok.


Det svarer til, at du ikke bryder dig om at bruge din venstre arm. Derfor har du aldrig trænet at bruge den og dermed heller aldrig LÆRT at bruge den. Du kan måske nogle gange glemme, at den overhovedet findes. Men du har altid adgang til at begynde at træne din venstre arm igen. I starten føles det ukomfortabelt og uvant, men jo mere du træner den, jo mere fri føler du dig til at bruge hele dig. Sådan er det også med vores tanker og følelser. Det er en træningsbane, hvor du lærer at være fri til at være HELE dig.


Samtalen under en coaching session er ligeværdig og bygger på, at du allerede er hel og fuldkommen. Jeg støtter og guider dig på vej til at finde svarene selv. Et forløb hos mig kræver, at du selv er villig til at lægge arbejde i processen. Men det er også det, der vil skabe den største forandring.

 

Mine kompetencer som coach:

Jeg er certificeret coach, mentor og mastercoach fra Mindjuice Academy. Deres coachuddannelse er godkendt på højeste niveau (ACTP, Accredited Coach Training Program) af verdens største brancheorganisation, International Coach Federation (ICF). Her er jeg fortsat under træning og uddannelse jævnligt for at sikre den højeste kvalitet som coach. Jeg er også uddannet i typeværktøjet Enneagrammet samt skyggearbejde. Gennem de seneste 3 år har jeg afholdt over 150 sessioner og støttet mennesker mellem 14 og 60 år i at leve et liv i integritet med deres værdier.


Som ung coach arbejder jeg især med børn og unge. Her er det ung til ung, hvilket styrker den ligeværdige samtale. Jeg ved selv, hvordan det er at være ung i dag og hvilke udfordringer der hører til dette. Men jeg har erfaret, hvordan vi kan stå stærkt i livet og leve i integritet med vores værdier på trods af det pres, der er i dag, og jeg brænder for at give det videre! Som din coach er jeg netop ikke en autoritet, der fortæller dig, hvad der er rigtigt eller forkert at gøre. Jeg er din ligeværdige sparringspartner.

 

Sådan foregår et forløb hos mig:

 • Indledende intro-samtale af 30 minutters varighed.
 • Et forløb består af 5 eller 10 sessioner
 • Hver session varer mellem 45 og 60 minutter
 • Det foregår over telefon. Der er også mulighed for ‘walk-and-coaching’ et sted, der passer os begge.
 • Det er muligt at købe en enkelt session til en pris af 600 kroner.


Priser:

 • En session koster 600 kr
 • Forløb af 5 sessioner: 2900 kr
 • Forløb af 10 sessioner: 5400 kr (Du får 11. session gratis)
 • 20% rabat til studerende, arbejdsledige og unge under 21 år.

 

Klientudtalelser

Helene - "Nikoline er super nede på jorden at snakke med. Hendes stemme i sig selv er healende og beroligende, hvilket får dig til at slappe af og åbne op helt naturligt. Hun stiller reflektive spørgsmål, som hjælper dig til at se din egen styrke og kraft. At vi altid selv har muligheden for at transformere vores liv i en ny retning, hvis vi beslutter os for det lige nu! En samtale med Nikoline gav mig mere ro, selvtillid og tro på at jeg har alle svarene indeni mig selv. Hun stiller spørgsmål der styrker dig i en tro på dig selv, at du godt kan, og at du allerede har alle svarene på de spørgsmål du går rundt med. Jeg vil helt klart anbefale en samtale med Nikoline, hvis du går rundt med en tvivl i maven, en manglende retning eller andet der går dig på. Tak til Nikoline, for at vise mig et nyt perspektiv af mig selv, jeg ikke kunne have set alene!"  Læs mere  Læs mindre

Rebecca - "Jeg har fået en mere alsidig og bearbejdende forståelse for ting jeg oplever i mit liv, når jeg bliver coachet af Nikoline… Hun er mega inspirerende"  Læs mere  Læs mindre

Siri - "Coachingen er dybdegående, og hun er samtidig god til at give plads og tid til refleksion. Hendes nærvær og ro gjorde, at jeg følte mig tryg og fik tillid til processen, samtidig med at jeg kunne blive støttet og udfordret til at udvikle mig."  Læs mere  Læs mindre

Pernille - "Jeg er blevet stærkere og gladere og stoler meget mere på mig selv. Jeg tror nu på, at jeg kan yde et positivt bidrag til verden – også i områder, som er nye for mig. Så hvor jeg før så begrænsninger, ser jeg nu masser af muligheder!"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.