Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Liv Johns

Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Videosamtale

21 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hvorfor bruger jeg psykoterapi, traumer og coaching? Forestil dig, du har ro, selvværd og livsglæde, og lever godt. Glæder mig til at møde dig. Liv Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Beskrivelse

Terapi - kan du svare 'ja'...?

Angst fylder for meget i dit liv

eller

Dit forhold fungerer ikke så godt som du drømmer om.

Du længes efter indre ro til at mærke, du allerede er god nok.

Og nu gider du ikke længes mere!


Bevæggrundene til at gå i terapi eller coaching - se længere nede - er mange.

Du kan være kastet ud i en personlig krise, som ofte aktiverer angst & stress. Eller være træt af at spænde ben for dig selv og ikke rigtig komme videre. Det kan forårsage svære følelsestilstande som giver angst, uro og påvirker din selvtillid.

Dit forhold har længe skrantet.

Hvis du ikke længere er glad, er det vigtigt at gøre noget ved den følelse. Lige som det er vigtigt at leve dit liv ud fra dén du er. Og ikke som du tror andre forventer, du skal være. 

Uanset baggrunden, hvis du læser dette, er det nok fordi du længes efter et bedre liv.


Ung kvinde skrev efter 6 sessioner:


"Tak for denne gang. Du har hjulpet utrolig meget. Og det var virkelig tiltrængt for mig."


Er klar til at leve ud fra dén essens du er?

Hjernen elsker at beskæftige sig med problemer. Måske har du allerede analyseret dig frem til dine begrænsninger, og kender svaret på de fleste problemer.

Kan du genkende, at det ikke rigtig har ændret noget?

Erkendelser hjælper dig med at komme videre i dit liv. Uanset om det er at finde den rette partner, den karriere du drømmer om eller mere livsglæde...

Desværre er det ikke nok, hvis du stadig følger dig hæmmet, presset og urolig. Derfor har jeg lært på en effektiv måde at inddrage følelserne og hjælpe kroppen med at give slip, så den forandring du skaber også er vedvarende. 

Hvordan vil det være at ændre fokus på, hvor svært du har det, til fokusere på, hvordan du kan opfylde dine behov?

Har du udfordringer her, kan det være rigtig svært at udvikle et godt og stabilt parforhold. Sørg derfor for at søge hjælp til jeres parforhold. 

Mere generelt kan det også omhandle nedenstående...


Få hjælp til at komme ud af

 • Angst  - og generel uro i kroppen
 • Ensomhed - tomhed og isolation, også når der er andre
 • Lav selvtillid - ikke føle sig god nok eller at du kan præstere godt nok
 • Lavt selvværd – at du konstant betvivler dit grundlæggende værd
 • Skam og skyld – en fornemmelse af at være eller gøre noget forkert
 • Traumer – udviklingstraumer, overgreb, overfald, eller tilknytningsproblemer
 • Vrede – irritation som du har svært at styre. Få hjælp til vredeshåndtering

Med personlig udvikling, kan du også opleve det gennembrud det er for mange at fokusere på, hvad der er dine behov, og hvad der skal til for at udleve dem. Fremfor at have fokus på dine begrænsninger og problemer.


Længes du efter…  

 • at de samme og grundlæggende problemer ikke mere hæmme dig?
 • at kunne udleve din vision?
 • at kunne udtrykke lige netop den du er – uden betændelseshensyn eller frygt for afvisning?
 • at opleve: ”Du er god nok, som den du er.” uanset hvor du er i livet
 • at kunne håndtere livets udfordringer, så du ikke hæmmes af…  angst, stress, ensomhed, sorg, manglende energi, ’ikke at kunne sige fra’ og frygt for at udtrykke den du er?

Et godt sted at starte er at overbevise dig selv om: ”I’m enough.” Mange ved ikke hvad de selv ønsker og mærker kun dét negative. Giv dig selv lov til at finde ud af, hvad du virkelig ønsker. Det er helt afgørende for, at du kan holde fokus på at få et godt liv. Traumer – psykiske sår- er ofte det som spænder ben, og derfor har jeg specialiseret mig i området.  

 

Hvad får du ud af at gå hos mig

Du ved hvordan du kan tackle angst og anden uro – og ikke mindst forebygge den.

Du får mod på at leve det liv du drømmer om.

Du ved hvordan du lever efter din drøm og du ved, at frygt ikke skal dyrkes.

Du prioriterer dig selv og ved, at ’dét der er godt for dig også er godt for andre’

Ligeværd i virkeligheden. Du viser hvilken vej vi skal gå, og jeg går vejen sammen med dig.

 

Hvorfor er jeg blevet psykoterapeut?

Den indsigt jeg har fået igennem personlig udvikling, bruger jeg nu til at hjælpe dig. Og jeg elsker mit job. Mit liv har været en rejse hen mod det, jeg nu tilbyder dig. Det er fantastisk at opleve, hvor meget vi har mulighed for at frigive af evner og spændinger gennem personlig udvikling. Jeg kender vigtigheden af Tillid & Tryghed og den integrerer jeg med min vision om at hjælpe dig med at udleve dit potentiale. Det giver dig en unik ballast at kunne tackle livet og mærke livsglæden.

 

Specielt for dig, som har oplevet mobning eller er forældre til skolebarn der mistrives eller mobbes. 

Jeg har specialiseret mig indenfor mobning. Mange fortæller at det forsat styrer deres liv. Det gør det heldigvis kun ind til du får hjælp til at komme ud af traumet igen. Jeg har dedikeret en del af min tid til at hjælpe forældre med at undervise deres børn i at komme ud af mistrivsel og mobning ved at lærer det forskellige håndteringredskaber og ved at lære nye mønstre. Coaching

Er du klar til et liv, hvor glæde, indre ro og overskud er din hverdag?

Du inviteres hermed ind i ’Mulighedernes’ land, hvor du udforsker ressourcer, du ikke anede du har. Det vil du opleve giver mere glæde, ro og overskud. Andre har oplevet at få frigjort rigtig megen energi, når de finder ressourcerne i sig selv. Jeg hjælper dig med at finde frem til dem.

***

Kvinde 49 år: ”Jeg var meget tilfreds med mit coachforløb hos Liv. Hun er en supergod lytter samt god til at give redskaber til selv at finde svaret. Syntes det er hendes spidskompetence. ”

***

Hvis du ikke kan komme til Hillerød, eller Farum, har jeg gode erfaringer med online eller telefonisk hjælp.

Min stærke vision om, at hjælpe andre med leve det liv de drømmer om, har jeg haft med mig hele mit liv. Da jeg endelig bliver selvstændig 2010, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at mine egne erfaringer og viden vil jeg give videre resten af mine dage og lige siden har jeg været selvstændig. Det er din er fordel, at jeg både er uddannet coach og psykoterapeut. Det giver dig en sikring for, at hvis jeg ser, at du har brug for anden type hjælp, vil jeg fortælle dig det. Før du arbejder i Mulighedernes land, er det vigtigt, at smerte eller andre psykologiske symptomer ikke holder dig tilbage.

***

Min egen vej til glæde og overskud, skete da jeg endelig kunne lægge fortiden bag mig. Det mest ressourcegivende jeg har oplevet. Jeg bor i Farum med min skønne kæreste og har 4 bonusbørn. Hver morgen er mit fokus at hjælpe andre, når jeg har fundet min egen taknemmelighed. Det vigtigste er at blive mødt og rummet, som det hele, perfekte og fantastiske menneske du er. Når du lytter til, hvordan du oplever omverden, bliver det meget lettere at være dig, som den du er. Er du klar til at finde dine ressourcer, står jeg klar med mit fulde nærvær. Jeg glæder mig rigtig meget til også at hjælp dig.


Kontakt mig helt uforpligtende

Du er velkommen til at ringe til mig, bedst tirsdage og torsdage ml. Kl. 8-9. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden eller forespørge på ledig tid med det samme.

Kan du hverken komme til Farum eller Hillerød, har jeg mange gode erfaringer med online og telefoniske terapi 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

og til at møde dig :-)

Klientudtalelser

Mand 21 år - ""Min angst var ved at stikke helt af og forhindre mig i at leve det liv jeg ønsker. Det fik mig til at opsøge hjælp. Efter 5 sessioner hos Liv har jeg opnået meget mere ro. Både fordi vi har snakket om, hvad der har medført angst, men lige så meget fordi jeg til min store lettelse har lært hvor meget jeg kan gøre for at mindske angsten med forskellige beroligende ting. Selve samtalen har lært mig at det at udtrykke angsten hjælper. Til min store overraskelse, er jeg også blevet bevidst om, hvad jeg kan gøre for at føle mig stærk i en relation. Jeg er så glad for og lettet over jeg besluttede mig for at gøre noget ved det. Ikke mindst det at jeg har formået at åbne mig over for en anden. " "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 63 år - "Glad for at gå her. Liv er fantastisk. lytter til mig. Hun ser bag facaden. Det betyder, at jeg har kunnet se, hvad jeg kommer fra og har brug for. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 21 år - "Jeg henvendte mig til Liv fordi jeg har eksamensangst. Jeg vil ind på en bestemt uddannelse, som jeg tidligere har fået afslag grundet min nervøsitet. Det var vigtigt at ændre på. Efter 5 online sessioner har jeg fået flere indsigter og teknikker til at berolige mig selv under eksamenspres. Endnu vigtigere er, at jeg har erkendt, at mobning tilbage i bh, har skabt en kædereaktion af nervøsitet. Det kom helt bag på mig, at det havde forbindelse til min eksamensangst. Gen-erindringen har hjulpet mig til at give slip på skræk-mønstret, fordi jeg ved det er fortid. Jeg er så lettet over at have sluppet min eksamensangst. Det er trygt at snakke med Liv, og derfor har jeg fået mere ud af det, fordi jeg ikke skulle holde noget tilbage. Noget af det bedste er, at jeg ikke venter passivt på eksamen. Det føles godt at hun har anbefalet mig at forberede min eksamen. Det gør mig mere selvsikker, at jeg kan påvirke min egen situation.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 20 år - "Mand 20 år: "Jeg havde angst, og i perioder var det ret voldsomt. Grundlæggende var jeg også ked af det, og der var for langt mellem de gode dage. Efter 7 sessioner hos Liv føler jeg mig lettet. Det er en god fornemmelse, at jeg nu bedre kan kontrollere mine følelser. I stedet for at lade mig overskylle af svære tilstande, lægger jeg mere mærke til, hvordan jeg har det. På den måde oplever jeg at jeg kan passe på sig selv. Det har medført mindre angst og pres, som jeg har gået med fra jeg var en lille dreng. Jeg kan virkelig bruge de værktøjer jeg har fået og det har været godt at gå hos Liv. Jeg har haft så meget tillid til hende, at jeg har fortalt hende ting andre aldrig har fået at vide." "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 47 - "”Jeg er ikke længere grådkvalt som jeg var før jeg startede hos Liv. Det hjælper at arbejde med sig selv og at tale om det. Det betyder noget, at få den indsigt, at det ikke er, fordi jeg er forkert, eller det er min skyld. Jeg har bare lært noget der er forkert. Nu ved jeg, hvad jeg kan gøre og hvordan jeg kan komme min frygt i forkøbet, især hvordan jeg afstresses mig selv. Derfor er der mange ting, der ikke længere er et problem for mig. Jeg er mere fokuseret på at mærke mig, så jeg hurtigt får det bedre igen Jeg har næsten sluppet de negative tanker, om ikke at være god nok. Jeg har endda gjort nogle meget modige ting undervejs. Det betyder at selvværdet er blevet bedre men jeg skal stadig arbejde med det. En stor oplevelse har været, at min indestængte vrede og surhed er væk. Før kunne det overvælde mig, når jeg fx støvsugede. Det har virkelig været et fantastisk forløb for mig. Jeg vil være glad for, om andre kommer i gang med et terapiforløb hos Liv, så de får den hjælp de har brug for."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 23 år - ""Jeg havde det helt vildt dårligt, da jeg startede hos Liv den første gang. Der var uro i kroppen, hjertet galopperede og jeg havde en følelse af, at verden er uforudsigelig. Det oplevedes som en faretilstand. Især var jeg usikker på mig selv. Er jeg god nok? Og synes, at andre kiggede mærkeligt på mig, som om jeg var forkert. Min relation til Liv har været super god og efter at have gået hos Liv 5 sessioner er jeg mere sikker og bekymrer mig ikke så meget. Fordi jeg ved, at jeg har fået værktøjer til, hvad jeg kan gøre i en svær situation. Selv om jeg har enkelte dag, som er svære, er jeg begyndt at hvile mere i mig selv og har fået mod på livet.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 22 år - ""Da jeg kom til Liv, var jeg ikke i stand til at fokusere. Jeg fungerede ikke. Og havde brug for hjælp på arbejdet, ikke mindst pga glemsomhed. Det betød jeg kom i tvivl om mig selv og jeg isolerede mig. Nu har jeg fået mere klarhed. Jeg gik ud af forholdet, da jeg startede i terapi, men efter jeg lærte at sætte ord på, har jeg kunnet tage de ærlige snak med min ekskæreste. Vi blev derefter enige om at vi godt vil hinanden og vi har en lille datter sammen vi gerne vil kæmpe for. Så vi er kærester igen. Relationen til Liv har fungeret rigtig godt. Jeg var vant til, fra tidligere psykolog, at vi kun analyserede og ‘pyntede’ lidt på tingene: "Så slemt var det nok heller ikke." Men det var slemt, at jeg blev svigtet i den grad jeg gjorde. Jeg blev overladt til mig selv som ganske lille. Liv har holdt mig fast ved hendes direkthed. Hun så jeg blev forvirret. Hun efterlod mig ikke ‘Rundt På Gulvet’ - følelsesmæssigt. Hun hjalp mig altid op på benene, så jeg kunne stå på gulvet. Det var altid med den følelse, jeg gik fra en session. Nu har jeg fået det fantastisk.""  Læs mere  Læs mindre

Ung kvinde 16 år - "Da jeg startede hos dig havde jeg en følelse af at jeg var ved at drukne. Drukne i min sorg og mine følelser som jeg ikke kunne kontrollere. Jeg følte ofte at jeg blev kvalt når følelserne tog over. Via samtalerne hos dig føler jeg nu at jeg har fået værktøjer til at kunne træde vande og på sigt at kunne svømme selv. Jeg bruger rigtig meget det at mærke mine fødder når jeg føler at følelserne stikker af. Når jeg holder fokus og tankerne på det, samt holder mig på brystet, kan jeg som oftest undgå at komme ud hvor jeg føler jeg drukner og ikke kan få vejret. Jeg har i min relation til dig følt mig hørt og også udfordret. Men ikke mere end at jeg hele tiden har følt mig tryg. Tak for hjælpen. "  Læs mere  Læs mindre

Mand 44 år - "Lægen mente jeg havde depression. Derfor opsøgte jeg Liv, da selvmords-tankerne var svære at have. Udslaget til at få hjælp var, at jeg var ulykkelig over, at de mennesker jeg elsker, at dem skubbede jeg væk med min indestængte vrede. Da jeg først fandt årsagen til og sammenhængen mellem, at være mere hjælpsom over for andre, end over for mig selv, gik det stærkt. Allerede efter 3 sessioner, har jeg fået følelsen af glæde tilbage. Nu har jeg det rigtig godt og kan være i nuet. Og min kone er lettet over,at atter kan nyde vores kærlighed.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 23 år - "”Jeg har især arbejdet med mit parforhold, fordi min kæreste og jeg tit kæmpede med hinanden. Grundlæggende havde jeg en ubehagelig følelse af, at alt var min skyld. Jeg blev slået som barn. Når det skete, gav min forældre udtryk for, at det var min skyld. og at det var derfor jeg blev slået. Det overførte jeg til mit voksenliv. Jeg blev én der hele tiden skiftede mening og konstant tilpassede mig. Det var ret ubehageligt. Og besværliggjorde forholdet. Nu har jeg rykket mig rimelig meget efter 5 sessioner hos Liv. Jeg oplever jeg er i kontrol, og er glad. Jeg føler mig forandret. Tidligere gik jeg længe hos en psykolog, hvor det var anstrengende at analysere så meget, og mit forhold blev ikke bedre. Det er fantastisk at jeg er kommet her til, hvor jeg er i dag.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 25 år - "Jeg havde det ad helvede til, da jeg startede hos Liv. Havde både angst og stress. med en følelse af ikke at have styr på noget. jeg havde hverken kontrol over mit liv eller overskud. Nu er jeg meget bevidst om mine ressourcer, jeg planlægger mit liv så jeg bruger energien de rigtige steder. jeg har kunne opbygge tillid i min relation til liv. hvilket har givet mig gode ressourcer og det har virket rigtigt for mig. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 62 år - "Jeg henvendte mig til Liv med voldsom sorg og havde det rigtig skidt. Jeg græd nonstop og var i fuldstændig opgivelse. Efter 5 gange har jeg allerede fået det meget bedre. Jeg græder ikke mere og har endda lyst til livet igen. Ud over at have sluppet sorgens stærke greb, fandt jeg flere bagvedliggende årsager. Nu oplever jeg, at jeg godt må være her, i livet. Det betyder, at jeg er begyndt at sige noget, når jeg er sammen med fremmede, hvilket er helt nyt for mig. Selv min stress er aftaget, uden at vi har arbejdet direkte med den. Hvor jeg før lå på 8 ud af 10-skalaen, ligger jeg nu på 4. Jeg synes det har været et meget godt forløb hos Liv. "  Læs mere  Læs mindre

Mand, 48: - ""Inden jeg startede hos Liv, var jeg trist, havde lukket ned og var endt i en ren overlevelsestilstand forårsaget af et kærestebrud. Det gjorde mig opgivende at tænke på fremtiden, fordi jeg var bange for at ende alene, da jeg troede at årsagen til kærestebruddet var min. Relationen til Liv har fungeret godt. Hun har været irriterende, når hun gravede i noget jeg ikke ønskede at kigge på, men det viste sig altid at være det rigtige sted at grave. Efter bare 5 sessioner, ser jeg flere muligheder end problemer. Jeg udstråler mere imødekommenhed - selv min søster, der kender mig godt, synes jeg er blevet gladere og har opnået utroligt meget på kort tid.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 63 år - "Det har været et meget vellykket og givende forløb, der har givet gode resultater og mærkbare forandringer på flere områder. Først og fremmest de tunge problemer i den nærmeste familie, som trods flere tidligere forsøg hos andre terapeuter, ikke havde ført til tilfredsstillende resultater. Det gjorde der imod sessionerne hos dig. Ikke at problemerne er løst, men de meget påtrængende og belastende spekulationer i den sammenhæng, er blevet flyttet langt tilbage i min bevidsthed og har nu kun begrænset betydning. En god og meget tiltrængt forandring. Hertil kommer en tydelig begrænsning af mit stress-niveau samt forbedret selvværd - begge dele stærkt påkrævet. Og forøvrigt ved meget begrænset tidsforbrug ved et par af sessionerne. Og som tillægsgevinst syntes jeg, at det har givet mere energi og gå-på-mod. De to sidstnævnte emner vidner sammen med ovenstående om din store faglige viden og kunnen, samt dit gode og positive engagement i mine problemer. Det er jeg fuld af beundring og taknemmelighed for. 6 mdr. senere: Sjovt at læse den igen, og konstatere at den "holder". De gode resultater vi opnåede sammen, holder og er nok undervejs i nogen tilfælde blevet bekræftet og endnu bedre funderet. Noget som jeg plejer at betegne "selvforstærkende". "  Læs mere  Læs mindre

31 årig kvinde - " "Jeg har fået hjælp af Liv til at finde ind til mig selv igen og ikke konstant ligge i overhalingsbanen, hvor jeg let vælter og vreden tager over. Det er som om jeg har fundet ind til min egen grundfølelse, hvor jeg kan mærke, at det er ok at sig til og fra. Før var det vreden, nu er det mig der bestemmer, om jeg vil tage kampen op, eller det er bedre at undgå en konflikt med min børn. Jeg er også blevet bevidst om at hele mig selv og gøre ting for mig selv. Det gør det lettere at have overskud til børnene. Nu hvor jeg har fundet vejen ind til mig selv igen, er jeg blevet mere bevidst om nervesystem og at være opmærksom på hvor mine grænser går, så de ikke når at bliver overskredet. ""  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Rasmussen danseinstruktør - "Coaching: Hej Liv. Stort tak for snakken, det var spændende og interessant…For mig kom vi omkring to essenser, forholdet til penge og til venner i arbejdssammenhænge. Jeg ved ikke hvad der skete og har ikke sådan nogen indsigter - eller nye mål, men efterfølgende er der sket meget - så noget energi må ha sluppet. Og det er typisk for mig - tingene sker ikke så målrettet, mere som her.... Da jeg kom hjem tirsdag, lå der en mail fra min 'tidligere' veninde - hende jeg tænkte på, da vi snakkede om venner. Hun og hendes mand ville gerne komme og danse torsdag (i forgårs) - de har aldrig danset med mig, på trods af at jeg har undervist i over 6 år. Det gik rigtig godt - og samtidig kom der rigtig mange mennesker til dans (i Silkeborg) denne aften. Tirsdag aften fik jeg også lavet et kæmpe '(spindel)væv' om den workshop jeg skal lave i 5 rytmer om 2 uger - nærmest en stor mindlabel i 5 rytme-struktur. Tusind tak for coaching, der har bevæget de mentale strukturer og skabt ændringer i det der sker omkring mig."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 29 år - "Kvinde 29 år: Jeg opsøgte Liv med stærk angst. Efter jeg har gået hos Liv, er det igen rart og trygt at være mig og jeg føler, at jeg har genfundet mig selv. Det er afgørende for mig, at jeg har fået ro og at jeg kan navigere i de følelser, der dukker op. Der er også sket det, at jeg bedre kan sige fra, fordi det er blevet naturligt at registrere de signaler jeg har i min krop, så jeg får reageret i tide frem for at få panikangst. Jeg er blevet bedre til at tage ansvar for mig selv og til at kommunikere ud til andre, hvad jeg har behov for. Det giver ro og fred i maven, at jeg kan det. Tidligere havde jeg en oplevelse af at det vil være uoverkommeligt at give udtryk for mine behov, fordi jeg ikke følte, jeg havde ret til det. Det véd jeg nu, at jeg har."  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 28 år. - ""Kære Liv, efter hjernerystelsen var jeg meget plaget af hovedpine og manglende energi. Jeg arbejdede på det tidspunkt 2-3 timer dagligt og lavede derudover ikke stort andet end at sove og høre lydbøger. Jeg havde svært ved at acceptere, at jeg ikke bare kunne præstere, som jeg plejede, både arbejdsmæssigt og socialt. Det var meget frustrerende for mig og gjorde mig til tider meget ked af det. Samtalerne med dig har først og fremmest været et frirum, hvor jeg fik plads, og gav mig selv lov, til at puste ud, mærke efter og sætte ord på mine tanker og følelser. Det har givet mig ro og større selvindsigt, og hjulpet mig med at acceptere situationen og passe på mig selv. Jeg havde i en periode svært ved at falde til ro og sove ordentligt om natten. Da lærte du mig, at det handler om at berolige nervesystemet, og vi fandt frem til, at en ”krammepude” gav mig tryghed og ro. Lige siden har jeg sovet med en aflang pude, som jeg ligger og krammer om natten. Og det virker! Selve situationen hvor jeg slog hovedet, havde jeg længe gået og været lidt flov over. Jeg havde ofte tænkt: ”Hvorfor skulle jeg da også lave den tackling med så meget power. Det var da dumt. Det var jo bare træning.” I samtale med dig fandt jeg ud af, hvorfor jeg havde handlet, som jeg gjorde i situationen, og kunne derefter bedre acceptere min handling, der blot afspejlede en legende og energisk side af mig, der også skal have lov at være der. Udover det var der et andet tema, der fyldte en del i vores samtaler. Nemlig at samarbejdet med min nærmeste kollega var gået helt i hårdknude, og det længe havde givet mig et meget dårligt psykisk arbejdsmiljø, som jeg havde svært ved at komme ud af. Det har været rigtig godt for mig at snakke med dig om mine oplevelser. Det har været mere stressende for mig end jeg indså, mens jeg var i det, og det ”sidder stadig i mig”. Du har hjulpet mig med at genvinde en styrke og tro på mig selv, og jeg er blevet mere bevidst om ikke at lade det komme så vidt en anden gang. Jeg har på mange måder meget bedre, end da jeg startede hos dig for 4 måneder siden. Jeg har stadig mit at kæmpe med, men jeg er optimistisk og håber på snart at kunne arbejde fuld tid igen. De bedste hilsner." "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 40 år - "Jeg kom til Liv med stress, og har opnået at få ro i min krop. I dag er det naturligt for mig hurtigt at finde fokus og ro igen. Liv er en meget nærværende terapeut, der er skarp til at følge mig. På trods af alle de forskellige veje, jeg har haft lyst til at gå ad under en session, hjælper hun mig med at holde fokus. Især ved at vende tilbage til kroppens signaler. Jeg er blevet bevidst om, hvad der er godt for mig og jeg har en klar oplevelse af, hvad der fungerer og hvad der ikke gør. For at komme ud af stressen, har det været af afgørende betydning at jeg har fået løsnet de knuder og spændinger, der sad i min mave. Mine Kropssignaler virker som en radar på et skib, som jeg navigerer ud fra. Selvom jeg har meget lyst til at blive i hovedet under sessionerne, var Liv opmærksom på, at jeg fik kroppens signaler med under sessionerne. Bedst af alt er, at min grundlæggende forvirring er væk. Hvor jeg før havde en frustrerende oplevelse af at sidde med 2000 løsrevne prikker, jeg ikke anede, hvordan jeg skal få til at passe samme, har jeg nu en følelse af, at de kommer til at passe sammen. Inden jeg startede hos Liv var jeg altid anspændt i kroppen. Når vi arbejdede med de tanker og følelser, der lå i spændingerne oplevede jeg igen og igen, at kroppen begyndte at slappe af. Det har jeg overført til min hverdag. Nu ved jeg, at det hjælper at arbejde med det, der går mig på, hvor jeg før kun reagerede ved at blive trist og stresset. Fra at jeg grundlæggende var opgivende, let stivnede og ikke vidste, hvad jeg ville, mærker jeg nu mit fundament. Det betyder, jeg ved, hvem jeg er, og hvordan jeg vil handle. Derudover fik jeg 1 times coaching over telefonen, som jeg er meget glad for. Den giver mig håb og styrke. Liv gjorde mig opmærksom på at have fokus på lyset / målet og kun gå efter det. Det er godt at snakke helt konkret om det jeg, gerne vil udleve. Især for en tænker som mig. Der skal handling til - ihvertfald for mit vedkommende. Det er den eneste vej frem, hvis jeg ønsker at opnå noget af det jeg sukker efter. Kvinde 40 år "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 36 år, sygeplejerskestuderende  - "Jeg er imponeret over forløbet hos Liv. Det har gjort mig skarp på, hvad der er mine udfordringer, samtidig med jeg har fået konkrete værktøjer til at håndtere dem. Det har givet mig en mærkbar frihed, at jeg ikke længere føler mig begrænset af angst. Fordi jeg nu oplever, at det er mig der bestemmer - ikke min angst. Det har forundret mig, hvor få ord der skal til for at rykke store ting. Det er sket når jeg i stedet arbejder på at integrere krop følelser og hoved. Det har også krævet mod og tillid undervejs, og den havde jeg til Liv."  Læs mere  Læs mindre

Katja Bjergby - "Coaching: Kære Liv. Tusind! Tak for fantastisk coaching-session. Jeg er helt overvældet og rørt over at få så stærk en aha oplevelse på så kort tid. Jeg er dig dybt taknemmelig. Du er virkelig, virkelig dygtig. De bedste ønsker og anbefalinger til dig fra mig"  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.