Charlotta Holm - Psykoterapeut, Coach

Charlotta Holm

Psykoterapeut, Coach

Holte, Videosamtale

3 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du er studerende.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 34

89 88 10 34

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du er studerende.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 34

89 88 10 34

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og Coaching Charlotta Holm - Psykoterapeut, Coach

Beskrivelse

Få de nødvendige redskaber til at få det bedre allerede efter første session!

Jeg tilbyder professionel samtale terapi og coaching med udgangpunkt i evidensbaserede metoder. Min klinik ligger i stille og fredfulde omgivelser i Søllerød, mellem Holte og Nærum. 

Jeg er specialiseret  i forhold til

  • Stress
  • Depression / nedstemthed /mangel på energi
  • Angst (herunder social angst og præstationsangst)
  • Optimering af livssituation
  • Relations problematikker


Hvordan foregår terapi /coaching ?

Til at starte med skal vi kaste lys over hvem du er, hvordan dit liv ser ud lige nu og se på hvad årsagerne er til, at du oplever stress, føler dig nedstemt, bekymret eller bare ikke kan komme videre med dit liv.

Når vi ved mere om hvorfor du oplever det ubehag du måtte have, vil vi fokusere på hvordan du kommer det til livs. Ny forskning peger på, at måden vi forholder os til vores udfordringer (bekymringer, stress, negative tanker, grublerier), kan være afgørende for hvordan vi har det. Det vil derfor være noget af det vi ser på både i terapien og i et coaching forløb.

Allerede efter første session får du nogle enkle og brugbare redskaber som kan bruges med detsamme. Mange vil opleve en klar forbedring efter første session.


Behøver man være syg for at gå i terapi?

Nej, absolut ikke! Du kan få enormt meget ud af sessionerne både i forhold til store men bestemt også de lidt mindre  udfordringer, som nogle gange kan skabe så meget frustration og ikke mindst spild af værdifuld tid. Stor del af forløbet består af øvelser og træning i at møde og håndtere svære og ubehagelige tanker og følelser som dukker op. Det vi øver os i kan bruges i mange sammenhæng på mange forskellige udfordringer vi kan møde på vores vej. Du vil derfor blive rustet, ikke kun til at håndtere dine nuværende udfordringer, men også til møde fremtide udfordringer med en helt ny styrke. 


Om mig


Jeg er uddannet psykoterapeut og coach hos Neokognitivt Instituthar (v. autoriseret psykolog Linda Burlan Sørensen) og har en uddanelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) baseret coaching hos ABCU Danmark (ved autoriseret psykolog Rikke Kjelgaard). Herudover er jeg stud.psych på Open University, England.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Charlotta

Klientudtalelser

Sara, 27 år - ""Det var meget godt for mig at komme i terapi hos Charlotta. Hun er handlingsorienteret og giver meget konkret hjælp. Det var præcis det jeg var ude efter – og fik !”"  Læs mere  Læs mindre

Anne, 51 år - "”Jeg har haft angst i mange år og vil ønske jeg havde vidst hvordan man kan håndtere angsten allerede den gang. De redskaber og den indsigt jeg ha fået i terapien hos Charlotta har været enormt hjælpsomme, de fungerer!"."  Læs mere  Læs mindre

Emma, 24 år - "”Jeg havde enormt stor eksamens angst når jeg først kom i terapi. Men allerede efter nogle få sessioner kunde jag bruge nogle meget effektive metoder som gjorde mig i stand til at gennemføre min eksamen. Det er jeg så taknemlig for!”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.