Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach

Pasquale Paladino

Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach

Holstebro, Videosamtale , GoMentor 24/7

22 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Samtale 600 kr. Aftal tid

Vælg selv hvor samtalen skal foregå:

 • Personligt fremmøde: I mine lokaler på Diget 12, 7500 Holstebro
 • Online: Skype, FaceTime, Zoom eller alm. telefonopkald (har du en anden foretrukken platform er dette også muligt)

Par Samtale 900 kr. Aftal tid

Vælg selv hvor samtalen skal foregå:

 • Personligt fremmøde: I mine lokaler på Diget 12, 7500 Holstebro
 • Online: Skype, FaceTime, Zoom eller alm. telefonopkald (har du en anden foretrukken platform er dette også muligt)

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

28 34 47 22

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

28 34 47 22

Videosamtaler

Individuel Samtale (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Par Samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

28 34 47 22

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Dating & parforhold Personlig udvikling Relationen til dig selv/familie/andre Dårlige vaner Selvværd/selvtillid Motivation Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach

Beskrivelse

Jeg tilbyder samtaler til singler der ønsker hjælp til at finde kærligheden og kærester eller gifte, der vil genfinde gnisten i parforholdet.


Velkommen til min profil!

Mit navn er Pasquale Paladino, jeg er Dating-, Parforholds- & Kærligheds coach.


Koden til kærlighed kan være svær at knække. Der kan være mange udfordringer enten som single i jagten på en partner eller som par i et fast forhold.

Jeg hjælper med at skabe klarhed over, hvad der spænder ben for kærligheden for netop dig eller jer.

Så hvis du har udfordringer med kærligheden på den ene eller anden vis, så kan jeg hjælpe dig!


Corona info: Jeg tilbyder stadig samtaler både i mine lokaler i Holstebro og online.


Single Samtaler

Som single kan det være svært at navigere i de udfordringer der er forbundet med at skulle finde og møde potentielle romantiske partnere. Jeg hjælper dig med alt indenfor dating, hvad end du er nybegynder eller øvet, så du kan få den partner du drømmer om.


En klient udtaler:

”Efter flere sessioner hos Pasquale, er jeg gået fra at dating mest var et projekt i mit hoved, der handlede om at jeg skulle finde en kæreste, til at det idag er noget jeg gør, fordi jeg faktisk nyder det. Kort fortalt, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Pasquale.”


Parterapi

Når der er problemer i parforholdet føles livet tomt, trist og meningsløst. Problemer med kommunikation, skænderier, utroskab, tillid, jalouxi eller seksualitet kan slukke den flamme der engang brændte imellem jer. I parterapi hos mig får vi kastet lys på udfordringerne og får jer tilbage på sporet, så i får forelskelsen, sommerfuglene i maven og romantikken tilbage.


Et par udtaler:

”Vores parforhold har over en længere periode mistet kærligheden og derfor valgte vi at prøve parterapi. Det var en tryg oplevelse og vi blev begge hørt. Vi fandt frem til to slags situationer som vi ikke håndterer særlig godt. Det har vi fået en ny viden om og værktøj til at håndtere det. Vi sidder begge med en god følelse her et par timer efter vores første samtale”


Individuelle parforhold samtaler

Nogle gange har partneren ikke interesse i at deltage i parterapi. Men igennem individuelle parforhold samtaler med den ene part, er der utrolig meget som du selv kan gøre, for aktivt at ændre kursen i jeres parforhold, så kærligheden igen kan spire imellem jer.


Person i parforhold udtaler:

”Det er simpelthen utroligt hvor meget den måde jeg møder min partner på påvirker dynamikken imellem os! Selvom min partner ikke ønskede at gå i parterapi, er kærligheden begyndt at komme tilbage.”


Om mig

Jeg har igennem en årrække erhvervet indsigt og erfaring indenfor dating, parforhold, maskulinitet/femininitet, polaritet, tiltrækning, kropssprog og social adfærd. Derudover giver min faglige baggrund som Master Coach en stærk værktøjskasse til at hjælpe dig eller jer. Jeg har flere hundrede coaching sessioner i bagagen, som giver mig et solidt kendskab til menneskers mønstre og adfærd. Min coaching stil er autentisk, ærlig og personlig. Det får mennesker til at slappe af, når vi selv kommer fra et nærværende sted og inspirerer dem til selv at blive mere autentiske.


Baggrund

Jeg er uddannet coach og Mastercoach hos Sofia Manning, hvor jeg i flere år har været med til at uddanne og eksaminere coaches. Hos Enneagram Akademiet er jeg uddannet Enneagram Practitioner. (Enneagrammet er et persontype værktøj) Derudover er jeg med til at facilitere gruppeforløb for personlig udvikling for mænd og afholder egne workshops indenfor Dating og Parforhold.


MEN vigtigst af alt har jeg selv gået vejen og på egen krop mærket og fået erfaringen omkring hvad der virker og ikke virker i datingverdenen samt i parforholdet. Og det er denne kombination af viden og erfaring jeg ligger inde med, som du kan drage nytte af!


Praktisk info

Hvor:

• I rolige lokaler beliggende i Holstebro

• Online: Telefon / Facetime / Zoom eller andet

• GoMentor 24/7 – Hvor vi igennem GoMentors app skriver sammen

• GoMentor Videosamtaler – Hvis du ikke har facetime, zoom eller andet. Her bruger vi GoMentors app, der er nem at bruge. Spørgsmål?


Har du/i spørgsmål, så skriv endelig til mig, ved at gå til toppen af siden og klikke på ”kontakt”, eller ring til mig og få en uforpligtende snak.


Kærligheden er tættere på end du tror!


Er du/i allerede klar? Book den session der passer til dig/jer allerede nu, ved at gå til toppen af siden og vælg den sessionstype der passer bedst.


Pasquale Paladino,

Master Coach


Klientudtalelser

Anonym mand - "I mit forløb hos Pas har jeg altid følt med i gode og professionelle hænder. Der har altid været en tryg og uformel atmosfære, hvor jeg har kunne sige hvad jeg gerne ville uden at blive dømt af nogen. Pas var god til at udfordre mig, lige på det niveau jeg var på. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg har henvendt mig til Pas."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Jeg har i alt haft 4 samtaler med Pasquale, og det har gjort underværker for mig! Pasquale er fremragende, til at finde problemet der kan plage en, og derefter give midler til at bearbejde det. For mig, har de samtaler og hjemmeøvelser, jeg fik, virkelig været med til at styrke min evne med at tale med andre, samt at booste min selvsikkerhed. Alt igennem en faktisk oplevelse jeg har haft med Pasquales coaching, og jeg kan trygt anbefale ham til andre!"  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand - "Mit forløb hos Pasquale har hjulpet mig til at overskue min hverdag og givet mig nogle værktøjer til at håndtere situationer der har været svære. "  Læs mere  Læs mindre

Andreas, radiovært, 28 - ""Andreas du skal altså bare slappe mere af og lade være med at overtænke det hele" Dét råd har jeg måske fået 1 million gange fra mine venner, når de har prøvet at hjælpe mig med mit dating liv. Mit problem var bare, at jeg slet slet ikke kunne finde ud af at følge det. Mit dating liv var altid i den ene eller anden yderlighed. Enten var jeg ikke det mindste interesseret i den fyr jeg datede eller også blev jeg hovedkuldst forelsket og mistede forforbindelsen og evnen til at fungere som et almindeligt menneske i løbet af få sekunder. Der var aldrig noget midt imellem. Enten løb jeg væk eller også skræmte jeg ham væk. Men så startede jeg hos Pasquale. Igennem vores samtaler arbejdede vi meget med hvordan og hvorfor jeg dater. Hans rolige facon gjorde, at det virkede helt naturligt at snakke med ham om om selv de mere personlige emner. Utroligt nok kunne jeg mærke en forskel, da jeg tændte op for Tinder allerede efter første session. Jeg havde ligesom mere ro i maven på en eller anden måde. Og her, flere sessioner senere, er jeg gået fra at dating mest var et projekt i mit hoved, der handlede om at jeg skulle finde en kæreste, til at det idag er noget jeg gør, fordi jeg faktisk nyder det. Jeg føler mig mere klædt på end nogensinde før til dating livet og næste gang jeg møder Mr. Right, så tror jeg, at med det jeg har lært, kan holde fødderne på jorden - og med Pasquales råd i baghovedet endda forøge mine chancer for at interessen bliver gengældt. Kort fortalt, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Pasquale."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Lad mig starte med at sige, skulle have kontaktet Pasquale for lang tid siden. Han har hjulpet mig med at overkomme personlige dating pukler, forstå hvad grundlaget for et succesfuldt dating liv er, hvordan man skal opføre sig og hvilke signaler man skal være opmærksom på osv. For mig var det noget jeg ikke selv har kunnet finde ud af og derfor er jeg evigt taknemmelig for Pasquale at vise mig vejen. Jeg har fået mere selvtillid, blandt damerne da jeg nu er klar over hvordan jeg skal agere. Det har skabt mere handlekraft i mit liv, også ud over dating. Til sidst er jeg blevet mere klar overfor mig selv hvad jeg gerne vil have i mit liv. Jeg kan til enhver tid anbefale Pasquale til alle som kæmper med deres dating liv."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Jeg havde efter flere år med udfordringer på datingfronten søgt efter guiding til at finde en mulig vej at gå i en dating-jungle jeg var faret lidt vild i. Det har for mit vedkommende været et spørgsmål om hjælp til selvhjælp hvor Pasquale har været eminent god til at forstå mine behov og give mig noget med på vejen, jeg kunne arbejde med. Jeg havde behov for at ændre noget på mit mindset og bl.a. at lade være med at lægge så stort et pres på mig selv, men i stedet bare være i et godt "state" og slappe af uden at fokusere så meget på det indtryk kvinden fik af mig. SÅ mange mænd vil kunne have gavn af en dating coach som Pasquale. Jeg har derfor allerede anbefalet ham for flere af mine singlevenner."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 23 - "Pasquale kan jeg stærkt anbefale, han er meget professionel og gør præcis det man spørger ham om, så har han nogle dejlige tricks til hvordan man skal håndtere og være med piger og så er han også meget nem at snakke med. Jeg vil anbefale jer ham."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde - "Jeg opsøgte Pasquale, fordi jeg ønskede indsigt i, hvordan jeg kan tiltrække den mand, jeg søger - men også at opnå en indsigt i, hvorfor det ikke er sket endnu. Da vi startede, var mine udfordringer, at jeg ikke troede nok på mig selv. Jeg var ikke tydelig nok, ikke fik sagt til og fra - men tilpassede mig bare det modsatte køn. Det, vi har arbejdet med i coachingen, har været at tale ind i at passe på mig selv, i polaritet og tiltrækningskraft (maskulin/feminin energi), grænser/integritet samt en dybdegående værdiafklaring i forhold til, hvilke værdier jeg værdsætter hos en mand. Efter blot 4 sessioner over ca. halvanden måneds tid, har jeg opnået en markant større grad af integritet og selvtillid i mit møde med mænd, og jeg er nået til et punkt, hvor jeg kan mærke, jeg har mig selv med og passer på mig selv. Desuden har jeg fået bedre kontakt til min feminine side igen. Men vigtigst, så ved jeg nu, at jeg ikke vil gå på kompromis, når det gælder mine vigtigste værdier. Det gør, at jeg føler mig stærk, åben og modtagelig overfor den rigtige kærlighed. Jeg er meget taknemmelig for denne transformation, som er sket på kort tid, og for at det har været lige netop Pasquale, der har støttet mig i processen. Fordi Pasquale er super rummelig, anerkendende, tålmodig, sjov og ikke mindst har han været god til at udfordre mig og holde mig fast på mit eget ord på en let og inviterende måde. Jeg kan varmt anbefale dig at investere i et coachingforløb hos Pasquale, hvis du ønsker indsigt i dine mønstre i mødet med det modsatte køn, så du ved, hvad du skal gøre anderledes, eller hvad du egentlig ønsker, så du kan gå efter det."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Rigtig god session. Jeg fandt ud af hvad der holder mig tilbage med mit problem."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 30 - "Hvis ikke jeg havde taget skridtet og blevet coachet, så var jeg blevet ved med at sidde fast i mit liv. Coaching ved Pas har hjulpet mig med at få en ny forståelse for mange ting."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 39 - "Rigtig fin session hos Pasquale. Jeg fik det udbytte jeg kom efter og mere til. Han laver et godt stykke arbejde i gode rammer."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 41 - "Du har hjulpet mig med ikke at være så jaloux på min kæreste. Nu slapper jeg mere af."  Læs mere  Læs mindre

Anonym, 33 - "Jeg er har fundet mere ro i mig selv og det føles SÅ powerfuldt. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Mand, 23 - "Jeg har nok aldrig været den mest selvsikre person, men nu skulle der ske noget. Jeg har fået meget mere selvtillid siden jeg startede. Det føles kanont og jeg vil give 5 ud af 5 stjerner."  Læs mere  Læs mindre

Karina, 21 - "Jeg henvendte mig til Pas for at få hjælp til personlig udvikling. Jeg har siden da haft yderlige 2 samtaler med ham, som har hjulpet mig utrolig meget. Pas er nem at snakke med og rigtig god til det han gør! Jeg vil helt klart anbefale ham til andre der, som mig, har brug for at få nogle ting på plads. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 41 - "Det var en rigtig god session. Inden sessionen var jeg i tvivl om jeg skulle blive coachet af en mand. Den tvivl har jeg ikke længere. Pasquale er virkelig professionel og fantastisk til at sørge for, at jeg kunne være med mine følelser i trygge rammer. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg ser frem til næste session. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Anonymt par - "Vores parforhold har over en længere periode mistet kærligheden og derfor valgte vi at prøve parterapi. Det var en tryg oplevelse og vi blev begge hørt. Vi fandt frem til to slags situationener som vi ikke håndterer særlig godt. Det har vi fået en ny viden om og værktøj til at håndtere det. Vi sidder begge med en god følelse her et par timer efter vores første samtale"  Læs mere  Læs mindre

Anonymt par - "Mange tak for gode værktøjer, som vi kan bruge i vores parforhold. Især snakken om hvordan vi kommunikerer betød meget for os, så vi nu forhåbentligt kan få tilliden og kærligheden tilbage. Vi er et meget bedre sted allerede her efter første samtale, så vi er fortrøstningsfulde."  Læs mere  Læs mindre

Gitte, 46 - "Jeg har i dag været så heldig at, blive coachet af Pasquale. Han er meget nærværende og behagelig. Selvom mit emne var meget følsomt for mig og tårerne trillede, jeg følte mig tryg og blev ført sikkert igennem sessionen. Han formåede at, få mig frem til et meget brugbart og konkret tiltag, som jeg straks kunne gå i gang med efterfølgende. Jeg kan kun anbefale ham."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 29 - "”Taaak! Hvor var det en god session i dag, jeg fik så meget brugbart med, som skal prøves af, næste gange jeg skal på date.”"  Læs mere  Læs mindre

Mand, 26 - "Jeg har været i et forløb på 3 sessioner hos Pasquale over Skype. Vi arbejdede med mit ønske om at finde en kæreste, som altid havde været et problem, da jeg var meget genert omkring kvinder og har haft svært ved at turde snakke med dem. Noget af det, som virkelig gjorde en forskel for mig, var at arbejde med mine tanker og overbevisninger omkring kvinder. Det fik mig til at slappe mere af i selskab med kvinder."  Læs mere  Læs mindre

Mand, anonym - ""Sessionerne har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er begyndt at tro mere på mig selv og er blevet meget mere glad indeni. Derudover er jeg blevet mere udadvendt, så snakken med kvinderne falder mig meget nemmere nu." "  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere