Hvem tillader du at være dit spejl?

Skrevet d. 26-2-2018 13:45:50 af Anette Ciraklar - Coach, Stresscoach, Mentor

Hvornår er vi originale, og tør vise og have det godt med at vise, hvem vi virkelig er?

Vi bliver påvirket af hele det miljø, som vi vokser op i, og vores forældre sætter rammer for os og tilpasser os, hvis vi afviger. Ikke at der behøver at være noget galt med vores forældre, men det er jo bare sådan det er og bliver.

Af frygt for ikke at blive elsket, så tilpasser vi os og holder os inden for de rammer, som måske slet ikke passer til os. Vi bliver i det, fordi det er enormt utrygt at skulle træde nye stier og finde ud af hvem "man" så vil eller kan være.

Lytter du alt for meget til hvad andre siger, og betyder det, at du får tilpasset dig, så du til sidst sidder i en meget lille kasse, hvor du ikke kan få luft, fordi du lytter alt for meget til hvad andre syns og siger.

Mavefornemmelse og intuition skal bære dig frem og få dig til at elske dig selv med både det gode og mindre gode. Du ER god nok, og det skal du selvfølgelig anerkendes i, men det starter ALTID med om du kan li' dig selv og anerkender dig selv.

Så har du kigget dig ind i spejlet i dag - sådan helt ind i øjnene og sagt "JEG ELSKER DIG". Hvis ikke så prøv det.

Hvis det føles grænseoverskridende, så er du helt på rette vej. Det må gerne føles lidt svært, fordi ellers rykker du dig ikke, og det er jo det der er meningen, ikke?


Hvis du eller en anden person er i fare eller har selvmordstanker, bør du ikke benytte GoMentor. Disse instanser kan hjælpe dig med øjeblikkelig hjælp.