Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor - GoMentor
Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Anette Ciraklar

Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Roskilde, Online

6 klientudtalelser

Personligt fremmøde

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching 800 kr. Aftal tid

BARS 700 kr. Aftal tid

Døjer du f.eks med indre uro, hjertebanken, tristhed, mønstre du gentager igen og igen (og som ikke gør dig godt), er du stresset, angst eller har du søvnproblemer, så kunne en BARS behandling måske være løsningen for dig.

BARS er 32 punkter på hovedet, som blidt berøres for at frigøre bunden energi i din krop. Hvert punkt korresponderer til begrænsende overbevisninger og synspunkter omkring specifikke områder i dit liv bla. kreativitet og kontrol. Ved at berøre punkterne startes der en proces i kroppen, som hjælper med at opløse den energi, der er fastlåst i tanker, følelser og handlemønstre, som begrænser og afholder dig fra at være 100% til stede.BARS kan hjælpe til at skabe forandring samt hjælpe dig til at slippe alle de tanker, der kører i ring eller som begrænser og stresser dig.


Coaching forløb - 5 sessioner 3.500 kr. Aftal tid

Fastlåste mønstre kan låses op.

Det behøver ikke at være hårdt eller langvarigt, når du har brug for at lave en personlig forandring. 
Med opstillingsmetoden bliver vi bevidste om vores ubevidste mønstre på meget kort tid. Vi skaber en vedvarende forandring via kroppens hukommelse.Metoden arbejder med vores dybe adfærdsmønstre, som vi ikke altid er opmærksomme på.
Når vi laver en opstilling, så får vi en mulighed for at synliggøre vores fastlåste mønstre via kroppens bevidsthed via et billede, vi skaber udenfor for os selv med f.eks. duplo dukker, sten, filt eller ved repræsentation af andre personer.Ved hjælp af spørgeteknikker fra systemisk opstilling, når vi ind til vores ubevidste blokeringer, der holder os tilbage for at opleve mere energi og flow i hverdagen. 
Vi finder den rette nøgle, der åbner op for vores underbevidsthed.


BARS - forløb 5 sessioner 3.000 kr. Aftal tid

Døjer du f.eks med indre uro, hjertebanken, tristhed, mønstre du gentager igen og igen (og som ikke gør dig godt), er du stresset, angst eller har du søvnproblemer, så kunne en BARS behandling måske være løsningen for dig.

BARS er 32 punkter på hovedet, som blidt berøres for at frigøre bunden energi i din krop. Hvert punkt korresponderer til begrænsende overbevisninger og synspunkter omkring specifikke områder i dit liv bla. kreativitet og kontrol. Ved at berøre punkterne startes der en proces i kroppen, som hjælper med at opløse den energi, der er fastlåst i tanker, følelser og handlemønstre, som begrænser og afholder dig fra at være 100% til stede.


Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 55

89 88 68 55

Online-samtale

- Lige nu: Få 50 kr. i GoMentor-rabat på første samtale, når du booker og betaler online.

Coaching (GoMentor videosession) 800 kr. Aftal tid

Coaching forløb - 5 sessioner (GoMentor videosession) 3.500 kr. Aftal tid

Er du i tvivl? Så ring mig op på tlf. 89 88 68 55

89 88 68 55

Hos GoMentor foregår alle online-samtaler via en sikker og stabil videoløsning, som er udviklet specifikt til brug for bl.a. psykologer, psykoterapeuter og coaches.

Fordelene er bl.a. ingen fysiske begrænsninger, og at der ofte er billigere og kortere ventetider. GoMentors platform til online-samtaler er stabil og sikker (krypteret), hvilket betyder, at sikkerheden og fortroligheden er i top. Løsningen er godkendt af Dansk Psykoterapeutforening.

Udover vores online videoløsning har du også mulighed for at tilmelde dig vores GoMentor 24/7-service, hvor du kan skrive ubegrænset med din personlige mentor gennem et månedligt eller ugentligt abonnement. Denne online platform er også krypteret for at sikre, at samtalerne mellem dig og din mentor er fortrolige.

Online-samtaler kræver en internetforbindelse og kan tilgås fra PC, Mac eller vores app til iOS og Android.

Stress, angst, depression, indre ro, glæde, balance, lethed i kroppen, fokus, selvværd, selvtillid, Work-Life-Balance, overskud, ressource fyldt, Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor, Supervisor

Beskrivelse

ALLE kan blive alvorligt stressede, hvis omstændighederne er til det. Derfor ræk ud efter hjælp, hvis du går og føler dig psykisk ude af balance og har diffuse smerter i kroppen, tankemylder, søvnbesvær, hjertebanken eller andre ting, som du undres over. Stress er ikke en svaghed, men din smarte krops måde at fortælle dig, at du skal tage AKTION i dit eget liv NU. 


Som coach og stresscoach er det min fornemste opgave at hjælpe dig tilbage på sporet og finde ind til den udgave af dig, som kan klare udfordringerne og hjælpe dig over de højeste forhindringer. Hvem er jeg?


Jeg har en 2 årig Life Coach uddannelse hos Ole Vadum Dahl, en stress coach uddannelse hos Bjarne Toftegaard, og er desuden BARS behandler og systemisk coach. Uddannelse for mig er vigtig, så jeg ved, at jeg med sikkerhed har den teoretiske baggrund for at hjælpe dig. Derudover har jeg været i den bedste mesterlære der findes! Nemlig i mit eget liv.


Alle mine erfaringer bygger ikke udelukkende på noget jeg har læst mig til, fordi jeg har selv gennemlevet mine livskriser, og jeg har prøvet lidt af hvert. Jeg har selv oplevet: mobning på arbejdspladsen, en svært handicappet søster, eget kolik barn, skilsmisse, depression, stress og fyring. 


Selvudvikling er noget jeg har gået meget op i og i løbet af de sidste 25 år og jeg har arbejdet meget med min egen udvikling i forhold til min historie. Fordi vi har alle en historie, men kunsten er ikke at blive offer for sin historie.


Hele den proces jeg selv har været igennem betyder, at jeg har en stor forståelse for de udfordringer, som måske også er dine udfordringer. Det er en kendsgerning, at livet byder os lidt af hvert, og derfor gælder det om at stå stærkt, når vi møder modstand. 

Hvad kan jeg så hjælpe dig med?


  • Blive stressfri
  • Give dig håb 
  • Hjælpe dig ud af offerrollen
  • Hjælpe dig til at skabe en forandring i dig
  • Finde ro, styrke og være en udgave af dig, som du kan mærke stoltheden af


Hvem er du så?

Du er mand/kvinde, som er i kontakt med ubehagelige symptomer i din krop, som du ikke selv kan komme ud af. Måske har du tankemylder, kan ikke sove om natten, du har ondt i sindet og smerter i kroppen, og dit bæger er bare fyldt op af dårlige tanker, historier og relationer, som ikke er gode for dig.

Du ved bare ikke helt hvordan du skal gribe det an – og derfor er du søgende efter hjælp. Der er hjælp at hente, og der findes en udvej - stol på det!

Med god, kærlig, empatisk og imødekommende støtte kan du træde nye stier mod den forandring, som kan hjælpe dig ud af mellem tilfredsheden og den tristhed, som du måske føler. Det er faktisk ikke så svært – først kom dine tanker med ønske om forandring. Så kom dine handlinger ved at søge hjælp. Næste skridt er så at tage kontakt.Hvor holder jeg til?

Jeg coacher dig i rolige hjemlige omgivelser tæt på dejlig natur i nærheden af vand og meget tæt på Roskilde. 


Jeg vil rigtig gerne sammen med dig finde ind til den kerne, som giver dig værdi og hvor du er i balance. Det vil være mig en stor glæde. Kontakt mig for en kort uforpligtende telefonsamtale, så du lige kan lytte og mærke efter om det er mig, som skal hjælpe dig videre i dit liv. 

På gensyn!


Klientudtalelser

Pia Nørregaard - "Jeg har været i et 5 ganges forløb hos Anette, da jeg, efter et endt parforhold, var inde i en rigtig svær periode i mit liv, og jeg havde brug for et skub i den rigtige retning og hjælp til at få troen på mig selv tilbage samt troen på, at der var lys forude. I løbet af de 5 gange, som strakte sig over ca. 2 måneder, oplevede jeg at få en indsigt og afklaring i mig selv. Både i forhold til de relationer, som jeg i parforholdet havde været en del af, samt min egen familie. Jeg var meget overrasket over, hvor stor indsigt og forståelse og egentlig også ny viden jeg fik om de relationer, som jeg troede, at jeg vidste alt om og havde helt styr på. Det har virkelig givet mig mulighed for at forstå mine egne reaktioner og de udfordringer, som jeg tidligere har oplevet i mine relationer og dermed handle anderledes og få mere ro i mig selv. Forløbet var en kombination af coaching, BARS behandling og familieopstilling, som alt sammen er forskellige redskaber Anette bruger, og det gjorde, at det både var afvekslende og gav forskellige ting at reflektere over. Jeg fik rystet godt op i mine tankemønstre, og Anette var rigtig godt til at stille de der spørgsmål, som gav mig nye indsigter. "  Læs mere  Læs mindre

Tage Pedersen - "I rigtig mange år har jeg været plaget af søvnbesvær på grund af arbejdspres, hjerteoperationer og en længere periode med depression. En dag spurgte min datter mig om jeg ville prøve nogle behandlinger, og det sagde jeg naturligvis ja til. Allerede efter den første behandling kunne jeg mærke en klar bedring i mit søvnmønster,- jeg slapper mere af og mine katastrofetanker er ikke så udpræget, som de var inden behandlingen. Efter at have modtaget endnu et par behandlinger (som er utrolig behagelige og hvor der kun går et splitsekund før jeg falder i søvn) sover jeg bedre om natten, uden de negative tanker og uro i kroppen som jeg har været plaget af i årevis. "  Læs mere  Læs mindre

Jane Hyldgaard, Ringsted - "Opstillings metoden og Anettes fantastiske guidening har virkelig hjulpet mig lyn hurtigt til at finde og løsne de blokeringer, der sad og gnavede. Det at vi arbejdede med at involvere kroppen gjorde at svarene meget lettere kom ud, når jeg var på gulvet, ja det var nærmest magisk. En direkte vej til hjælpen og svarene. Skønt at "lade hovedet ligge". Wauhh sikke erkendelser jeg har vundet og fået fejet gamle overbevisninger af banen. TAK!! Kan kun varmt anbefale et forløb hos Anette."  Læs mere  Læs mindre

Malene Hansen, Ringsted - "Jeg har været klient hos Anette, hvor vi bl.a. har brugt opstillingsmetoden. For mig har metoden i høj grad hjulpet mig til at se og forstå mine relationer med mennesker i mit liv, og på denne måde nemmere kunne forholde mig til og acceptere de relationer, der ikke har været så stærke, som jeg kunne ønske det. Metoden kan virke lidt grænseoverskridende, da man bliver tvunget til at forholde sig til at mærke efter, hvilke følelser der bliver vækket i en under forløbet, men det er meget hjælpsomt - og jeg er meget overrasket over selv at finde ud af, hvor lidt jeg selv har mærket mine egne følelser. Så jeg kan varmt anbefale metoden og ikke mindst Anette, der er en kompetent coach, der er rigtig god til at stille de svære spørgsmål på en fortrinlig måde :-)"  Læs mere  Læs mindre

Helene Egelund - "Kære Anette - Tak for endnu en session med dig ved roret i familieopstilling. Det var en magisk eftermiddag. Den måde du fik sat os i scene og formidlet arbejdet med det tema jeg bragte op, var så fint klart og nænsomt på samme tid. Jeg var meget berørt og fik en dyb sjælelig oplevelse med mig, takket være dig og de tre kvinder, som gik ind i arbejdet for mig. Jeg har kæmpe respekt for din evne til at facilitere. Du styrer slagets gang med kærlig energi og stærk intuition, foruden det overskud der ligger i at være hjemme i sit instrument! Lad mig i samme omgang sige dig stor tak for de ene sessioner, hvor du coachede mig, ligeledes udfra familieopstillingernes, systemiske principper. De hjalp mig igennem en svær periode."  Læs mere  Læs mindre

Birgitte Nielsen, Ringsted - "Hvis ikke det var for Anette, så var jeg slet ikke nået hertil i dag! For 2 år siden blev jeg anbefalet at kontakte Anette for at få hjælp til at håndtere livet. Jeg havde en depression, jeg var sygemeldt og jeg var negativ i forhold til alt og alle, og sad bare hjemme i min sofa og kunne ingenting. Anette og jeg startede et forløb op, og i løbet af et års tid mødtes vi jævnligt - nogen perioder 1 gang om ugen og andre perioder med et par måneders mellemrum. Hver gang vi mødtes græd jeg og var opgivende - og jeg kunne slet ikke se en vej ud af elendigheden. Jeg havde masser af konflikter i mine nære relationer, og jeg havde ikke overskud til almindelige dagligdags opgaver. Men så alligevel lige så stille begyndte jeg at mærke en forandring, mit sind blev lysere og jeg fik mere energi til at gøre ting igen. Jeg mener virkelig, at hvis ikke jeg havde mødt Anette, så var jeg slet ikke nået hertil. Jeg har gået hos psykologer, hvor jeg har haft fornemmelsen af, at de opgav mig, og jeg har været hos min egen læge et utal af gange, og på et tidspunkt sagde lægen direkte til mig, at hun ikke vidste hvad hun skulle stille op med mig. I dag er jeg på udtrapning af min medicin, som jeg har taget igennem 3 år, jeg kan se det positive i livet og omkring mig selv, og jeg har langt færre dårlige dage end jeg har haft de sidste 10 år. Jeg fungerer igen i mine relationer, og jeg ryger ikke længere ud i samme slags konflikter, som tidligere. Jeg smiler, griner, og har fået livsgnisten tilbage, og jeg tror meget mere på mig selv. Generelt er jeg tilfreds med min indsats hjemme og på arbejdet. Selvfølgelig har jeg dage, hvor det hele ser lidt sort ud, og jeg ved, at jeg skal blive ved med at øve mig, men de værktøjer, som jeg lærte hos Anette, bruger jeg på de dårlige dage. Jeg vil blive ved med at opsøge Anettes hjælp, men nu går der bare meget længere tid imellem, men jeg ved hvor jeg kan hente "hjælp", når det brænder på."  Læs mere  Læs mindre

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.