Mikkel Abildgaard - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Mikkel Abildgaard

Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

GoMentor 24/7

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Jeg hedder Mikkel Abildgaard. Jeg tilbyder terapi og coaching. Jeg har mange års erfaring i at føre professionelle og omsorgsfulde samtaler. Mikkel Abildgaard - Coach, Mentor, Psykoterapeutstuderende

Beskrivelse

Terapi og samtale - men i omvendt rækkefølge

Jeg hedder Mikkel Abildgaard. Ud over at tilbyde terapi og coaching, driver jeg til dagligt Z Kurs, hvor jeg sammen med dygtige og kompetente mentorer, hjælper klienter i Holstebro, Herning og Ringkøbing Skjern kommuner med at komme gennem eller leve med fysisk og psykisk sygdom, mistrivsel og personlige omvæltninger, kriser, tab og sorg.

Jeg har mange års erfaring i at føre professionelle og omsorgsfulde samtaler med fokus at få problemstillinger koblet med handlekompetencer. Altså: Terapi og Samtale, men i omvendt rækkefølge.

Jeg er uddannet stresscoach, voksenunderviser og lærer, og jeg er i gang med at afslutte psykoterapeutuddannelsen på Eva Hildebrand instituttet, der er en specialiseret psykoterapeutuddannelse, som er særlig kompetencegivende i forhold til psykodynamisk terapi og supervision af klienter med opvækstskader, tilknytningsskader og traume- og overgrebs relaterede skader samt psykoterapi i det hele taget.

Jeg er registreret medlem i Dansk Psykoterapeutforening.


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.