Vibeke Colstrup

Psykoterapeut, Sexolog, Parterapeut, Gestaltterapeut, Coach

Holstebro, Videosamtale

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi 850 kr. Aftal tid

Sexologisk samtale individuelt 850 kr. Aftal tid

Parterapi 1.050 kr. Aftal tid

Potens behandling 850 kr. Aftal tid

Gruppe/familie terapi 1.500 kr. Aftal tid

Kropterapi forløb 4.000 kr. Aftal tid

5 sessioner af 1 1/2 times varighed

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 84

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Psykoterapi (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Sexologisk samtale individuelt (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 44 84

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Parterapi, psykoterapi og klinisk sexologisk samtaleterapi i Colstrup Klinikken. Vibeke Colstrup - Psykoterapeut, Sexolog, Parterapeut, Gestaltterapeut, Coach

Beskrivelse

Parterapi - Psykoterapi
Gruppe /familie terapi
Sexologisk samtale
Behandling af ImpotensI Colstrup Klinikken møder du Vibeke Colstrup.  
Jeg interesser mig for menneskets vækst og har en tro på at vi alle har et potentiale.


Det er min erfaring at vi kan udvikle os personligt og i vores parforhold og i de grupper/familien som vi lever i,
når vi bliver mødt med forståelse og nærvær. Jeg vil møde dig ærligt og ligeværdigt.


Uanset om du befinder dig i en livs krise, har problemer med et barn/teenager, har udfordringer i dit parforhold eller i dine relationer med venner eller på dit arbejde, så er der hjælp at hente.


Jeg vil møde dig i øjenhøjde og du er allerede begyndt!


Psykoterapi

I terapien tager jeg udgangspunkt i det tema som fylder for dig, og hjælper dig til at skabe den ændring som du har brug for i dit liv.

Ved samtalen vil du gradvist opleve at få bedre indsigt i hvad der ligger bag det som er svært for dig. Du vil få indsigt i forsvarsmekanismer og derved opnå bedre handlemuligheder.

Du vil opnå forståelse for dig selv og dine omgivelser.

En terapiprocessen kan strække sig over kortere eller længere tid. Helt afhængig af hvad dit behov er. 

 

Parterapi

Ved parterapien sørger jeg for at i begge kommer til orde og min opgave er at skabe forståelse mellem jer.

Hos mange par er det som er svært i parforholdet ofte et fælles "smertens punkt", og det viser sig forskelligt hos jer.

Med tiden kan det som var tiltrækkende hos den anden, blive et irritationsmoment i stedet for. I terapien skaber jeg forståelse for at i kommer til at se hinandens "svaghed"/irritationsmoment som hinandens styrke i stedet for. 


Man forelsker sig som regel i hinanden af en grund. Det kræver opmærksomhed i parforholdet at vedligeholde passionen og lidenskaben i livet sammen, fordi vi som mennesker også søger trygheden, afhængigheden og samhørigheden.


Ved terapien får i indblik i hvordan i interagerer i jeres relation med hinanden. Herved skabes forståelse for jer  som par og gensidig respekt mellem dig og din partner.


Gruppe/familie terapi

I familier udspiller der sig mange handlemåder og mønstre som har betydning for hvordan i fungerer i jeres familie.
Familien danner ofte grundlag for hvilken rolle og position som du indtager når du er sammen med flere mennesker.
Det samme  gøre sig gældende i grupper - f.eks mellem arbejdskolleger, venner og søskende.

Vi tager ofte den rolle som vi havde i vores barndoms familie med os i livet. Både i den nye familie vi selv stifter og i grupper som på en arbejdsplads.
Måden vi laver relation på har betydning i arbejdslivet og i familielivet, det nye eller det gamle familieliv.

Gennem terapi og ved at arbejde med at blive klar på hvordan du laver relation og hvordan du handler kan du skabe en ny måde at være i grupper og familielivet på. Når det sker i samarbejde med dem som er involveret i det liv du lever nu, enten i din nye familie eller i en anden gruppe, kan bevidstheden om måden i hver handler på giver nyt liv i gruppen/ familien.


Sexologisk samtale


Du kan have seksuelle problemer som rejsnings problemer eller manglende lyst. Sexologisk samtale indeholder rådgivning og vejledning til hvad du kan gøre i forhold til konkrete seksuelle vanskeligheder.
Nogen gange vil du få øvelser eller opgaver du skal gøre derhjemme, og andre gange vil jeg arbejde med din tankegang omkring din seksualitet.

Ved potens problemer, som skyldes dårligt kredsløb, tilbydes chokbølge behandling og herved øges blodcirkulationen i penis. Der er ingen gener ved behandlingen, og efter 5 behandlinger vil 2 ud af 3 mænd have god effekt på potensen.
Undersøgelser viser at det har god effekt på mænd hvor rejsnings problemet skyldes nedsat cirkulation.
ved konsultationen vil du få sexologisk rådgivning, samt rådgivning i forhold til andre faktorer som kan være gavnlige for din potens.


Min baggrund

  • Jeg har været gift i 16 år, og er skilt. Jeg lever i nyt parforhold. Jeg er mor til to teenager piger.
  • Professionelt har jeg arbejdet med mennesker i 20 år.
  • Jeg er et socialt engageret menneske og optaget af mennesker omkring mig.
  • Min grunduddannelse er fysioterapeut med speciale i underlivet.
  • Uddannet ved Dansk Klinisk Sexologisk Forening til Sexolog og til Psykoterapeut ved Akademiet for Psykoterapi.


Min livsholdning er at vi ikke skal nøjes i livet! Det skal leves fuldt ud!


Du er velkommen til at kontakte mig uforpligtende.

Skulle du allerede nu ønske en aftale, så vil jeg gøre mit bedste for at imødekomme det tidspunkt som passer dig bedst.

Klientudtalelser

Lene - "Jeg har utrolig svært ved at knytte mig til nogen som helst, og det har været en kamp for mig at komme til terapi, fordi jeg mærkede alle mulige symptomer som dårlig mave, kvalme og ubehag i min krop. Men jeg har opbygget tillid til mig selv og det jeg mærker ved at komme i terapi hos Vibeke i snart 1 1/2 år. Jeg har fået et bedre forhold til min mor og min egen rolle til min lille datter. Vibeke er en støtte for mig og forstår at være der og møde mig sådan som jeg er. Det er og har været en stor hjælp for mig at gå i terapi."  Læs mere  Læs mindre

Lasse & Luna - "Du har gjort at vi er selvkørende nu vores parforhold. Da vi begyndte hos dig var vi tæt på at blive skilt efter at have været kærester siden ungdommen. Lasse havde mistet gnisten i vores forhold efter at jeg havde været syg i lang tid. Jeg var klar til at være kærester igen men det var han ikke. Du kan noget helt specielt og du har virkelig hjulpet os! Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Finn - "Jeg er meget glad for Vibekes hjælp for ellers var jeg ikke kommet til hvor jeg er i dag. Jeg ville gerne have et sexliv igen, men jeg troede ikke på at jeg kunne præsterer eller finde en kvinde som gider have en mand som altid har haft problemer med sin udløsning. Hver gang jeg mistede modet og tænkte at det kunne være lige meget så har Vibeke skubbet til mig og jeg har fået håbet og troen igen. Nu har jeg troen på det fordi jeg har mødt en sød kvinde. "  Læs mere  Læs mindre

Morten & Lisbeth - "Vi havde været i terapi hos andre inden vi kom hos Vibeke, og havde mistet håbet for vores forhold. Morten mente det kunne være lige meget. Men Vibeke komme igennem til Morten så han kunne se at han lukkede mig ude i vores forhold. Hvis hun ikke havde været så vedholdende overfor Morten så var vi blevet skilt. Jeg er taknemlig for at det er lykkes for os. Det var en stor hjælp at komme i terapi hos Vibeke fordi hun gør det på en anden måde end de andre steder hvor vi har været. "  Læs mere  Læs mindre

Tine  - "Kære Vibeke, det hjalp Peter og mig at komme hos dig fordi vores kommunikation blev meget bedre og vi er blevet mere åben om vores sexliv. Nu ved vi hvor vi har hinanden og det bedste af det hele er vel at vi efter 13 år endelig blev gift."  Læs mere  Læs mindre

Julie - "Det har været en stor hjælp for mig at komme hos Vibeke, fordi hun har hjulpet mig med min angst for gynækologisk undersøgelse. Hun gjorde mig tryg og havde tålmodighed med mig, og hjalp mig gradvis til at kunne klare det hos lægen. Det betyder meget for mig og min kæreste, fordi vi nu kan få hjælp til at blive gravide. Vibeke er et fantastisk menneske og meget professionel."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere