Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Anette Ciraklar

Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Roskilde

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Individuel samtale / coaching 800 kr. Aftal tid

Individuel samtale for studerende 600 kr. Aftal tid

En individuel samtale kan bruges til et akut opstået problem, hvor du har brug for en uvildig til at rådføre dig med. 

Efter afklaring anbefales det at at investere i et forløb på enten 5 eller 10 gange, hvis der er behov for at få vendt problemet og blive mere stærk og klar i sig selv. 

EFT 700 kr. Aftal tid

EFT virker!

EFT er et nyt redskab til behandling af angst, depression, traumer, afhængighed, vægtproblemer, fobier, begrænsende overbevisninger, smerter og meget mere. En skånsom og meget effektiv metode til at ændre alle problemer, der blokerer for optimalt helbred, følelsesmæssig balance og  personlig succes. 

EFT er en af de nye terapiformer også kendt som energipsykologi, som er udviklet fra det gamle kinesiske meridian energisystem kombineret med vestens psykologi. Det er en form for følelsesmæssig akupunktur uden nåle og er baseret på grundlagstesen, at alle negative følelser er resultatet af en forstyrrelse i kroppens energisystem.

EFT virker ved at ophæve blokeringen eller afbrydelsen ved, at man tapper på endepunkterne på kroppens meridianer, mens man fokuserer på problemet. Tappingen sender strømme af energi for at rebalancere kroppens energisystem i relation til det specifikke problem. Energi impulserne ændrer den måde hjernen behandler information om et bestemt problem og ved at tappe, mens man er indstillet på problemet skabes nye veje for hjernens tidligere betingede negative reaktioner.

Det er en stor befrielse for den, der har lidt af fobier, angst eller traumatiske erindringer. Man kan fjerne de negative følelser, der er forbundet med en traumatisk oplevelse - selve erindringen om oplevelsen forbliver intakt. Ofte følger et kognitivt skifte - en ændring i tænkemåde, så man ser mere postitivt på tingene.

EFT virker på samme måde ved at ophæve begrænsende tanker og overbevisninger, som står i vejen for velbefindende, godt helbred, succes og indre fred.

BARS behandling 700 kr. Aftal tid

Hvem har godt af en BARS behandling?

Det ville være nemt at sige ”alle”, og det ville heller ikke være forkert, men det vil måske ikke hjælpe dig så meget til at finde ud af, om det er noget for netop dig.  Så nu nævner jeg bare nogen af dem, jeg synes ville have rigtig godt af Access Bars:

Access Bars er bl.a. for dig der lider af


 • Stress
 • Søvnløshed
 • Indre uro
 • Modløshed
 • Tristhed
 • Tanker der kører i ring
 • Negative tanker
 • Svært ved at fokusere
 • Tankemylder

·          

Access Bars har også vist sig at være en nem og effektiv behandling til børn med særlige behov, blå børn med ADHD og OCD responderer positivt på BARS. Blot få minutteres behandling kan være med til at ændre deres dag til det bedre. 


I forhold til behandling af børn, er det en kæmpe fordel at behandlingen foregår fuldt påklædt, og at den ikke kræver noget af børnene. Der er heller ingen nåle eller noget andet, der gør ondt. Bare en blid berøring af deres hoveder. 


 Oprydning på din mentale harddisk


BARS er den behandling der kan hjælpe dig med at slippe fri af begrænsningerne og dermed give dig mulighed for at starte på en frisk. På et liv hvor alt kommer til dig med lethed, glæde og herlighed. 


På mange måder minder BARS meget om kranio-sakral terapi. Det er dog ikke formålet at påvirke kraniet, men derimod at få energiven i punkterne til at løbe frit, og på den måde minder BARS mere om healing, 


Hvis du har prøvet kranio-sakral-terapi eller healing ved du, at det er skønt at modtage. Det er BARS også!

 

Coaching - forløb af 5 gange 3.500 kr. Aftal tid

Coaching - forløb á 10 gange 6.500 kr. Aftal tid

Stresscoaching - forløb á 7 gange 4.800 kr. Aftal tid

Stresscoaching kan med fordel bruges forebyggende og selvfølgelig helbredende. 

En stresscoaching kan ikke stå alene, da det handler om at få vendt gamle mønstre og vaner og få integreret nye måder til at finde sin vej i hverdagen på. 

Derfor har jeg lavet et forløb på 7 gange, som kan hjælpe dig tilbage til hverdagen igen. (nogen gange skal der 2-3 gange mere til, men 7 gange er minimum).

I dette forløb får du både samtale terapi og fysisk behandling til at få ro på systemet. 

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 55

89 88 68 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress, angst, depression, indre ro, glæde, balance, lethed i kroppen, fokus, selvværd, selvtillid, Work-Life-Balance, overskud, ressource fyldt, Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Ræk ud efter hjælp - det er ikke altid du skal eller kan klare alting selv!


Anette Ciraklar

Din sparringspartner i livet


 • Har du brug for mere energi og overskud i dit liv?
 • Har du brug for at blive bedre til at sige ja og mærke efter hvad der er godt for dig?
 • Har du brug for at kunne håndtere din adfærd mere hensigtsmæssigt?
 • Har du brug for at forstå andre bedre?
 • Har du brug for at have den gode hverdag uden stress?
 • Har du brug for at forebygge eller komme videre efter din stress?

Typiske problemstillinger du henvender dig med her:

 • Lavt selvværd
 • Stress og stresssygemelding
 • Kommunikationsproblemer i dine relationer
 • Ungeproblemer - lavt selvværd, præstationsangst, problemer med venner og forældre
 • Videre efter en skilsmisse

Stress

En tilstand som bliver mere og mere udbredt, og som kan ramme ALLE uanset om man tror det eller ej. Det handler om usikkerhed, dårlig kommunikation mellem mennesker, forventninger til sig selv og hinanden og ikke mindst alle de muligheder, som livet byder os. Hvad er bedst, hvordan kan jeg performe bedst, hvem kan egentlig lide mig, er jeg dygtig nok osv. 


Jeg kan hjælpe dig til at finde ind til dine værdier, så du står stærkt i en hverdag med mange forventninger og muligheder, så du bliver god til at prioritere, vælge og tag vare på dig selv, når udfordringerne viser sig. 


Stress viser sig som symptomer i kroppen, koncentrationsbesvær, hukommelsesproblemer, gråd, vrede, irritabel adfærd, og kroppen er vores klogeste ven, som vi skal lytte til. Med en kombi af beroligende kropsbehandlinger, mentaltræning, og redskaber til at forebygge og blive hjulpet tilbage til den gode hverdag, så er du snart tilbage på sporet igen. 


Unge

Som ung kan du have problemer med præstationsangst, usikkerhed omkring hvem du er, og svære relationer, som gør dig ked af det. Desuden kan du have det svært med dine forældre, og der er ting, som du går og holder inde, og som gør dig vred, bange eller ulykkelig. I mit arbejde som coach har jeg arbejdet med unge mellem 15-25 år, som har brug for en uvildig voksen at snakke med om alt det svære, som også er en del af livet. 


EFT

Er en behandlingsform, som kan frigøre negative følelser i kroppens energisystem. Det er en meget beroligende og effektiv behandling, som kan hjælpe til at berolige kroppen ved f.eks. stress, angst og kan nedbringe fysiske smerter. Det er en teknik, som du også kan lære, og som du selv kan bruge efter behov, hvis du er stresset eller angst. Denne behandling laves siddende. 


BARS

Er en anden behandlingsform, som kan afhjælpe stresssymptomer i kroppen, give fornyet energi, og kan afbalancere kroppen. Det er 32 punkter på hovedet, mens du ligger på en briks og slapper helt af. Yderligere om mig

Anette (f. 1968), uddannet coach/stresscoach/EFT behandler/BARS behandler. Tidligere har jeg arbejdet som sekretær/koordinator. Er indehaver og stifter (2015) af enkeltmandsvirksomheden Ciraklar Consult, der arbejder udfra et anerkendende og ogbyggende perspektiv. Det handler om at finde ind til den gode hverdag, som man ikke har lyst til at holde ferie fra. Det handler om værdier, selvrespekt og troen på sig selv.


Tidligere har jeg samarbejdet for Jobcentrene med borgere, der var sygemeldt med stress, angst og depression, kroniske smerter og psykisk sårbare mennesker. Certificeringer

 • Certificeret life coach hos Ole Vadum Dahl 
 • Certificeret familieopstiller hos Mette Nordahl 
 • Certificeret BARS behandler
 • Certificeret Stresscoach hos Bjarne Toftegaard
 • Cerfificeret EFT behandler hos Mette Barfoed


Kontakt mig endelig for en kort snak om hvordan jeg kan hjælpe dig/jer.

Klientudtalelser

Pia Nørregaard - "Jeg har været i et 5 ganges forløb hos Anette, da jeg, efter et endt parforhold, var inde i en rigtig svær periode i mit liv, og jeg havde brug for et skub i den rigtige retning og hjælp til at få troen på mig selv tilbage samt troen på, at der var lys forude. I løbet af de 5 gange, som strakte sig over ca. 2 måneder, oplevede jeg at få en indsigt og afklaring i mig selv. Både i forhold til de relationer, som jeg i parforholdet havde været en del af, samt min egen familie. Jeg var meget overrasket over, hvor stor indsigt og forståelse og egentlig også ny viden jeg fik om de relationer, som jeg troede, at jeg vidste alt om og havde helt styr på. Det har virkelig givet mig mulighed for at forstå mine egne reaktioner og de udfordringer, som jeg tidligere har oplevet i mine relationer og dermed handle anderledes og få mere ro i mig selv. Forløbet var en kombination af coaching, BARS behandling og familieopstilling, som alt sammen er forskellige redskaber Anette bruger, og det gjorde, at det både var afvekslende og gav forskellige ting at reflektere over. Jeg fik rystet godt op i mine tankemønstre, og Anette var rigtig godt til at stille de der spørgsmål, som gav mig nye indsigter. "  Læs mere  Læs mindre

Tage Pedersen - "I rigtig mange år har jeg været plaget af søvnbesvær på grund af arbejdspres, hjerteoperationer og en længere periode med depression. En dag spurgte min datter mig om jeg ville prøve nogle behandlinger, og det sagde jeg naturligvis ja til. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en klar bedring i mit søvnmønster,- jeg slapper mere af og mine katastrofetanker er ikke så udpræget, som de var inden behandlingen. Efter at have modtaget endnu et par behandlinger (som er utrolig behagelige og hvor der kun går et splitsekund før jeg falder i søvn) sover jeg bedre om natten, uden de negative tanker og uro i kroppen som jeg har været plaget af i årevis. "  Læs mere  Læs mindre

Jane Hyldgaard, Ringsted - "Opstillings metoden og Anettes fantastiske guidening har virkelig hjulpet mig lyn hurtigt til at finde og løsne de blokeringer, der sad og gnavede. Det at vi arbejdede med at involvere kroppen gjorde at svarene meget lettere kom ud, når jeg var på gulvet, ja det var nærmest magisk. En direkte vej til hjælpen og svarene. Skønt at "lade hovedet ligge". Wauhh sikke erkendelser jeg har vundet og fået fejet gamle overbevisninger af banen. TAK!! Kan kun varmt anbefale et forløb hos Anette."  Læs mere  Læs mindre

Malene Hansen, Ringsted - "Jeg har været klient hos Anette, hvor vi bl.a. har brugt opstillingsmetoden. For mig har metoden i høj grad hjulpet mig til at se og forstå mine relationer med mennesker i mit liv, og på denne måde nemmere kunne forholde mig til og acceptere de relationer, der ikke har været så stærke, som jeg kunne ønske det. Metoden kan virke lidt grænseoverskridende, da man bliver tvunget til at forholde sig til at mærke efter, hvilke følelser der bliver vækket i en under forløbet, men det er meget hjælpsomt - og jeg er meget overrasket over selv at finde ud af, hvor lidt jeg selv har mærket mine egne følelser. Så jeg kan varmt anbefale metoden og ikke mindst Anette, der er en kompetent coach, der er rigtig god til at stille de svære spørgsmål på en fortrinlig måde :-)"  Læs mere  Læs mindre

Helene Egelund - "Kære Anette - Tak for endnu en session med dig ved roret i familieopstilling. Det var en magisk eftermiddag. Den måde du fik sat os i scene og formidlet arbejdet med det tema jeg bragte op, var så fint klart og nænsomt på samme tid. Jeg var meget berørt og fik en dyb sjælelig oplevelse med mig, takket være dig og de tre kvinder, som gik ind i arbejdet for mig. Jeg har kæmpe respekt for din evne til at facilitere. Du styrer slagets gang med kærlig energi og stærk intuition, foruden det overskud der ligger i at være hjemme i sit instrument! Lad mig i samme omgang sige dig stor tak for de ene sessioner, hvor du coachede mig, ligeledes udfra familieopstillingernes, systemiske principper. De hjalp mig igennem en svær periode."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Nielsen, Ringsted - "Hvis ikke det var for Anette, så var jeg slet ikke nået hertil i dag! For 2 år siden blev jeg anbefalet at kontakte Anette for at få hjælp til at håndtere livet. Jeg havde en depression, jeg var sygemeldt og jeg var negativ i forhold til alt og alle, og sad bare hjemme i min sofa og kunne ingenting. Anette og jeg startede et forløb op, og i løbet af et års tid mødtes vi jævnligt - nogen perioder 1 gang om ugen og andre perioder med et par måneders mellemrum. Hver gang vi mødtes græd jeg og var opgivende - og jeg kunne slet ikke se en vej ud af elendigheden. Jeg havde masser af konflikter i mine nære relationer, og jeg havde ikke overskud til almindelige dagligdags opgaver. Men så alligevel lige så stille begyndte jeg at mærke en forandring, mit sind blev lysere og jeg fik mere energi til at gøre ting igen. Jeg mener virkelig, at hvis ikke jeg havde mødt Anette, så var jeg slet ikke nået hertil. Jeg har gået hos psykologer, hvor jeg har haft fornemmelsen af, at de opgav mig, og jeg har været hos min egen læge et utal af gange, og på et tidspunkt sagde lægen direkte til mig, at hun ikke vidste hvad hun skulle stille op med mig. I dag er jeg på udtrapning af min medicin, som jeg har taget igennem 3 år, jeg kan se det positive i livet og omkring mig selv, og jeg har langt færre dårlige dage end jeg har haft de sidste 10 år. Jeg fungerer igen i mine relationer, og jeg ryger ikke længere ud i samme slags konflikter, som tidligere. Jeg smiler, griner, og har fået livsgnisten tilbage, og jeg tror meget mere på mig selv. Generelt er jeg tilfreds med min indsats hjemme og på arbejdet. Selvfølgelig har jeg dage, hvor det hele ser lidt sort ud, og jeg ved, at jeg skal blive ved med at øve mig, men de værktøjer, som jeg lærte hos Anette, bruger jeg på de dårlige dage. Jeg vil blive ved med at opsøge Anettes hjælp, men nu går der bare meget længere tid imellem, men jeg ved hvor jeg kan hente "hjælp", når det brænder på."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.