Metakognitiv terapi til børn og unge

Skrevet d. 24-8-2020 13:55:32 af Charlotta Holm - Psykoterapeut MPF, Coach, Stresscoach

Professionel og effektiv angst behandling til børn og unge med angst. Metakognitiv Terapi, er en ny psykologisk metode som er yderst velegnet til børn og unge med angst. Metoden har vist sig særdeles virksom og bliver derfor i stigende grad anbefalet af eksperter på området.


Hvorfor er det en så børnevenlig terapi form?

Jeg tror det er, fordi det er en "let" metode og fordi den er redskabsbaseret. Vi dvæler ikke ved hændelser i fortiden. Men vi kigger fremad og øver os i at håndtere psykologiske ubehag på en anden måde. Vi leger og træner børnene i, at bruge de effektive redskaber på sessionerne, som på ingen måde er triste eller hårde. Faktisk synes de fleste at det er meget sjovt og opløftende, at komme i terapi eller coaching hos os.


Det behøver ikke være hårdt at gå i terapi eller coaching

Nej, det behøver det virkelig ikke! Man kan få det bedre uden at fælde en eneste tåre, hvis man vil. Det er naturligvis også helt ok hvis man har brug for at være lidt længere i det som gør ondt. 


Hvis du som forældre er bekymret for dit barn, tøv ikke at tage kontakt. Jeg og mine kollegaer står klar til at hjælpe både børn og forældre.:0)


Kærlig hilsen

Charlotta

 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.