Charlotte Igel - Psykolog

Charlotte Igel

Psykolog

Roskilde, Jægerspris, Videosamtale

Personligt fremmøde

Vedligeholdelsessamtale (kun for tidligere klienter) 2.000 kr. Aftal tid

Ca. hver 3., 6., 9., eller 12. md.

Individuel terapi 1.000 kr. Aftal tid

Parterapi 1.600 kr. Aftal tid

Familie- eller gruppeterapi 2.300 kr. Aftal tid

Videosamtaler

Terapi (GoMentor videosession) 1.000 kr. Aftal tid

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive med din personlige mentor gennem 4 forskellige abonnementer. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

GoMentor 24/7 er en online platform, der tilbyder online terapi og rådgivning. GoMentor 24/7 fungerer på samme måde som traditionel terapi og rådgivning. Den eneste forskel er, at sessionerne på GoMentor 24/7 afholdes online, hvor du både har mulighed for at skrive og tale om din situation og dine problemer gennem videoopkald eller beskeder og livechats, afhængigt af hvilket abonnement du vælger.

Med GoMentor 24/7 sparer du tid og penge. Du behøver ikke at møde fysisk op, hvilket giver dig mere fleksibilitet i din kalender. Sidst men ikke mindst er det en billigere løsning end traditionel terapi med fremmøde.

Fordele ved online-rådgivning:

 • Du har direkte adgang til kvalificeret hjælp fra både psykologer, psykoterapeuter og coaches
 • Du kan forvente en nem måde at kommunikere med din mentor på - chat og / eller videoopkald via sikker og krypteret platform.
 • Du kan tale med din personlige mentor, uanset hvor du er.
 • Du kan planlægge sessioner, når som helst det passer dig.
 • Du kan forvente svar hurtigt – inden for 24 timer
 • Traditionel rådgivning er generelt dyrere end online terapi.
 • Du sparer tid ved ikke at skulle afsted til et fysisk fremmøde.
 • Du modtager svar inden for højst 24 timer. Du behøver ikke vente dage eller uger med at tale med en psykolog, hvilket ofte er tilfældet ved konsultationer med fremmøde.

Kære klient. Velkommen til mit site her på GoMentor - Jeg har altid ledig tid. Der er gratis parkering på adressen. Charlotte Igel - Psykolog

Beskrivelse

Læs venligst det følgende afsnit med praktiske informationer:


 • Jeg tager IKKE mod henvisninger fra lægen, da jeg ikke har overenskomst med Sygesikringen.
 • Jeg tager gerne imod henvisning fra dit forsikringsselskab, og jeg har også mulighed for at indberette og opkræve mit honorar hos forsikringsselskabet.
 • Jeg indberetter gerne til Sygeforsikring Danmark, hvis du er medlem.
 • Afbudsreglerne er, at du skal melde afbud senest 24 før vores aftale.
 • Du kan ikke booke i kalenderen, men bliver nødt til at kontakte mig, for at vi kan aftale en tid sammen.


Skal du vælge mig?


Du skal vælge mig, hvis du længes efter at fordybe og koncentrere dig i samtalen. Det gør ikke noget, hvis du normalt ikke er god til det. Det kan være, at det er det, der er dit umiddelbare problem. Men du skal ønske det. - Her er ro hos mig. Tykt tæppe på gulvet, god akustik. Jeg selv er totalt nærværende og i ro. Det giver gode muligheder for et åndehul, en stund, hvor du kan trække vejret. 


Måske skal du ikke vælge mig, hvis du mest har brug for "lektier" og mere kvantificérbare metoder, som f.eks. skalaspørgsmål, m.v. Så er det måske en mere naturvidenskabelig tilgang, du har brug for, f.eks. en psykolog, der arbejder efter den kognitive model. Under alle omstændigheder finder vi ud af, hvad du har brug for i løbet af vores første samtale hos mig.


Her er lidt indføring i formen og metoderne ved individuel terapi hos mig:Du kan komme med et næsten hvilket som helst eksistentielt eller eventuelt akut problem hos mig. Du kommer til at udvikle dig, mens vi forsøger at overkomme selve "problemet". Formen er en nærværende samtale mellem os to. Du taler, jeg lytter, og stiller spørgsmål. 

Når det er relevant, anvender vi skrivetavlen, til at forstærke vores kommunikation, ved at skrive vigtige ord og sætninger, som kommer frem i samtalen. "Redskaber" eller "værktøjer" til dig er nye og større perspektiver, og dermed flere og bedre handlemuligheder. For ikke at tale om troen på dig selv, i forhold til at kunne blive set, hørt, og lyttet til af et andet menneske.

Når du kommer her, spørger jeg, hvad vi skal tale om. Du skal have mulighed for at bestemme selv, og tale om det, der fylder hos dig. Men spørgsmålet om, hvad du vil tale om, kan føles stort og uoverskueligt. Så hvis du føler dig lidt rådvild i forhold til, hvad det hele handler om den dag, hjælper jeg dig med at formulere det væsentlige for dig; gennem flere spørgsmål og evt. en kort gennemgang af pointerne fra vores sidste samtale.


Det er meget forskelligt, hvor mange psykologbehandlinger, du får brug for. Vi vurderer sammen indimellem, hvor langt vi er nået, og hvad der mangler. Men det er altid dig, der har ret til at sige, når du føler dig klar til at fortsætte arbejdet alene. Måske bare en tid, du er altid velkommen til at vende tilbage. Evt. kan vi lave aftaler om en slags vedligeholdelsessamtaler, som mange har glæde af.

Biografi

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.

Denne hjemmeside anvender cookies for at sikre dig den bedst mulige oplevelse. Læs mere