Brian Brochstedt

Stresscoach, Coach, Søvnterapeut, Stressterapeut, Mentaltræner

9 klientudtalelser

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Søvnproblemer, tankemylder, irritation | Sov bedre, tænk mindre og bliv gladere | Få hjælp fra Stress & Life Coach med 25 års professionel erfaring med stress Brian Brochstedt - Stresscoach, Coach, Søvnterapeut, Stressterapeut, Mentaltræner

Beskrivelse

Denne mentor er ikke længere aktiv - Kontakt support, hvis du har brug for hjælp til at finde en anden mentor.


Søvnproblemer, tankemylder og irritation er typiske symptomer på stress - at dit sind og krop er i ubalance. 

Når du kommer i balance igen, begynder du at sove bedre, tænke mindre og blive gladere!

I over 25 år har jeg hjulpet stress - og kriseramte mennesker fra stress og angst til mere energi, indre ro og glæde. 

Jeg kan også hjælpe dig!

Brian Brochstedt
Certificeret Stress, Meditation og Life Coach


Individuel hjælp

Symptomer

Jeg hjælper ofte klienter med symptomer som f.eks søvnproblemer, søvnløshed, træthed, glemsomhed, tankemylder, irritation, nervøsitet, anspændthed, uro i kroppen, mave - og tarm problemer osv.

Stress og angsttyper

Jeg er specialiseret i at hjælpe med stress og stressrelateret angst som f.eks: arbejdsstress, familiestress, kronisk stress, udbrændthed samt panikangst og eksamensangst.

Årsager

Årsager til stress og angst kan f.eks være krise, akut belastningsreaktion, chok, traume, lav selvfølelse (selvtillid og selvværd).

Niveauer

Jeg hjælper ved stress på mange niveauer, forebyggelse af stress, begyndende stress til kronisk stress og udbrændthed. 

Målsætning

Det kan være specifik coaching som f.eks at ændre på uhensigtsmæssigt tankemønstre eller bredere som f.eks at skabe øget spirituel og personlig udvikling.

Klientgrupper

Ældre, Voksne, unge, ledere, medarbejdere, iværksættere, arbejdsledige, sygemeldte, sportsudøvere, udlandsdanskere, udlændinge, pårørende, studerende, forældre og familier.


Metoder/teknikker

Stresscoaching, lifecoaching, Heartmath Meditationscoaching, Metakognitiv Terapi, Mindfulness...

Foredrag, kurser og events

Jeg underviser i stresshåndtering og konflikthåndtering både for større og mindre grupper. Jeg har undervist alt lige fra små grupper, til større grupper af pædagoger i Lyngby Taarbæk Kommune til portører og rengøringspersonale på Nordsjællands Hospital. 

Jeg kan også tilbyde rådgivning om psykisk arbejdsmiljø, medarbejdertrivsel, arbejdspladsvurdering særligt med fokus på håndtering af stress og konflikter. 

Hvilken hjælp får du?

Du lærer teknikker, får værktøjer, indsigt og viden så du kan trække vejret dybere, sove bedre, tænke mindre og være mere selvkærlig. Det beroligere dit nervesystem og giver dig mere indre ro og energi. Med det overskud kan du populært sagt leve mere i nuet. Humøret stiger og du tager lettere på livets udfordringer og kan nemmere nyde livet i eget selskab og i sammen med de mennesker du elsker.

Læs udtalelser fra tidligere klienter nederst til højre på denne side..

Hvilken coaching tilbydes du?

Søvn, tanke og meditation coaching i 1 samtale med telefonisk opfølgning 2 uger efter. Stress - og lifecoaching med 1 samtale som du kan forlænge til et forløb.

Læs mere om indhold og udbytte i følgende tekst:


Søvn Coaching

Få hjælp til at sove bedre og bliv sundere, gladere, skarpere, smukkere og få mere energi og overskud. Program for 90 minutter: Coaching + opfølgningssamtale + personlig søvnplan.


Tanke Coaching

Få hjælp til at tænke mindre og få mere overskud, indre ro, og glæde ved livet. Program for 90 minutter: Coaching + opfølgningssamtale + personlig plan for håndtering af tanker.  


Meditation Coaching

Lær at meditere og styrk din følelsesmæssige stabilitet og mentale klarhed. Program for 90 minutter: Coaching + opfølgningssamtale + personlig plan for meditation


Stress Coaching

Ved en stresscoaching samtale eller i et forløb så bliver du gradvist afstresset, restitueret og lære at håndtere stress. Dit stress afløses af indre ro, glæde og overskud. Et forløb med stresscoaching afløses gradvist af lifecoaching der handler om at skabe et værdibaseret liv i balance, hvor man indfrier sine drømmer.


Min baggrund: 

Jeg er uddannet coach på følgende uddannelsessteder:

 • Stress Coach v/Bjarne Toftegård 
 • Life Coach v/ID - Akademiet 
 • Meditation Coach v/Heartmath Institute
 • Konflikthåndtering og konfliktmægling v/Center for Konfliktløsning

Jeg har arbejdet som Coach på egen klinik i Kgs. Lyngby siden 2016. Men har professionel erfaring med at hjælpe stress - og kriseramte mennesker på alle niveauer i det meste af mit voksenliv. 22 år i Røde Kors herunder 18 år i Sandholmlejren som Social Netværksmedarbejder med særlig ekspertise i at hjælpe stress - og kriseramte mennesker og ved løsning af konfliktsituationer mellem mennesker.


Nærmere information:

Kontakt mig for en gratis telefonisk forsamtale.

Klientudtalelser

Mand, 53 år, Indkøbschef - "Jeg oplevede Brian som en nærværende, medfølende og topprofessionel coach der gav mig alt hvad jeg havde behov for. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 22 år, Studerende - "Min søvncoaching hos Brian var en rigtig god og personlig en af slagsen. Sessionen lagde ud med en snak om min søvn og mine problemer, hvor Brian spurgte meget ind og prøvede at spore sig ind på, hvem jeg var, og hvad jeg havde brug for ift. min søvn. Jeg blev taget meget seriøst og fik udleveret en notesbog til også at tage egne noter. Jeg fik en masse gode råd og vejledning, der både indebar fakta og videnskab samt en mere spirituel tankegang. Dette synes jeg var en virkelig god blanding, som omfavnede mange dele af det fysiske samt psykiske, som spiller ind på mine søvnproblemer. Det var også rigtig rart at få nogle konkrete ting at gå i gang med, så jeg forhåbentlig kan komme til at sove bedre. Især synes jeg det var rart at mærke et menneskeligt engagement fra Brian, som afslutningsvis også gjorde opmærksom på, at jeg altid kan ringe, hvis der er noget omkring sessionen, som undrer mig. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 45 år, Jurist - "Jeg blev taget i hånden og fik hurtigt hjælp fra kaotisk tankemylder til ro og klarhed i sindet. Brian besidder et varmt nærvær og en stærk intuition samt omfattende stressviden og virkningsfulde værktøjer."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 31 år, Selvstændig - "Jeg var fyldt til randen med bekymringer og irritationer. Min hverdag var negativ præget af dårligt fokus og følte at jeg hele tiden skulle kæmpe ekstra meget for tingene. Dette fik Brian hurtigt styr på, han lærte mig nogle simple værktøjer til at skabe en positiv struktur i hverdagen og til at bearbejde bekymringer og irritationer. Jeg har på grund af det fået mere overskud og mere gåpåmod i min hverdag, er blevet mere fokuseret på mine mål og generelt mere glad."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 37 år, Leder - "Jeg led blandt andet af søvnløshed mange andre symptomer på stress. Det krævede mod at spørge om hjælp. Brian har lært mig flere gode teknikker, så nu sover jeg betydeligt bedre og har fået mere energi og føler større glæde. Tak Brian!"  Læs mere  Læs mindre

Mand, 57 år, Adm. Direktør - "Jeg mærkede virkning efter første behandling og allerede efter to behandlinger havde jeg de helt rigtige værktøjer at bekæmpe min stress med. Tak for professionel indsats."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde, 42 år, Afdelingsleder - "Tak for rigtig god stressbehandling! Tak for at blive empatisk mødt og at blive taget alvorligt! Jeg går videre i verden med indre ro og fornyet overblik. Jeg vil helt klart anbefale Brian som Stresscoach!"  Læs mere  Læs mindre

Mand, 29 år, Mekaniker - "Jeg var meget skeptisk for at gå ind i forløbet til at starte med, men Brian fik hurtigt overbevist mig om at ved at ændre nogle få og enkle vaner er man allerede godt på vej i den rigtige retning. Jeg har fået nogle fantastiske værktøjer der kan bruges resten af livet. Jeg vil i meget høj grad anbefale et forløb hos Brian det er hver en krone værd."  Læs mere  Læs mindre

Mand, 44 år, Vice President - "Brian reagerede med det samme på min henvendelse, og efter en kort tlf. samtale mødtes vi få dage senere. Brian forstod hurtig hvor mine udfordringer lå – og ikke lå. Med en god snak, træning i meditation og en række gode råd, forlod jeg mødet med en større bevidsthed om og klar plan for, hvad jeg skal ændre på for at få min nattesøvn tilbage."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere