Lene Lykke Fugl - Psykolog

Lene Lykke Fugl

Psykolog

København

Personligt fremmøde

Parsamtale 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.100 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

23 28 86 88

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er online plattform på GoMentor som tilbyr terapi og coaching online, og fungerer på samme måte som tradisjonell terapi og coaching.

Eneste forskjellen er at sesjoner på GoMentor 24/7 holdes online, hvor du har mulighet til å snakke om din situasjon og dine utfordringer gjennom videosamtale eller chat. Dette er avhengig av hvilke abonnement du velger å kjøpe.

Med GoMentor 24/7 sparer du både tid, energi og penger. Du behøver ikke å møte fysisk opp, hvilke gir deg mer fleksibilitet i din kalender. Og sist, men ikke minst, er GoMentor 24/7 billigere.

Fordeler med online veiledning og coaching:

 • Du har tilgang til en legitimert og kvalifisert mentor
 • Du kan forvente en enkel måte å kommunisere med din mentor på, via chat og/eller videosamtale gjennom sikker og kryptert plattform.
 • Du kan være i dialog med din mentor uavhengig av hvor du befinner deg.
 • Du kan planlegge sesjoner når det passer deg.
 • Du kan forvente et raskt svar fra din mentor.
 • Tradisjonell terapi er generell sett dyrere enn online terapi.
 • Du sparer tid og energi ved å slippe å ta fysisk over til din mentor.
 • Du får hjelp innenfor 24 timer. Du behøver ikke å vente i flere dager for å komme i dialog med din mentor, sammenliknet med tradisjonell terapi.


Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Respekt og empati er nøgleord for mig som psykolog. Vi tager udgangspunkt i den situation, du er i, og jeg har fokus på at skabe balance. Lene Lykke Fugl - Psykolog

Beskrivelse

I psykologhuset Svanen på Østerbro tilbyder jeg
individuel terapi og parterapi.


Jeg arbejder med unge og voksne - og har stor erfaring med de fleste psykologiske problemstillinger, bl.a.:


 • Stress, angst og depression
 • Sorg og krise
 • Relationsproblematikker / tilknytningsproblemer
 • Eksistentielle problemer og personlig udvikling
 • Arbejds- og studierelaterede problemer 


Terapi

Jeg arbejder overvejende psykodynamisk, men anvender også elementer fra bl.a. kognitiv og systemisk terapi, ligesom afspænding, visualisering og hypnose er metoder, der ofte er relevante, fordi de hjælper mange til at finde ro.


Min tilgang til dig er empatisk, respektfuld og fordomsfri, og mit ønske er, at du vil føle dig i gode hænder, så du åbner dig og får bearbejdet det, du oplever som svært.  


Målet med terapien er, at du føler dig mere afklaret, robust og hvilende i dig selv. Det er til gavn for dig, men også for de opgaver, du har og de mennesker, du omgiver dig med og som betyder noget for dig.

 

Parterapi

Det er helt naturligt, at der opstår problemer og konflikter i et parforhold. For nogle par dukker de samme konflikter imidlertid op igen og igen, og der kan opstå en følelse af, at dialogen er kørt fast.


Den nærhed og kærlighed der tidligere prægede forholdet, erstattes måske af vrede, afstand og utryghed. Parterne kan gensidigt opleve, at den anden bærer ansvaret for problemerne, og tanken om skilsmisse kan melde sig.


Samtaler med en neutral og professionel terapeut kan skabe åbenhed og vise nye veje  i et fastlåst forhold.


I parterapi arbejder vi bl.a. med, at I:

 • bliver bedre til at tale sammen og lytte til hinanden
 • kan se tingene fra både egen og partnerens synsvinkel
 • genfinder nærheden varmen og glæden i forholdet.

I de tilfælde hvor det ikke lykkes, kan samtalerne være en hjælp til, at I går fra hinanden på en ordentlig måde.


Om mig

Fra 2007 har jeg arbejdet som privatpraktiserende i Psykologhuset Svanen, Ud over arbejdet i Svanen er jeg psykologisk rådgiver for unge og voksne på VUC (voksenuddannelsescenter). Her arbejder jeg bl.a. med eksistentielle problemer og studieproblemer, ligesom angst -- bl.a. eksamensangst -- og stress er hyppige temaer. Min erfaring gælder såvel enkeltstuderende som grupper af studerende.


Jeg er autoriseret psykolog og blandt andet tilknyttet Prescriba og Sygeforsikring Danmark (herfra får du 300 kroner i alm. tilskud til psykologsamtaler).


OBS: Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring - så jeg tager ikke imod lægehenvisning.


Du er velkommen til at kontakte mig direkte på telefon eller bruge kontaktformularen "ring mig op". Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere