Kvinder, stress og overgangsalder

Skrevet d. 26-2-2018 14:09 af Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor

Overgangsalder symptomer:

Hjertebanken, søvnløshed, hovedpine, ømhed i krop, tristhed, træthed, depression/angst, ændret adfærd, hedeture.


Stress symptomer:

Hjertebanken, hovedpine, søvnløshed, spændinger i kroppen, ændret adfærd, aggressivitet, manglende koncentration, angst, hukommelsessvigt


Hvis du har symptomer på stress kan det faktisk være overgangsalderen, som driller og hvis din overgangsalder virkelig plager dig, så kan det være, at det er derfor, at du har de depressive tanker om dig selv. Det hænger nemlig sammen, og kan være så uforklareligt, og svært at forstå både for en selv, og for ens omgivelser. MEN en ting er sikkert, du behøver ikke gå rundt og have det sådan! Der er hjælp at hente og hjælp til at få vendt dit mindset og ikke mindst at finde større balance i processen.


Hvis du vælger at samarbejde med mig i din proces, så vil jeg love dig, at jeg møder dig og forstår dig, og jeg vil rumme dig med et åbent hjerte. Din proces er DIN proces, og det er altid individuelt, hvordan vi bearbejder sådan en proces. MEN en ting er i hvert fald sikkert - du vil helt sikkert få noget ud af det, og det at bede om hjælp er faktisk en STYRKE.


Hvis du vælger sammen med mig at komme tilbage til livet på den anden side af stress, overgangsalder og nedtur, så lover jeg dig, at jeg støtter og anerkender dig hele vejen.

Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.