Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor - GoMentor
Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Anette Ciraklar

Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Roskilde, Online

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 800 kr. Aftal tid

BARS 700 kr. Aftal tid

Døjer du f.eks med indre uro, hjertebanken, tristhed, mønstre du gentager igen og igen (og som ikke gør dig godt), er du stresset, angst eller har du søvnproblemer, så kunne en BARS behandling måske være løsningen for dig.

BARS er 32 punkter på hovedet, som blidt berøres for at frigøre bunden energi i din krop. Hvert punkt korresponderer til begrænsende overbevisninger og synspunkter omkring specifikke områder i dit liv bla. kreativitet og kontrol. Ved at berøre punkterne startes der en proces i kroppen, som hjælper med at opløse den energi, der er fastlåst i tanker, følelser og handlemønstre, som begrænser og afholder dig fra at være 100% til stede.BARS kan hjælpe til at skabe forandring samt hjælpe dig til at slippe alle de tanker, der kører i ring eller som begrænser og stresser dig.


Coaching forløb - 5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Fastlåste mønstre kan låses op.

Det behøver ikke at være hårdt eller langvarigt, når du har brug for at lave en personlig forandring. 
Med opstillingsmetoden bliver vi bevidste om vores ubevidste mønstre på meget kort tid. Vi skaber en vedvarende forandring via kroppens hukommelse.Metoden arbejder med vores dybe adfærdsmønstre, som vi ikke altid er opmærksomme på.
Når vi laver en opstilling, så får vi en mulighed for at synliggøre vores fastlåste mønstre via kroppens bevidsthed via et billede, vi skaber udenfor for os selv med f.eks. duplo dukker, sten, filt eller ved repræsentation af andre personer.Ved hjælp af spørgeteknikker fra systemisk opstilling, når vi ind til vores ubevidste blokeringer, der holder os tilbage for at opleve mere energi og flow i hverdagen. 
Vi finder den rette nøgle, der åbner op for vores underbevidsthed.


BARS - forløb 5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Døjer du f.eks med indre uro, hjertebanken, tristhed, mønstre du gentager igen og igen (og som ikke gør dig godt), er du stresset, angst eller har du søvnproblemer, så kunne en BARS behandling måske være løsningen for dig.

BARS er 32 punkter på hovedet, som blidt berøres for at frigøre bunden energi i din krop. Hvert punkt korresponderer til begrænsende overbevisninger og synspunkter omkring specifikke områder i dit liv bla. kreativitet og kontrol. Ved at berøre punkterne startes der en proces i kroppen, som hjælper med at opløse den energi, der er fastlåst i tanker, følelser og handlemønstre, som begrænser og afholder dig fra at være 100% til stede.


Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 55

89 88 68 55

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 55

89 88 68 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress, angst, depression,indre ro, glæde, balance, lethed i kroppen, fokus, selvværd, selvtillid, Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Med den rigtige hjælp

er det ikke så svært at få mere styr på dine tanker og dit liv

og komme mere i balance.

 


STRESS - Få hjælp til at håndtere din stress!

Stress er en tilstand, du kan ændre – ikke en sygdom.

Med enkle redskaber kan du komme på banen igen, hvis du er på vej til at blive stresset, eller hvis du allerede er sygemeldt med stress. Jo før du reagerer, jo hurtigere kommer du ud af din stress.

 

Coaching af dig som er ung -  Er det hårdt for dig at være ung? Det behøver ikke være sådan!

Er du stresset? Har du angstsymptomer? Trives du ikke på dit studie?

 

Få effektiv hjælp af en professionel, certificeret Coach med speciale i:

 • Stresscoaching, både coaching af unge og voksne
 • Angstbehandling ved hjælp af BARS behandling
 • Selvværd og styrkelse af eget ego (uden det betyder at være egocentreret)
 • Fastholdelse og guidning i din udvikling
 • Positiv psykologi
 • Accept af din historie

Min vision er at hjælpe dig til at se dit unikke potentiale, og det gør vi sammen i en tryg og nærværende atmosfære.

 

Jeg har primært hjulpet mennesker med stress, angst og depression og guidet dem videre både personligt og karrieremæssigt. Derudover har jeg klienter i min praksis med kærestesorger, lavt selvværd, uro i kroppen, søvnbesvær, og mangel på energi og overskud.

 

Hvad kan jeg tilbyde:

 • BARS behandling, som kan hjælpe dig af med dine fysiske symptomer
 • Coaching med systemisk opstilling (meget unikt redskab til at se dig selv i forhold til dine sociale relationer
 • Walk & Talk
 • Åndedrætsøvelser
 • Meditation
 • Nærvær
 • Tid og rummelighed
 • Anerkendelse
 • Positiv opmærksomhed

Om mig:

Efter mange års arbejdsliv hvor jeg har skabt mig mine egne erfaringer og lært en masse om relationer på arbejdspladser og i alle andre sammenhænge, var det vigtigt for mig, at skabe et arbejdsliv indenfor personlig udvikling.

 

Fra at være personlig assistent for en direktør, fik jeg lyst til at blive personlig assistent for mennesker i stressfyldte liv. Derfor tog jeg en beslutning om at vende mit arbejdsliv 180 grader, og har idag en 2-årig uddannelse som LIFE coach bag mig samt yderligere uddannelser, som giver mig forskellige muligheder for at hjælpe dig både fysisk og psykisk bedst muligt.

 

Jeg arbejder med en unik metode, som hedder systemisk opstilling, som kan bruges individuelt og i grupper. Det er en visuel metode, som hjælper til at bearbejde uhensigtsmæssige mønstre ved hjælp af kroppens sprog, og rigtig godt til at få øje på dine udfordringer i dine nærmeste relationer.

 

Desuden arbejder jeg med en fysisk behandlingsform, som hedder BARS, som kan give rigtig god ro i en stressramt krop, hjælpe dig til bedre søvn, og mindre hjertebanken.

 

Lad mig hjælpe dig med til at skabe den forandring, som kan få dig til at se dagligdagen og DIG SELV med positive øjne. Tro på at du ER unik, og at du har en masse potentiale, fordi det har du!

 

Du er velkommen til at kontakte mig og få en snak om hvad jeg kan gøre for dig, du er også velkommen til at forespørge på en tid. Jeg vil hurtigt vende retur med bekræftelse på tiden eller en alternativ tid. Husk - der er altid en udvej.

 

Jeg vil se frem til at møde dig.

Klientudtalelser

Pia Nørregaard - "Jeg har været i et 5 ganges forløb hos Anette, da jeg, efter et endt parforhold, var inde i en rigtig svær periode i mit liv, og jeg havde brug for et skub i den rigtige retning og hjælp til at få troen på mig selv tilbage samt troen på, at der var lys forude. I løbet af de 5 gange, som strakte sig over ca. 2 måneder, oplevede jeg at få en indsigt og afklaring i mig selv. Både i forhold til de relationer, som jeg i parforholdet havde været en del af, samt min egen familie. Jeg var meget overrasket over, hvor stor indsigt og forståelse og egentlig også ny viden jeg fik om de relationer, som jeg troede, at jeg vidste alt om og havde helt styr på. Det har virkelig givet mig mulighed for at forstå mine egne reaktioner og de udfordringer, som jeg tidligere har oplevet i mine relationer og dermed handle anderledes og få mere ro i mig selv. Forløbet var en kombination af coaching, BARS behandling og familieopstilling, som alt sammen er forskellige redskaber Anette bruger, og det gjorde, at det både var afvekslende og gav forskellige ting at reflektere over. Jeg fik rystet godt op i mine tankemønstre, og Anette var rigtig godt til at stille de der spørgsmål, som gav mig nye indsigter. "  Læs mere  Læs mindre

Tage Pedersen - "I rigtig mange år har jeg været plaget af søvnbesvær på grund af arbejdspres, hjerteoperationer og en længere periode med depression. En dag spurgte min datter mig om jeg ville prøve nogle behandlinger, og det sagde jeg naturligvis ja til. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en klar bedring i mit søvnmønster,- jeg slapper mere af og mine katastrofetanker er ikke så udpræget, som de var inden behandlingen. Efter at have modtaget endnu et par behandlinger (som er utrolig behagelige og hvor der kun går et splitsekund før jeg falder i søvn) sover jeg bedre om natten, uden de negative tanker og uro i kroppen som jeg har været plaget af i årevis. "  Læs mere  Læs mindre

Jane Hyldgaard, Ringsted - "Opstillings metoden og Anettes fantastiske guidening har virkelig hjulpet mig lyn hurtigt til at finde og løsne de blokeringer, der sad og gnavede. Det at vi arbejdede med at involvere kroppen gjorde at svarene meget lettere kom ud, når jeg var på gulvet, ja det var nærmest magisk. En direkte vej til hjælpen og svarene. Skønt at "lade hovedet ligge". Wauhh sikke erkendelser jeg har vundet og fået fejet gamle overbevisninger af banen. TAK!! Kan kun varmt anbefale et forløb hos Anette."  Læs mere  Læs mindre

Malene Hansen, Ringsted - "Jeg har været klient hos Anette, hvor vi bl.a. har brugt opstillingsmetoden. For mig har metoden i høj grad hjulpet mig til at se og forstå mine relationer med mennesker i mit liv, og på denne måde nemmere kunne forholde mig til og acceptere de relationer, der ikke har været så stærke, som jeg kunne ønske det. Metoden kan virke lidt grænseoverskridende, da man bliver tvunget til at forholde sig til at mærke efter, hvilke følelser der bliver vækket i en under forløbet, men det er meget hjælpsomt - og jeg er meget overrasket over selv at finde ud af, hvor lidt jeg selv har mærket mine egne følelser. Så jeg kan varmt anbefale metoden og ikke mindst Anette, der er en kompetent coach, der er rigtig god til at stille de svære spørgsmål på en fortrinlig måde :-)"  Læs mere  Læs mindre

Helene Egelund - "Kære Anette - Tak for endnu en session med dig ved roret i familieopstilling. Det var en magisk eftermiddag. Den måde du fik sat os i scene og formidlet arbejdet med det tema jeg bragte op, var så fint klart og nænsomt på samme tid. Jeg var meget berørt og fik en dyb sjælelig oplevelse med mig, takket være dig og de tre kvinder, som gik ind i arbejdet for mig. Jeg har kæmpe respekt for din evne til at facilitere. Du styrer slagets gang med kærlig energi og stærk intuition, foruden det overskud der ligger i at være hjemme i sit instrument! Lad mig i samme omgang sige dig stor tak for de ene sessioner, hvor du coachede mig, ligeledes udfra familieopstillingernes, systemiske principper. De hjalp mig igennem en svær periode."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Nielsen, Ringsted - "Hvis ikke det var for Anette, så var jeg slet ikke nået hertil i dag! For 2 år siden blev jeg anbefalet at kontakte Anette for at få hjælp til at håndtere livet. Jeg havde en depression, jeg var sygemeldt og jeg var negativ i forhold til alt og alle, og sad bare hjemme i min sofa og kunne ingenting. Anette og jeg startede et forløb op, og i løbet af et års tid mødtes vi jævnligt - nogen perioder 1 gang om ugen og andre perioder med et par måneders mellemrum. Hver gang vi mødtes græd jeg og var opgivende - og jeg kunne slet ikke se en vej ud af elendigheden. Jeg havde masser af konflikter i mine nære relationer, og jeg havde ikke overskud til almindelige dagligdags opgaver. Men så alligevel lige så stille begyndte jeg at mærke en forandring, mit sind blev lysere og jeg fik mere energi til at gøre ting igen. Jeg mener virkelig, at hvis ikke jeg havde mødt Anette, så var jeg slet ikke nået hertil. Jeg har gået hos psykologer, hvor jeg har haft fornemmelsen af, at de opgav mig, og jeg har været hos min egen læge et utal af gange, og på et tidspunkt sagde lægen direkte til mig, at hun ikke vidste hvad hun skulle stille op med mig. I dag er jeg på udtrapning af min medicin, som jeg har taget igennem 3 år, jeg kan se det positive i livet og omkring mig selv, og jeg har langt færre dårlige dage end jeg har haft de sidste 10 år. Jeg fungerer igen i mine relationer, og jeg ryger ikke længere ud i samme slags konflikter, som tidligere. Jeg smiler, griner, og har fået livsgnisten tilbage, og jeg tror meget mere på mig selv. Generelt er jeg tilfreds med min indsats hjemme og på arbejdet. Selvfølgelig har jeg dage, hvor det hele ser lidt sort ud, og jeg ved, at jeg skal blive ved med at øve mig, men de værktøjer, som jeg lærte hos Anette, bruger jeg på de dårlige dage. Jeg vil blive ved med at opsøge Anettes hjælp, men nu går der bare meget længere tid imellem, men jeg ved hvor jeg kan hente "hjælp", når det brænder på."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.