Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis - Psykolog, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut

Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis

Psykolog, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut

Kongens Lyngby

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Parterapi 1.800 kr. Aftal tid

Har I brug for hjælp nu og her, så er I meget velkomne til at ringe til mig, og har jeg ledige tider kan I få en hurtig tid, også aften og weekend. Morgen arbejder jeg fra kl 7. Benyt 'Kontakt mig' knappen oppe i højre hjørne, her finder I mit telefonnummer.

Jeg har tider 7 dage om ugen, så I kan finde en tid der passer jer. Jeg og min familie bor på 2. og 3. sal i den ejendom på Lyngby Hovedgade hvor jeg har Praksis i stue plan. Fra Lyngby hovedgade går man ind ad en gyde ind til en "lille fransk" gård, hvor min praksis ligger i stue plan lige fremme i nummer 44C bagved skupturen af ørnen. Der er en hyggelig bænk i gården og venteværelse inden for.

Ved første samtale bruges der 90-120 minutter alt efter behov.


Individuel samtale 1.000 kr. Aftal tid

Har du brug for hjælp nu og her, så er du meget velkomne til at ringe til mig, og har jeg ledige tider kan du få en hurtig tid, også aften og weekend. Morgen arbejder jeg fra kl 7. Benyt 'Kontakt mig' knappen oppe i højre hjørne.

 


OBS:

Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark, så yder de 300 kroner i tilskud til hver psykologtime.


Jeg tilbyder indkomst bestemt rabat ved bestilling af forløb


Klippekort giver 20 procent rabat

Familieterapi 1.800 kr. Aftal tid

Har I brug for hjælp nu og her, så er I meget velkomne til at ringe til mig, og har jeg ledige tider kan I få en hurtig tid, også aften og weekend. Morgen arbejder jeg fra kl 7. Benyt 'Kontakt mig' knappen oppe i højre hjørne, her finder I mit telefonnummer.

Jeg har tider 7 dage om ugen, så I kan finde en tid der passer jer. Jeg og min familie bor på 2. og 3. sal i den ejendom på Lyngby Hovedgade hvor jeg har Praksis i stue plan. Fra Lyngby hovedgade går man ind ad en gyde ind til en "lille fransk" gård, hvor min praksis ligger i stue plan lige fremme i nummer 44C bagved skupturen af ørnen. Der er en hyggelig bænk i gården og venteværelse inden for.

Ved første samtale bruges der 90-120 minutter alt efter behov.


Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 88 65 81

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Autoriseret psykolog Jeppe Lenel-Lopes med speciale i psykoterapi kan hjælpe dig med individuel terapi, parterapi, unge problemer og familieterapi. Jeppe Lenel-Lopes Psykologisk Praksis - Psykolog, Parterapeut, Coach, Psykoterapeut

Beskrivelse

Velkommen til Psykologisk praksis Lyngby Psykolog Hus

Her finder du mig, autoriseret psykolog Jeppe Lenel-Lopes. Jeg arbejder med individuel terapi, parterapi, unge og familier.

Jeg tilbyder hjælp til både par- og individuellesamtaler med gode resultater hvor mine klienter oplever at de går hjem med noget ekstra i forhold til da de kom.

Du vil opleve at jeg tager udgangspunkt i hvor du / I er, som for mig er det vigtigste frem for teori og en terapeutisk retning.

Udgangspunktet er din / jeres her og nu situation / det du ønsker at arbejde med. Gennem kvalificeret psykoterapi, traumehealing, rådgivning og parterapi kan jeg hjælpe dig / jer med at forbedre evner til at træffe gode valg i dit liv og skabe mere glæde og formål med livet så du kan opleve bedre livskvalitet.

I den sammenhæng er min rolle som en konsulents rolle i erhvervslivet og at kunne se problemet udefra og med erfaring og en stor værktøjskasse at se og skabe løsninger.  
Udvidet åbningstider

Her er mulighed for tider 7 dage om ugen og udvidet åbningstider ml kl. 7-19, så jeg kan imødekomme både travle karrierefolk og familier.

 

Akuttider. Står du i en akut situation så vil du oftest kunne få en tid inden for 3-7 dage.

 

 

Oplever du/I f.eks.

  • Vanskeligheder eller konflikter i relationer f.eks. i forholdet til familie, venner, parforhold og job?
  • Lavt selvværd, præstationsangst eller præstationspres?
  • Svære følelser og kritiske tanker om dig selv?
  • Stress, katestrofetanker, bekymringer og/eller følelsen af at sidde fast?

 

Så lad mig hjælpe dig/jer godt videre

De fleste mennesker prøver at løse disse problemer selv eller via venner og familie, men nogle gange er det ikke nok. Nogle gange skal der professionelle redskaber til før en fastlåst situation kan løses op.

 

Jeg tilbyder kvalificeret psykoterapi og eksistentiel rådgivning, der skaber mulighed for at gribe livet på en ny måde og vil forbedre dine/jeres evner til at træffe gode valg i livet.

 

 

Har særlig erfaring med:

  • Angst, stress og livskriser
  • Parforhold og familie problematikker
  • Lavt selvværd, dårligt selvbillede
  • Personlig udvikling og eksistentielle problemstillinger
  • Job og karriere - Identificering af kompetencer
  • Work/Life balance


Om klient forløb

I terapien tager jeg udgangspunkt i din aktuelle livssituation eller problemstilling og vil i samarbejde med dig finde frem til nye handlemuligheder. I den udstrækning det vil være nyttigt for din proces, vil vi trække paralleller tilbage til tidligere livserfaringer i ungdom og barndom.

 

Du er velkommen uanset hvad du kommer med og skal vide at det er en del af mit job at stå til rådighed. Står du alene kan det være en stor hjælp med sparring omkring en følelsesfuld situation eller beslutning der skal træffes. Her tilbyder jeg aften eller weekend samtaler når jeg har mulighed for det.

 

I parterapien kan det være en fordel at jeg er en mand. I vil opleve mig som upartisk, da jeg både har haft mange kvinder og mænd i individuel terapi og hjulpet i forhold til parforholdsproblemer.

 

 

Om mig

I mit arbejde er det vigtigt at du oplever inspiration, empati og engagement. (Se blogindlæg. Efter sommerferien tilbydes ugentlig mindfullness webinar.)

 

Jeg har 20 års erfaring med samtaler igennem coaching og psykoterapi - og som psykolog igennem de seneste 12 år. 

 

Jeg holder også foredrag og underviser i stresshåndtering samt afholder temadage - ring til mig for yderligere informationer samt priser.


Jeg har klienter fra hele landet og har derudover stor erfaring og gode resultater med telefonkonsultationer med både coaching og terapi - både med længerevarende forløb (og akutte situationer eller spørgsmål som du føler skal afklares eller vendes her og nu).

Betaling foregår forud over mobilpay inden samtalen startes. 


*Jeg tilbyder indkomst bestemt rabat ved bestilling af forløb


*Som medlem af Sygeforsikringen Danmark får du 300 kroner i tilskud til hver psykologtime.Praktisk info

Min praksis ligger i hjertet af Lyngby og ligger centralt for hele Storkøbenhavn, hvor fra langt største delen af mit arbejde ligger.

 

Her er to timers parkering. Husk at stille parkeringsskiven. Hører du til de travle så kan du som regel parkere bilen uden parkometer lige udenfor imellem kl. 7-9.30.

 

Jeg har telefontid imellem kl. 8-9 og 12-13. Her ud over er du velkommen til at ringe. Tager jeg telefonen, så er det som regel fordi at jeg har tid til opkald og ellers kan jeg kort træffe en aftale med dig. Inden for psykoterapiforskning siger man at først skridt mod forandring er taget når man tager telefonen og ringer. Velkommen.

Biografi

Klientudtalelser

S.N. jordemoder - " "Det er mig der er i centrum. Det er produktivt. Ikke så meget fortid men arbejde fremad. Det er lige som at have en ven som giver en sandheden. Jeg følger mig styrket når jeg går herfra. No bull shit hverken følelsesmæssigt eller med ord""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere