Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Lilli Lewandowski

Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Videosamtale

7 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Stressbehandlings forløb 10 gange 6.000 kr. Aftal tid

Et professionelt og livsoptimerende stressforløb, hvor du får de nyeste metoder til at skabe balance og trivsel i dit arbejds og privatliv. 

Kontakt mig gerne for yderligere info.


Parcoaching - en hverdag i trivsel 900 kr. Aftal tid

Parcoaching - når parforholdet trænger til et boost i en travl hverdag

Individuel Stress coaching og terapi session 650 kr. Aftal tid

Individuelle samtaler hvor vi kommer omkring det der er vigtigt, for du kan genfinde dine ressourcer og skabe balance og positiv trivsel i dit liv. 

Supervision 900 kr. Aftal tid

Supervision tilbydes institutioner.

Kontakt for info!

Pårørende samtaler 650 kr. Aftal tid

Pårørende samtaler,er for dig der er pårørende til et menneske som står dig nært og som sætter dig i en position, hvor du har svært ved at agere. Pårørende samtaler kan være for dig, der har en stressnedbrudt partner, syg partner, demensramt partner mv. Pårørende samtaler er med henblik på, at skabe refokusering og fokus på dig, din situation og din væren. 

Specialpris hvis du er henvist fra læge 500 kr. Aftal tid

Kort ventetid - og akuttid - specialpris ved forevisning af henvisning fra læge.

Har du brug for en akuttid og er henvist fra din læge, tilbyder jeg at at matche den egenbetaling du selv skal betale. Jeg har ikke overenskomst med sygesikringen og har derfor dette specialpris. 

Jeg kan tilbyde dig en tid indenfor en 1-3 uger uger, alt efter om du ønsker tid i Odense eller Svendborg.

Kontakt mig for info!

Individuel Coaching & Terapi session v. tilbud ved køb á 5 sessions - se pris under beskri 3.000 kr. Aftal tid

5 sessioner pris 3000 kr. ved betaling ved 1. session. Afsluttes forløb før tid, tilbage betales for de resterende antal IKKE. Ved udeblivelse afregnes for session.

Studerende - Coaching & Terapi v/forevisning af studiekort under 25 år 450 kr. Aftal tid

Er du studerende og har studiekort, tilbyder jeg en særlig pris. Ønsker du OnLine sessions, er det også en mulighed. 

Individuel mindfulness session: 650 kr. Aftal tid

I en 1:1 mindfulness session, vil du lære om teorien bag mindfulness og derigennem skabe forståelse for den effekt det har og hvordan du kan integrere det i din hverdag. Du vil få redskaber og øvelser, som du konkret kan bruge og som vil afhjælpe bl.a stress, angst og visse former for depression, udbrændthed, smerter. Mindfulness vil også hjælpe dig til skabe større fokus og bevidsthed og generelt øge dit velbefindende og mentale robusthed.

Videosamtaler

Studerende - Individuel online session Coaching & Terapi - Særpris ved forevisning af stud (GoMentor videosession) 450 kr. Aftal tid

Hvis du har studiekort (Rabat er fratrukket) og har brug for hjælp HER og NU er det ikke altid man lige synes hjælpen er at hente, der hvor man er. Derfor er det muligt at få hjælpen OnLine. Det betyder, at du efter aftale med mig, kan bo hvor som helst i landet og alligevel få hjælp til at håndtere det, du synes skaber problemer for dig ligenu.

Individuel Coaching & Terapi session (GoMentor videosession) 650 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Stress specialisten, Stress, Life & Business coaching, Psykoterapi MPF, Mindfulness, Supervison, Konsulent & Foredragsholder - 20 års erfaring Lilli Lewandowski - Coach, Stresscoach, Supervisor, Psykoterapeut MPF, Mentaltræner, Mindfulness instruktør, Parterapeut, Stressterapeut

Beskrivelse

Denne mentor har ikke længere en aktiv profil – kontakt GoMentor support, hvis du vil have hjælp med at finde en anden.


Jeg arbejder professionelt som Psykoterapeut MPF, Stress, Ressource og Trivsels Coach, Mindfulness-instruktør, Supervisor, Konsulent og Foredragsholder.

Jeg arbejder ressourceorienteret og mit fokus er, at hjælpe dig med at skabe forandring i en indsigtsfuld, udviklende og positiv retning.

 

Stress, livskrise, stagnation, manglende livsglæde, mening mål og retning, er måske der du befinder dig lige nu? 

Vores psykiske trivsel, overskud og motivation, kan svækkes af mange årsager, indre og ydre påvirkninger, konsekvensen er at vi får svært ved at tage beslutninger, sætte mål og leve i overenstemmelse med vores værdier, det gælder både arbejds/og privatlivet. Det slider og tærer yderligere på ressourcerne. 

 Jeg har specialiseret mig indenfor stress, og har en baggrund som stress, life & business coach, psykoterapeut MPF, mindfulness MBCT og MBSR instruktør, nature therapy og tilbyder desuden supervision, konsulentopgaver og foredrag.

Mit fokus er afklarende og løsningsorienterede sessions og kombinerer flere retninger indenfor evidensbaseret terapi og coaching, også kaldet integrativ. Jeg bruger min terapeutiske og coachende viden og kompetencer til at arbejde med din fortid, nutid og fremtid og derved skabe det bedst mulige fundament for forandring og forankring af dine ønsker og mål.

MBCT Mindfulness Baseret Cognitve Therapy og MBSR (stressreducererende), anvender jeg i individuelle sessions, grupper og foredrag/workshops.

 Mit fundament er videnskabelig evidens og 20 års erfaring i mødet med klienter, kunder og kursister – og en grundlæggende respekt for, at mennesker er forskellige og ikke kan behandles ens. Min erfaring er at trivsel, balance og udvikling, styrkes gennem fokus på ressourcer og nye positive erfaringer.

Jeg arbejder udfra den nyeste evidensbaserede forskning og retninger indenfor psykoterapi, coaching og mindfulness. Med udgangspunkt i din specifikke problemstilling eller udfordring, integrerer jeg netop den metode og retning der tjener dig bedst udfra ønsket om forandring og fokus på fysisk og mental sundhed, balance og trivsel.

 At styrke dine mentale ressourcer, giver dig større modstandsdygtighed og mere overskud til at refokusere og finde dine mål og retning i både privat og arbejdslivet.

 – Velkommen til min profilside

 

Jeg tilbyder bla. hjælp til

- for private, institutioner og virksomheder

 • Fra stress til trivsel- arbejdsrelateret/privat
 • Arbejdsnarkomani
 • Udbrændthed
 • Livet efter stress
 • Styrk dine ressourcer og opnå større trivsel  
 • Motivation, mening, mål og retning
 • Sundhed og trivsel - trivsel og balance
 • Livs udfordringer- karriere/arbejde/privat
 • Mentaltræning - styrk din psykiske robusthed
 • Mindfulness baseret på kognitiv terapi MBCT og MBSR - grupper/teams/individuelt
 • Mindfulness baseret på styrker VIA 
 • Nature therapy individuelt, grupper, workshops
 • Foredrag og workshops
 • Ungecoaching
 • Familie/hjemmebesøg eller seance for stressnedbrudte og pårørende
 • Samtaler med pårørende til demens og Alzheimers (grupper oprettes efter behov) 

 

Jeg bliver ofte søgt, når der er ønske om at arbejde med

 • En generel utilfredshed eller uafklarethed
 • Motivation, mening, mål og retning
 • Motivation, genfind styrke, trivsel og balance
 • Stress, udbrændthed, angst, depression
 • Ønske om større mental robusthed - resiliens
 • Mental sundhed og balance - ofte forebyggende i fht stress
 • Livsstil, motivation og sundhed
 • Dine relationer – på arbejdsplads eller i familien
 • Trivsel, balance og livsglæde – mangel herpå
 • Par-coaching hvor forholdet trænger til en refokusering i en travl hverdag
 • Styrke arbejde med fokus på motivation, værdier, handling
 • Kvinde KEND din styrke - når livet forandres 
 • Unge menneskers følelser og tanker om livets udfordringer
 • Eksamensangst, stress, angst og depression
 • Valg, værdier, prioriteringer
 • Indre ro og balance


Du er altid meget velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål!

 

Er i en institution, virksomhed, gruppe der ønsker foredrag om

- Tak stress!- Stress, mindfulness og mental balance!

-  Kend dine styrker og brug dem!

 

Kontakt mig gerne for yderligere info!

 

De bedste hilsner

Stressmanagement, Ressorce & Trivselscoach, Psykoterapeut MPF, Mindfulness practitioner,

Supervisor, Konsulent & Foredragsholder 

Lilli Hangaard Lewandowski

Biografi

Klientudtalelser

Merete fra Nordjylland - 24/7 forløb - "Når online terapi er vejen til et nyt liv Jeg synes du har været en hel utrolig god hjælp for mig. Det at få sat ord på det jeg har været igennem, og der har siddet en professionel i den anden ende, der kan kunnet give mig nogle fantastiske gode råd og hjælp til, hvordan jeg har kunnet komme videre med livet. Jeg har taget hvert et ord til mig, som du har givet mig. Jeg vil med glæde mindes tilbage om den tid, hvor vi har arbejdet sammen. For mig har det været helt fantastisk at være online. Jeg har kunnet smide alle kortene på bordet om min fortid, som har budt på mange grimme ting. Du har ikke kunne se mig og mine følelser mens jeg har skrevet det. Det er utrolig svært for mig, at vise følelser, selvom vi har været online, er jeg blevet bedre til at tackle mine følelser. Jeg har nu f.eks ikke svært med at græde overfor min nye terapeut. Jeg har aldrig før grædt overfor en terapeut. Du lærte mig at sige fra. Det har jeg aldrig turde før. Der har jeg bare accepteret alting. Men det gør jeg ikke mere. Da jeg meldte mig ind i Gomentor, havde jeg det sådan at jeg bare lige ville prøve det, men havde bestemt ikke troet, at jeg ville blive ved så længe. Jeg blev ved, fordi du har “lyttet” til mig uden at dømme mig. Du blev ved med at give mig nogle små skub. Jeg er dig evig taknemlig. Det var så lidt med blomsterne og chokoladen. Det har du i allerhøjeste grad fortjent. Jeg vil ønske dig alt held og lykke fremover! Du har virkelig gjort et fantastisk stykke arbejde, så du er en af de få jeg aldrig vil glemme i mit liv. ”En kvinde fra DK Nord” "  Læs mere  Læs mindre

CSL - "Center for sundhed og livsstil. Lilli har været konsulent igennem mange år. Hun har med hendes store faglighed, erfaring og ikke mindst menneskelige egenskaber, rykket mennesker i de mest utrolige retninger. Hun har med hendes helhedsorienterede syn på det enkelte individ, formået at integrere det der var behov for, for at genskabe trivsel og balance og opnå nye menneskelige og karrieremæssige mål for den enkelte deltager. Csl kan på det varmeste anbefale Lilli, som coach, psykoterapeut, underviser og konsulent"  Læs mere  Læs mindre

Janni P - leder daginstitutionsområdet - "Super dygtig terapeut og coach. Lilli formår at bringe det væsentlige i spil og det er tydeligt at høre, at hun har mange års erfaring og trykker på de knapper der skal trykkes på. Jeg er helt klart blevet meget mere skarp på mig selv, mine styrker og kompetenceområder. Og kan bringe det i spil, til stor glæde for mine kolleger og ikke mindst mig selv. Jeg havde ikke regnet med, at jeg ville gå så stærk herfra med spot on min faglighed og personlige kompetencer. Jeg anbefaler videre! "  Læs mere  Læs mindre

Seminarer.dk - "Lilli er en dygtig og inspirerende underviser og coach og vi har gennem mange år, haft fornøjelsen af at have Lilli som underviser på coach moduler. "  Læs mere  Læs mindre

Jesper R. selvstændig - "Jeg kan på det varmeste anbefale Lilli. Hun har stor viden, erfaring og indsigt. Jeg fik vendt helt op og ned på mange ting, men det var det der skulle til, for at komme ud af min stress cirkel. Jeg er nu tilbage og passer min virksomhed og ved hvor jeg skal tage hen, hvis jeg har brug for et spark bagi."  Læs mere  Læs mindre

Susanne Rasmussen - skolelærer - "Sjældent har jeg oplevet så stor indsigt, forståelse og indlevelse. Det har været en rejse, at komme ud på den anden side af min stress. Jeg følte mig helt fortabt, da jeg startede hos Lilli. Hun skabte et rum, hvor jeg følte mig helt tryg og hvor jeg fra gang til gang, mærkede at jeg kom mere og mere i balance. Jeg ved at jeg med de værktøjer og den viden jeg har fået hos nu, vil jeg vide hvornår og hvordan jeg håndterer fremtidige udfordringer og genfinder balancen. Jeg er bare så glad. Tak"  Læs mere  Læs mindre

Maria L - "Lilli har været en kæmpe hjælp. Det har været en lang en sej rejse før jeg startede her. Jeg har været igennem meget i mit liv og det hele resulterede i, at jeg bukkede under for alvorlig stress. Jeg har lært rigtig meget om mig selv og jeg har virkelig fået flyttet nogle grundlæggende ting i mig selv, som gør at jeg nu står stærk som aldrig før og at jeg har besluttet at dele mine oplevelser med andre stressramte. Tak for din omsorg, indsigt og store viden du har. Tak fordi du også udfordrede mig ellers var jeg ikke nået dertil hvor jeg er idag."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.