Mikkel Abildgaard - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Mikkel Abildgaard

Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Holstebro , GoMentor 24/7

Personligt fremmøde

Studerende og overførselsindkomst 480 kr. Aftal tid

Psykoterapi og coaching 640 kr. Aftal tid

Online terapi og coaching via GoMentor 24/7

GoMentor 24/7 Light 149 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig 2 dage om ugen, når du har tid og lyst.

GoMentor 24/7 Basic 199 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.)

GoMentor 24/7 Live 349 kr. /uge Tilmeld

Skriv ubegrænset med mig, når du har tid og lyst og få svar alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 2 x 30 min. videosamtale eller live-chat pr. måned.

GoMentor 24/7 Video 299 kr. /uge Tilmeld

Afhold videosamtale med mig, når du har tid og lyst, alle hverdage (man.-fre.). Inkluderer 4 x 30 min. videosamtale pr. måned.

Videosamtaler

Psykoterapi og coaching (GoMentor videosession) 640 kr. Aftal tid

Studerende og overførselsindkomst (GoMentor videosession) 480 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

  • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
  • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
  • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
  • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
  • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
  • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
  • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
  • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Jeg hedder Mikkel Abildgaard. Jeg tilbyder terapi og coaching. Jeg har mange års erfaring i at føre professionelle og omsorgsfulde samtaler. Mikkel Abildgaard - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Terapi og samtale - men i omvendt rækkefølge

Jeg hedder Mikkel Abildgaard. Ud over at tilbyde terapi og coaching, driver jeg til dagligt Z Kurs, hvor jeg sammen med dygtige og kompetente mentorer, hjælper klienter i Holstebro, Herning og Ringkøbing Skjern kommuner med at komme gennem eller leve med fysisk og psykisk sygdom, mistrivsel og personlige omvæltninger, kriser, tab og sorg.

Jeg har mange års erfaring i at føre professionelle og omsorgsfulde samtaler med fokus at få problemstillinger koblet med handlekompetencer. Altså: Terapi og Samtale, men i omvendt rækkefølge.

Jeg er uddannet stresscoach, voksenunderviser og lærer, og jeg er i gang med at afslutte psykoterapeutuddannelsen på Eva Hildebrand instituttet, der er en specialiseret psykoterapeutuddannelse, som er særlig kompetencegivende i forhold til psykodynamisk terapi og supervision af klienter med opvækstskader, tilknytningsskader og traume- og overgrebs relaterede skader samt psykoterapi i det hele taget.

Jeg er registreret medlem i Dansk Psykoterapeutforening.


Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.