Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Liv Johns

Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Videosamtale

5 klientudtalelser

DENNE PROFIL ER IKKE LÆNGERE AKTIV

Hvorfor bruger jeg psykoterapi, traumer og coaching? Forestil dig, du har ro, selvværd og livsglæde, og lever godt. Glæder mig til at møde dig. Liv Liv Johns - Psykoterapeut MPF, Traumeterapeut, Parterapeut, Familieterapeut/-rådgiver, Stressterapeut, Coach, Terapeut

Beskrivelse

Terapi - kan du svare 'ja'...?

Angst fylder for meget i dit liv

eller

Dit forhold fungerer ikke så godt som du drømmer om.

Du længes efter indre ro til at mærke, du allerede er god nok.

Og nu gider du ikke længes mere!


Bevæggrundene til at gå i terapi eller coaching - se længere nede - er mange.

Du kan være kastet ud i en personlig krise, som ofte aktiverer angst & stress. Eller være træt af at spænde ben for dig selv og ikke rigtig komme videre. Det kan forårsage svære følelsestilstande som giver angst, uro og påvirker din selvtillid.

Dit forhold har længe skrantet.

Hvis du ikke længere er glad, er det vigtigt at gøre noget ved den følelse. Lige som det er vigtigt at leve dit liv ud fra dén du er. Og ikke som du tror andre forventer, du skal være. 

Uanset baggrunden, hvis du læser dette, er det nok fordi du længes efter et bedre liv.


Ung kvinde skrev efter 6 sessioner:


"Tak for denne gang. Du har hjulpet utrolig meget. Og det var virkelig tiltrængt for mig."


Er klar til at leve ud fra dén essens du er?

Hjernen elsker at beskæftige sig med problemer. Måske har du allerede analyseret dig frem til dine begrænsninger, og kender svaret på de fleste problemer.

Kan du genkende, at det ikke rigtig har ændret noget?

Erkendelser hjælper dig med at komme videre i dit liv. Uanset om det er at finde den rette partner, den karriere du drømmer om eller mere livsglæde...

Desværre er det ikke nok, hvis du stadig følger dig hæmmet, presset og urolig. Derfor har jeg lært på en effektiv måde at inddrage følelserne og hjælpe kroppen med at give slip, så den forandring du skaber også er vedvarende. 

Hvordan vil det være at ændre fokus på, hvor svært du har det, til fokusere på, hvordan du kan opfylde dine behov?

Har du udfordringer her, kan det være rigtig svært at udvikle et godt og stabilt parforhold. Sørg derfor for at søge hjælp til jeres parforhold. 

Mere generelt kan det også omhandle nedenstående...


Få hjælp til at komme ud af

 • Angst  - og generel uro i kroppen
 • Ensomhed - tomhed og isolation, også når der er andre
 • Lav selvtillid - ikke føle sig god nok eller at du kan præstere godt nok
 • Lavt selvværd – at du konstant betvivler dit grundlæggende værd
 • Skam og skyld – en fornemmelse af at være eller gøre noget forkert
 • Traumer – udviklingstraumer, overgreb, overfald, eller tilknytningsproblemer
 • Vrede – irritation som du har svært at styre. Få hjælp til vredeshåndtering

Med personlig udvikling, kan du også opleve det gennembrud det er for mange at fokusere på, hvad der er dine behov, og hvad der skal til for at udleve dem. Fremfor at have fokus på dine begrænsninger og problemer.


Længes du efter…  

 • at de samme og grundlæggende problemer ikke mere hæmme dig?
 • at kunne udleve din vision?
 • at kunne udtrykke lige netop den du er – uden betændelseshensyn eller frygt for afvisning?
 • at opleve: ”Du er god nok, som den du er.” uanset hvor du er i livet
 • at kunne håndtere livets udfordringer, så du ikke hæmmes af…  angst, stress, ensomhed, sorg, manglende energi, ’ikke at kunne sige fra’ og frygt for at udtrykke den du er?

Et godt sted at starte er at overbevise dig selv om: ”I’m enough.” Mange ved ikke hvad de selv ønsker og mærker kun dét negative. Giv dig selv lov til at finde ud af, hvad du virkelig ønsker. Det er helt afgørende for, at du kan holde fokus på at få et godt liv. Traumer – psykiske sår- er ofte det som spænder ben, og derfor har jeg specialiseret mig i området.  

 

Hvad får du ud af at gå hos mig

Du ved hvordan du kan tackle angst og anden uro – og ikke mindst forebygge den.

Du får mod på at leve det liv du drømmer om.

Du ved hvordan du lever efter din drøm og du ved, at frygt ikke skal dyrkes.

Du prioriterer dig selv og ved, at ’dét der er godt for dig også er godt for andre’

Ligeværd i virkeligheden. Du viser hvilken vej vi skal gå, og jeg går vejen sammen med dig.

 

Hvorfor er jeg blevet psykoterapeut?

Den indsigt jeg har fået igennem personlig udvikling, bruger jeg nu til at hjælpe dig. Og jeg elsker mit job. Mit liv har været en rejse hen mod det, jeg nu tilbyder dig. Det er fantastisk at opleve, hvor meget vi har mulighed for at frigive af evner og spændinger gennem personlig udvikling. Jeg kender vigtigheden af Tillid & Tryghed og den integrerer jeg med min vision om at hjælpe dig med at udleve dit potentiale. Det giver dig en unik ballast at kunne tackle livet og mærke livsglæden.

 

Specielt for dig, som har oplevet mobning eller er forældre til skolebarn der mistrives eller mobbes. 

Jeg har specialiseret mig indenfor mobning. Mange fortæller at det forsat styrer deres liv. Det gør det heldigvis kun ind til du får hjælp til at komme ud af traumet igen. Jeg har dedikeret en del af min tid til at hjælpe forældre med at undervise deres børn i at komme ud af mistrivsel og mobning ved at lærer det forskellige håndteringredskaber og ved at lære nye mønstre. Coaching

Er du klar til et liv, hvor glæde, indre ro og overskud er din hverdag?

Du inviteres hermed ind i ’Mulighedernes’ land, hvor du udforsker ressourcer, du ikke anede du har. Det vil du opleve giver mere glæde, ro og overskud. Andre har oplevet at få frigjort rigtig megen energi, når de finder ressourcerne i sig selv. Jeg hjælper dig med at finde frem til dem.

***

Kvinde 49 år: ”Jeg var meget tilfreds med mit coachforløb hos Liv. Hun er en supergod lytter samt god til at give redskaber til selv at finde svaret. Syntes det er hendes spidskompetence. ”

***

Hvis du ikke kan komme til Hillerød, eller Farum, har jeg gode erfaringer med online eller telefonisk hjælp.

Min stærke vision om, at hjælpe andre med leve det liv de drømmer om, har jeg haft med mig hele mit liv. Da jeg endelig bliver selvstændig 2010, var jeg ikke et sekund i tvivl om, at mine egne erfaringer og viden vil jeg give videre resten af mine dage og lige siden har jeg været selvstændig. Det er din er fordel, at jeg både er uddannet coach og psykoterapeut. Det giver dig en sikring for, at hvis jeg ser, at du har brug for anden type hjælp, vil jeg fortælle dig det. Før du arbejder i Mulighedernes land, er det vigtigt, at smerte eller andre psykologiske symptomer ikke holder dig tilbage.

***

Min egen vej til glæde og overskud, skete da jeg endelig kunne lægge fortiden bag mig. Det mest ressourcegivende jeg har oplevet. Jeg bor i Farum med min skønne kæreste og har 4 bonusbørn. Hver morgen er mit fokus at hjælpe andre, når jeg har fundet min egen taknemmelighed. Det vigtigste er at blive mødt og rummet, som det hele, perfekte og fantastiske menneske du er. Når du lytter til, hvordan du oplever omverden, bliver det meget lettere at være dig, som den du er. Er du klar til at finde dine ressourcer, står jeg klar med mit fulde nærvær. Jeg glæder mig rigtig meget til også at hjælp dig.


Kontakt mig helt uforpligtende

Du er velkommen til at ringe til mig, bedst tirsdage og torsdage ml. Kl. 8-9. Du kan også benytte kontaktformularen her på siden eller forespørge på ledig tid med det samme.

Kan du hverken komme til Farum eller Hillerød, har jeg mange gode erfaringer med online og telefoniske terapi 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

og til at møde dig :-)

Klientudtalelser

Mand 21 år - ""Min angst var ved at stikke helt af og forhindre mig i at leve det liv jeg ønsker. Det fik mig til at opsøge hjælp. Efter 5 sessioner hos Liv har jeg opnået meget mere ro. Både fordi vi har snakket om, hvad der har medført angst, men lige så meget fordi jeg til min store lettelse har lært hvor meget jeg kan gøre for at mindske angsten med forskellige beroligende ting. Selve samtalen har lært mig at det at udtrykke angsten hjælper. Til min store overraskelse, er jeg også blevet bevidst om, hvad jeg kan gøre for at føle mig stærk i en relation. Jeg er så glad for og lettet over jeg besluttede mig for at gøre noget ved det. Ikke mindst det at jeg har formået at åbne mig over for en anden. " "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 63 år - "Glad for at gå her. Liv er fantastisk. lytter til mig. Hun ser bag facaden. Det betyder, at jeg har kunnet se, hvad jeg kommer fra og har brug for. "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 21 år - "Jeg henvendte mig til Liv fordi jeg har eksamensangst. Jeg vil ind på en bestemt uddannelse, som jeg tidligere har fået afslag grundet min nervøsitet. Det var vigtigt at ændre på. Efter 5 online sessioner har jeg fået flere indsigter og teknikker til at berolige mig selv under eksamenspres. Endnu vigtigere er, at jeg har erkendt, at mobning tilbage i bh, har skabt en kædereaktion af nervøsitet. Det kom helt bag på mig, at det havde forbindelse til min eksamensangst. Gen-erindringen har hjulpet mig til at give slip på skræk-mønstret, fordi jeg ved det er fortid. Jeg er så lettet over at have sluppet min eksamensangst. Det er trygt at snakke med Liv, og derfor har jeg fået mere ud af det, fordi jeg ikke skulle holde noget tilbage. Noget af det bedste er, at jeg ikke venter passivt på eksamen. Det føles godt at hun har anbefalet mig at forberede min eksamen. Det gør mig mere selvsikker, at jeg kan påvirke min egen situation.""  Læs mere  Læs mindre

Mand 20 år - "Mand 20 år: "Jeg havde angst, og i perioder var det ret voldsomt. Grundlæggende var jeg også ked af det, og der var for langt mellem de gode dage. Efter 7 sessioner hos Liv føler jeg mig lettet. Det er en god fornemmelse, at jeg nu bedre kan kontrollere mine følelser. I stedet for at lade mig overskylle af svære tilstande, lægger jeg mere mærke til, hvordan jeg har det. På den måde oplever jeg at jeg kan passe på sig selv. Det har medført mindre angst og pres, som jeg har gået med fra jeg var en lille dreng. Jeg kan virkelig bruge de værktøjer jeg har fået og det har været godt at gå hos Liv. Jeg har haft så meget tillid til hende, at jeg har fortalt hende ting andre aldrig har fået at vide." "  Læs mere  Læs mindre

Kvinde 47 - "”Jeg er ikke længere grådkvalt som jeg var før jeg startede hos Liv. Det hjælper at arbejde med sig selv og at tale om det. Det betyder noget, at få den indsigt, at det ikke er, fordi jeg er forkert, eller det er min skyld. Jeg har bare lært noget der er forkert. Nu ved jeg, hvad jeg kan gøre og hvordan jeg kan komme min frygt i forkøbet, især hvordan jeg afstresses mig selv. Derfor er der mange ting, der ikke længere er et problem for mig. Jeg er mere fokuseret på at mærke mig, så jeg hurtigt får det bedre igen Jeg har næsten sluppet de negative tanker, om ikke at være god nok. Jeg har endda gjort nogle meget modige ting undervejs. Det betyder at selvværdet er blevet bedre men jeg skal stadig arbejde med det. En stor oplevelse har været, at min indestængte vrede og surhed er væk. Før kunne det overvælde mig, når jeg fx støvsugede. Det har virkelig været et fantastisk forløb for mig. Jeg vil være glad for, om andre kommer i gang med et terapiforløb hos Liv, så de får den hjælp de har brug for."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.