Mikkel Abildgaard - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Mikkel Abildgaard

Psykoterapeut, Coach, Mentor

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg hedder Mikkel Abildgaard. Jeg tilbyder specialiseret psykoterapi og coaching, med mange års erfaring i at føre professionelle og omsorgsfulde samtaler. Mikkel Abildgaard - Psykoterapeut, Coach, Mentor

Beskrivelse

Terapi og samtale - men i omvendt rækkefølge

Jeg hedder Mikkel Abildgaard. Jeg tilbyder specialiseret psykoterapi gennem mikkelabildgaard.dk, og jeg ejer samtidig Z Kurs, hvor vi hver dag hjælper klienter i Holstebro, Herning og Ringkøbing Skjern kommuner med at komme gennem eller leve med psykiske udfordringer som sygdom, mistrivsel, personlige omvæltninger, kriser, tab og sorg. Jeg har mange års erfaring i at føre ordentlige, professionelle og omsorgsfulde samtaler med fokus at få problemstillinger og følelsesliv koblet med handlekompetencer.
Altså: Terapi og Samtale, men i omvendt rækkefølge.

Jeg er uddannet med speciale i psykodynamisk terapi og supervision af klienter med opvækstskader, tilknytningsskader og traume- og overgrebs relaterede skader samt psykoterapi i det hele taget. Herudover er jeg uddannet stresscoach, voksenunderviser, lærer og er gennem hele mit arbejdsliv blevet løbende fagligt og menneskelligt superviseret. Jeg er sideløbende med mit daglige arbejde co-terapeut hos TUBA, der tilbyder terapi til unge og voksne, der er vokset op i familier med alkohol- og/eller stofmisbrug.
Jeg er registreret medlem i Dansk Psykoterapeutforening.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.