Heidi Reinhardt Christensen - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Mentor

Heidi Reinhardt Christensen

Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Mentor

Haderslev

Personligt fremmøde

Individuel samtale 600 kr. Aftal tid

Par samtale 900 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 41 23

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Heidi Reinhardt Christensen - Psykoterapeut MPF, Mindfulness instruktør, Mentor

Beskrivelse

Livet handler ikke om at vente til uvejret har lagt sig, det handler om at lære at danse i regnen.

 

Livet og stjernestunderne i vores liv kommer og går lige som regnen. Nogle gange giver livet os udfordringer, som kan gøre mere ondt end andre.

 

Som terapeut kan jeg ikke ændre din verdenstilblivelse, men sammen kan vi undersøge den åbent og ærligt, så du også kan lære at danse i regnen.

 

Alle kan have brug for en samtalepartner, når livet giver os udfordringer. Udfordringer, som kan give os en følelse af, at vi ikke er den, som vi gerne vil være.

 

”Du må selv være den forandring, som du ønsker at se i verden” Gandhi

 

Jeg tror på, at du er eksperten i dit liv og jeg stiller mig til rådighed med mine samtaleredskaber, spørgeteknikker og jeg sætter rammen for en terapeutisk samtale, så vi holder fokus på dig og det du finder vigtigt at arbejde med. Det handler om, at du finder indsigt i og forståelse for det, du ikke forstår.

 

I individuelle samtaler kunne emnerne bl.a. være:

  • Selvværd
  • Angst
  • Depression
  • Stress
  • Personlig udvikling – øget bevidsthed om den du er
  • Mere livsglæde

 

Parsamtaler kunne være for jer der:  

  • Oplever mange skænderier i forholdet
  • Jalousi
  • Manglende kommunikation
  • Mangler nærhed og kontakt

 

Lidt om mig

Jeg så dagens lys første gang en solrig efterårsdag i 1968. Jeg er gift og har 4 børn, hvoraf det ene tidligere har været i pleje i vores familie.

 

Jeg brænder for at hjælpe mennesker til at blive ”herre i eget hus” og blive til det menneske, som de godt gider at se i spejlet.

 

Jeg har over 15 års erfaring inden for det socialpædagogiske område med børn og unge. Stor erfaring med mennesker i alle aldre med forskellige livskriser. Jeg er uddannet psykoterapeut MPF og mindfulnessinstruktør.  

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere