Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

Pasquale Paladino

Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

Holstebro , Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Samtale 600 kr. Aftal tid

Du bestemmer om samtalen skal afholdes online eller hos mig i Holstebro

Par Samtale 900 kr. Aftal tid

I bestemmer om samtalen skal afholdes online eller hos mig i Holstebro

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel Samtale (GoMentor videosession) 600 kr. Aftal tid

Par Samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Dating & parforhold Personlig udvikling Relationen til dig selv/familie/andre Dårlige vaner Selvværd/selvtillid Motivation Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach, Parterapeut, Sexolog

Beskrivelse

Velkommen til min side :-)


Jeg hedder Pasquale og er Dating Coach, Sexolog & Parterapeut. 


Står du med en udfordring, som drejer sig om kærlighed, sex, tiltrækning, jalousi, flirt, kommunikation, autenticitet, nærvær, eller personlig udvikling?


Jeg har igennem en lang årrække erhvervet mig erfaring, både på egen krop og igennem mødet med hundredevis af klienter med disse udfordringer. 


Jeg hjælper mænd, kvinder og par og lægger vægt på at møde dig/jer med:

 • Nærvær, til at lytte og give min fulde opmærksomhed
 • Ærlighed, for du får ikke noget ud af, at jeg taler dig efter munden
 • Værdi, for min passion ligger i at give dig det med, som gør, at du kan få løst din udfordring
 • Tryghed, så det ikke føles grænseoverskridende, hverken vores samtale eller eventuelle opgaver mellem samtaler
 • Autenticitet, for når vi slipper masken, så kan vi virkelig kigge på dét, som vil gøre en forskel i dit liv
 • Åbenhed, fordi rummelighed, fordomsfrihed og nysgerrighed er essentielle for vores relation


Min tilgang til dating og parforhold:

Hos mig lære du ikke at manipulere dig til det du ønsker hos en date eller partner. Derimod er min tilgang til at opnå kærlighed, gennem nærvær og forståelse af/arbejde med- egen bagage, viden om hvad der skaber tiltrækning, hvad der skal til for at få kærligheden til at trives på den lange bane og hvordan personligt ansvar, grænsesætning og kommunikation er med til at skabe rammerne til, at den sunde kærlighed kan trives.


Om mig:

 • Mastercoach med speciale i Dating & Parforhold v. Sofia Manning
 • Parterapeut og Sexolog v. Joan Ørting
 • Afholder af workshops til par og singler
 • Forfatter af bogen “Dating-Håndbogen til mænd”
 • Forfatter af e-bogen “Tinder guide til mænd”
 • Skribent af adskillige artikler om sex, samliv og kærlighed til Se & Hør
 • Kærlighedsekspert hos radiokanalen Skala.FM
 • Ekspert til workshoppen “Flirting anno 2021”
 • Har YouTube kanalen DatingOgParforhold, hvor jeg bl.a. laver dating analyse videoer og tips til dating og parforhold
 • Ekspert i kropssprog, verbal og nonverbal kommunikation
 • Min kæphest er samtalens kunst -samtaler der skaber samhørighed og tiltrækning


Kontakt:

Har du spørgmsål er du velkommen til at kontakte mig ved at gå til toppen af siden og klike på “kontakt” knappen.


Booking:

Hvis du allerede er klar til at booke, så gå til toppen af siden og vælg den samtale type der passer til dig. 


Hvor?

Jeg afholder både samtaler i mine rolige lokaler i Holstebro og online.


Jeg glæder mig til at høre fra dig!

Klientudtalelser

Kvinde - "Da jeg selv står i den situation og er single og synes at datinglivet bestemt ikke er en let verden at bevæge sig rundt i, da det for mig har været svært at finde en god platform, hvor jeg kunne finde en seriøs mand som var et godt match. Jeg havde en følelse af at jeg vidste at jeg har en masse at byde på, men vidste ikke hvordan jeg skulle navigere for at gøre det spændende i forhold til en evt. profil der hvor jeg har ville søge og synes tit at jeg kørte rundt i samme mønster og at det var de samme kedelige mænd som kontaktede mig. En dag jeg var på Facebook poppede der en reklame op for en side der hedder datingogparforhold.dk som jeg ret hurtigt fandt interessant med de mange spændende oplæg og tænkte at med de ting jeg havde set på siden, så var der måske hjælp at hente og håb forude. Jeg havde en samtale med Pasquale som jeg på det varmeste kan anbefale og er ked af, at jeg ikke har haft kendskab til noget før. Pasquale er virkelig en meget behagelig person som jeg lige fra start af følte mig meget tryg ved og synes at Pasquale er meget lyttende, forstående og har en professionel og fantastisk evne til at kunne hjælpe med gode råd og ting der kan gøres på en anderledes måde så dating bliver legene let istedet for en kamp. Står du og er i samme situation som mig, så tøv ikke med at få en samtale med Pasquale, da Jeg på det varmeste kan anbefale Pasquale og er sikker på at du på intet tidspunkt vil fortryde, men derimod opdage hvilken fantastisk verden der ligger foran dig, ligesom Jeg har fået øjnene op for hvilken kæmpe forskel det gør når små ting ændres."  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand - "I mit forløb hos Pas har jeg altid følt med i gode og professionelle hænder. Der har altid været en tryg og uformel atmosfære, hvor jeg har kunne sige hvad jeg gerne ville uden at blive dømt af nogen. Pas var god til at udfordre mig, lige på det niveau jeg var på. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg har henvendt mig til Pas."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Jeg har i alt haft 4 samtaler med Pasquale, og det har gjort underværker for mig! Pasquale er fremragende, til at finde problemet der kan plage en, og derefter give midler til at bearbejde det. For mig, har de samtaler og hjemmeøvelser, jeg fik, virkelig været med til at styrke min evne med at tale med andre, samt at booste min selvsikkerhed. Alt igennem en faktisk oplevelse jeg har haft med Pasquales coaching, og jeg kan trygt anbefale ham til andre!"  Læs mere  Læs mindre

Andreas, radiovært, 28 - ""Andreas du skal altså bare slappe mere af og lade være med at overtænke det hele" Dét råd har jeg måske fået 1 million gange fra mine venner, når de har prøvet at hjælpe mig med mit dating liv. Mit problem var bare, at jeg slet slet ikke kunne finde ud af at følge det. Mit dating liv var altid i den ene eller anden yderlighed. Enten var jeg ikke det mindste interesseret i den fyr jeg datede eller også blev jeg hovedkuldst forelsket og mistede forforbindelsen og evnen til at fungere som et almindeligt menneske i løbet af få sekunder. Der var aldrig noget midt imellem. Enten løb jeg væk eller også skræmte jeg ham væk. Men så startede jeg hos Pasquale. Igennem vores samtaler arbejdede vi meget med hvordan og hvorfor jeg dater. Hans rolige facon gjorde, at det virkede helt naturligt at snakke med ham om om selv de mere personlige emner. Utroligt nok kunne jeg mærke en forskel, da jeg tændte op for Tinder allerede efter første session. Jeg havde ligesom mere ro i maven på en eller anden måde. Og her, flere sessioner senere, er jeg gået fra at dating mest var et projekt i mit hoved, der handlede om at jeg skulle finde en kæreste, til at det idag er noget jeg gør, fordi jeg faktisk nyder det. Jeg føler mig mere klædt på end nogensinde før til dating livet og næste gang jeg møder Mr. Right, så tror jeg, at med det jeg har lært, kan holde fødderne på jorden - og med Pasquales råd i baghovedet endda forøge mine chancer for at interessen bliver gengældt. Kort fortalt, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Pasquale."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Lad mig starte med at sige, skulle have kontaktet Pasquale for lang tid siden. Han har hjulpet mig med at overkomme personlige dating pukler, forstå hvad grundlaget for et succesfuldt dating liv er, hvordan man skal opføre sig og hvilke signaler man skal være opmærksom på osv. For mig var det noget jeg ikke selv har kunnet finde ud af og derfor er jeg evigt taknemmelig for Pasquale at vise mig vejen. Jeg har fået mere selvtillid, blandt damerne da jeg nu er klar over hvordan jeg skal agere. Det har skabt mere handlekraft i mit liv, også ud over dating. Til sidst er jeg blevet mere klar overfor mig selv hvad jeg gerne vil have i mit liv. Jeg kan til enhver tid anbefale Pasquale til alle som kæmper med deres dating liv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.