Liv Johns

Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Farum, Hillerød, Videosamtale

10 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Telefonisk coaching unge 700 kr. Aftal tid

Coaching 900 kr. Aftal tid

Terapi: Individuel samtale 900 kr. Aftal tid

Samtale forløb 5 gange 4.000 kr. Aftal tid

Samtale forløb 10 gange 7.500 kr. Aftal tid

Ved henvisning 650 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 58

Videosamtaler

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Samtale forløb 5 gange (GoMentor videosession) 4.000 kr. Aftal tid

Individuel samtale (GoMentor videosession) 900 kr. Aftal tid

Samtale forløb 10 gange (GoMentor videosession) 7.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Ring til Kundeservice for hjælp på tlf. 53 73 21 50

89 87 15 58

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Længes du efter indre ro og frihed til at bestemme over dig selv? Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Beskrivelse

Coaching

Er du klar til et liv, hvor glæde, indre ro og overskud er din hverdag?

Du inviteres hermed ind i ’Mulighedernes’ land, hvor du udforsker ressourcer, du ikke anede du har. Det vil du opleve giver mere glæde, ro og overskud. Andre har oplevet at få frigjort rigtig megen energi, når de finder ressourcerne i sig selv. Jeg hjælper dig med at finde frem til dem.

***

Kvinde 49 år: Jeg var meget tilfreds med mit coachforløb hos Liv. Hun er en supergod lytter samt god til at give redskaber til selv at finde svaret. Syntes det er hendes spidskompetence. ”

***

Hvis du ikke kan komme til Kbh city eller Farum, har jeg gode erfaringer med telefonisk hjælp.

Min stærke vision om, at hjælpe andre med leve det liv de drømmer om, har jeg haft med mig hele mit liv. Da jeg endelig bliver selvstændig 2010, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at mine egne erfaringer og viden vil jeg give videre resten af mine dage og lige siden har jeg været selvstændig. Det er din er fordel, at jeg både er uddannet coach og psykoterapeut. Det giver dig en sikring for, at hvis jeg ser, at du har brug for anden type hjælp, vil jeg fortælle dig det. Før du arbejder i Mulighedernes land, er det vigtigt, at smerte eller andre psykologiske symptomer ikke holder dig tilbage.

***

Min egen vej til glæde og overskud, skete da jeg endelig kunne lægge fortiden bag mig. Det mest ressourcegivende jeg har oplevet.

Jeg bor i Farum med min skønne kæreste og har 4 bonusbørn. Hver morgen er mit fokus at hjælpe andre, når jeg har fundet min egen taknemmelighed.

Det vigtigste er at blive mødt og rummet, som det hele, perfekte og fantastiske menneske du er. Når du lytter til, hvordan du oplever omverden, bliver det meget lettere at være dig, som den du er.

Er du klar til at finde dine ressourcer, står jeg klar med mit fulde nærvær. Jeg glæder mig rigtig meget til også at hjælp dig. Terapi

Vil du gerne finde indre ro og elske dig selv, som lige netop, det perfekte menneske du allerede er?

Er du træt af at længes efter at få det bedre?

Lever du det liv, du drømmer om?


Bevæggrundene til at gå i terapi eller coaching er mange. Du kan være kastet ud i en personlig krise, som ofte aktiverer angst & stress, være træt af at spænde ben for dig selv og ikke rigtig komme videre, eller du har svære følelsestilstande som giver uro og påvirker din selvtillid.

Det kan også være det ikke længere gør dig glad, at bruge din tid og dit liv på at være, som du tror andre forventer, du skal være? Vil du hellere bruge resten af dit liv på at være den person, som du ønsker at være?

Du kan have det dårligt i flere år, eller du kan få hjælp til at få det godt eller bedre nu.

Hjernen elsker at beskæftige sig med problemer. Måske har du allerede analyseret dig frem til dine begrænsninger, men du føler ikke rigtigt, at de erkendelser hjælper dig med at komme videre i dit liv. Uanset om det er at finde den rette partner, den karriere du drømmer om eller mere livsglæde...

Hvordan vil det være at ændre fokus på, hvor svært du har det, til fokusere på, hvordan du kan opfylde dine behov?


Få hjælp til at komme ud af

 • Angst  - og generel uro i kroppen
 • Ensomhed - tomhed og isolation, også når der er andre
 • Lav selvtillid - ikke føle sig god nok eller at du kan præstere godt nok
 • Lavt selvværd – at du konstant betvivler dit grundlæggende værd
 • Skam og skyld – en fornemmelse af at være eller gøre noget forkert
 • Traumer – udviklingstraumer, overgreb, overfald, eller tilknytningsproblemer
 • Vrede – irritation som du har svært at styre. Få hjælp til vredeshåndtering


Dét kræver kun et menneske at ændre dig. Er det dig?

Med personlig udvikling, kan du også opleve det gennembrud det er for mange at fokusere på, hvad der er dine behov, og hvad der skal til for at udleve dem. Fremfor at have fokus på dine begrænsninger og problemer.


Længes du efter…  

 • at de samme og grundlæggende problemer ikke mere hæmme dig?
 • at kunne udleve din vision?
 • at kunne udtrykke lige netop den du er – uden betændelseshensyn eller frygt for afvisning?
 • at opleve: ”Du er god nok, som den du er.” uanset hvor du er i livet
 • at kunne håndtere livets udfordringer, så du ikke hæmmes af…  angst, stress, ensomhed, sorg, manglende energi, ’ikke at kunne sige fra’ og frygt for at udtrykke den du er?

Et godt sted at starte er at overbevise dig selv om: ”I’m enough.” Mange ved ikke hvad de selv ønsker og mærker kun dét negative. Giv dig selv lov til at finde ud af, hvad du virkelig ønsker. Det er helt afgørende for, at du kan holde fokus på at få et godt liv. Traumer – psykiske sår- er ofte det som spænder ben, og derfor har jeg specialiseret mig i området.  

 

Hvad får du ud af at gå hos mig

Du ved hvordan du kan tackle angst og anden uro – og ikke mindst forebygge den.

Du får mod på at leve det liv du drømmer om.

Du ved hvordan du lever efter din drøm og du ved, at frygt ikke skal dyrkes.

Du prioriterer dig selv og ved, at ’dét der er godt for dig også er godt for andre’

Ligeværd i virkeligheden. Du viser hvilken vej vi skal gå, og jeg går vejen sammen med dig.

 

Hvorfor er jeg blevet psykoterapeut?

Den indsigt jeg har fået igennem personlig udvikling, bruger jeg nu til at hjælpe dig. Og jeg elsker mit job. Mit liv har været en rejse hen mod det, jeg nu tilbyder dig. Det er fantastisk at opleve, hvor meget vi har mulighed for at frigive af evner og spændinger gennem personlig udvikling. Jeg kender vigtigheden af Tillid & Tryghed og den integrerer jeg med min vision om at hjælpe dig med at udleve dit potentiale. Det giver dig en unik ballast at kunne tackle livet og mærke livsglæden.

 

Specielt for dig, som har oplevet mobning eller er forældre til skolebarn der mistrives eller mobbes. 

Jeg har specialiseret mig indenfor mobning. Mange fortæller at det forsat styrer deres liv. Det gør det heldigvis kun ind til du får hjælp til at komme ud af traumet igen. Jeg har dedikeret en del af min tid til at hjælpe forældre med at undervise deres børn i at komme ud af mistrivsel og mobning ved at lærer det forskellige håndteringredskaber og ved at lære nye mønstre. 

Kontakt mig helt uforpligtende

Du er velkommen til at ringe til mig, bedst tirsdage og torsdage ml. Kl. 8-9. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden eller forespørge på ledig tid med det samme.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Afbud

Vær opmærksom på, at afbud skal ske min. 24 timer forud. Ved for sent afbud opkræves et afbudsgebyr på sessionsprisen.

Klientudtalelser

Mand, 48: - ""Inden jeg startede hos Liv, var jeg trist, havde lukket ned og var endt i en ren overlevelsestilstand forårsaget af et kærestebrud. Det gjorde mig opgivende at tænke på fremtiden, fordi jeg var bange for at ende alene, da jeg troede at årsagen til kærestebruddet var min. Relationen til Liv har fungeret godt. Hun har været irriterende, når hun gravede i noget jeg ikke ønskede at kigge på, men det viste sig altid at være det rigtige sted at grave. Efter bare 5 sessioner, ser jeg flere muligheder end problemer. Jeg udstråler mere imødekommenhed - selv min søster, der kender mig godt, synes jeg er blevet gladere og har opnået utroligt meget på kort tid.""  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 23 år - ""Jeg havde det helt vildt dårligt, da jeg startede hos Liv den første gang. Der var uro i kroppen, hjertet galopperede og jeg havde en følelse af, at verden er uforudsigelig. Det oplevedes som en faretilstand. Især var jeg usikker på mig selv. Er jeg god nok? Og synes, at andre kiggede mærkeligt på mig, som om jeg var forkert. Min relation til Liv har været super god og efter at have gået hos Liv 5 sessioner er jeg mere sikker og bekymrer mig ikke så meget. Fordi jeg ved, at jeg har fået værktøjer til, hvad jeg kan gøre i en svær situation. Selv om jeg har enkelte dag, som er svære, er jeg begyndt at hvile mere i mig selv og har fået mod på livet.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 63 år - "Det har været et meget vellykket og givende forløb, der har givet gode resultater og mærkbare forandringer på flere områder. Først og fremmest de tunge problemer i den nærmeste familie, som trods flere tidligere forsøg hos andre terapeuter, ikke havde ført til tilfredsstillende resultater. Det gjorde der imod sessionerne hos dig. Ikke at problemerne er løst, men de meget påtrængende og belastende spekulationer i den sammenhæng, er blevet flyttet langt tilbage i min bevidsthed og har nu kun begrænset betydning. En god og meget tiltrængt forandring. Hertil kommer en tydelig begrænsning af mit stress-niveau samt forbedret selvværd - begge dele stærkt påkrævet. Og forøvrigt ved meget begrænset tidsforbrug ved et par af sessionerne. Og som tillægsgevinst syntes jeg, at det har givet mere energi og gå-på-mod. De to sidstnævnte emner vidner sammen med ovenstående om din store faglige viden og kunnen, samt dit gode og positive engagement i mine problemer. Det er jeg fuld af beundring og taknemmelighed for. 6 mdr. senere: Sjovt at læse den igen, og konstatere at den "holder". De gode resultater vi opnåede sammen, holder og er nok undervejs i nogen tilfælde blevet bekræftet og endnu bedre funderet. Noget som jeg plejer at betegne "selvforstærkende". "  Læs mere  Læs mindre

31 årig kvinde - " "Jeg har fået hjælp af Liv til at finde ind til mig selv igen og ikke konstant ligge i overhalingsbanen, hvor jeg let vælter og vreden tager over. Det er som om jeg har fundet ind til min egen grundfølelse, hvor jeg kan mærke, at det er ok at sig til og fra. Før var det vreden, nu er det mig der bestemmer, om jeg vil tage kampen op, eller det er bedre at undgå en konflikt med min børn. Jeg er også blevet bevidst om at hele mig selv og gøre ting for mig selv. Det gør det lettere at have overskud til børnene. Nu hvor jeg har fundet vejen ind til mig selv igen, er jeg blevet mere bevidst om nervesystem og at være opmærksom på hvor mine grænser går, så de ikke når at bliver overskredet. ""  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Rasmussen danseinstruktør - "Coaching: Hej Liv. Stort tak for snakken, det var spændende og interessant…For mig kom vi omkring to essenser, forholdet til penge og til venner i arbejdssammenhænge. Jeg ved ikke hvad der skete og har ikke sådan nogen indsigter - eller nye mål, men efterfølgende er der sket meget - så noget energi må ha sluppet. Og det er typisk for mig - tingene sker ikke så målrettet, mere som her.... Da jeg kom hjem tirsdag, lå der en mail fra min 'tidligere' veninde - hende jeg tænkte på, da vi snakkede om venner. Hun og hendes mand ville gerne komme og danse torsdag (i forgårs) - de har aldrig danset med mig, på trods af at jeg har undervist i over 6 år. Det gik rigtig godt - og samtidig kom der rigtig mange mennesker til dans (i Silkeborg) denne aften. Tirsdag aften fik jeg også lavet et kæmpe '(spindel)væv' om den workshop jeg skal lave i 5 rytmer om 2 uger - nærmest en stor mindlabel i 5 rytme-struktur. Tusind tak for coaching, der har bevæget de mentale strukturer og skabt ændringer i det der sker omkring mig."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 29 år - "Kvinde 29 år: Jeg opsøgte Liv med stærk angst. Efter jeg har gået hos Liv, er det igen rart og trygt at være mig og jeg føler, at jeg har genfundet mig selv. Det er afgørende for mig, at jeg har fået ro og at jeg kan navigere i de følelser, der dukker op. Der er også sket det, at jeg bedre kan sige fra, fordi det er blevet naturligt at registrere de signaler jeg har i min krop, så jeg får reageret i tide frem for at få panikangst. Jeg er blevet bedre til at tage ansvar for mig selv og til at kommunikere ud til andre, hvad jeg har behov for. Det giver ro og fred i maven, at jeg kan det. Tidligere havde jeg en oplevelse af at det vil være uoverkommeligt at give udtryk for mine behov, fordi jeg ikke følte, jeg havde ret til det. Det véd jeg nu, at jeg har."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 28 år. - ""Kære Liv, efter hjernerystelsen var jeg meget plaget af hovedpine og manglende energi. Jeg arbejdede på det tidspunkt 2-3 timer dagligt og lavede derudover ikke stort andet end at sove og høre lydbøger. Jeg havde svært ved at acceptere, at jeg ikke bare kunne præstere, som jeg plejede, både arbejdsmæssigt og socialt. Det var meget frustrerende for mig og gjorde mig til tider meget ked af det. Samtalerne med dig har først og fremmest været et frirum, hvor jeg fik plads, og gav mig selv lov, til at puste ud, mærke efter og sætte ord på mine tanker og følelser. Det har givet mig ro og større selvindsigt, og hjulpet mig med at acceptere situationen og passe på mig selv. Jeg havde i en periode svært ved at falde til ro og sove ordentligt om natten. Da lærte du mig, at det handler om at berolige nervesystemet, og vi fandt frem til, at en ”krammepude” gav mig tryghed og ro. Lige siden har jeg sovet med en aflang pude, som jeg ligger og krammer om natten. Og det virker! Selve situationen hvor jeg slog hovedet, havde jeg længe gået og været lidt flov over. Jeg havde ofte tænkt: ”Hvorfor skulle jeg da også lave den tackling med så meget power. Det var da dumt. Det var jo bare træning.” I samtale med dig fandt jeg ud af, hvorfor jeg havde handlet, som jeg gjorde i situationen, og kunne derefter bedre acceptere min handling, der blot afspejlede en legende og energisk side af mig, der også skal have lov at være der. Udover det var der et andet tema, der fyldte en del i vores samtaler. Nemlig at samarbejdet med min nærmeste kollega var gået helt i hårdknude, og det længe havde givet mig et meget dårligt psykisk arbejdsmiljø, som jeg havde svært ved at komme ud af. Det har været rigtig godt for mig at snakke med dig om mine oplevelser. Det har været mere stressende for mig end jeg indså, mens jeg var i det, og det ”sidder stadig i mig”. Du har hjulpet mig med at genvinde en styrke og tro på mig selv, og jeg er blevet mere bevidst om ikke at lade det komme så vidt en anden gang. Jeg har på mange måder meget bedre, end da jeg startede hos dig for 4 måneder siden. Jeg har stadig mit at kæmpe med, men jeg er optimistisk og håber på snart at kunne arbejde fuld tid igen. De bedste hilsner." "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 40 år - "Jeg kom til Liv med stress, og har opnået at få ro i min krop. I dag er det naturligt for mig hurtigt at finde fokus og ro igen. Liv er en meget nærværende terapeut, der er skarp til at følge mig. På trods af alle de forskellige veje, jeg har haft lyst til at gå ad under en session, hjælper hun mig med at holde fokus. Især ved at vende tilbage til kroppens signaler. Jeg er blevet bevidst om, hvad der er godt for mig og jeg har en klar oplevelse af, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. For at komme ud af stressen, har det været af afgørende betydning at jeg har fået løsnet de knuder og spændinger, der sad i min mave. Mine Kropssignaler virker som en radar på et skib, som jeg navigerer ud fra. Selvom jeg har meget lyst til at blive i hovedet under sessionerne, var Liv opmærksom på, at jeg fik kroppens signaler med under sessionerne. Bedst af alt er, at min grundlæggende forvirring er væk. Hvor jeg før havde en frustrerende oplevelse af at sidde med 2000 løsrevne prikker, jeg ikke anede, hvordan jeg skal få til at passe samme, har jeg nu en følelse af, at de kommer til at passe sammen. Inden jeg startede hos Liv var jeg altid anspændt i kroppen. Når vi arbejdede med de tanker og følelser, der lå i spændingerne oplevede jeg igen og igen, at kroppen begyndte at slappe af. Det har jeg overført til min hverdag. Nu ved jeg, at det hjælper at arbejde med det, der går mig på, hvor jeg før kun reagerede ved at blive trist og stresset. Fra at jeg grundlæggende var opgivende, let stivnede og ikke vidste, hvad jeg ville, mærker jeg nu mit fundament. Det betyder, jeg ved, hvem jeg er, og hvordan jeg vil handle. Derudover fik jeg 1 times coaching over telefonen, som jeg er meget glad for. Den giver mig håb og styrke. Liv gjorde mig opmærksom på at have fokus på lyset / målet og kun gå efter det. Det er godt at snakke helt konkret om det jeg, gerne vil udleve. Især for en tænker som mig. Der skal handling til - ihvertfald for mit vedkommende. Det er den eneste vej frem, hvis jeg ønsker at opnå noget af det jeg sukker efter. Kvinde 40 år "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 36 år, sygeplejerskestuderende  - "Jeg er imponeret over forløbet hos Liv. Det har gjort mig skarp på, hvad der er mine udfordringer, samtidig med jeg har fået konkrete værktøjer til at håndtere dem. Det har givet mig en mærkbar frihed, at jeg ikke længere føler mig begrænset af angst. Fordi jeg nu oplever, at det er mig der bestemmer - ikke min angst. Det har forundret mig, hvor få ord der skal til for at rykke store ting. Det er sket når jeg i stedet arbejder på at integrere krop følelser og hoved. Det har også krævet mod og tillid undervejs, og den havde jeg til Liv."  Læs mere  Læs mindre

Katja Bjergby - "Coaching: Kære Liv. Tusind! Tak for fantastisk coaching-session. Jeg er helt overvældet og rørt over at få så stærk en aha oplevelse på så kort tid. Jeg er dig dybt taknemmelig. Du er virkelig, virkelig dygtig. De bedste ønsker og anbefalinger til dig fra mig"  Læs mere  Læs mindre

Blogindlæg fra denne mentor

Vis alle

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere