Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Jeppe Lopes-Olesen

Psykolog

Slagelse , Videosamtale , GoMentor 24/7

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Dobbelt samtale med lægehenvisning. 1. samtale 778 kr. Aftal tid

Dobbeltsamtale med lægevisning fremtidige samtaler. Er du først startet så kan du få genta 708 kr. Aftal tid

Rabat med lægehenvisning 2. samtale og øvrige fremefter. 424 kr. Aftal tid

Vær opmærksom på at jeg generelt ikke går så meget op i tid men at hjælpe folk. Det betyder i praksis, at kommer der ikke en klient direkte efter, så bruger jeg den tid, som er nødvendig op til næste klient.

Generelt skal man i venteværelset også være opmærksom på at der kan være ventetid lige som hos lægen.

Forsikringsklient - den tarif som forsikringsselskabet betaler. Pris varierer 1.000 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 596 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 796 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 1.396 kr. /md. Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 1.196 kr. /md. Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Rabat ved lægehenvisning, 1. samtale (GoMentor videosession) 354 kr. Aftal tid

Vær opmærksom på at jeg generelt ikke går så meget op i tid men at hjælpe folk. Det betyder i praksis, at kommer der ikke en klient direkte efter, så bruger jeg den tid, som er nødvendig op til næste klient. Generelt skal man i venteværelset også være opmærksom på at der kan være ventetid lige som hos lægen.

Rabat med lægehenvisning. Første samtale Telefonen eller videokonsultation (GoMentor videosession) 454 kr. Aftal tid

Vær opmærksom på at jeg generelt ikke går så meget op i tid men at hjælpe folk. Det betyder i praksis, at kommer der ikke en klient direkte efter, så bruger jeg den tid, som er nødvendig op til næste klient.

Generelt skal man i venteværelset også være opmærksom på at der kan være ventetid lige som hos lægen.

Dobbelt samtale med lægehenvisning. 1. samtale (GoMentor videosession) 778 kr. Aftal tid

Dobbeltsamtale med lægevisning fremtidige samtaler. Er du først startet så kan du få genta (GoMentor videosession) 708 kr. Aftal tid

Selvbetaler (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

individuelle samtaler 1000 kr. 


Familieterapi (GoMentor videosession) 2.000 kr. Aftal tid

Parterapi Vælger i parterapi med lægehenvisning. 45 minutter. (GoMentor videosession) 990 kr. Aftal tid

Prisen reguleres ved efterfølgende samtaler.

Vær opmærksom på at jeg generelt ikke går så meget op i tid men at hjælpe folk. Det betyder i praksis, at kommer der ikke en klient direkte efter, så bruger jeg den tid, som er nødvendig op til næste klient.

Generelt skal man i venteværelset også være opmærksom på at der kan være ventetid lige som hos lægen.

Jeg laver ikke parterapi som videosessioner.

Med lægehenvisning. Telefonen eller videokonsultation (GoMentor videosession) 454 kr. Aftal tid

Samtaler med lægehenvisning.

Med lægehenvisning. Samtaler afholdes over telefonen eller som videosamtaler. (GoMentor videosession) 420 kr. Aftal tid

Gældende priser med lægehenvisning. 1.samtale

Rabat ved lægehenvisning, efterfølgende samtaler (GoMentor videosession) 324 kr. Aftal tid

Vær opmærksom på at jeg generelt ikke går så meget op i tid men at hjælpe folk. Det betyder i praksis, at kommer der ikke en klient direkte efter, så bruger jeg den tid, som er nødvendig op til næste klient.

Generelt skal man i venteværelset også være opmærksom på at der kan være ventetid lige som hos lægen.

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Vent et øjeblik Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Beskrivelse

Velkommen!

Jeg har mere end 30 års erfaring i arbejdet med mennesker og godt 15 års uddannelse som psykolog, der også inkluderer en stor del af specialist uddannelsen i psykoterapi for psykologer og er en del af 15 års uddannelse som psykolog. Her ud over har jeg mange års erfarings som psykoterapeut. Jeg modtager supervision på mit arbejde (et krav til os psykologer) og deltager løbende i aktuelle kurser for at være opdateret. Jeg har ydernummer hvilket betyder at du kan få tilskud med lægehenvisning.

At have ydernummer kan betragtes som et kvalitetsstempel og gives til mange ud fra anciennitets, praksis- og uddannelsesbaggrund.

Igennem min erfaring har jeg en stor vidensbank og en bred værkstøjskasse at arbejde ud fra.

Det vigtigste i arbejdet med mennesker er ikke nødvendigvis uddannelse, men evnen til at møde folk i øjenhøjde. Jeg er nede på jorden og bruger dagligdagssprog og møder folk hvor de er. Her er nysgerrighed og interessen for at hjælpe mennesker det vigtigste, 

For sygesikringsklienterFørste samtale starter som regel som en dobbeltsamtale 1.5 time for at komme godt i gang, for at få den rette hjælp, herefter forsætter de fleste med dobbeltsamtaler. Da 45 minutter er meget kort tid til at hjælpe folk i krise eller med mere dybere eksistentielle problemer, så vælger de fleste af mine klienter derfor at forsætte med dobbeltsamtaler, men vi kan også komme langt på 45 minutter.  Henvender du dig til egen læge kan jeg tilbyde priser på et helt andet niveau end de fleste på denne portal. Hvor du fx som selvbetaler betaler 1000 kr. i timen hos mig. Imens par timer, der varer 1,5 time koster 1600 kr.

Får I begge en lægehenvisning, så kan jeg hjælpe jer til en helt anden pris.

Før du bestiller en tid er det en god ide kort at tale med mig, da jeg meget hurtigt kan høre om jeg kan hjælpe dig og hvad der kan hjælpe dig bedst.

Har du mulighed for det, så anbefaler jeg medlemskab af Sygeforsikringen Danmark der dækker imellem 200-400-600 kr., alt efter forsikringsgruppen og underordnet om du har lægehenvisning.

Via Go-mentor kan jeg hjælpe med telefon- og videokonsultationer hvis du er i udlandet eller en anden del af landet, hvor du ikke kan møde op i min praksis. Men har du mulighed for det, så ser jeg dig helst i min praksis

Jeg arbejder med alle former for problematikker, også ud over de nedenfor nævnte, der er henvisningskategorierne med lægehenvisning.

1.  Røveri-, volds- og voldtægtsofre

2.  Trafik- og ulykkesofre

3.  Pårørende til alvorligt psykisk syge personer

4.  Personer ramt af en alvorligt invaliderende sygdom

5.  Pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom

6.  Pårørende ved dødsfald (ved dødsfald forstås tillige ufrivillig abort/fødsel af et dødt barn efter udgangen af 19.          graviditetsuge)

7.  Personer, der har forsøgt selvmord Kvinder, der får foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge.

8.  Psykologhjælp kan ydes forud for abortindgrebet, når anmodning om tilladelse til indgrebet er fremsat til abortområdet

9.  Personer, der inden de fyldte 18 år har været ofre for incest eller andre seksuelle overgreb

10. Personer med let til moderat depression over 18 år

11. Personer, der lider af let til moderat angst, herunder også let til moderat OCD, der er fyldt 18 år.

For de fleste læger er det vigtigste at hjælpe deres klienter men mange læger hænge fast i de eksakte definitioner i kategorierne, hvorfor det er en fordel at du formulere dit problem så det passer til ovennævnte. Stress medfører ofte angst eller depression og  parforholdsproblemer lige så, som eksempler på at sørge for at tale med din læge om dit problem og samtidig bruge den rette sprogbrug, som lægen forholder sig til.

Yderligere information kan læses på Sundhed dk. Henvisningsregler til psykologhjælp Almen Praksis. Her skal det nævnesm at det i praksis er muligt med genhenvisninger, i det omfang at der er brug for det. En henvisning gælder 12 samtaler, men her er lægerne godt klar over at et problem ikke nødvendigvis løses med få samtaler, hvor der er mulighed for genhenvisninger til dit problem er løst / til du er kommet oven på igen.

Dansk psykolog forening og Danske Regioner fik for et par år siden forhandlet på plads, at det var muligt med dobbeltkonsultationer. Med en mangeårig baggrund i psykoterapi, ser jeg det som en gave for måden at kunne arbejde på i praksis, for virkelig at kunne gøre en forskel. En enkelt samtale hos psykologer har i mange år varet 45 minutter som inkluderer journalisering/papirarbejde, tidsbestilling, ind/udgang og betaling. Jeg arbejder effektivt inden for begge rammer, hvad enten du bestiller det ene eller andet, hvor jeg også er opmærksom på økonomiske hensyn.

Ved yderligere spørgsmål så kan du kontakte mig: I det tidsrum hvor jeg har telefontid, så tager jeg telefonen når jeg har mulighed for det og du har mulighed for at lægge navn, telefonnummer og besked, når jeg ikke er ved telefonen. Så ringer jeg dig op når jeg har mulighed for det.  

Mvh

Jeppe Lopes-Olesen

Biografi

Klientudtalelser

Jordemoder - "" Det er mig der er i centrum. Det er produktivt. Ikke så meget fortid men arbejde fremad. Det er lige som at have en ven som giver en sandheden. Jeg føler mig styrket når jeg går herfra. No bull shit hverken følelsesmæssigt eller med ord." "  Læs mere  Læs mindre

Pilot - ""På det personlige plan har Jeppe været fantastisk til at få mig til at bryde det panser som jeg utvilsomst har haft, og som afsted kommet problemer og kriser i mit ægteskab. Jeg har ifm mit arbejde haft tæt kontakt med menneske bag NLP; kendte foredragsholdere, coaches etc. Jeg har altid ”grint” lidt af konceptet men fik en eyeopener da Jeppe brugte elementer fra NLP i mit terapi forløb, og jeg pludselig kunne se sammenhængen.""  Læs mere  Læs mindre

Personalechef - ""Jeppe har været min uundværelige sparingspartner i min æsgteskabelige krise jvor jeg ikke havde andre at tale med. Havde Jeppe ikke hjulpet os til at forstå vigtigheden i at tale hinanden op og ikke ned samt respektere hinandens fejl havde vi ikke kunne komme ud af vores ægteskabelige og fundet tilbage til essencen i vores kærlighed til hinanden. ""  Læs mere  Læs mindre

Par - ""Vi evnede ikke selv at knække koden til at komme tilbage til udganspunktet I vores ægteskab. Heldigvis blev vi enige om at... Vi evnede ikke selv at knække koden til at komme tilbage til udganspunktet I vores ægteskab. Heldigvis blev vi enige om at få Jeppe til at guide os ud af krisen. Jeppe har hjulpet os til at tænke anderledes både som par og hver for sig. Vi kan efterfølgende se at vi aldrig selv havde evnet at komme ud af vores krise. Jeppe har været fantastisk til at få os til at se indad og erkende egne fejl og derved redde os ud af den ægteskabelige krise. Vi har begge sat pris på Jeppes empatiske, men også både direkte og til tider kontante måde at håndtere personlige ”issues” på. Vi har altid følt at Jeppe har en ærlig interesse i at hjælpe os med at få løst vores problemer og komme videre." "  Læs mere  Læs mindre

Lægesekretær - ""God til at se hvad der er bagved. God til at få ro på og god til styre forløbet.""  Læs mere  Læs mindre

Klient Silvametoden - "“Vær opmærksom på dine tanker, for de bliver til dine ord. Vær opmærksom på dine ord, for de bliver til dine handlinger. Vær opmærksom på dine handlinger, for de bliver til dine vaner. Vær opmærksom på dine vaner, for de bliver til din skæbne.”"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.