Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Anette Ciraklar

Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Roskilde

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 600 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 55

89 88 68 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress, angst, depression, indre ro, glæde, balance, lethed i kroppen, fokus, selvværd, selvtillid, Work-Life-Balance, overskud, ressource fyldt, Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

Er din hverdag kørt af sporet, og har du mistet pusten ?

 

Måske har du følelsen af, at du kun lige akkurat hænger i med neglene hver dag. At du overlever fremfor lever? At dine tanker kører i ring, og du bliver udfordret på din personlighed og ikke kan finde ud af at bryde de mønstre, som ikke rigtig fungerer for dig.

Hvis du kan genkende lidt af det i dig selv, så kan det faktisk være, at du er tæt på at miste grebet om hverdagen, og at din stressfaktor er lidt for høj.

HELDIGVIS er der hjælp at hente! Jeg kan være det uvildige øre – den som du kan betro dig til og være din guide i den hverdag, som du så gerne vil have til at fungere bedre end den har gjort længe.


Jeg hedder Anette Ciraklar

Jeg er stress specialist og hjælper mennesker til at navigere i en stresset hverdag. Min specialistviden indenfor stress har jeg, fordi jeg selv har oplevet alvorlig stress i mit liv, og fordi jeg har valgt at uddanne mig og specialiseret mig i stress. Jeg bygger min viden og erfaring på mange af mine egne oplevelser samt alt den viden, som jeg har samlet mig kva mine uddannelser. Med det har jeg hjulpet rigtig mange mennesker, som allerede har været sygemeldt med stress.


Hvad får du?

·        Muligheden for at skabe en forandring i dit liv, og blive bedre til at tackle den stress, som gør din hverdag svær og uoverskuelig.

·        Starte en personlig udvikling, som kan danne rammen for en rigtig god hverdag, og større accept af dig selv og de mennesker, som er omkring dig.

·        Øget selvværd, ro i kroppen og øget livskvalitet. Mine stresscoaching forløb er på 7 gange, da det handler om at du får værktøjer samt ændret både dit mindset og dine vaner, så du kan stå stærkt i en presset hverdag. 


Jeg har lokaler i Roskilde bymidte, tæt på Schmeltz Plads, og har akuttider, så du ikke skal vente for længe på at få en tid.


Glæder mig til at møde dig :-)


Klientudtalelser

Pia Nørregaard - "Jeg har været i et 5 ganges forløb hos Anette, da jeg, efter et endt parforhold, var inde i en rigtig svær periode i mit liv, og jeg havde brug for et skub i den rigtige retning og hjælp til at få troen på mig selv tilbage samt troen på, at der var lys forude. I løbet af de 5 gange, som strakte sig over ca. 2 måneder, oplevede jeg at få en indsigt og afklaring i mig selv. Både i forhold til de relationer, som jeg i parforholdet havde været en del af, samt min egen familie. Jeg var meget overrasket over, hvor stor indsigt og forståelse og egentlig også ny viden jeg fik om de relationer, som jeg troede, at jeg vidste alt om og havde helt styr på. Det har virkelig givet mig mulighed for at forstå mine egne reaktioner og de udfordringer, som jeg tidligere har oplevet i mine relationer og dermed handle anderledes og få mere ro i mig selv. Forløbet var en kombination af coaching, BARS behandling og familieopstilling, som alt sammen er forskellige redskaber Anette bruger, og det gjorde, at det både var afvekslende og gav forskellige ting at reflektere over. Jeg fik rystet godt op i mine tankemønstre, og Anette var rigtig godt til at stille de der spørgsmål, som gav mig nye indsigter. "  Læs mere  Læs mindre

Tage Pedersen - "I rigtig mange år har jeg været plaget af søvnbesvær på grund af arbejdspres, hjerteoperationer og en længere periode med depression. En dag spurgte min datter mig om jeg ville prøve nogle behandlinger, og det sagde jeg naturligvis ja til. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en klar bedring i mit søvnmønster,- jeg slapper mere af og mine katastrofetanker er ikke så udpræget, som de var inden behandlingen. Efter at have modtaget endnu et par behandlinger (som er utrolig behagelige og hvor der kun går et splitsekund før jeg falder i søvn) sover jeg bedre om natten, uden de negative tanker og uro i kroppen som jeg har været plaget af i årevis. "  Læs mere  Læs mindre

Jane Hyldgaard, Ringsted - "Opstillings metoden og Anettes fantastiske guidening har virkelig hjulpet mig lyn hurtigt til at finde og løsne de blokeringer, der sad og gnavede. Det at vi arbejdede med at involvere kroppen gjorde at svarene meget lettere kom ud, når jeg var på gulvet, ja det var nærmest magisk. En direkte vej til hjælpen og svarene. Skønt at "lade hovedet ligge". Wauhh sikke erkendelser jeg har vundet og fået fejet gamle overbevisninger af banen. TAK!! Kan kun varmt anbefale et forløb hos Anette."  Læs mere  Læs mindre

Malene Hansen, Ringsted - "Jeg har været klient hos Anette, hvor vi bl.a. har brugt opstillingsmetoden. For mig har metoden i høj grad hjulpet mig til at se og forstå mine relationer med mennesker i mit liv, og på denne måde nemmere kunne forholde mig til og acceptere de relationer, der ikke har været så stærke, som jeg kunne ønske det. Metoden kan virke lidt grænseoverskridende, da man bliver tvunget til at forholde sig til at mærke efter, hvilke følelser der bliver vækket i en under forløbet, men det er meget hjælpsomt - og jeg er meget overrasket over selv at finde ud af, hvor lidt jeg selv har mærket mine egne følelser. Så jeg kan varmt anbefale metoden og ikke mindst Anette, der er en kompetent coach, der er rigtig god til at stille de svære spørgsmål på en fortrinlig måde :-)"  Læs mere  Læs mindre

Helene Egelund - "Kære Anette - Tak for endnu en session med dig ved roret i familieopstilling. Det var en magisk eftermiddag. Den måde du fik sat os i scene og formidlet arbejdet med det tema jeg bragte op, var så fint klart og nænsomt på samme tid. Jeg var meget berørt og fik en dyb sjælelig oplevelse med mig, takket være dig og de tre kvinder, som gik ind i arbejdet for mig. Jeg har kæmpe respekt for din evne til at facilitere. Du styrer slagets gang med kærlig energi og stærk intuition, foruden det overskud der ligger i at være hjemme i sit instrument! Lad mig i samme omgang sige dig stor tak for de ene sessioner, hvor du coachede mig, ligeledes udfra familieopstillingernes, systemiske principper. De hjalp mig igennem en svær periode."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Nielsen, Ringsted - "Hvis ikke det var for Anette, så var jeg slet ikke nået hertil i dag! For 2 år siden blev jeg anbefalet at kontakte Anette for at få hjælp til at håndtere livet. Jeg havde en depression, jeg var sygemeldt og jeg var negativ i forhold til alt og alle, og sad bare hjemme i min sofa og kunne ingenting. Anette og jeg startede et forløb op, og i løbet af et års tid mødtes vi jævnligt - nogen perioder 1 gang om ugen og andre perioder med et par måneders mellemrum. Hver gang vi mødtes græd jeg og var opgivende - og jeg kunne slet ikke se en vej ud af elendigheden. Jeg havde masser af konflikter i mine nære relationer, og jeg havde ikke overskud til almindelige dagligdags opgaver. Men så alligevel lige så stille begyndte jeg at mærke en forandring, mit sind blev lysere og jeg fik mere energi til at gøre ting igen. Jeg mener virkelig, at hvis ikke jeg havde mødt Anette, så var jeg slet ikke nået hertil. Jeg har gået hos psykologer, hvor jeg har haft fornemmelsen af, at de opgav mig, og jeg har været hos min egen læge et utal af gange, og på et tidspunkt sagde lægen direkte til mig, at hun ikke vidste hvad hun skulle stille op med mig. I dag er jeg på udtrapning af min medicin, som jeg har taget igennem 3 år, jeg kan se det positive i livet og omkring mig selv, og jeg har langt færre dårlige dage end jeg har haft de sidste 10 år. Jeg fungerer igen i mine relationer, og jeg ryger ikke længere ud i samme slags konflikter, som tidligere. Jeg smiler, griner, og har fået livsgnisten tilbage, og jeg tror meget mere på mig selv. Generelt er jeg tilfreds med min indsats hjemme og på arbejdet. Selvfølgelig har jeg dage, hvor det hele ser lidt sort ud, og jeg ved, at jeg skal blive ved med at øve mig, men de værktøjer, som jeg lærte hos Anette, bruger jeg på de dårlige dage. Jeg vil blive ved med at opsøge Anettes hjælp, men nu går der bare meget længere tid imellem, men jeg ved hvor jeg kan hente "hjælp", når det brænder på."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.