Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner

Pasquale Paladino

Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner

Holstebro, Videosamtale , GoMentor 24/7

14 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching - Personlig Fremmøde 700 kr. Aftal tid

Coaching - Over telefon 700 kr. Aftal tid

Par Coaching - Personlig fremmøde 1.200 kr. Aftal tid

Studerende/ledige: Coaching - Personlig Fremmøde 500 kr. Aftal tid

Studerende/ledige: Coaching - Over telefon 500 kr. Aftal tid

Studerende/ledige: Parcoaching - Personlig fremmøde 1.000 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 20 58

Online terapi og coaching

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

GoMentor 24/7 Light 124 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 249 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle ugens 7 dage.

GoMentor 24/7 Live 349 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Live+ 449 kr./uge Prøv GoMentor 24/7

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 20 58

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

GoMentor Videosession Coaching (GoMentor videosession) 700 kr. Aftal tid

Studerende/ledige: GoMentor Videosession Coaching (GoMentor videosession) 500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Support for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 20 58

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Dating & parforhold Personlig udvikling Relationen til dig selv/familie/andre Dårlige vaner Selvværd/selvtillid Motivation Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner

Beskrivelse

Jeg hedder Pasquale. Som du nok har gættet, er navnet ikke dansk (det er italiensk), men da jeg er født i Danmark, er jeg så dansk som man kan være.


Hjerteligt velkommen til min profil!


Her kan du læse lidt om, hvad du kan få hjælp til:

-Dating & Parforhold

-Personlig udvikling

-Relationen til dig selv, din partner eller familie

-Dårlige vaner

-Selvværd/selvtillidTil dig der er Single:


Hvordan begår du dig i dating junglen år 2019?


Med mig som din dating coach, får vi stillet skarpt på netop dine udfordringer. Jeg hjælper dig, på dine premisser, med at skrue op eller ned for adfærd, vaner og mønstre, der ikke er hensigtsmæssig for din succes, når du skal ud og date. Jeg hjælper dig uanset hvor på din rejse du befinder dig, hvad enten det handler om hvordan du får flere matches på din tinder profil, hvad du skal snakke med din date om eller hvordan du forfører din date. Vi får klædt dig på, så du ikke behøver at frygte afvisninger, akavet stilhed, og finder ud af hvordan gnisten og tiltrækningen får de bedste forudsætninger for at blusse op. Det er sjovt, lærerigt og indsigtsfuldt. Her er en udtalelse fra en af mine tidligere klienter.


"Det var lidt nervepirrende i starten, for jeg er ikke den bedste til at "small-talke", men efter 3 sessioner er der gået sport i det for mig. Opgaverne jeg får mellem sessionerne har en fin balance mellem at komme lidt ud på dybt vand, men ikke så meget, at det bliver ubehagligt. Jeg er blevet bidt af det og jeg har allerede rykket mig meget!"

-Mand, 32Til dig der er i et Parforhold:


Når hverdagen banker på døren, kan parforholdet blive gråt og trist.

..Med mindre du kender koden til dig selv og din partners hjerte!


Synes du at det er smertefuldt at se gnisten mellem jer blive mindre og mindre, selvom du måske synes at du har prøvet alt for at komme tilbage til dengang alt var godt?

Ved hjælp af min erfaring og viden, vejleder, støtter og coacher jeg dig, så kærligheden, romantikken og intimiteten kan spire frem igen.

Med mig som din Parforholdscoach, får du markant hurtigere resultater og får sat fokus på, hvad der står i vejen mellem dig og den kærlighed, der ellers skulle være med til at give dit liv mening!

  • Du kan vælge 1:1 coaching, hvor vi arbejder med dig og hvad du kan gøre, for at være den bedste partner (som ofte resulterer i, at din partner også får lyst til, at gøre en større indsats for forholdet).
  • I kan også vælge en parcoaching session, hvor begge er tilstede. Her giver jeg jer brugbare værktøjer og vi får sammen sat en plan i værk for, hvordan i udvikler jeres forhold og får helet de sår der måtte være.


"Vores parforhold har over en længere periode mistet kærligheden og derfor valgte vi at prøve at give det et sidste forsøg som var parcoaching. Det var en tryg oplevelse og vi blev begge hørt. Vi fandt frem til to slags situationener som vi ikke håndterer særlig godt. Det har vi fået en ny viden om. Vi sidder begge med en god følelse her et par timer efter vores første samtale."

-Anonymt par


Personlig udvikling:


Vi har alle noget i rygsækken, der holder os fra at leve fuldt ud. Rummeligheden overfor din partner, familien eller vennerne er begrænset. Hvis du vil have flere muligheder i dit liv, lære at træffe bevidste valg og være mere afslappet og en mere "ægte" version af dig selv, så kan du give dig selv den gave det er, at blive coachet i din personlige udvikling. Her stiller vi skarpt på hvem du er inderst inde og hvilke kvaliteter du med fordel kunne udforske, for at blive den mest autentiske version af dig selv. Det giver en indre ro, og du kommer til at kunne hvile i dig selv, samtidig med at du mærker selvværdet og selvtilliden blive højere.


"Jeg har nok aldrig været den mest selvsikre person, men nu skulle der ske noget. Jeg har fået meget mere selvtillid siden jeg startede. Det føles sgu godt og jeg vil give 5 ud af 5 stjerner."

-Mand, 23Book en session øverst på siden, ved at klikke på den valgmulighed der passer til dig.


Jeg glæder mig til at høre fra dig!


Mvh

PasqualeMuligheder:

24/7: Nogle har det bedre med, at coachingen foregår over tekst. Jeg hjælper, støtter og guider dig via GoMentors App (det fungerer ligesom SMS).


Personligt fremmøde: Vi har sessionen i Holstebro (7500) eller jeg kan komme til dig


Telefon coaching: Vi har sessionen over telefon. Mange af mine klienter benytter sig af denne mulighed, da det er nemt, effektivt og placering har ingen betydning.


GoMentor Video Session: Vi har sessionen over GoMentors video funktion, hvor vi kan se hinanden og du bliver coachet igennem computeren (det fungerer ligesom Facetime) 

Klientudtalelser

Mand, 23 - "Jeg har nok aldrig været den mest selvsikre person, men nu skulle der ske noget. Jeg har fået meget mere selvtillid siden jeg startede. Det føles sgu godt og jeg vil give 5 ud af 5 stjerner."  Læs mere  Læs mindre

Karina, 21 - "Jeg henvendte mig til Pas for at få hjælp til personlig udvikling. Jeg har siden da haft yderlige 2 samtaler med ham, som har hjulpet mig utrolig meget. Pas er nem at snakke med og rigtig god til det han gør! Jeg vil helt klart anbefale ham til andre der, som mig, har brug for at få nogle ting på plads. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 41 - "Det var en rigtig god session. Inden sessionen var jeg i tvivl om jeg skulle blive coachet af en mand. Den tvivl har jeg ikke længere. Pasquale er virkelig professionel og fantastisk til at sørge for, at jeg kunne være med mine følelser i trygge rammer. Det var en rigtig god oplevelse. Jeg ser frem til næste session. Tak!"  Læs mere  Læs mindre

Anonymt par - "Vores parforhold har over en længere periode mistet kærligheden og derfor valgte vi at prøve at give det et sidste forsøg som var parcoaching. Det var en tryg oplevelse og vi blev begge hørt. Vi fandt frem til to slags situationer som vi ikke håndterer særlig godt. Det har vi har fået en ny viden om. Vi sidder begge med en god følelse her et par timer efter vores første samtale."  Læs mere  Læs mindre

Anonymt par - "Mange tak for gode værktøjer, som vi kan bruge i vores parforhold. Især snakken om hvordan vi kommunikerer betød meget for os, så vi nu forhåbentligt kan få tilliden og kærligheden tilbage. Vi er et meget bedre sted allerede her efter første samtale, så vi er fortrøstningsfulde."  Læs mere  Læs mindre

Gitte, 46 - "Jeg har i dag været så heldig at, blive coachet af Pasquale. Han er meget nærværende og behagelig. Selvom mit emne var meget følsomt for mig og tårerne trillede, jeg følte mig tryg og blev ført sikkert igennem sessionen. Han formåede at, få mig frem til et meget brugbart og konkret tiltag, som jeg straks kunne gå i gang med efterfølgende. Jeg kan kun anbefale ham."  Læs mere  Læs mindre

Sandra, 29 - "”Taaak! Hvor var det en god session i dag, jeg fik så meget brugbart med, som skal prøves af, næste gange jeg skal på date.”"  Læs mere  Læs mindre

Marie, 26 - "”Jeg svæver på en lyserød sky. Gnisten mellem mig og min kæreste er tilbage og det var slet ikke så kompliceret som jeg troede det ville være.”"  Læs mere  Læs mindre

Michael, 35 - ""Her cirka 3 måneder efter sidste session, er status at parforholdet er kommet tilbage på sporet efter de indsigter og værktøjer jeg fik. Vi er et bedre sted nu, end vi nogensinde har været! Tusind tak!""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 28 - "Jeg besluttede at få et coaching forløb hos Pas, da jeg ikke var lykkelig i mit parforhold. Min kæreste forstod mig ikke og jeg havde mistet tiltrækningen til ham. Jeg frygtede at jeg ville gå fra ham, hvis ikke der skete noget. Da jeg blev coachet, fandt jeg ud af, at der faktisk var rigtig meget, som jeg selv kunne gøre for at få gnisten tilbage i vores parforhold. Ved nogle små justeringer i måden, jeg er overfor min kæreste på, kan det påvirke den måde, han også er overfor mig. Nu, 2 uger efter sidste session kan jeg mærke, at følelserne er på vej tilbage. Som en sidegevinst føler jeg også, at min kæreste har fået lysten til at lytte og prøve at forstå mig."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 26 - "Jeg har været i et forløb på 3 sessioner hos The Coach over Skype. Vi arbejdede med mit ønske om at finde en kæreste, som altid havde været et problem, da jeg var meget genert omkring kvinder og har haft svært ved at turde snakke med dem. Noget af det, som virkelig gjorde en forskel for mig, var at arbejde med mine tanker og overbevisninger omkring kvinder. Det fik mig til at slappe mere af i selskab med kvinder, og når jeg tager kontakt til en kvinde nu, så er er jeg ikke så anspændt. Det har givet mig selvtillid, og jeg har allerede mødt en, der potentielt kunne blive til en kæreste."  Læs mere  Læs mindre

Martin, 34 - ""Sessionerne har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg er begyndt at tro mere på mig selv og er blevet meget mere glad indeni. Derudover er jeg blevet mere udadvendt, så snakken med kvinderne falder mig meget nemmere nu." "  Læs mere  Læs mindre

Henrik, 35 - ""Allerede fra første samtale kunne jeg fornemme at "Pas" vidste, hvad han snakkede om. Han var spot-on med spørgsmålene, og jeg fandt hurtigt ud af, hvor jeg spændte ben for mig selv.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 40 - ""Jeg er blevet coachet af Pasquale omkring mit parforhold. Han hjalp mig til at indse, hvad der er mit ansvar i mit parforhold. Vi talte også om vigtigheden af at give plads til både den maskuline og feminine energi for at parforholdet kan blomstre. Jeg fik både gode tips til at udvikle mit parforhold, og jeg udviklede mig som menneske.”"  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere