Psykolog Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Psykolog Jeppe Lopes-Olesen

Psykolog

Slagelse

1 klientudtalelse

Personligt fremmøde

Individuel samtale - 2. samtale. 344,17 kr. Aftal tid

Individuel samtale - 1. samtale. 412,75 kr. Aftal tid

 Ved første samtale anbefaler jeg en dobbelt tid som er 1,5 time.

Familieterapi 1.800 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring kundeservice på 53 73 21 50

31 11 31 32

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Autoriseret psykolog Jeppe Lopes-Olesen, med speciale i psykoterapi, kan hjælpe dig med individuel terapi og parterapi og tager mod lægehenvisning. Psykolog Jeppe Lopes-Olesen - Psykolog

Beskrivelse

Jeg arbejder med individuel terapi, parterapi, unge og familier og modtager lægehenvisning, som betyder at du med en lægehenvisning fra din læge kan få en hurtig tid og starte med at få hjælp.

Jeg tilbyder hjælp til både par- og individuellesamtaler med gode resultater hvor mine klienter oplever at de går hjem med noget ekstra i forhold til da de kom.

Som psykolog er det vigtig for mig at tage udgangspunktet i din her og nu situation og møde dig der hvor du er i det liv med det som er vigtig for dig. Det som er vigtigt kan også være at arbejde med mål og skabe mening i livet. 

Gennem kvalificeret psykoterapi, traumehealing og rådgivning kan du forbedre dine evner til at træffe gode valg i dit liv og skabe mere balance og opleve bedre livskvalitet.

Oplever du/I f.eks.

 • Vanskeligheder eller konflikter i relationer f.eks. i forholdet til familie, venner, parforhold og job?
 • Lavt selvværd, præstationsangst eller præstationspres?
 • Svære følelser og kritiske tanker om dig selv?
 • Stress, katestrofetanker, bekymringer og/eller følelsen af at sidde fast?

 

Så lad mig hjælpe dig/jer godt videre

De fleste mennesker har oplevet at stå alene med problemer der hvor de har haft mest brug for hjælp andre har været heldige at have venner og familie som kunne hjælpe dem en del af vejen med det som var svært men er kommet dertil - enten ved egen konklusion eller at partner eller familie har presset på at sagt at det er godt at tale med en psykolog og få hjælp til problemerne.


Nogle gange skal der en professionel til at bære problemerne sammen med dig og møde dig, både der hvor du har brug for at blive rummet og der hvor du har brug for hjælp der hvor du ikke kan se dig selv der hvor du er mere målrettet og ønsker hjælp til at sætte dig mål, komme videre i dit liv og finde tabt mening.  

 

Jeg tilbyder kvalificeret psykoterapi og eksistentiel rådgivning, der skaber mulighed for at gribe livet på en ny måde og vil forbedre dine/jeres evner til at træffe gode valg i livet.

 

 

Har særlig erfaring med:

 • Angst, stress og livskriser
 • Parforhold og familie problematikker
 • Lavt selvværd, dårligt selvbillede
 • Personlig udvikling og eksistentielle problemstillinger
 • Job og karriere - Identificering af kompetencer
 • Work/Life balance


Om klient forløb

I terapien tager jeg udgangspunkt i din aktuelle livssituation eller problemstilling og vil i samarbejde med dig finde frem til nye handlemuligheder. I den udstrækning det vil være nyttigt for din proces, vil vi trække paralleller tilbage til tidligere livserfaringer i ungdom og barndom.

 

Du er velkommen uanset hvad du kommer med og skal vide at det er en del af mit job at stå til rådighed. Står du alene kan det være en stor hjælp med sparring omkring en følelsesfuld situation eller beslutning der skal træffes. 

 

 

Jeg har telefontid imellem kl. 8-9 og kl.12-13 når jeg ikke er optaget af arbejde. Her ud over er du velkommen til at ringe og lægge besked eller sende en sms. Tager jeg telefonen, så er det som regel fordi at jeg har tid til opkald og ellers kan jeg kort træffe en aftale med dig. Inden for psykoterapiforskning har man fundet ud af at første skidt til hjælp og forandring er at tage telefonen og række ud efter hjælp med et opkald. Velkommen.

Biografi

Klientudtalelser

S.N. jordemoder - " "Det er mig der er i centrum. Det er produktivt. Ikke så meget fortid men arbejde fremad. Det er lige som at have en ven som giver en sandheden. Jeg følger mig styrket når jeg går herfra. No bull shit hverken følelsesmæssigt eller med ord""  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere