Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Jeppe Lopes-Olesen

Psykolog

Videosamtale

5 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Videosamtaler

Parterapi (GoMentor videosession) 1.400 kr. Aftal tid

Har I brug for hjælp nu og her, så er I meget velkomne til at ringe til mig, og har jeg ledige tider kan I få en hurtig tid, også aften og weekend. Morgen arbejder jeg fra kl 7. Benyt 'Kontakt mig' knappen oppe i højre hjørne, her finder I mit telefonnummer.

Ved første samtale bruges der 90-120 minutter alt efter behov.


Med lægehenvisning. Samtaler afholdes over telefonen eller som videosamtaler. (GoMentor videosession) 420 kr. Aftal tid

Gældende priser med lægehenvisning. 1.samtale

Rabat ved lægehenvisning, efterfølgende samtaler (GoMentor videosession) 325 kr. Aftal tid

Rabat ved lægehenvisning, 1. samtale (GoMentor videosession) 390 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Video- og telefonkonsultationer: Psykolog der tager lægehenviste klienter inden for Region Sjælland. Pris. Fra 420-350 kr. Tider inden for en uge. Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Beskrivelse

Video- og telefonkonsultationer for lægehenviste klienter. Med lægehenvning kan du få hjælp, som du har råd til at betale uden at skulle betale en formue til den behandler, som du søger hjælp hos. Unge indtil 25 år kan få gratis psykologhjælp.

Priviligeret som psykolog med lægehenviste klienter, synes jeg det er urimeligt at folk skal betale en formue for at få hjælp. Med lægehenvisning er psykologhjælp gratis til du fylder 25 år, som netop er forhandlet på plads i forbindelse med den uholdbare Coronasituation, som påvirker os alle.

Samtidig blev der ved nedlukningen af Danmark givet frit for at du kan tale med en psykolog igennem telefon- eller videosamtaler med lægehenvisning. En fremtid der startede i 2020 og vurderes at være kommet for at blive hvor Coronasituationen har givet dig mulighed for at få hjælp hjemmefra.

Vær opmærksom på at det ikke er alle problemtyper som er telefonegnet. Det afhænger af dig som klient og det som skal arbejds med. Omvendt er der også fordele ved telfonkonsultationen: Fællesnævner for os mennesker er typisk at vi gemmer os for hinanden. Det sker også i psykologkonsultationen, hvor klienten er i et nyt miljø og skal åbne op for sit liv for en fremmed og hvor man er kommet ude fra gaden og pluslig skal omstille sig til at tale om det, som er svært for en som kan være de dybste og vigtigste ting i ens liv. Det er en udfordring og et ulige forhold. Her har telefonkonsultationen en fordel, fordi at der er en naturlig distance, samtidig med at du kan have et nært møde igenem det et telefonmøde giver. Du bliver mødt der hvor du er og kan gemme dig på samme tid i trygge rammer og kan arbejde med det som er sværest for dig for en uden at blive dømt eller set på. Derved kan det være lettere at komme ind til det som er svært.

Har du det lettere med videosamtaler så har du valget imellem telefonkonsultationer og videosamtaler.

Der startes med en forsamtale, hvor jeg som psykolog kan høre om jeg kan hjælpe dig, og hvor du som klient kan høre og vurderer, om du oplever at jeg er den rette til at hjælpe dig. Som telefonrådgiver har jeg erfaring igennnem en lang årrække. Jeg hjælper klienter med lægehenvisning bosat i Region Sjælland. Ved første samtale skal du regne med en dobbeltsession for at komme godt igang. En del vælger at forsætte med dobbeltsamtaler som er 1,5 time, men vi kan også komme langt på 45 minutter. 

Som psykolog er det vigtig for mig at tage udgangspunktet i din her og nu situation og møde dig der hvor du er med det som er vigtigt for dig at tale om.  

Gennem kvalificeret psykoterapi, traumehealing og rådgivning kan du forbedre dine evner til at træffe gode valg i dit liv og skabe mere balance og opleve bedre livskvalitet. 

Mvh

Aut. psykolog

Jeppe Lopes-Olesen

 

 

Biografi

Klientudtalelser

lægesekretær - "God til at se hvad der er bagved. God til at få ro på og god til styre forløbet."  Læs mere  Læs mindre

Par - "Vi evnede ikke selv at knække koden til at komme tilbage til udganspunktet I vores ægteskab. Heldigvis blev vi enige om at få Jeppe til at guide os ud af krisen. Jeppe har hjulpet os til at tænke anderledes både som par og hver for sig. Vi kan efterfølgende se at vi aldrig selv havde evnet at komme ud af vores krise. Jeppe har været fantastisk til at få os til at se indad og erkende egne fejl og derved redde os ud af den ægteskabelige krise. Vi har begge sat pris på Jeppes empatiske, men også både direkte og til tider kontante måde at håndtere personlige ”issues” på. Vi har altid følt at Jeppe har en ærlig interesse i at hjælpe os med at få løst vores problemer og komme videre."  Læs mere  Læs mindre

Personalechef - "Jeppe har været min uundværelige sparingspartner i min æsgteskabelige krise jvor jeg ikke havde andre at tale med. Havde Jeppe ikke hjulpet os til at forstå vigtigheden i at tale hinanden op og ikke ned samt respektere hinandens fejl havde vi ikke kunne komme ud af vores ægteskabelige og fundet tilbage til essencen i vores kærlighed til hinanden. "  Læs mere  Læs mindre

Pilot - "På det personlige plan har Jeppe været fantastisk til at få mig til at bryde det panser som jeg utvilsomst har haft, og som afsted kommet problemer og kriser i mit ægteskab. Jeg har ifm mit arbejde haft tæt kontakt med menneske bag NLP; kendte foredragsholdere, coaches etc. Jeg har altid ”grint” lidt af konceptet men fik en eyeopener da Jeppe brugte elementer fra NLP i mit terapi forløb, og jeg pludselig kunne se sammenhængen."  Læs mere  Læs mindre

Jordemoder - " Det er mig der er i centrum. Det er produktivt. Ikke så meget fortid men arbejde fremad. Det er lige som at have en ven som giver en sandheden. Jeg føler mig styrket når jeg går herfra. No bull shit hverken følelsesmæssigt eller med ord."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.