Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Jeppe Lopes-Olesen

Psykolog

Slagelse, Videosamtale

4 klientudtalelser

Personligt fremmøde

Med lægehenvisning. Samtaler foregår under Corona over telefonen 420 kr. Aftal tid

Samtaler med lægehenvisning.

Videosamtaler

Egen betaling uden lægehenvisning (GoMentor videosession) 1.100 kr. Aftal tid

Under Corona foregår alle samtaler over telefonen eller som videosamtale.

Mange mennesker har en sundhedsforsikring igennem deres arbejde der dækker psykologhjælp. Det er værd at undersøge. I den forbindelse er det ikke sådan at arbejdspladsen kan eller skal have bestemte krav opfyldt, som at det fx skal være arbejdsrelateret. I det, at man er dækket. så gælder dækningen så at sige hele spektret også private problemer samt hele sygesikringsspektret. Enkelte forsikringer dækker også ægtefælle og børn. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark dækker de 200 kr. per samtale.

Med lægehenvisning. Samtaler afholdes over telefonen eller som videosamtaler. (GoMentor videosession) 420 kr. Aftal tid

Gældende priser med lægehenvisning. 1.samtale

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Psykolog - lægehenviste klienter. Tlf./online under corona. Fra 420-350 kr. Akut tider. Dækker alle henvisningskategorier. For dig som vil arbejde med dig selv. Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Beskrivelse

Ring eller skriv venligst inden tidsbestilling.

Dækker alle henvisningskategorier. For dig som vil arbejde med dig selv. Første samtale som dobbelt session 1,5 time 770 kr. Sygeforsikringen Danmark dækker 200 kr. pr. samtale. Område: Region Sjælland.

Kontakt din læge for lægehenvisning.

Med lægehenvisning får du i første omgang mulighed for 12 samtaler.

Bliver der brug for det, så er det muligt med genhenvisning fra læge med ny lægehenvisninger.

Den første samtale koster 420 kr imens de efterfølgende samtaler koster knapt 350 kr. per gang. Efter første indledende samtale så varer en samtale som udgangspunkt 45 minutter.


Der kan med henvisning ydes tilskud til psykologhjælp til:


1. Røveri-, volds- og voldtægtsofre.

2.  Trafik- og ulykkesofre.

3.  Pårørende til alvorligt psykisk syge personer.

4.  Personer ramt af en alvorligt invaliderende sygdom.

5.  Pårørende til personer, der er ramt af en alvorligt invaliderende sygdom.

6.  Pårørende ved dødsfald.

7.  Personer, der har forsøgt selvmord.

8.  Kvinder, der får foretaget provokeret abort efter 12. graviditetsuge.

9. Personer, der inden det fyldte 18 år, har været ofre for incest eller andre seksuelle overgreb

10.Personer over 18 år med let til moderat depression. Se krav til diagnose og krav til henvisning

11.Personer, der lider af let til moderat angst, herunder let til moderat OCD.STRESS, SORG OG ARBEJDSRELATEREDE PROBLEMER KOMMER HOS MANGE PRAKTISERENDE LÆGER IND UNDER KATEGORI 10 OG 11 I OVENSTÅENDE HENVISNINGSKATEGORIER.  DET ER,DERUDOVER, SVÆRT I FØRST OMGANG AT ADSKILLE, HVAD DER ER FX STRESS OG EN DEPRESSION EKSEMPLVIS. DET SAMME GÆLDER SORG OG ARBEJDSRELATEREDE PROBLEMER, HVORFOR LÆGER HJÆLPER DERES PATIENTER MED EN LÆGEHENVISNING FOR AT PSYKOLOGEN KAN HJÆLPE MED AFKLARING. DET KAN DERFOR ANBEFALES AT SØGE LÆGE OG FÅ EN LÆGEHENVSNING. 


PSYKOLOGHJÆLP ER GRATIS FOR UNGE OP TIL OG MED 21 ÅR MED EN LÆGEHENVNING SOM BLIVER GIVET I KATEGORI 10 OG 11. HAR DU BRUG FOR HJÆLP SÅ SØG LÆGEN FØRST. DIN ULEJLIGHED VIL DU FÅ MANGE GANGE IGEN. 


Som psykolog er det vigtig for mig at tage udgangspunktet i din her og nu situation og møde dig der hvor du er i det liv med det som er vigtig for dig. Det som er vigtigt kan også være at arbejde med mål og skabe mening i livet. 

Gennem kvalificeret psykoterapi, traumehealing og rådgivning kan du forbedre dine evner til at træffe gode valg i dit liv og skabe mere balance og opleve bedre livskvalitet. 

Mvh

Aut. psykolog

Jeppe Lopes-Olesen

 

 

Biografi

Klientudtalelser

Par - "Vi evnede ikke selv at knække koden til at komme tilbage til udganspunktet I vores ægteskab. Heldigvis blev vi enige om at få Jeppe til at guide os ud af krisen. Jeppe har hjulpet os til at tænke anderledes både som par og hver for sig. Vi kan efterfølgende se at vi aldrig selv havde evnet at komme ud af vores krise. Jeppe har været fantastisk til at få os til at se indad og erkende egne fejl og derved redde os ud af den ægteskabelige krise. Vi har begge sat pris på Jeppes empatiske, men også både direkte og til tider kontante måde at håndtere personlige ”issues” på. Vi har altid følt at Jeppe har en ærlig interesse i at hjælpe os med at få løst vores problemer og komme videre."  Læs mere  Læs mindre

Personalechef - "Jeppe har været min uundværelige sparingspartner i min æsgteskabelige krise jvor jeg ikke havde andre at tale med. Havde Jeppe ikke hjulpet os til at forstå vigtigheden i at tale hinanden op og ikke ned samt respektere hinandens fejl havde vi ikke kunne komme ud af vores ægteskabelige og fundet tilbage til essencen i vores kærlighed til hinanden. "  Læs mere  Læs mindre

Pilot - "På det personlige plan har Jeppe været fantastisk til at få mig til at bryde det panser som jeg utvilsomst har haft, og som afsted kommet problemer og kriser i mit ægteskab. Jeg har ifm mit arbejde haft tæt kontakt med menneske bag NLP; kendte foredragsholdere, coaches etc. Jeg har altid ”grint” lidt af konceptet men fik en eyeopener da Jeppe brugte elementer fra NLP i mit terapi forløb, og jeg pludselig kunne se sammenhængen."  Læs mere  Læs mindre

Jordemoder - " Det er mig der er i centrum. Det er produktivt. Ikke så meget fortid men arbejde fremad. Det er lige som at have en ven som giver en sandheden. Jeg føler mig styrket når jeg går herfra. No bull shit hverken følelsesmæssigt eller med ord."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere