Lene Lykke Fugl - Psykolog

Lene Lykke Fugl

Psykolog

Personligt fremmøde

Parsamtale 1.500 kr. Aftal tid

Individuel samtale 1.100 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Respekt og empati er nøgleord for mig som psykolog. Vi tager udgangspunkt i den situation, du er i, og jeg har fokus på at skabe balance. Lene Lykke Fugl - Psykolog

Beskrivelse

I psykologhuset Svanen på Østerbro tilbyder jeg
individuel terapi og parterapi.


Jeg arbejder med unge og voksne - og har stor erfaring med de fleste psykologiske problemstillinger, bl.a.:


 • Stress, angst og depression
 • Sorg og krise
 • Relationsproblematikker / tilknytningsproblemer
 • Eksistentielle problemer og personlig udvikling
 • Arbejds- og studierelaterede problemer 


Terapi

Jeg arbejder overvejende psykodynamisk, men anvender også elementer fra bl.a. kognitiv og systemisk terapi, ligesom afspænding, visualisering og hypnose er metoder, der ofte er relevante, fordi de hjælper mange til at finde ro.


Min tilgang til dig er empatisk, respektfuld og fordomsfri, og mit ønske er, at du vil føle dig i gode hænder, så du åbner dig og får bearbejdet det, du oplever som svært.  


Målet med terapien er, at du føler dig mere afklaret, robust og hvilende i dig selv. Det er til gavn for dig, men også for de opgaver, du har og de mennesker, du omgiver dig med og som betyder noget for dig.

 

Parterapi

Det er helt naturligt, at der opstår problemer og konflikter i et parforhold. For nogle par dukker de samme konflikter imidlertid op igen og igen, og der kan opstå en følelse af, at dialogen er kørt fast.


Den nærhed og kærlighed der tidligere prægede forholdet, erstattes måske af vrede, afstand og utryghed. Parterne kan gensidigt opleve, at den anden bærer ansvaret for problemerne, og tanken om skilsmisse kan melde sig.


Samtaler med en neutral og professionel terapeut kan skabe åbenhed og vise nye veje  i et fastlåst forhold.


I parterapi arbejder vi bl.a. med, at I:

 • bliver bedre til at tale sammen og lytte til hinanden
 • kan se tingene fra både egen og partnerens synsvinkel
 • genfinder nærheden varmen og glæden i forholdet.

I de tilfælde hvor det ikke lykkes, kan samtalerne være en hjælp til, at I går fra hinanden på en ordentlig måde.


Om mig

Fra 2007 har jeg arbejdet som privatpraktiserende i Psykologhuset Svanen, Ud over arbejdet i Svanen er jeg psykologisk rådgiver for unge og voksne på VUC (voksenuddannelsescenter). Her arbejder jeg bl.a. med eksistentielle problemer og studieproblemer, ligesom angst -- bl.a. eksamensangst -- og stress er hyppige temaer. Min erfaring gælder såvel enkeltstuderende som grupper af studerende.


Jeg er autoriseret psykolog og blandt andet tilknyttet Prescriba og Sygeforsikring Danmark (herfra får du 300 kroner i alm. tilskud til psykologsamtaler).


OBS: Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring - så jeg tager ikke imod lægehenvisning.


Du er velkommen til at kontakte mig direkte på telefon eller bruge kontaktformularen "ring mig op". Så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.