Er du en ”human being” eller en "human doing” ?

Skrevet d. 4-8-2020 12:45:43 af Sarah Tecca - Coach, Kærlighedscoach, Business coach, Datingcoach, Vanecoach, Overspisningscoach

Sommetider kan vi have så travlt med at nå vores mål, at vi helt glemmer at nyde nuet og rejsen dertil, fordi vi er så fokuseret på at opnå en ønsket fremtid. Det kan fører til, at vi ender med at være “human doings” som stresser rundt med 200 km/t for at nå vores mål, i stedet for at være “human beings” som er tilstede i nuet og nyder livet lige nu.⠀⠀

⠀⠀⠀

Det er selvfølgelig nødvendigt at være motiveret og fokuseret for at nå sit mål, men det kan også tage overhånd. Forstået på den måde, hvis vi konstant kun fokuserer på at komme frem, så bliver vores liv lige her og nu, reduceret til et middel til blot at nå frem.⠀ ⠀⠀⠀


En af grundene til hvorfor dette er uhensigtsmæssigt, er fordi vi bilder os selv ind, at vi først rigtigt kan være glad, tilfreds og nyde livet, når vi har opnået vores mål. ⠀ ⠀


Lever vi med denne overbevisning kan vi komme til at vente lang tid på at leve og nyde vores liv. Det er livet simpelthen for kort til – og hvorfor overhovedet vente, når vi kan nyde vores liv lige her og nu?⠀⠀ ⠀⠀⠀


Mangler du inspiration til, hvordan du kan fokusere mere på at nyde processen henimod dit mål? Så kan du stille dig selv følgende spørgsmål:⠀⠀⠀

  • Hvordan kan/vil jeg nyde processen til mit mål?
  • Er der noget jeg kan udsætte?⠀⠀
  • Hvad kan/vil jeg uddelegere til andre?⠀⠀
  • Hvad kan jeg få andre til at hjælpe mig med? ⠀
  • Hvad kan jeg fjerne fra planen, uden det påvirker mit resultat? ⠀⠀⠀ ⠀⠀

Når jeg coacher mine klienter, anvender jeg blandt andet disse spørgsmål til at sikre, at de husker at nyde processen i at nå deres mål. Jeg håber, at spørgsmålene kan hjælpe dig til at gøre det samme. 


Husk, det er meningen, at livet skal føles godt! 


Kærlighed og gode vibes fra  

Sarah Tecca 

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.