Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach

Pasquale Paladino

Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach

Holstebro, Videosamtale , GoMentor 24/7

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Individuel Samtale 800 kr. Aftal tid

Du bestemmer om samtalen skal afholdes online eller hos mig i Holstebro

Forløb Pakke: 4 x Individuel Samtale 2.500 kr. Aftal tid

Du bestemmer om samtalen skal afholdes online eller hos mig i Holstebro

Par Samtale 1.200 kr. Aftal tid

I bestemmer om samtalen skal afholdes online eller hos mig i Holstebro

Forløb Pakke: 4 x Par samtale 4.000 kr. Aftal tid

I bestemmer om samtalen skal afholdes online eller hos mig i Holstebro

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Individuel Samtale (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Forløb Pakke: 4 x Individuel Samtale (GoMentor videosession) 2.500 kr. Aftal tid

Par Samtale (GoMentor videosession) 1.200 kr. Aftal tid

Forløb Pakke: 4 x Par samtale (GoMentor videosession) 4.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Dating & parforhold Personlig udvikling Relationen til dig selv/familie/andre Dårlige vaner Selvværd/selvtillid Motivation Pasquale Paladino - Coach, Mentor, Datingcoach, Mentaltræner, Kærlighedscoach, Parcoach, Enneagram coach

Beskrivelse

Hejsa, jeg hedder Pasquale Paladino

-Dansk-Italiener og født i Danmark

-Dating Coach & Parterapeut

Velkommen til min side! :)


Jeg har siden 2016 hjulpet singler til at få succes med dating og par til at få kærligheden tilbage i forholdet.


Uanset hvad din/jeres udfordring er, så er du/i mere end velkommen.


"Jeg tror på, at vi får succes med kærlighed igennem autenticitet, nærvær og viden om hvad der skaber tiltrækning"

-Pasquale Paladino, Dating Coach & Parterapeut


Alle har ret til at få hjælp til et godt kærlighedsliv. Det er en gave at give til sig selv når man vælger at få løst de udfordringer der er.


Min praksis ligger i Holstebro hvor du er velkommen eller vi kan mødes online, hvor GoMentor har en simpel videoløsning. (Du modtager et link i din mail, klik på dét og så har du mig på skærmen)


Nogle af de udfordringer du måske har, hvis du er single og gerne vil have succes med dating, både online og i den virkelige verden:

 • Jeg er tør ikke tage kontakt til dem jeg er interesserede i.
 • Jeg ved ikke hvad jeg skal sige, hvad vi skal snakke om og samtalen dør hurtigt ud, hvilket resultere i akavet stilhed.
 • Jeg er bange for at blive afvist og tør ikke vise at jeg er romantisk interesseret i ham/hende.
 • Jeg havner i venne-zonen
 • Jeg bliver usikker, når jeg ikke ved hvor interesseret min date er i mig.
 • Dem jeg er interesserede i, er aldrig interesseret i mig.


Nogle af de udfordringer du/i måske har, hvis du er i et parforhold og vil have kærligheden tilbage:

 • For mange skænderier
 • Den ene eller begge føler ikke længere at gnisten er der, der er gået "hverdag" i den
 • Vi taler forbi hinanden
 • Jalousi
 • Vi stoler ikke på hinanden
 • Utroskab
 • Den ene har mere lyst til sex end den anden
 • Manglende intimitet og sex
 • Den ene eller begge føler sig ikke elskede eller mødt i jeres behov


Jeg har specialiseret mig inden for Dating, Parforhold, Tiltrækning, Kærlighed, Adfærd, Kropssprog og Seksualitet.


Udover 1:1 samtaler og parsamtaler holder jeg Workshops og Foredrag.

Jeg har en YouTube kanal, hvor jeg deler viden om dating og parforhold og derudover har jeg med i radioprogrammer og eksterne foredrag, hvor jeg bliver hyret ind som dating og parforholds ekspert.


Når du har en session hos mig

Når du har en session hos mig går vi nysgerrigt på opdagelse i udfordringen. Min tilgang er ligeværdig og undersøgende. Hos mig får du en ærlig og ligefrem sparringspartner, der siger tingene som jeg ser dem.


Min grundlæggende værdi er at møde alle mennesker med nærvær, åbenhed og fordomsfri. Det er vigtigt for mig at skabe et trygt rum og jeg har selvfølgelig tavshedspligt, så der er plads til at dele alt hvad du måtte have på hjerte.


Om mig

Dét som du i virkeligheden får i min "butik", udover mine uddannelser, værktøjer og viden er, at jeg har gået vejen selv. Det betyder at det jeg taler om ikke blot er teori jeg har læst mig til. Jeg har selv som yngre haft udfordringer med dating og været i min portion af forfejlede parforhold. Men ved at arbejde med mig selv og få erfaring, samt erhverve mig store mængder viden om dating og parforhold, fik det mig til at knække koden til kærlighed.


Klientudtalelser

Kvinde - "Da jeg selv står i den situation og er single og synes at datinglivet bestemt ikke er en let verden at bevæge sig rundt i, da det for mig har været svært at finde en god platform, hvor jeg kunne finde en seriøs mand som var et godt match. Jeg havde en følelse af at jeg vidste at jeg har en masse at byde på, men vidste ikke hvordan jeg skulle navigere for at gøre det spændende i forhold til en evt. profil der hvor jeg har ville søge og synes tit at jeg kørte rundt i samme mønster og at det var de samme kedelige mænd som kontaktede mig. En dag jeg var på Facebook poppede der en reklame op for en side der hedder datingogparforhold.dk som jeg ret hurtigt fandt interessant med de mange spændende oplæg og tænkte at med de ting jeg havde set på siden, så var der måske hjælp at hente og håb forude. Jeg havde en samtale med Pasquale som jeg på det varmeste kan anbefale og er ked af, at jeg ikke har haft kendskab til noget før. Pasquale er virkelig en meget behagelig person som jeg lige fra start af følte mig meget tryg ved og synes at Pasquale er meget lyttende, forstående og har en professionel og fantastisk evne til at kunne hjælpe med gode råd og ting der kan gøres på en anderledes måde så dating bliver legene let istedet for en kamp. Står du og er i samme situation som mig, så tøv ikke med at få en samtale med Pasquale, da Jeg på det varmeste kan anbefale Pasquale og er sikker på at du på intet tidspunkt vil fortryde, men derimod opdage hvilken fantastisk verden der ligger foran dig, ligesom Jeg har fået øjnene op for hvilken kæmpe forskel det gør når små ting ændres."  Læs mere  Læs mindre

Anonym mand - "I mit forløb hos Pas har jeg altid følt med i gode og professionelle hænder. Der har altid været en tryg og uformel atmosfære, hvor jeg har kunne sige hvad jeg gerne ville uden at blive dømt af nogen. Pas var god til at udfordre mig, lige på det niveau jeg var på. Jeg har på intet tidspunkt fortrudt at jeg har henvendt mig til Pas."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Jeg har i alt haft 4 samtaler med Pasquale, og det har gjort underværker for mig! Pasquale er fremragende, til at finde problemet der kan plage en, og derefter give midler til at bearbejde det. For mig, har de samtaler og hjemmeøvelser, jeg fik, virkelig været med til at styrke min evne med at tale med andre, samt at booste min selvsikkerhed. Alt igennem en faktisk oplevelse jeg har haft med Pasquales coaching, og jeg kan trygt anbefale ham til andre!"  Læs mere  Læs mindre

Andreas, radiovært, 28 - ""Andreas du skal altså bare slappe mere af og lade være med at overtænke det hele" Dét råd har jeg måske fået 1 million gange fra mine venner, når de har prøvet at hjælpe mig med mit dating liv. Mit problem var bare, at jeg slet slet ikke kunne finde ud af at følge det. Mit dating liv var altid i den ene eller anden yderlighed. Enten var jeg ikke det mindste interesseret i den fyr jeg datede eller også blev jeg hovedkuldst forelsket og mistede forforbindelsen og evnen til at fungere som et almindeligt menneske i løbet af få sekunder. Der var aldrig noget midt imellem. Enten løb jeg væk eller også skræmte jeg ham væk. Men så startede jeg hos Pasquale. Igennem vores samtaler arbejdede vi meget med hvordan og hvorfor jeg dater. Hans rolige facon gjorde, at det virkede helt naturligt at snakke med ham om om selv de mere personlige emner. Utroligt nok kunne jeg mærke en forskel, da jeg tændte op for Tinder allerede efter første session. Jeg havde ligesom mere ro i maven på en eller anden måde. Og her, flere sessioner senere, er jeg gået fra at dating mest var et projekt i mit hoved, der handlede om at jeg skulle finde en kæreste, til at det idag er noget jeg gør, fordi jeg faktisk nyder det. Jeg føler mig mere klædt på end nogensinde før til dating livet og næste gang jeg møder Mr. Right, så tror jeg, at med det jeg har lært, kan holde fødderne på jorden - og med Pasquales råd i baghovedet endda forøge mine chancer for at interessen bliver gengældt. Kort fortalt, så kan jeg kun på det varmeste anbefale Pasquale."  Læs mere  Læs mindre

Mand - "Lad mig starte med at sige, skulle have kontaktet Pasquale for lang tid siden. Han har hjulpet mig med at overkomme personlige dating pukler, forstå hvad grundlaget for et succesfuldt dating liv er, hvordan man skal opføre sig og hvilke signaler man skal være opmærksom på osv. For mig var det noget jeg ikke selv har kunnet finde ud af og derfor er jeg evigt taknemmelig for Pasquale at vise mig vejen. Jeg har fået mere selvtillid, blandt damerne da jeg nu er klar over hvordan jeg skal agere. Det har skabt mere handlekraft i mit liv, også ud over dating. Til sidst er jeg blevet mere klar overfor mig selv hvad jeg gerne vil have i mit liv. Jeg kan til enhver tid anbefale Pasquale til alle som kæmper med deres dating liv."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.