Charlotta Holm - Coach, Stressterapeut - GoMentor
Charlotta Holm - Coach, Stressterapeut

Charlotta Holm

Coach, Stressterapeut

Nærum Søllerød, Online

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du er studerende.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 34

89 88 10 34

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du er studerende.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 34

89 88 10 34

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Coaching og behandling indenfor nyeste evidensbaserede kognitive metoder (Acceptance and Commitment therapy, ACT og Metakognitiv terapi) Charlotta Holm - Coach, Stressterapeut

Beskrivelse

  • Mere velvære - mindre stress
  • Mere energi - mindre træthed
  • Mere overskud - mindre nedstemthed
  • Mere ro - færre bekymringer
  • Mere mod - mindre angst


Jeg arbejder ud fra de nyeste kognitive metoder hvor vi beskæftiger os med de tankeprocesser som nogle gange stiller sig i vejen for os. Vi kan allesammen blive fanget af vores tanker og følelser som desværre ikke altid er positive eller specielt konstruktive. De kan i perioder komme til at overskygge alle andre tanker og følelser i et alt for stort omgang. Det er det vi tager fat i i vores sessioner. Jeg tilbyder coaching og terapi med udgangspunkt i de nyeste kognitive metoder, som fokuserer mere på hvordan vi forholder os til alle disse negative tanker og følelser snarere end indholdet i disse tanker og følelser. Det er helt normalt at i perioder føle sig stresset, nedstemt eller bekymret - bare det ikke fylder for meget i for lang tid! 

Jeg er primært specialiseret i individuel samtale terapi eller coaching i forhold til:

  • Angst 
  • Stress
  • Depression


Hvordan foregår coachingen / terapi ?


Til at starte med skal vi kaste lys over hvem du er, hvordan dit liv ser ud lige nu og se på hvad årsagerne er til, at du oplever stress, føler dig nedstemt, bekymret eller bare ikke kan komme videre med dit liv.


Når vi ved mere om hvorfor du oplever det ubehag du måtte have, vil vi fokusere på hvordan du kommer det til livs.  Ny forskning peger på, at det er måden vi forholder os til vores udfordringer (bekymringer, stress, negative tanker, grublerier), som er afgørende for hvordan vi har det. Stor del af coaching forløbet eller terapien, vil derfor fokusere på, hvordan du kan forholde dig mere hensigtsmæssigt til de negative tanker eller følelser så du igen kan få adgang til alle dine andre positive, kreative og problemløsende tanker og følelser. 


Du vil få øvelser og redskaber som kan bruges allerede efter første session. Vi vil også se en del på hvordan du gerne vil leve dit liv og hvad du helt konkret kan gøre for at nærme dig dette liv. 


Om mig


Jeg har en uddanelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) baseret coaching hos ABCU Danmark (ved autoriseret psykolog Rikke Kjelgaard) og en tilsvarende coach uddannelse i Metakognitiv terapi fra Neokognitivt institut (ved autoriseret psykolog Linda B Sørensen).


Herudover læser jeg psykologi på Open University i England og er 3. års studerende på den 4 årige psykoterapi uddannelse hos Neokognitivt Institut som er godkendt af Dansk psykoterapeut forening. 


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Charlotta

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.