Lever du med selvhad? Test dig selv her

Skrevet d. 3-8-2020 15:43:29 af Sarah Tecca - Coach, Kærlighedscoach, Business coach, Datingcoach, Vanecoach, Overspisningscoach

At leve med selvhad er ofte ikke så synligt for os selv eller vores omgivelser, som vi måske tror. I nogle tilfælde kommer selvhad til syne i form af selvdestruktiv adfærd udadtil, fx selvskade. Men andre gange kan smerten og selvhadet, som vi bærer rundt på ikke ses udadtil, fordi det primært foregår indeni os selv, og vi gør alt for at skjule det. Bevidst eller ubevidst.


Jeg levede selv med selvhad i mange år. Og når jeg spørger min omgangskreds, om de vidste, at jeg levede med selvhad i så mange år, er svaret nej. Jeg var ikke engang selv klar over det. Det eneste jeg vidste, var at jeg ikke var rigtig glad, og at jeg generelt ikke havde det godt. Jeg følte tit, at der var noget galt med mig, og jeg spekulerede hele tiden på om det nogensinde ville ændre sig? (Læs hvordan jeg kom af med mit selvhad, længere nede)⠀⠀

⠀ ⠀⠀⠀

Er du tvivl om du lider af selvhad? Så test dig selv i følgende punkter:

 • Du føler dig trist, håbløs og magtesløs i dit liv?
 • Du føler ikke, du har kontrol over dit liv?
 • Du føler dig mindre værd end andre omkring dig?
 • Du har lavt selvværd og lav selvtillid?
 • Du lader din indre kritiker påpege alle dine fejl?
 • Du har svært ved at sige nej og sætte grænser?
 • Du sætter alle andre først og dig selv til sidst?
 • Du har tankemylder og bekymringer?
 • Du går op i, hvad andre tænker/mener om dig?
 • Du mangler energi, glæde og overskud?
 • Du fokuserer på dine fejl, når du kigger i spejlet?
 • Du har svært ved at tage imod et kompliment?
 • Du føler dig ikke anerkendt eller accepteret?
 • Du er bange for vise andre dit sande jeg?
 • Du synes at livet er hårdt og svært?
 • Du synes kun at perfekt, er godt nok?
 • Du føler, at der er noget galt med dig?
 • Du føler ikke, at du fortjener alt, du ønsker dig?
 • Du føler dig ikke god nok, som du er?
 • Du snakker ikke pænt eller kærligt til dig selv?⠀⠀

⠀⠀

Kan du genkende dig selv i et eller flere af punkterne? Så er mit 6 måneders online forløb ’Self Love Abundance – PREMIUM’ helt sikkert for dig.


Jeg har udviklet forløbet til at hjælpe dig med at få bugt med dit selvhad – lige præcis som jeg selv gjorde! Læs mere om forløbet via linket i min profil eller book en gratis forsamtale for at høre mere.


Kh. Sarah Tecca 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.