Charlotta Holm - Coach, Stressterapeut, Psykoterapeut, Terapeut - GoMentor
Charlotta Holm - Coach, Stressterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Charlotta Holm

Coach, Stressterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Nærum Søllerød, Videosamtale

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale 750 kr. Aftal tid

Individuel samtale med rabat 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du er studerende.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 34

89 88 10 34

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale (GoMentor videosession) 750 kr. Aftal tid

Individuel terapi med rabat (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Der gives rabat hvis du er studerende.

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 10 34

89 88 10 34

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Psykoterapi og Coaching Charlotta Holm - Coach, Stressterapeut, Psykoterapeut, Terapeut

Beskrivelse

Jeg tilbyder psykoterapi og coaching til unge og voksne. Jeg er uddannet hos Neokognitivt Institut (v. autoriseret psykolog Linda Burlan Sørensen) med fokus på de nye kognitive metoder - herunder den metakognitive metode.

Jeg er specialiseret i individuel samtale terapi eller coaching i forhold til

  • Stress
  • Depression / nedstemthed /mangel på energi
  • Generalisieret angst
  • Social angst
  • Præstations angst
  • Kærestesorg
  • Optimering af livssituation


Hvordan foregår terapi /coaching ?

Til at starte med skal vi kaste lys over hvem du er, hvordan dit liv ser ud lige nu og se på hvad årsagerne er til, at du oplever stress, føler dig nedstemt, bekymret eller bare ikke kan komme videre med dit liv.

Når vi ved mere om hvorfor du oplever det ubehag du måtte have, vil vi fokusere på hvordan du kommer det til livs. Ny forskning peger på, at måden vi forholder os til vores udfordringer (bekymringer, stress, negative tanker, grublerier), kan være afgørende for hvordan vi har det. Det vil derfor være noget af det vi ser på både i terapien og i et coaching forløb. Det betyder også at det hverken er hårdt eller opslidende at gå i terapi hos mig. Vi dvæler ikke ved fortidens hændelser, men retter blikket på hvordan få det bedre lige nu. Terapien er derfor både skånsom og hurtigt virkende. Mange vil opleve en klar forbedring allerede efter første session.

Sessionerne kan være forholdsvis styrende. Jeg stiller mange spørgsmål og fokuserer terapien på det som giver resultater ikke kun i forhold til at reducere ubehagelige følelser /tanker lige nu, men også for at sikre at du i fremtiden undgår at havne i den samme situation

Om mig

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach hos Neokognitivt Instituthar (v. autoriseret psykolog Linda Burhan Sørensen) og har en uddanelse i ACT (Acceptance and Commitment Therapy) baseret coaching hos ABCU Danmark (ved autoriseret psykolog Rikke Kjelgaard) 

Herudover læser jeg psykologi på Open University i England.


Jeg ser frem til at høre fra dig.

Charlotta

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.